Adna

 
 
Innan Ron pope spelade sjöng en tjej som heter Adna några låtar. Hon var grymt bra och hamnade direkt in på mina spellistor. Hon är bara 18 år och går sista året på rytmus i Göteborg men hon skriver och gör sina låtar själv. Synd att hon inte har fler men snart skulle det komma ett album! Här kan du lyssna på hennes låtar på spotify:  http://open.spotify.com/artist/1pduOlnYE5rd4VChXbeU8g annars söker man bara på adna på youtube. 
 
Har som sagt haft träningar och är helt slut, så medan mina vänner drar ut för en lilllördag i huvudstaden så sitter jag hemma och gråter. Okej nej inte riktigt så, har inte varit hemma på några dar så ibland kan det vara skönt. Men snart kommer min bror och hans flickvän, det blir kvällsmiddag på donken då vi inte hunnit äta. 
 
Ciaooo

Brunch och onsdagstankar

Har precis tränat klart hos Lasse och inväntar tiden för att åka vidare till Nykvarn och agera tränare för mina knattar. Världens snyggaste träningsoutfit har jag idag också, basketshorts ner till vaderna och en bringtröja ner till knäna. Stort ska det va. Har inte varit hemma därav min brist på "finkläder". Idag var det Onsdagsbrunch hos julia som gällde och Matbordet var fullt med godsaker. Kult att träffa tjejerna också, tror det blir en dejt med dom ikväll också! Alltid kul.

Men nu måste Jag rusa. Bjuder på en gossipgirl text som levererar! Puss


Basket

Jaa idag var det drag på matchen. Det är tvsändning, små tjejer med pompoms och en irriterande hejarklack. Det bjuds på bråk på plan och jag har mina vänner med mig. Bra Tisdagsunderhållning det här !

Xoxo

Ekizgirl


Kvalitetsdagar

Trots att jag är sjukskriven hinner jag fylla min tid. Igår kväll blev det fika på tratten och sen ett glas vin på mlounge med Steffani för att sen dra till Anki och mysa med mina favoriter.

Idag har jag blivit bjuden på lunch av chefen som ska sluta. Så jag har fått träffa alla mina underbara kollegor igen, för att sen åka till Angelicas farmor och farfar där vi fikade och snackade en massa. Nu är vi hos majsan och myser med henne och Morris. Nancys till middag och basketmatch ikväll, får nog inte klaga på mitt lediga liv längre! Puss vänner


När vi växte upp lekte livet, vi var evighetens hopp

Sitter i min säng med dubbla täcken och bara myser till Helenalåtar. Det var ett tag sen jag lyssnade på dom, det tar fortfarande lika mycket, men på ett bättre sätt än innan. Tror att man ibland måste låta sig själv få känna och sakna. Det är fortfarande helt sjukt att hon är borta. Än idag är hon lika saknad.

Hur som helst så blev det en bra söndagskväll igår. Väldigt impuls så gasade jag och William upp till heron och gick på bio med våra vänner, denna gång blev det flight och den var sjukt bra faktiskt!! Idag har vi bara chillat, gjort lite ärenden på stan, jag har tränat och nu är jag här. Ska snart börja laga lite mat till mig och Daddycool innan jag drar ner till stan för en myskväll på tratten med mina vänner.

Har inte så mycket mer att berätta. Här bjuds det på lite bilder, pannkaksbak, tovas fina muffins, biobesök med kriminella vänner som äter mat på bion och sist men inte minst en bild på självaste mig med mina täcken.

Enjoy


Finns det en så finns det flera

 Godsöndag på er! 
 
Igår var det hejdåfest för minna. Roliga tjejer och en bra start hemma hos henne innan vi drog till det nya "haket" stanleys... Men med alla tjejer med mig och väldigt många andra vänner ute så var det faktiskt helt okej! Med lite slagsmål, muttvisning och påträngande människor så vart ju nästan Stanleys spännande. Efter en kvarts tidigare stängning pga bråket och alla förvirrade människor så var kryckis trött och struntade i efterfest för några timmars sömn innan barnträningen. 
 
