cause you are my heaven



hej mina vänner

Inatt sov jag som sagt hos Sofia. Som en röd kräfta i ansiktet åkte vi till maxi och köpte oss lite gott, så gjorde vi smoothies, snaggade patrik och krille och bara mös. Imorse åkte vi in till stan där vi åt nancys med micho, eller ja.. hon åt. Så gjorde vi lite ärenden, gick upp till lägenheten och så. Sen gick jag och Fia hem till Anna, Helenas mamma. Där fikade vi och pratade om allt möjligt, mestadels Helena såklart i två timmar. Samtidigt som det var jobbigt att ta sig igenom allt när vi pratade om henne så var det skönt, skönt att få höra hur allt går för Anna och resten av hennes familj.

Nu är jag hemma, ska måla lite naglar och fixa lite småsaker. Så blir det väl mat och sen ut till spåret en sväng med pappa, sen blir det hem till Matilda för att spendera kvällen där. Vi har ju faktist inte träffats än idag! Hittils sen lovet har börjat så har vi setts varje dag, fast lovet har ju bara varit en vecka så det är inte så konstigt trots allt. Menmen ! Jag hör väl av mig ikväll, ska göra en sammanfattning på 2010 sen, ska försöka hinna iaf. Året tar ju trots allt slut imorgon! fyfan vad jag är taggad till nyår, helt stört!

Hajdooooo

stress, stress och mera stress

Hoppla !

Dagarna rullar på som bara den, mina pengar försvinner också... Jag minns knappt vad jag gjort. De personer jag spenderat dagarna med är matilda, michelle, sofia, frida, minna och tove. Vi har typ planerat inför nyår, shoppat, fixat ännu mer inför nyår och bakat och myst på kvällarna !

Idag har vi köpt massa saker och fixat möbler, varit i lägenheten där vi bar dit tv, högtalare och annat. Fyfan vad bra det kommer bli! så sjukt taggad. Igår shoppade jag upp typ massa pengar på kläder, fina men ändå känns det lite onödigt. Min data har pajat men nu funkar den igen och jag har fått en dvd spelare. Det är vad som hänt och nu försvinner jag igen ut till skogen till sofia där jag sover. Imorgon blir det shopping med bror och sen köpa maten till nyår. Känns som att vi TAGGGAR!!

Justja, jag är tomatoface efter en halvtimme i en cancerbox, tur att jag inte är ensam. Har mizi som ser likadan ut. Och jag har ätit grekmat och är en jätte enligt michos lillebror. Heja!

Hejdå folket, hörs imorgon eller något

överskattade släktmiddagar

Nu sitter jag här helt slut vid datan, har varit en lång dag. Startade dagen med att dra ut och springa, låter inte som jag men det gjorde jag. Sen blev det lite styrka, strech och ett långt bad. Sen lite stress för att åka ner på stan, gick runt på stan med Matilda, Sofia och Elin och kollade kläder, fanns knappt något man ville köpa. Det blev lite smink och underkläder bara. Därefter mötte jag matilda och michelle upp minna så satte vi oss på nancys och planerade inför nyår. Det ska bli så bra som möjligt ! det känns riktigt bra

Efter det blev det att åka hem och så mötte jag släkten, fick byta om lite snabbt, fast för mig går det inte snabbt. Det tog en timme då jag var osocial och gjorde ingenting, sen gick jag ner och hälsade och sen gick jag upp igen. Det är så överskattat med släktmiddagar i vår släkt. Tycker jag iaf. De sitter och drar massa finska snapsvisor, snackar massa gamla minnen och allt tråkigt. Mina kusiner har jag ingenting gemensamt med, den ena är konstigare än den andra men alla har typ något fel. Skönt att vi bara ses en gång per år iaf, mer orkar jag inte !

Nu blir det äntligen att gå till Matilda där det blir att planera lite mer och kolla film. Jag sa förresten att bilder på allt jag fått skulle komma ut, men igår glömde jag kameran hos Anna så det lär inte bli förrän efter nyår.

Har en bild sen innan jag skulle ut och springa imorse, osminkad och nyvaken. Men om man kollar så ser mitt hår blondare ut, funderar på om jag ska slinga till lite blondare, någon gång måste man ju göra förändringar!

Hajdo kompisar

jordens finaste vänner

Hejhopp!

