Beslutsångest

Även torsdagar kan rulla

Frida kom, vi bakade kladdkaka, kollade skidor, gick promenad i solen och hade det mysigt. Åkte sedan och solade med tildis, åt namnsdagsmiddag och fick ett fint rosa ipadfodral, åkte till träningen där jag cyklade i en halvtimme och körde lite styrka och strechade. (kom ner i spagat för första gången sen efter operationen!) och nu är jag hos Anki och kollar på the impossible.

Jag genomlever ett stort dilemma som jag verkligen inte kan bestämma mig om. Min tränare försöker övertala mig om att åka till gävle imorgon, mitt lag ska på läger hela helgen. Det är så himla roligt att vara med laget men vet inte hur roligt det blir att spendera en hel helg med att kolla på när andra gympar. Var nästan precis ett år sen jag var i Gävle och gjorde samma sak då, men då skadade Jag mig åtminstone under lägret. Tåget går någon gång efter lunch och jag kan inte bestämma mig. Får sova på saken och avgöra det imorgon bitti!

Men ni förstår ju vilken beslutsångest jag har... Eller är det uppenbart att man inte följer med?

Puss och godnatt


Äta bör man annars dör man

Godmorgon kompisar
 
Igår sköttes inte riktigt mina matvanor då jag knappt åt lunch och hann inte och glömde äta för resten av dagen. Träffade lite vänner, åkte till träningen, william plockade upp mig och vi gick på bio, beautiful creatures och sen var jag för trött för att äta när vi kom hem. Så jävla ohälsosam och dålig
 
Imorse när jag kom hem gjorde jag en megafrukost, enligt mig iallafall. Men det mesta består av drycker då jag verkligen inte tycker om att tugga på saker när jag är nyvaken. Det blev smoothie, blåbärssoppa, apelsinjuice, varm choklad, två mackor och äggröra. Inte värsta nyttiga frukosten, men jag blev mätt och det är huvudsaken!
 
Ibland kan det vara skönt att bara spendera hela förmiddagen framför olika tvprogram och serier som visas varje dag. För tillfället är tvschemat varje morgon, Biggest looser, desperate housewifes, seven heaven och om jag har riktigt tråkigt så ser jag även på The Kardashians.
 
Snart kommer Frida och vi ska utnyttja solen med en promenad och sen baka något gott och kolla skidor.
 
Fan.. hur ska jag kunna börja jobba igen?

Adios amigos ♥
 
 

Värmen tinar frusna hjärtan

Idag har det blivit en vilodag, en välförtjänt sådan! Har bara glott på tv, ätit god lunch, gosat med min bästa, ätit middag på stan med Anna, spelat lite basket på träningen och sen träffat Matilda en sväng. Inte haft några krav och det har varit underbart.

Hade egentligen inget viktigt att berätta, ville bara göra alla jobbande och pluggande människor lite avundsjuka.

Inväntar mannen som är ett bra tidsfördriv. Och medan man väntar är bloggen ett ännu bättre tidsfördriv.

See you homies


Sportlovsdagen

Efter en helg med gympa blev det inte mycket vila. Imorse hämtade pappa mig och vi åkte till axa sport center för att vara med på sportlovsdagen. I sex timmar har vi lyft ungar som tror att de kan göra en volt själv men kollar inte ens på magen. Det hade sina roliga stunder när alla barn skrev sina namn i pannan så man visste vad de hette, förutom en tjej som skrev "Love" och utan att jag tänker till så säger jag såklart "bra volt Love". Hon fattade ingenting, ingen tjej heter väl Love. Eller när jag sträcker ut handen för att alla barn ska vänta med att springa och göra volt för jag var ensam på stationen. En tjej tittar på mig, springer fram ändå, hoppar upp och ger mig en highfive. Hon trodde jag ville ha en highfive.. Barn ibland alltså!
 
När vi hade gympat hela dagen och allting hade plockats undan, DÅ stukar jag foten. Så jävla typiskt. Efter tjugo timmar gympa på tre dar så gör jag det när jag är klar och ska gå därifrån. Men ingen skada skedd, bara en lätt stukning som tur var! Och tur i oturen så var det inte min "skadade" fot.
 
