Älskade saknade värme


Chillin'

Sitter i min soffa, kollar desperate housewifes, dricker kaffe och älskar livet lite, så sjukt skönt att slippa gå i skolan ibland. Sen blir det lunch med orre och jobb. Kvällen spenderas hos Isabelle med 20års firande. Blir nog bra !!


Kommer sakna min bästa vän


Morgonpromenad

Nu skriver jag riktigt ofta ju.. Få minns man till och med vad man gjort sen man skrev sist, sen sist så har jag... Sovit och tränat nu på morgonen. Lök och äcklig som jag är så har jag valt att ta en promenad hem från stan och går nu längs kanalen med Melissa horn som gör mitt liv lite bättre.

Sen blir det dusch för man vill inte lukta usch och efter det ska jag nog träffa orreborre. Måste ju passa på att träffa min kära vän innan han åker på lördag. Igår åkte olli också, idag börjar Emilia skolan i Västerås. Aaa men dra då, kunde inte bry mig mindre.

Ville bjussa på en ascool bild på mina träningstights och skor, sådär som alla gör. Även jag. Men bloggappen strejkar så då gör jag också det. Blev nyss omkörd av några pensionärer som går stavgång. De kollade lite konstigt på mig för att jag går så sakta. Bitch please , de här är ingen powerwalk. Det är en jagluktarförmycketsvettförattkunnasittapåenbusssåjaggårhemistwalk . Då får man gå sakta för man ska luftas. Så det så

Insåg att desperate housewifes har börjat så nu får det bli rusch hem ändå. Ska kötta förbi pensionärerna och visa att jag kan.

Over and out

See you mongos


Lilllördag

Hej alla nattugglor. Kan inte sova fast jag är astrött så jag får väl också kalla mig en uggla. Hade en asskön jobbdag, sen möte och därefter en mysig kväll på barolo. Har världens bästa vänner och ett underbart liv, ändå har jag mage att klaga. Inte vet jag på vad men mitt liv suger fast det är bra. Orkar ej med depressioner. Kanske ska rycka upp mig lite. Kanske ska vara överlycklig över att jag skippade en utgång i stockholm för att jag har sjukgymnastik imorgon bitti som gör att jag blir så mycket bättre i min sport när jag inte ens får träna längre. Sen finns det ju så lyckliga människor runt i kring som gör det så mycket bättre för mig. Ironi. Ja idag får jag klaga. Imorgon är en ny dag. Godnatt

Oh no you didn't

Rubriken hör till det som jag precis lyckades med på jobbet, en fet brun kaffefläck mitt på min vita tröja. Har inget ombyte och ska spendera 6 tim och därefter ett möte på stan med en fin kaffefläck. Men varför inte? Då uppmärksammar folk mig bättre. Sitter och äter frulle på jobbet och knaprar på ett bröd som typ har lakrits i sig, vad är grejen? Lakrits är vidrigt. Blir så ledsen.

Igår var det en ledig dag som spenderades med fika med Fidde p och sen träning och sen till phagen. Ändå skönt att vara ledig. Idag blir det alltså möte. Sen fika med cissilou och Fidde p och så lutar det mot utgång. Låter som en bra dag. Hörs sen !

Ville ändå inte vara ledig

Godmorgon loosers

På typ min enda lediga dag denna vecka så väljer jag att träna hos sjukgymnasten halv tio på morgonen. Men det känns bra med lite träning iaf, den lilla man kan få.

Fick precis ett samtal av min chef, efter att ha längtat efter mina tre dagar i rad då jag är ledig så fick jag en fråga om jag ville fylla i de dagarna med pass, och man kan ju inte säga nej. Och även sista veckan i september då Hag hade tagit helt ledigt för jag trodde att Hag skulle till Barcelona då så bröts den ledigheten också med tre nya pass. Så nu får jag kötta mig igenom en månads jobb med högst en ledig dag i veckan, och den dagen är det oftast sjukhus, sjukgympa eller andra roliga saker. Menmen, cash is king.

Fika på stan med Fidde p senare idag, sen träning med mina småglin som inte är så små längre.. Menmen! So longg

En pojkvän på posten

Imorse när jag låg hemma och kollade desperate housewifes plingade det på dörren. Då var det min alldeles egna brevbärare som kom och lämnade post, lite roligare att få brev då. Därefter blev det lunch på stan med Matilda och hennes föräldrar och nu jobbar jag sen sex timmar tillbaka, bara två timmar kvar! Imorgon blir det sjukgympa och något roligt på dagen. Är ju ledig från jobbet! Vi hörs imorgon ! Xoxo världens tråkigaste bloggare

Tidsoptimisten

Aa tjatja

Berättade igår om att jag hade en tid hos min husläkare idag men visste ingen tid, så vid 20 över åtta ringde jag och frågade, tiden var 20 i nio. Hade 20 min på att vakna, klä på mig, fixa mig, ta cykeln eller bussen ner och vara där tjugo i. Ställde mig och kollade mig i spegeln och såg att det var omöjligt. Men jag hade turen att ha en vän som skulle sjutsa fedde samtidigt så jag fick åka med. Så här sitter jag, ful som en jävla jävel men vad gör det? Jag missade inte min tid som jag annars skulle behöva vänta på i två månader att få en ny. Ska kolla blodtryck osv, blir typ svimfärdig hela tiden så vi får se vad man får göra!