Hemma efter en kväll hos Anna, fest kan jag väl inte säga att det var, det var lite vad man ville att det skulle vara ! alla hade olika. Själv hade jag en trevlig men lugn kväll, var med alla tjejer, och även dom "gamla" killarna som vi umgicks med förut var där. Viggi, Beija, Nille, Simon, Larssa och Mattias. Det är så skönt att träffa dom ibland, för allt är precis som förut, inget förändras även om man inte ses på flera månader. Det gillar jag!

Jag sitter nu och ska försöka få ihop en liten film sedan juluppvisningen som jag kan lägga upp och visa. Vi får se om det blir någon film, försöka duger. Här kommer iallafall en bild på mina fina tjejer sen ikväll!


puss och godnatt !

jag jobbar i snigelfart

tjatjabloggeeeeeeeeeeeeeeen

hehe vad rolig jag är..

Nu är julafton slut för i år, tur att det kommer en nästa år också då! Igår kväll drog jag till matilda som jag sa, där tittade vi på deras nya film inceptor som var alldeles för svår för mig för att jag ska förstå. Det var typ en dröm i en dröm i en dröm, och så skulle dom göra uppdrag i drömmarna. Efter en timmes tittande tröttnade jag och tildis så vi satt och snackade i hennes rum istället. Och när vi börjar prata kan vi inte sluta. Det slutade med att jag gick hem vid typ två.

Nu sitter jag här i röran i mitt rum, det är stökigt igen.. skulle åkt ner på stan men allt är tydligen stängt så därför blir det att kila till tildisen och vara där med sofia och frida. Jag har tänkt att lägga upp bilder på alla julklappar och jag håller på att ta kort nu. Men dom läggs nog inte in förrän senare. Ikväll blir det festligheter, om jag nu vill gå. Det vill jag, men inte med en finne som är större än typ en ärta. Jordens fetaste inombordare på hakan, smarrigt värre.... Nej nu ska jag och min finne jobba vidare, det går inte särskilt snabbt när vi gör något. Jag kommer alltså vara klar typ imorgon, dags för snigeln och finnen att öka tempot!

 


feliz navidad

Sista inlägget för idag skulle jag tro!

Nu har vi gjort allt som den vanliga julafton består av, efter att vi varit runt på ärenden så åt vi jullunchen, och bara mös. Gjorde lite vad man behövde, jag spelade tv-spel, haha. Sen vid tre var det kalle anka som vanligt, man tröttnar aldrig på det! Min favorit är den där fågeln som springer runt som en idiot. Påminner lite om mig..


Sen blev det kan du vissla johanna, lite vila och därefter julmaten. Julmaten är nästan höjdpunkten på dagen, och nu är jag mätt som aldríg förr! Efter det blev det karl bertil jonsson och sen lite monopolspel. Sista julaftonstraditionen är svenssonsvensson, en stor favorit hos oss. Varje år är det lika roligt !

Så om jag sammanfattar det såhär, ingen jul utan våran julrunda, kalle anka, maten, karl bertil jonsson och svenssonsvensson!

Nu till vad jag fått:
Jacka (innan)
Klänningarna (fick igår)
hörlurar
hårfön
hårsaker i övrigt
två halsband
massa kläder
parfym
film
choklad

Jag hade inga särskilda krav på vad jag ville ha så därför fick jag lite allt möjligt men jag är mer än nöjd ändå ! typ första gången i mitt liv som jag inte behövde önska mig en mobil, ipod eller kamera för allt har hållt. Framsteg Linda !

Nu ska jag snart bege mig till min bästa vän, vad vore julen utan henne? Av matilda fick jag en jättefin skjorta! Men jag visar allt jag fick i bilder imorgon :)

Tänd ett ljus för den du saknar



Nu är dagen som man väntat på här, julafton. Vi har gjort våran årliga runda, till kyrkogården där vi gick till min farmor, farfar och även min gudmor, sen var vi förbi matilda och bytte julklappar. Och vi åkte även som vanligt till St:a ragnhilds kyrka som vi alltid gör och tänder ljus, men i år var det annorlunda. Jag tände ett ljus för dig Helena. Hoppas du får en toppenjulafton någonannanstans, vi saknar dig här på jorden. <3


kvällshumor på hög nivå


Hahahahahhahaha jag dör

jag är så trött just nu att det där fick mig att dö av garv!
Men iaf, ikväll har det blivit filmtittande hemma och klä gran hos tildis, nu är jag hemma igen. Och man kan säga att det är julafton, för den är än en gång efter tolv. Snart blir det läggdags och när jag vaknar imorgon bitti så önskar jag att jag är jordens lyckligaste flicka, sådär som man alltid var när man var liten.