När jag kom hem var jag så otroligt trött så jag sov från fem till åtta. Skulle kunna sova resten av livet känner jag. Har en förkylning på gång som jag gör allt i min makt för att försvinna. Vanheden grejen är med överallt och jag dricker te med halstablett i stup i kvarten. Hoppas att en lång natts sömn kan göra nytta! Säger som twitters drottning Silvia. Äntligen ledig imorgon!.. Så gör vi ändå aldrig nånting
 
Bilder protesterar fortfarande... Får bli den här från studenten.. grym dag
 
Och med det säger jag godnatt 22:04. Är fan stolt.. nej egentligen bara trött

Borta bra men..

hemma bäst!
 
Efter 14 timmars gympa och ett och ett halvt dygn som heltidstränare så är jag helt slut i kroppen nu när jag är hemma. Har haft otroligt roligt och sett massor av framgång från alla gymnaster! Men det tar på krafterna att vara ledare. Hela tiden får man höra "lindalinda" eller någon som vill bli passad eller ska busa med en. Två dagar räcker gott och väl, vet inte varför jag har gett mig in på att ta dem till Italien nästa sommar. Men det fixar sig!
 
Samtidigt som de är mina gymnaster så är de ju ändå mina vänner. Har sett tjejerna växa upp och det är så roligt att få följa utvecklingen. Har haft grymt roligt med tappade glassar, blåa kläder, mattlåning och det ena och det andra. En grymt rolig helg!
 
Tanken var att det skulle bjudas på bilder men blogg.se är cp så här kommer en bild.. resten får komma i nästa liv. Nu blir det pojkvänsmys!
 
Love
 
 

Träningsläger

Tio i sex imorse ringde klockan. Sen dess har jag inte tagit det lugnt en sekund (klockan är nu halv sex). Körde till katrineholm. Mina tjejer har träningsläger och vi har tränat i nio timmar idag.. Helt slut. De har varit superduktiga och lärt sig både dubbelvolt, tsukahara, helskruv och massor av annat !

Nu är det duschstund och jag får vila som ledare, dygnsjobb det här.. Sen blir det en promenad till donken och sen lördagsmys!

Nej nu tog min vila slut! En dag imorgon också!

Loveee


09:11

Fy fan för det här med tidiga morgnar. Sitter på en kall busshållplats i pershagen med ingen buss i sikte, det är så kallt att det blir som rök när man andas ut och min rumpa har frusit fast känns det som. Trodde det skulle bli varmare men nej så kul ska vi inte ha det.

Försöker egentligen låtsas vara arg men är fortfarande för glad över att jag kan gå, så ilskan kan inte riktigt ta över.

Igår var jag iallafall på kansliet, gjorde ärenden, hos Angelica och drack kaffe, på stan och åt lunch eller middag, oklart då klockan var tre, åkte hem och bytte om, hämtade pappa på syd, åkte till träningen och åkte till William. Lång jävla dag. Haha nej jag tog bara med alla onödiga detaljer.

Tänkte "skolka" från sjukgymnasten denna morgonen för sängen var för varm och jag var för trött, men så kan man ju inte heller hålla på. Jag ska börja gå på löpbandet och träna foten, då kommer ju den viktiga träningen igång.

Nej nu kommer bussen och jag slipper skriva! Vi hörs mina vänner


Be the one to rule your love

Alltså fatta.. Jag kan gå!

Träningen i Nykvarn igår gick förvånandsvärt bra. Tjejerna var jätteduktiga och jag ser fram emot en helg i Katrineholm där de får utvecklas ännu mer.

Har varit uppe med tuppen imorse, Sjutsade mina föräldrar vid tio över sex(!) men åkte hem och sov igen, och nu vid halv nio sjutsade jag iväg William till träningen. Jag kan ju köra bil nu igen, så sjukt skönt.

Jag är äckligt trött men måste vänja mig vid tidiga morgnar. Det får bli ett bad och en fet frukost så vaknar jag nog till liv!