Menmen sen är det jobb! Yeyyey vi hörs mina vänner !

Söndagsångest

Hej mina vänner

Nu har en helg gått och det gick fort som fan om man får uttrycka sig så. I fredags jobbade jag, sen tog vi oss ner till olearys och tog en drink och mös med några vänner. Sen i lördags jobbade jag hela dagen, hetsade hem och sen till Olivia på avskedskalas, sen ut på krogen där jag inte stannade för länge för allas bästa. Blev hämtad och åkte hem till mitt hjärta ist. Imorse var det träning som stod på schemat, tränade två olika grupper i fyra timmar. Sen hem och fixa sig och därefter till Emilias avskedsmiddag. God mat och bra sällskap. Nu har Fredrik åkt vilket gör mig lite ledsen. Hann inte ens säga hejdå. Efter middagen åkte jag Fedde och Oscar till orre och kollade Harry p, tog fem min tills jag sov och blev hemsjutsad.

Nu är livet så bra att allt från min kalender är borta, därför har jag ingen aning om när jag jobbar, eller när jag ska vara hos doktorn imorgon bitti. Tjoooooho. Får lösa det genom att sova på saken. Godnatt kompisar

saknar att få träna


Önskan att vara behövd

Yo
Ligger nu i sängen med lite melissa horn som sällsis. Dagen har varit bra, jobbat och tränat. Fått en lärkans på armen  som jag inte längre kan röra. Men det löser sig nog! Som tränare får man ta några smällar.  Imorgon skulle jag varit ledig från jobbet, bara tränat sjukgympa. Men eftersom armen lever ett eget liv avbokade jag gympan och tog en sovmorgon, men chefen ringde och det blir jobb 13:30-19. Men jag jobbar med ankibabo så det är chillipill. Sen är det helg. Fredagskväll väntar. Vill ha massa mysamys och bara ta det lugnt, på lördag är det tre avskedskalas och ett till på söndag, varför lämnar alla mina vänner mig? Inge snällt det inte.
Nej nu ska jag släcka och sova, är ju pensionär nu och lägger mig vid nio på kvällarna, hörs kompisar!

matelimatmat


tjatja bloggeeeeeeeen

som ni ser på bilden sitter jag här, helt awesome, i träningskläder och äter koliox. Vet att det ser ut som skit men det smakar lite bättre än så faktist. Vet inte riktigt vad det är i men det går snabbt och det smakar gott med lite sylt och gurka på. Det är typ fem middagar i ett, hittade lite pannbiff, köttbullar, korv och potatis i, kanske andra smarriga saker också. Nu låter det som att vi plockat från papperskorgen från de senaste middagarna men det här är gott iaf.

Bortsett från att jag leker cool och äter mat som ser ut att komma från en kossas analhål så gör jag mig redo för att åka till hallen och hoppa in som vikarie åt en gympagrupp. Igår var träningsstarten och det var skönt att börja igen, nu är det full rulle. Var även i skärholmen med fredrik och åt och köpte en ny nånting, kofta, poncho, tygbit med fransar eller vad det nu är. Billig var den iaf. Idag har jag jobbat hela dagen, yeyyeyeyey. Får se vad som händer efter träningen ikväll, jobb imorgon igen. yeyeyeyey. livet är fan bra

har inget mer att tilllägga mer än att min humor är sämst just nu, ursäkta om skämten inte levererar

Där palmerna bor

Min bloggapp verkar strejka från livet, även om jag laddat om den då och då. Så det får bli inlägg från datan ett tag framöver.

Har iaf haft en någorlunda dag, vaknade efter mardröm, mumsade frukost framför harry p, lunchade med fidde p på stan, impulsköpte två tröjor, fikade på stan med fidde, marcus och victor och därefter har jag bara jobbat. Och det var inte en dans på rosor att jobba idag så jag är helt slut. Borde själv skriva in mig på boendet. Men pappa fick mig på bättre humör iaf, när han hämtade mig åkte vi till burger king och köpte glas och dunkade dansband hela vägen hem.

För alla som har penna och papper i närheten så ligger jag iaf i min säng och klappar mina håriga ben och kliar bort all flagning. Det är sånt man får göra när man inte har en man brevid sig. Måste ju passa på. Måste iaf sluta vara så otroligt fräsch och gå och lägga mig istället, imorgon bitti ska jag löka satan när jag tränar... sjukgymnastik. Men det är faktist jobbigt. Sen blir det utflykt med två av mina bästa killar, oscar och fredrik. Sen börjar träningarna också, sjukt kul att träffa alla igen. Det var väl morgondagen för den som brydde sig.