Godnatt !

Klänningsköp

Julaftonsklänningen


Nyårsklänningen


Man ser inte så bra på bilderna, men man behöver ju inte avslöja helt hur dom ser ut! bra anledning. eller inte. Men iaf, på baksidan på nyårsklänningen så är det en stor rosett, det ser man inte så bra nu men så är det iaf.

Nu blir det att mysa med knäck och julmust och kolla på alla bra filmer som går såhär vid jul. Hör av mig senare!



Dan före dan före dopparedan

Även om klockan är efter tolv så räknar jag denna dag fortfarande som Onsdag, därför är det en onsdag som är dan före dan före dopparedan och även dagen då jag fick jullov! Kan inte beskriva min lycka i ord. JULLOV! behöver det verkligen. Och jag har haft en jättebra onsdag faktist. Jag gick i skolan en lektion, från halv nio till tio, sen drog jag iaf. Jag skrev en liten faktauppsats om julklappens historia, yey. Sen åkte jag minna, anko och micho till stan där vi åt kebab och gjorde lite ärenden.

Jag hittade även mina två kärlekar, två klänningar som jag är totalt kär i. Den ena ska jag ha på julafton eller juldagen, och den andra ska jag ha på nyår. Ren lycka att jag hittade dom, sen åkte jag, Matilda, Frida och Sofia upp till huvudstaden och vandrade lite. Tildis handlade och vi kollade på. Därefter vart det hemfärd och så var jag hemma i någon timme. Sen stack vi iväg till Emelies brorsa där vi hade ladies night, 10 tjejer, tacos, roliga filmer, teaterscen av anki och maja, julklappsutdelning och massor av annat trevligt. Men seg och trött som jag är så drog jag hem vid elva, eller kanske halv tolv. Minns inte riktigt (så full så jag får minnesluckor). skojade, har varit nykter även ikväll. Nu sitter jag i mitt fina fleeceunderställ och ska nog krypa ner till sängs. Kan avsluta med att säga att jag har världens underbaraste vänner.

Jag saknar dig

46 dagar har gått

och för mig är du fortfarande på semester.

Hoppas du har det bra där du är, vi saknar dig så oerhört mycket min vän


together we are what we can't be alone



Ibland är det svårt att bara peka ut någon, en person som är bäst. En person som man känner att man inte kan leva utan, någon som man känner att man kan dela ALLT med. Visserligen är jag lyckligt lottad och har så otroligt många underbara vänner som jag älskar. Och vissa som är så otroligt bra att dom är nästan bäst. Men jag har på något sätt alltid haft någon som är bäst. Och det är min bästa vän. Det går knappt en dag utan att vi ses, vi vet allt om varandra, vad vi gör, vad vi vill och vad vi känner. Jag vet att om det är någon jag kan vända mig till när jag än vill, så är det Matilda. Vi behöver inte bekräfta hur bra den andra är, vi behöver inte kramas varje gång vi ses. Nu när jag tänker efter så kramas vi aldrig. Men det är för vi vet var vi har varandra, och vi vet att det inte gör någon skillnad om vi ger varandra en kram eller skriver hur bra den är, någonstans så vet man det ändå. Nu menar jag inte på att det är fel om man kramar sina bästa vänner eller skriver hur bra dom är, för alla är olika. Men jag vill bara förklara hur otroligt bra just MIN vän är.  


En vän sa till mig igår att han inte hade träffat sin närmsta vän på tre månader, och då sa han det, tänk om inte du hade träffat Matilda på 3 månader. Och då insåg jag att det är nästan en omöjlighet att klara det. Och matilda sa också det, "hur ska det bli när vi slutar skolan? skaffar olika jobb, pluggar på olika ställen? det kommer inte att gå! " och nej. Vi får väl lov att bo tillsammans, för att jag skulle inte klara mig utan min andra halva. Så mycket plats som matilda tagit i mitt liv de senaste åren har nog ingen gjort. 