Observera bilden.. Jag har två skor!! Åhh lycka


Lyckans dag

Obeskrivlig känsla, efter den långa tiden med en jävla robotsko har jag äntligen fått slänga den i papperskorgen. Ville egentligen bränna upp den men den är lite för stor, fylld med plast osv så det kändes inte värt besväret. Nu blir det kryckor i några dagar för att sen bli en normal människa. Att få sätta på sig två par skor är så sjukt skönt. Jag kan köra bil, jag slipper slå mig själv med en jävla plastsko, kortfattat så är jag bara överlycklig. Det känns helt plötsligt värt att Jag opererades och gick igenom den här långa perioden. För det kommer bli bra.

Dagen har hittils bestått av lunch på stan med Anna, sitter på försäkringskassan nu och kollar om jag får någon inkomst snart, börjar bli tomt i kassan.. Sen blir det sjukgymnastik och träning i Nykvarn. Lång dag! Men det får man stå ut med.

Idag är trots allt en bra dag


Det är så logiskt alla fattar utom du

Du har inte en aning


Lättnaden

Åh sån lättnad. Allting hade gått bra, bättre än bra nästan. Han sa dock att om jag hade missskött mig så skulle mitt ledband gå av och jag skulle bli plattfot. Tur att jag har skött mig så bra då... He he. Men ledbandet satt kvar iaf!

På onsdag försvinner skon, då blir det kryckor efter känsla, kanske två veckor och sen är jag fri. Får börja träna så fort som möjligt men inte överanstränga. Det var inte farligt att prova gympan igen, men risken är att foten inte är tillräckligt stark utan benet och med ledbanden fastskruvade så det kan göra ont och foten inte orkar. Men vi får se, jag får prova iaf!

Förstå... Snart är jag på benen igen

Bjuder på en för och efterbild på foten !


Dear monday, fuck you

Första gången på mer än två månader som jag kliver upp innan åtta på morgonen. Jag ville gråta. Jag har blivit så bortskämd med att få sova sen jag blev sjukskriven så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna börja jobba och allt igen.

Hur som helst är jag påväg till sjukhuset för att träffa min läkare, har satt på mig mina finaste strumpor och en ren sjukhusstrumpa och även tvättat foten. Man vill ju inte skämma ut sig och visa min förruttnade fot. Inte mys

Tog till och med kryckorna för att min läkare inte ska bli arg på mig, får se vad han säger. Har inte träffat honom sen operationen... Jaja det kan väl inte gå så illa.. Eller?


Bakeday

Dagen som inte finns. Efter att ha skrivit i morse låg jag och drog mig i sängen in i sista sekund. Några Vattenglas senare åkte vi liite för sent till träningen, för att först hämta upp min tränare på stan, sjutsa hem henne och hon hämtar nycklar och William droppar mig på träningen.. En kvart efter träningsstart. Samlar pluspoäng som tränare nu för tillfället. Borde skämmas!

Hade inga andra kläder än gårdagens, så jag drog på mig gigantiska basketshorts och en igelstatjocktröja till träningen. Och åker ner till stan, lånar dock andra mjukisbyxor men fräsch var jag ju inte. Lunchade på nancys och rörde oss sen till Malin där vi fortfarande är kvar. Vi gick till greken och hämtade mat så nu är jag i matkoma, för andra gången idag. Och mår allmänt inte bra

Ändå sjukt skön dag där man bara gör ingenting. Kommer nog aldrig orka ta mig härifrån bara. Imorgon blir det läkarbesök, laga telefon på vacksta och träna hos sjukgymnasten. Det bästa är nog att jag ska köra biiil! Efter två månader är Jag ute i trafiken igen. Som jag längtat!

Helt jävla värdelöst inlägg, men jag fattar inte så mycket för tillfället. Vi hörs kompisar!


Söndagsvila

Igår var en sådan hektisk dag att jag inte ens vill tänka på det. Men när jag kom till Matilda så släppte det som tur var! Hade spenderat hela dagen på att göra en bok till henne med hela vår tonårstid (då vi gjort nästan allting tillsammans) och hon blev jätteglad så det var väl tur, kanske kan visa den någon gång!

Kvällen var jätterolig, massa tjejer och sen kom även alla pershagenkillar och livade upp stämningen. Åkte inte hem förrän vid halv fyra så nu är man bra trött. Men det får inte hindra mig! Upp och hoppa barnen väntar


Sömnlösa nätter

03:06 - Fan


All we do is mysamys

 
Japp fredagsmys stod på schemat.
 