Som ett avslut bjuder jag på ett klipp från so you think you can dance som jag såg här om dagen. Blev helt tagen av hur fint det är med modern dans eller vad det är. Hur graciösa man kan vara. Särskilt hoppet i början gör mig mållös. Kanske bara jag som tycker det, men helvete vad jag vill bli bra på dans.

Jag har alltid hållit hårt om de jag inte orkat med

Och bilen går bra? 

En helg har gått sen sist. Jag har tränat sjukgymnastik och lökat satan, jag har jobbat en del, jag har varit hos oscar och myst med vänner både i fredags och lördags och jag har varit på en spårad lagfest osv.. resterande tid spenderat med min pojke. Nu vet alla vad jag gjort så nu kan ni sova gott

idag har jag jobbat i tio timmar, blev ensam i fem timmar för att ankibabo inte hade fått sova. Efter en halvtimme låser jag in mina nycklar i jourrummet och får leva i fyra och en halv timme utan nycklar. Men jag klagar inte, jag satt och kollade på emil i lönneberga. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Melissa Horn och njuter av att jag får sova hur länge jag vill imorgon. För första gången på en vecka ska jag sova hemma, vilket är rätt skönt. Men sängen är ganska stor när man sover ensam. Tur att jag har mina kuddar iaf <3333

Nu i veckan börjar träningarna, saknaden är stor efter mina älskade gymnaster och lagkamrater. Dock kommer jag inte må bättre nu när perioden kommer då jag bara kollar på och inte får träna. Tror inte det är många som förstår hur otroligt frustrerande det är när man är helt låst och inte får träna. Jag vill dööö

Nåväl slut på depperiet, det är Melissa som påverkar mitt humör.
Natti vänner




Back on track

Hola amigos

Sov två nätter i rad på jobbet och insåg att jag inte klarade det, därför har jag sagt av mig mina sovpass och behöver inte sova där mer. En stor klump har släppt från magen.

I tisdags var jag ledig några timmar på dagen mellan jobbpassen. Då hann jag både äta med micho och vara med Oscar innan jag fick åka tillbaka igen. Igår var jag nästan helt ledig slutade halv nio på morgonen. Senare på dagen träffade jag Maya och åt på tratten och gick till henne och bara mös, alltid roligt att träffa henne! Sen fick jag träffa William som kommer med blommor och present, sen åkte vi till honom och var pensionärer och la oss vid typ halv tio. Men det var skönt.

Nu är jag påväg till sjukgymnasten igen efter lite mer än två månaders uppehåll, vet egentligen inte vad jag ska göra där när jag inte kan träna ändå, men jag ska träna armarna så inte de hoppar ur led. Får se hur mycket man orkar när man inte rört sig på hela sommaren. Därefter blir det iaf kanske hårklippning och sen jobb. Livet är ju för bra

Pusssochkram


Såpbubblor

Sov tre timmar inatt, tänkte åka hem och sova och får för sig att köpa snickers och redbull. Drar det och blir aspigg, jo men det är ju bra när jag skulle sova. Linda 3 år leker med såpbubblor ist. Jävla retard




Fml

Sovnätter in my ass vill jag bara säga, mindre än tre timmars sömn. Inatt kommer en till lika rolig sovnatt, jag vill bli arbetslös


B-dayyy

Att fylla nitton är inget märkvärdigt, men man gör det ju ändå. Idag är min nittonårsdag och jag har spenderat nästan hela dagen på jobbet. Från kl 12 till nu, eller ja. Till imorgon bitti, har sovnatt. Kanske inte det bästa firandet men igår gick vi på bio för att Göra något litet och imorse fick jag frukost på sängen av min fina pojke, sen även ett softairgunskott på magen, men varför inte liksom? Vi hann även luncha på stan innan jag åkte hit.

Nu ska jag försöka sova så får vi se hur bra det går. Imorgon har jag sovnatt igen. Har inte jobbat på en månad så nu när jag börjat igen så är det tugnt. Men jaja jag ska inte klaga, jag fyller ju faktiskt år. Godnatt mina vänner !


MAGALUF 2012




























Världens bästa resa
Resterande 350 bilder finns på facebook

Flip


Uppdaterad är mitt andranamn

Hola amigos

Känns som att jag inte skrivit på evigheter. Men snart är det läggdags för en tidig uppgång imorgon bitti med ledarkickoff ute på vackstanäs. Men kortfattat så vill jag bara säga att Magaluf var bättre än bäst, vackstalägret var lika bra som vanligt, men man är lika trött efter, jag fyller 19 år på måndag men börjar även jobba då så det är väl blandade känslor på det, men bortsett från det så lever jag livet och kan inte klaga på nånting. Så vi hörs när bilder och annat spännande kommer upp. Den som väntar på något gott..


RSS 2.0