Jag är så glad att ha någon som dig i mitt liv och jag hoppas att jag aldrig förlorar dig. Vi ska sitta som gamla kärringar på ålderdomshemmet och fortfarande sitta och kommentera folks klädsel och skratta åt hur dom ser ut, vi ska fortfarande prata om samma sak i timmar som vi alltid gör när vi träffas. Ingen kan ersätta din plats, för du är min allra bästa vän.


Jag älskar min tildis


Feels good to be gangsta

tjo!

provet blev framflyttat till första veckan på lovet för min del- SKÖNT

I skolan lekte vi två roliga lekar med klassen, gummisnoddsleken och suga på kort leken. Superkul! jag älskar min klass. Vi fick sluta vid två och jag gick på stan med fia och maya, sen var jag på pluto-satellit möte om nästa termin med barnen. Det känns bra ! så redovisade jag mina pengar också, känns bra det med med lite extrapengar.

Nu var det tänkt att jag skulle ut och springa då jag blivit oerhört bestämd med att jag ska börja tycka om att springa, och det är svårt för min del. Men jag vill ha springsällskap, och det fick jag inte, men jag fick powerwalksällskap, så därför blir det att ta en omväg till tildis då jag springer eller joggar, och sen går jag med henne. Känns som en bra måndag, inga stora krav på nånting. Eller jo, jag har plugg, men det tar jag senare!

Från ingenstans vill jag även säga att jag ser fram emot nyår, vi börjar smida planer och jag taggar satan!!

Här kommer livebilder från min webbcamera på min oerhört fina springoutfit- underställ, overallsbyxor, fleecetröja och mössa. feels good to be gangsta






ja jag älskar min glugg, har haft den i ca två år då dom drog ut två av mina tänder för att det skulle växa igen. Måste säga att det går oerhört långsamt, men vadå? jag, elin och andré är väl fina i våra gluggar.

Taggar på att löka nu då

Tjaaaaaaaadå

I’m so sick of being so serious



Gårdagen var riktigt bra, vi gjorde lekar och tårta på discot, dansade galet och hade sådär bra som bara vi kan ha det. Sen var det tänkt att vi skulle till enhörna, men sen blev det inte så. Jag, Sofia och Matilda åkte till Sofia där vi kollade på kommisarie späck och jag somnade som vanligt under filmen.. Förstår inte hur jag alltid somnar så fort jag kommer till fia och lägger mig i hennes soffa?

nåväl, åkte hem vid tolv idag och skulle börja plugga, men så blev det inte.. jag var tvungen att fixa närvaropapperena till tjejerna, och har jag skrivit närvaro under terminen? icke. Så det blev att chansa sig fram! Fyra timmar senare efter att efterblivna linda försökt sig på excel så skulle jag börja plugga. Men det gick inte så bra. Idrottsprov imorgon, jag har inga faktapapper eller nånting. Klockan är nu ett och jag håller på att ta reda på mer om vad vi ska ha prov i. Får väl se hur det slutar imorgon, om vi ens kommer till skolan i den här snöstormen.

Nu ska jag iallafall sova, det är ganska så välbehövligt om man kan säga så! 


Don't you know that love comes around


TOPP 3


Eric Chase- Love comes around


Kesha- We R who we R


Saxophone guy- moldova eurovision



Hallå i stugan!

Jag är helt slut efter den här veckan, fast jag vet inte riktigt varför

Måndag- vanlig skoldag
Tisdag- Skoldag, julmat, luciatåg, dans kring gran och teater på kvällen
Onsdag- Museum i stockholm och sen runt och kolla kläder i flera timmar
Torsdag- Snökaos, lite skola, nancys med Anna, avslutning med tjejerna och sen egen träning
Fredag- Skola, badhus, simhopp och äventyrsbadet, kebabmat och mys hos tildis med fia och frida
Idag- Lämnat ut lappar i kringlan för synoptik för att tjäna pengar till gympan, skärholmen och nu hemma

I skärholmen köpte jag en ny jacka, en helt vanlig men bra vinterjacka som jag kan ha eftersom jag hatar min. Sen gick jag och plockade på mig saker som pappa sen fick köpa som jag kan få i julklapp. Vill ha dom nu!