Jag och Matilda beställde pizza och satte oss framför Harry Potter med en varsin godisskål. Precis som för 7 år sen. Dock var fredagsmys det enda vi höll på med då.. nu har vi ofta andra aktiviteter. Men då och då tar vi en myskväll som man längtat efter. Den blir mer uppskattad då!
 
Har även hunnit med att boka högskoleprovet i sista sekund och även fått spana in en liten goding som kanske blir min! Men får inte hoppas för mycket, då blir man bara besviken..
 
Haha oj vilket random inlägg det blev, men måste bara tillägga att jag nästan saknat mina föräldrar nu när jag varit borta så mycket. Hur min mamma snor matilda och sitter och pratar i en timme bara för att de inte setts på länge, eller hur min pappa kommer hem och tar en godis. Säger att godiset är gammalt och äckligt men äter ändå upp allt. Visst är dom allt bra konstiga, men det är alla föräldrar.
 
Nu önskar jag att jag hade kaffe eller redbull, för linda den tidsoptimisten har skjutit på saker ännu en vecka. Så nu blir det att dygna eller något liknande. Och istället för att börja måste jag ju först skriva detta överintressanta inlägg, för att sedan spela upp mina liv på candycrush, först fem liv på ipaden, sen fem liv på mobilen. Född nolifer, jag vet.
 
Godnatt
 

Addicted

Det är ju nästan läskigt hur beroende man känna bli av något. Jag har aldrig fastnat för alkohol, cigaretter, kaffe eller annat som brukar vara beroendeframkallande, men ett spel lyckas jag bli helt insatt i. Candycrush är för tillfället det sista jag gör innan jag somnar och det första jag gör när jag vaknar. Oftast har jag ju även min pojkvän på köpet, men vi spelar tillsammans! Eller bråkar om vem som får spela... 
 
Det har gått så långt att jag numera bär runt på min iPad vart jag än går för att kunna spela, och jag har fått med alla mina vänner till att också spela. Så när vi umgås sitter var och en med sin telefon och ber om liv eller skriker av lycka när man klarar en nivå. Man kan ju nästan kalla det att umgås iaf...
 
detta måste få ett slut!! Är på level 146 och det finns ca 100 nivåer till!!  Panik... 
 
 
Anars då? Fredag hela veckan. Skolkade från sjukgymnasten imorse för att jag var så trött, och för att min kropp gjorde så ont.  Har spenderat några för många timmar på stan utan att lyckas med det enda ärendet jag skulle göra, försäkringskassan var stängt så det blev nancys ist. Hr massor jag borde göra, men firar nog in helgen tillsammans med min bästa vän och mamma, lite pizza, godis och Harry Potter! Har ju inte varit hemma på hela veckan så det blir nog bra. 
 
Trevlig helg folket 

Alla hjärtans dag

Oj vilken överskattad dag det här. Eller det beror på hur man gör den. Nu för tiden fylls hela instagram och facebook med hur ensamma alla är. Det är ju inte så att ni är mindre omtyckta bara för att ni inte har pojk/flickvän. Ta vara på familj och vänner istället!

Och sen finns det ju dom som "tävlar" om vem som får mest och bäst grejer av sin partner och spammar insta och Facebook med detta istället.

Jag tycker verkligen att man ska ta vara på tillfället och kanske visa lite extra kärlek till dom man tycker om, men bara om man själv vill och orkar. Om man ser det som en börda eller ångest att ge nånting så är det inget krav. Så länge man visar kärlek och omtanke övriga dagar på året.

Själv tycker jag att det är lite roligt med sånt här. Fick våfflor till frukost och fina blommor och choklad av min kärlek. Än har jag inte hunnit gett honom något.. Men nu är jag påväg till stan för att fixa lite! Och köpa lite geléhjärtan till mina tjejer, för jag får lyckan att fira alla hjärtans dag tillsammans med min fina grupp!