Jag måste säga det att mina tjejer är fantastiska, jag älskar dom oerhört mycket. Vi hade ju avslutning i torsdags och alla är så söta, och duktiga! Och Gotland med dom var ju så otroligt roligt! Ska se till att göra en bra film som jag kan visa sen. (man har ju moviemaker) haha. Intern. Men hur som helst, jag kommer sakna dom supermycket. Bättre tjejer kan man nog inte ha. Och deras föräldrar är hur underbara som helst, man blir så glad av alla fina ord dom ger en. Fick en jättefin blomma och ett biopresentkort på 200 kr av dom! jag älskar mina barn.







Världens bästa


Nu ska jag ta och hitta något att ha på mig till ikväll, för som avslutning för oss i min grupp och killgruppen ska vi ha gympadisco! Tyck vad ni vill, men när man är med gympan så har man det alltid roligast, bäst och ja allt! Vi har hyrt VGs fritidsgård och vi kommer ha så sjukt kul! sen får man se om man åker hem eller tar sig någonannanstans. Grymt kommer det bli iaf!


Ha en bra kväll för det ska jag ha !





Majs

¨

Ska sammanfatta dagen med några ord

Förseningar
Hata sl
Museum suger
Hatar kyla
Stockholms alla affärer
HATA SL!
god knäckmunk
HATA SL!
Tror jag är sjuk
pga SL
HATA SL!
äta plugga duscha

heddå

har nog glömt att säga en sak, jag HATAR sl


Det saknas något. Du saknas

 

13-12-10

Yo

Lucia idag, mysmys. Kollade lite lucia imorse på tv, sen blev det inget mer firande. I skolan firar vi imorgon med jordens fetaste julbord och luciasånger och dans kring gran, låter riktigt mysigt! jag missade det förra året för ovädret. Då blev jag lite sur och tog ut min ilska här. Hur som helst, sen missar jag träningen för att jag måste på teater med sofia och frida, en grej man måste göra i svenskan.

Nu ska jag iallafall ta och visa lite bilder och en film sen juluppvisningen. Filmen är på mina gympatjejer och en annan grupp som heter jupiter som visar upp, dock inte hela för de glömde filma resten. Tjejerna visar upp tillsammans men mina tjejer är mestadels dom som ser små ut. De var riktigt duktiga !












alors on danse

Hoppla!
Nu sitter jag här framför datorn, med universums brutalaste huvudvärk, helt underbart.

Nej men gårdagen var bra! stressig men bra. Den började med redskapsplockning i västergård vid tio, därefter var det att åka till täljehallen och plocka fram och bara ta det lugnt. Det kan nog vara det bästa på hela dagen, när man går runt i hallen och lyssnar på julmusik ur högtalarna och bara gympar och har kul. Sen var det förträning och ingen tumme bröts, därefter började juluppvisningen! I början hade vi tyst minut för Helena, då visste man inte riktigt var man skulle ta vägen. Men jag kunde hålla mig från tårar.

Sen var det dags! Filmer på några saker finns på facebook där jag taggats. Mina gympatjejer var på planeten kalabalika så de såg ut att vara psykon, vi själva var robotar som i somras! Allt gick väl bra. Sist var voltvarvet och avslutningsdansen "alors on danse" som var en hyllning till Helena som älskade den dansen.

Direkt efter uppvisningen blev det att skynda hem till tilds där vi fixade oss och fick sen sjuts till asian roxy där vi skulle ha ledarmiddag. Det är en thairesturang, och dagens klockrenaste var när en främmande gubbe gick fram till michelle och frågade henne om hon jobbade där, för att hon är typ kines. HAHA. Jag åt mig fet som en gris på bara förrätten och smällte i mig allt annat sen också, då kan man snacka om att rulla fram. Därefter rullade vi vidare ut i skogen till sofia där det bjöds på festligheter och röj. Riktigt roligt faktist!

Kul att jag imorse påstod att jag hade all kontroll igår kväll och att det gick bra och att jag mindes allt, medan fia påstod annat! jag insåg att hon kunde ha rätt när huvudvärken kom på besök.. haha. Sen blev det att plocka redskap, äta nancys och träna!

Det var allt för mig! fler bilder kommer så småningom, kolla filmerna så länge !

 


JULUPPVISNING!

Idag är juluppvisning, årets gymnastikuppvisning i Täljehallen. Varje år har vi ett tema, i år är det rymden. Vad som händer under juluppvisningen får man kolla på om man vill veta !

Publikinsläpp: kl 14.30 (start 15.00)
Entré: 50 kr (från 16 år)
Slut ca 16.30

Vi får väl hoppas att uppvisningen inte slutar på samma sätt som förra året, det vore ju lite synd efter allt planerande igen. Förra året hade jag nämligen planerat hur jag skulle lyckas med sju ombyten under oerhört kort tid, och när jag skulle göra vad och allting. Allt var fixat och klart. Men då är det ju så typiskt med mig och fredagen den 13 att något måste hända när allt går bra.. så jag bröt tummen och fick operera och bära gips i två månader. Hoppas att inget sånt händer idag iaf!

Tummen förra året

Efter juluppvisningen blir det middag på Asian Roxy, typ världens godaste mat. Sen blir det att åka ut till Sofia där det blir att spåra med massa bra tjejer! hopplahej det blir bra det.

Allting blir inte som gamla vanliga uppvisningen. Det kommer saknas något, det kommer nämnas något, det kommer bli en minuts tystnad, det kommer bli dans som en hedring till dig Helena. Allt vi gör idag, gör vi för dig. Så som allt annat vi gör här i livet. Jag älskar dig


Room makeover

Efter !
Ser man skillnad från ungkarlslya till ett städad tjejrum? känns så iaf
Det tog mig hela kvällen, med paus för kinamat, långt bad, facebook och tv
Nu är klockan snart halv ett! Upp 8 imorgon bitti! tjoho...






Ber om ursäkt för de dåliga bilderna men det blev inga ordentliga kort och snabba redigeringar


Fem veckor

Jag kan nog vara den sämsta på att ha det rent i mitt rum.. Det går en dag och sen är det stökigt igen. Nu är det brutalt stökigt, det går inte att leva härinne. Jag får klättra över alla mina saker för att komma i sängen, där det ligger skolböcker, data, nackellack och alla möjliga kläder. Därför ska jag spendera min fredagkväll med att blandannat STÄDA. Sen är det väl mys hemma, eller kanske hos tilds med henne och sofia, men det är ungefär samma sak. Spenderar typ lika mycket tid hemma som hos matilda. För att verkligen göra det här fulländat så ska jag ta för och efterbilder, för då får jag en anledning till att faktist städa! Så här kommer mitt rum som det ser ut nu:

Vem har sagt att tjejer ska ha städat? välkommen till min ungkarlslya






Plötsligt händer det

Och nej jag menar inte minnas lilla händelse. Igår kväll pluggade jag som en idiot till halv två tiden på natten, sov lite och dåligt och vaknade som en zombie imorse. Drog mig upp och hade boksamtal i skolan, jag hade läst ca 12 sidor av min bok som består av 270 sidor men jag hade sett filmen så jag bestämde mig för att ha samtalet. Vad jag inte visste förrän en halvtimme innan mitt boksamtal var att boken och filmen var annorlunda. Men jag lät trovärdig så läget är lugnt! Sen pluggade jag i två timmar till småföretagandeprovet, och provet gick förvånandsvärt bra!


Det jag skulle komama till med "plötsligt händer det" är att vi i gympan skadar oss ofta. Och idag var det ännu en, malin skadade armen, om hon bröt den eller om armbågen gick ur led eller något vet vi inte. Men sjukhus blev det. Vi skadar oss lite för mycket på gympan känns det som, för två veckor sen var det en gympakille som bröt armen och några månader innan det gick patricias arm gick ur led eller något, emilias knä, min tumme, ebbas arm bröts, carolinas arm bröts 2 gånger. Och nackar som skadas, knän och allt möjligt. Känns som att vi måste börja ta det lite lugnare!

Nu ska jag ta tillbaka min skönhetssömn som jag miste inatt.

Ni är det finaste jag vet


word

Det största misstaget är inte att du gör fel, utan när du inte inser det fel som du gjort.

Let's go to wars to make peace


En månad



Och inte vilken månad som helst. Den längsta månaden i mitt liv. För en månad sen och några timmar, så skrattade du som bara du kan göra, du log och du levde. För en månad sen och någon timme sen, så försvann du. Du försvann från din levande själ på jorden. Och vi alla frågar samma fråga " varför du?" Och ingen har nog svaret, förutom sofia som säger "Dom tar dom bästa först" och det måste ju vara sant, men man kommer aldrig på varför, utan det är bara så.