Ha en bra dag kompisar, och känn inget krav! Puss alla hjärtan


130213

Oj vad jag är trött... Har ännu en natt sovit typ tolv timmar och är ändå helt slut. Dagen har spenderats med lunch på stan med mannen, sjukgymnastik, träning i Nykvarn och nu är jag här i pershagen. Det blir en sån lång dag när man tränar först hos sjukgymnasten och sen utan att hinna äta åker till Nykvarn och är där. Den enda vilan är bussresan, men annars har man fullt upp från två till åtta. Usch, jag märker verkligen att jag har blivit bortskämd med ledighet. Förstå sen när jag ska upp tidigt på morgonen och jobba för att sen hinna med sjukgymnast och barnträning och sen även börja träna själv också. Längtar nästan inte..

Okej där skojade jag lite, från och med idag lämnas kryckorna hemma för en sista vecka med skon. Sen lämnas skon och kryckorna plockas fram igen.

Nu är det dags att sluta snacka massa skit. Bjuder på de få bilder jag har sen idag! Puss och kram


Matmotivation

Vilken chilldag.
 
Vaknade vid tolvtiden och spenderade tre timmar i sängen efter det med serier och candycrush. Det jobbiga med att vara ledig och att vara ensam hemma är att ingen annan lagar mat åt en. Jag glömmer bort att äta för jag är för lat för att göra något själv. Men efter tre timmar sängliggandes kurrade magen så att andra sidan stan kunde höra, men för att jag då ska få i mig någon mat måste det vara roligt. Stekte på kycklingwok och fixade mysbelysning och satte på musik i högtalarna. Tog ett lite finare glas och det räckte för att jag skulle tycka att det var tillräckligt "roligt" att laga och äta mat. Sen blev det ju efterätt också, och det kommer nog aldrig vara ett problem att få i sig för mig. Om jag fick bestämma skulle frukost, middag och lunch bestå av sötsaker. Men så kan vi ju inte leva. Det är mycket roligare att äta med någon, och jag kan inte jämt leva med att äta på stan. Så kompisar, kom till mig och ät!
 
Men nu måste jag rusa till bussen, hoppar in som vikarie på gympan i brist på annat
 
 

Snart så

Idag hos sjukgymnasten fick jag ett grymt besked. Lasse drog in mig i hans rum och sa "Linda, snart är det över. Nästa onsdag snor jag din sko". VA???? trodde jag var tvungen att ha den utomhus i fyra veckor till. Men från och med nästa onsdag får jag använda vanliga skor utomhus. Kan inte beskriva vilken lycka. Kommer visserligen ha kryckor i några veckor till.. men alltså jag kommer inte se ut som ett handikapp längre. Allt kommer bli smidigare och snart är den här långa tiden över.
 
Jag är så glad

MATILDA 20 ÅR

Idag fyller världens bästa kompis 20år. Vi har hållt ihop sen lågstadiet, växt upp och genomgått allt i våra tonårsliv tillsammans, nu är du äntligen vuxen, men mig har du kvar.
 

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand

Nu sitter jag här i sängen och gör allt jag inte borde göra, för det finns massor jag borde göra
Jag sitter och tar fula kort på mig själv och lyssnar på mina favoritlåtar. Favoriten just nu måste nog vara den här , please come home to me med Ron Pope. Hur bra är han inte liksom? Kan lyssna på hans låtar på repeat förevigt.
 
Hur som helst så blev det kladdkaka och juice som det bjöds på under tjejernas träning eftersom Matilda fyller 20 idag! helt sjukt, tänkte dra fram lite gamla bilder på oss lite senare. Det är ju ändå en söndag, man hinner allt på en söndag. Nu blir det iallafall att sluta ta kort där jag drar fram mina kaninöron och börja städa rummet och invänta min älskling.
 
Puss mina hjärtan

Baka baka liten kaka...

 
Som ni ser så är det bakning på gång, vi har ett visst litet födelsedagsbarn i gruppen idag.. avslöjar inte vem eller hur många år hon fyller. Snäll som jag är så gick jag upp en timme tidigare för att göra det här, och eftersom mina tjejer är stalkers så lär ju ni redan veta vad ni ska få på träningen nu.. så se till att inte missa den!
 
hörs senare!
 
kramisss

02:35

Lever på överskottsenergi när jag önskar att jag bara kunde bli sådär trött som jag var för några timmar sen. Ligger äntligen i sängen efter en lång dag. Utgången var bättre än väntat, men då Maja blev utkastad för att hon snodde ett parasoll som satt fast i baren så rörde sig alla hemåt. Ändå en ganska rolig utgång, men ändå standard. Alltid när någon frågar vad man gjorde så säger man bara "inget särskilt".

Nej idag ska jag sammanfatta utgången: sossade mig in med att checka in på stanleys för att få gratis inträde, fast jag gjorde så att bara jag kunde se det, ville ju varken visa att jag var på stanleys eller sosse för hela ansiktsboken.

Blev som vanligt en väldigt spännande person att titta på och mobba eftersom jag har en robotsko.

Beställde redbull vodka utan vodka för att låtsas få en fjortisfylla på koffein.

Ställde mig på dansgolvet och stod still för handikappade kan inte dansa, men jag hittade inga kompisar någon annanstans.. Har inga kompisar kom jag på.

Avslöjade en kille som var inne på tjejtoan och bajsade eftersom killtoan bara har pissoarer.

Låtsades vara en vägg.

Körde trollformler från Harry Potter

Pratade svenska med folk som bara kunde engelska

Snackade en massa basket med Williams coach

Gick ut där alla rökte och hatade på folk som rökte

Sa rakt ut till en kille att han var asful

Bjöd vakterna på godis

Och var allmänt skön, nej egentligen var jag bara sjukt konstig och oskön. Och jag hade inte ens druckit något.. Eller Justja, förlåt. Drack redbull vodka utan vodka. Spårade hårt

Nej nu blir det nattedags, har lite förberedningar att göra innan träningen imorgon! Bjuder på de få bilder jag har sen kvällen. I svartvitt för att göra det hela mer spännande !

Goodnight



We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time



Ni vet den där känslan när man bara vill ligga i sängen hela kvällen och kolla på en bra film och somna tidigt? Det vill jag göra just nu.. Men det gjorde Jag igår och två kvällar på en helg är icke acceptabelt.

Hade jag varit fri från sysslor hade jag nog valt det. Men idag har det varit en stressdag, låg och såsade i sängen liiite för länge för att hinna med resten. Vi åkte förbi Inter sport och sen släpptes jag hemma, duschade snabbt och åkte ner till stan, köpte presenter, åkte till Johanna och vi åkte till Matilda för att fira henne med hennes släkt. Så himla roligt att få träffa dom. Såg de senast för två månader sen men man har ändå mycket att prata om. Det är nästan som en andra-släkt kan man säga :)

Hur som helst så har jag ingen tid till att ligga här i Matildas säng och blogga. Måste ju fixa mig och åka på nästa födelsedagsfirande, Tove har fyllt tjugo och det firas med alla tjejerna, massa mat och säkert andra roligheter. Min mage är redan proppmätt sen all god mat här hos tildis, men det är tur att det finns plats för mer!

Ingen rast och ingen ro, måste sluta skriva romaner... För er som har myskväll ikväll så mys åt mig med..

Love


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

det är en fredagskväll och klockan är inte ens tio. Ändå svider mina ögon och min kropp sjunker ihop i varje steg jag tar. Hur kan jag vara så trött? Inte direkt så att det har varit en slitsam vecka? har dock tränat varje dag så får skylla på det! 
 
Idag har det varit lunch med anki och frida, middag med Maya och sen har vi kollat baslketmatch som de trogna basketfruar vi är! spännande liv va? nej inte riktigt.. imorgon blir det födelsedagsfirande för matilda och sen Tove. Mer om det imorgon eller något 
 
nu blir det skräckis (inte jag som valt) måste kila! 
 
Puss

Det är som att komma hem

Var som sagt och "hälsade på" mitt lag i tisdags, körde lite styrka, störde dom när de skulle träna, skrattade och fick krama alla lite. Saknar att ha träningar att gå till, mer än att bara vara tränare. Få lyckas med det där som varit svårt eller bara lägga sig på golvet och gråta av skratt. Hoppas verkligen att jag får gympa lite sen iaf, så jag har träningar att gå till.
 