I fredags var nog den jobbigaste dagen jag någonsin varit med om i mitt sjuttonåriga liv. Den dagen var för mig helt tom. På morgonen var tankarna inte på plats, jag var inte i verkligheten, jag förstog ingenting. Men så fort jag började inse, så ville jag försvinna. När jag gick in i kyrkan, ser massor av vackra blommor, fullt av folk, tända ljus och ledsna miner så kunde det vara vilken gudtjänst som helst, men när man fick papperet, med en bild på dig där du ler som aldrig förr, där det står "vila i frid Helena Rabén", när jag går fram och ser en kista, en kista där det nedanför finns en bild på dig, där du än en gång ler som bara du kan. Då insåg jag att det här var speciellt, det här är unikt. Det finns ingen som du.

Här sitter jag och skriver om min jobbigaste dag i mitt sjuttonåriga liv, jag ska väl inte klaga. Det är så hemskt att ens säga så. Du som var så bestämd på att du ALDRIG skulle röka en enda cigarett innan du fyllde 18, för det hade du bestämt, för då skulle du få något, som din bror Fredrik fick. Du hann aldrig uppleva din 18års dag, inte din student, inte den dag då du skulle få gifta dig, eller skaffa barn. Jag vet att du hade gått ut med perfekta betyg, för du har alltid varit så otroligt kunnig och duktig i skolan, jag vet att du skulle bli en fantastisk fru och mamma, du har det i dig. Jag vet att du skulle hålla det där med att inte röka, för när du bestämmer dig för något, ja då är det så. Som alla dina godislöften, du skrev kontrakt med din pappa som du hängde på väggen där det stog allt som du fick äta och inte. Du har alltid varit så bestämt. Dina föräldrar är fantastiska och du har fått mycket från dom.

Hur ska jag kunna resonera mig, hur ska jag kunna förklara min saknad? Jag tror faktist inte att det går, jag kan säga så här. Den här smärtan och sorgen jag fått uppleva den senaste månaden, kan inte mäta sig med något annat. Det jobbigaste är att man kan inte göra något åt saken. Bara minnas och längta. Minnas allt det bra vi gjort tillsammans, och längta tills vi ses igen. För vi SKA ses igen, och det kanske tar sin tid. Men jag vet att vi kommer göra det förr eller senare. Därför sa inte jag farväl, jag har inget att säga farväl till, för vi ses igen.

Jag måste bara säga att när jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan gympan, ni är mitt liv, och det är så. Vad hade mitt liv varit utan gympan? jag lägger ner ca 14 timmar i veckan på gympan och det är inte för något annat än för att jag älskar allt. Folk förstår nog inte hur fantastisk vår förening är, vi ställer upp för varandra och kan vara med alla i alla åldrar. Vi gymnaster känner allas föräldrar, vi ledare har gymnaster som är som våra barn, med deras föräldrar som våra vänner, och våra egna ledare är de som styr och ställer i vår familj. Hela föreningen är en stor familj och vi tillsammans är så sjukt bra.

Du hänger på tavlor i mitt rum, ditt namn står skrivet om och om igen i mina böcker, här på bloggen har jag skrivit ut mig massor om dig, jag har så många bilder, i mitt huvud finns alla minnen med dig, men du tar störst plats i mitt hjärta.

 


älskade, älskade vän

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
[Jag säger] Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

There´s no goodbye

Imorgon är dagen här, dagen som jag aldrig trodde skulle komma. Det kommer vara bland den värsta dagen i mitt liv, jag blir rädd av bara tanken. Imorgon har det gått fyra veckor, fyra långa veckor med en smärta och saknad större än vad som kan mätas med något annat. Det är fortfarande lika overkligt, det här ska inte hända, inte dig. Det enda jag vet just nu är att när jag står där framme imorgon så kommer jag inte ta farväl, för du kommer alltid finnas i mig.

Min älskade vän Helena Rabén.


mikrofonkåt

Idag är jag betydligt mycket gladare, det var nog caramelldansen som gjorde det! Jag höll humöret uppe trots en tidig morgon, sönderfrusna ben och städning på lektion. Jag log hela tiden nästan! Vi fick sluta tidigare och vi gick på stan lite, jag köpte ett par sammetstights och så kollade vi på rosor som vi ska köpa på fredag. Jag har även kirrat prao där jag jobbade i somras, så jag får ännu inte nog av de störda cheferna utan det blir ännu mer.

Nu är det dags att dejta kudden, det blir sena kvällar med den kisen! I'm in love...

i en kudde

RSS 2.0