Tog med min lilla skruttkamera och fotade lite för att ha något att göra
 
 
Haha gråter av skratt varje gång jag ser den här

6/2-2013

Idag blir en dag att minnas då min bästa vän fick sitt körkort!
 
Har sån träningsvärk och håller nog på att få tillbaka den där äckliga inflammationen i armbågen så skriva långt funkar inte. För att sammanfatta vad jag gjort: träning, sleepover, sjukgympa, träning, cruisning, fotbollsmys och nu hemma efter några dygn borta. Mer updates imorgon om armen mår bättre, just nu vill jag bara gråta av smärta. Kul va? Tur att jag har morfintabletter kvar brevid sängen
 
Sov gott !
 

Framsteg

Idag gick jag på min första promenad på länge när vi gick ut med hunden. Första gången då jag gick ut enbart för att gå. Kryckorna lämnades hemma och det gick väldigt bra! Kände dock att det såg rätt mobbat ut att gå runt med skidpjäxan utan kryckor, som en halv invalid eller något. Men ändå !

Ikväll ska Jag träna med mitt lag, köra styrka och hänga med mina teammates. Sen blir det sleepover med tjejerna! Bra tisdag.

Massa kärlek


It takes a fool to remain sain

Holaaa

The bitch is back. Nej usch, jag är en glad tjej. Det enda jag ogillar är mitt tillstånd därav mitt bittra inlägg igår.

Annars då? Solen skiner, nej. Snön är påväg bort, nej. Jag är gladare än vanligt, nej. Men det är bra ändå!

Tränade hos Lasse idag igen, börjat stå på händer nu igen och det känns riktigt bra. Har även chillat på tildis Körskola och firat Linnea som fyller 18 idag!! God mat och trevligt sällskap bjöds det på, min lilla favoritkille Liam var där också, han kan ju vara den gulligaste på denna jord. Synd att han bara är fyra år..

Nu ligger jag och spelar candycrush (som vanligt) och väntar på min kärlek. Har förövrigt kommit över nivå hundra så det måste ju firas på något sätt kan man tycka..

Firar med en "hejjagharbristpåegobilderochtardärförkortpåmigochminipadförattslippakännamigensampåbilden" nej Linda. Det funkar inte Så. Nej.

Här är den obligatoriska loner bilden, och det gör inte saken bättre att man har en kamerarädd kille som vägrar vara med på bild. Så ipaden får bli min stora kärlek istället. Ni förstår bytet va? Helt solklart.

Godnatt mates


Jag skulle inte ens vara hälften utan de jag gör

   
 
Jag ser folk vara ute och springa, ta sig till gymmet en lördagmorgon och gå på ett gympapass. Jag hör hur mina lagkamrater utvecklas mer och mer och åker på läger eller är demogymnaster på kurser. Jag ser hur mina egna tjejer utvecklas och både ökar sin kondition och styrka, och vad gör jag ? Jag sitter på bänken och vickar på foten. Det är så sjukt frustrerande ibland. Att inte ens få möjligheten till att träna.
 
jag vill kunna hoppa, springa, cykla, dansa, åka skidor eller bara springa och göra den där volten som man lika gärna kan göra i sömnen.
 
Snart har det gått ett år sen jag kunde springa sist. Ibland undrar jag ens om det var värt att göra operationen. Visserligen hade det blivit jobbigt annars då jag inte skulle kunna röra mig för ungefär, resterande livstid. Men jag trodde aldrig att det skulle vara så jobbigt som det faktiskt är. Spendera tre månader med en äcklig sko och jobbiga kryckor för att sen inte ens bli helt återställd utan min "karriär" inom gymnastiken har redan tagit slut. Det är viljan som alltid fått mig att fortsätta. Jag har skadats alldeles för många gånger, börjat om på noll och fått kämpa mig upp för att hamna på den nivån där mina lagkamrater låg. Men samtidigt får man väl se det positiva i alla dessa skador, det har fått mig till att aldrig ge upp. Jag har aldrig känt mig riktigt nöjd eller färdig, jag har aldrig kunnat tröttna för det har ständigt varit en utveckling i allt jag gör. Det kan låta konstigt men jag tror inte det finns många som vill det här så mycket som jag. Jag har tävlat med ett brutet ben, tränat en hel helg med brutet finger, rymt från sjukhuset tillbaka till täljehallen ett antal gånger BARA för att åtminstone kolla på under juluppvisningen, trots att jag timmen innan hade brutit fingret eller haft en armbåge ur led.
 
Nu försöker jag inte framstå som värsta stjärnan som aldrig ger upp. Nej, egentligen är jag helt jävla rubbad. Men det jag känner är att jag av alla inte är värd det här. Jag skulle vilja byta med någon som inte alls vill röra på sig, någon som inte brinner för något på samma sätt som jag gör. Men å andra sidan skulle jag inte vilja sätta någon i den sits jag är nu, jag vill bara inte heller leva i den, typ så.
 
Så för er som faktiskt kan springa till bussen, eller ta en promenad med en kompis, eller ha möjligheten till att gå på sin träning trots att man inte alltid vill. Så uppskatta det, ni kan iallafall

Känslor utan uppehåll

Finns det något bättre än att få krypa ner under ett varmt täcke efter en utekväll? Det är svårslaget iaf. Har tvättat bort sminket, dragit på mig min vackra house mafia tröja, satt upp håret i en slarvig knut och gosat ner mig i sängen. Att få sova kan bara bland det bästa som finns ibland

Jaa idag och igår. Mycket är bra just nu. Skon stör mig fortfarande. Men inte lika mycket nu när Jag får börja gå på den. Den har blivit en del av mitt liv efter dessa sju veckor.

Men åter till kvällen! Tanken var melodifestivalenpyamasparty men nej, vi tjejer har något stort problem med att vara hemma en kväll och inte visa oss på stan. Så vi ska promt ut. Det blev tacos, melodifestivalen (som förövrigt var bland det värsta jag sett, skäms över att vara svensk) för att sedan fixa sig och åka till stan. Vi gick till park, sen mlounge och därefter park igen. För att sedan möta upp folks på stanleys, äta kebab och åka hem. Fick både träffa gamla och nya ansikten vilket var trevlig, men det blev många promenader och för nyktra mig blev kvällen ganska lång till skillnad från de onyktra.

Men jag är ju glad som får somna och må bra! Har ju träning imorgon vid tolvtiden så det är väl bäst så trots allt, sen får jag äntligen träffa min saknade vän Fredrik som är hemma i stan!

Puss och godnatt. Ni sover nog redan förresten.. Men ändå. Godmorgon när ni läser


Ron Pope 24/1

Här sitter jag varje dag och bloggar om allt det oväsentliga och glömmer bort att jag skulle berätta om Ron Pope. Ren lycka att jag fick biljetter eftersom vi köpte när det var eftersläpp och jag fick tag på de fem sista. Tråkigt nog skulle vi haft fler men vi var några som fick gå iallafall. För bara 200 riksdaler fick vi se denna man spela. Han var sjukt bra och var nästan bättre i verkligheten. Sen kan det ju bero på att känslan var en helt annan och man fick gåshud så fort han tog i. Var lite jobbigt att stå som ett kryckmongo bland alla människor i tre timmar, men det var det helt klart värt. Hade ingen bra kamera med mig så iphone bilder och filmer får duga !
 
 
 
 
 
 

Simply the best

Efter god mat och bra sällskap har jag bosatt mig i en oversized tjocktröja och ska krypa ner för Fredagsmys med favoriten. Ändå skönt efter en ansträngande vecka där den ena är arbetslös och den andra är sjukskriven. Men det är vi värda.

Planer för morgondagen får duga! Kan ju inte gå ut hela tiden.

Love


Det värsta det är att du förstår

Sitter lite ensam på en bänk med mina krycks och en vitamin reload och väntar på att bli hämtad från sjukgymnasten av William.

Även torsdagar kan duga ibland, det bevisades igår. Jag hann luncha på stan med tildis, åka till Stockholm, träna tjejerna, gå på bio med mitt kärleksgäng och sen mysa med dom efteråt.

Idag är det som sagt fredag och även denna dag får väl bjuda på en del roligheter hoppas jag. Ha en bra helg mina vänner! Pusss


RSS 2.0