Dum som jag är så kommer jag till träningen utan larmkortet och tjugo tjejer får köra burken i detta mysiga isbjörnsväder i en halvtimme tills räddningen kom. Utsedd till årets bästa ledare JAG VET
 
Har även hunnit luncha på stan med Maya och Jennifer och sett min pojkvän spela basket för första gången. hehe tog ett tag. Men nu ska vi käka!!
 
pusss

26/1

Idag är ingen vanlig dag för Lindas körkort firar ett år idag! Hurra hurra hurra


Say those words like there's nothing else

Godmorningg 
 
Ligger ensam i en alldeles för stor säng för att man ska vara själv i den. Men så blir när när man har en pojkvän som kliver upp sex på morgonen för att åka till stockholm och göra något prov på en lördag. ändå duktigt!!
 
Igår åt vi på la cantina, sjukt god mat, snacka om att man inte kunde röra sig efter all mat. Är fortfarande mätt och känner inget behov av frukost eller något annat ätbart. Menmen, här ska jag inte ligga och lata mig hela dagen. idag blir det nog basketmatch, en runda på stan och sen hejdåkalas för minna som åker till Italien nästa vecka!! Det lutar åt en utgång i stockholm, men för mig som kryckmongo får jag väl hitta annat att göra! Hur som helst så blir det nog en duglig lördag.

Out of our minds, with nothing inside

Fredagjappjapp

Skojade såklart när jag berättade att en längre förklaring och bilder sen pope skulle komma idag, ni alla fattar ju att jag är bra på att skjuta upp saker.

Hursomhelst så tränade jag idag, var hos Anna på kansliet i fyra timmar, åt greken, kollade på stan och nu är jag hemma. Sitter och väntar på min pojke som ska plocka upp mig så ska vi ut och äta middag. Men eftersom han är efterbliven och måste träna osv så tar det ju sin tid och man blir ju bra jävla hungrig. Menmen, det får väl vara värt i slutändan. Han får helt enkelt städa mitt rum som kompensation.

Antar att det inte blir något mer skrivande ikväll, så här är en ascool bild på mig som ligger och väntar och så hörs vi väl imorgon eller något annat roligt. Krambanan


Simsalabim

Känner mig som en äkta trollkarl, lycklig är jag också. Alla bilder är tillbaka på telefonen!! Så nu har jag fått titta tillbaka och njuta av hur sjukt bra ron pope fakiskt var. Så fort jag kommer hem måste jag föra över alla bilder och filmer till min externa så jag inte får samma panik igen. Men först ska det brännas fett! Pusss


Det här händer inte

Japp, Ronny poppan var grym. Bättre än förväntat. Mer snack och bilder och så imorgon, men nu till det stora problemet, kom hem för ett tag sen, la mig i sängen för att kolla igenom alla underbara filmer sen kvällen. Men vänta... VAR ÄR ALLA BILDER??? Det står att det är tomt... Mina 6000 bilder på telefonen, puttsväck. Jag vill inte tro det, känner mig typ tom.. På riktigt. Inte hade jag fört över alla till datorn heller, såklart.

Kanske låter som en dramaqueen nu, men jag har så värdefulla bilder på den där telefonen. Min iPhone är inte så trogen längre... Någon som vet hur man kan få tillbaka förlorade bilder? Simsalabim eller något liknande? Hjälp önskas

Nu är det bedtime för tidig uppgång imorgon, sjukis, here i come! Där lät jag nästan glad.. Nej Jag är fortfarande gråtfärdig över min bildförlust


Ron Pope it is!

Hejhej här är jag, och nej jag är inte påväg att ploppa ut ett barn eller så utan hade bara tråkigt och ville prova min webcamera på denna dator. Fattar fortfarande inte hur man gör om bilder dock. Borde gå datakurs för det är med windows 8 eller vad det är.
 
Åter till det normala
 
 Efter att ha spenderat en halvtimme i kö på ticnet så fick jag äntligen lösa mitt problem. Jag hade skrivit fel epost... iddi linda. Min epost var visst inte som jag trodde.. men nu är problemet löst och fem biljetter är utskrivna! Skönt att man gör saker i tid känner jag, typ bestämma vilka som ska med osv. Den sista biljetten är fortfarande oklar, om det är william, martin, johan eller någon annan som ska ha den. Och vi ska åka om mindre än två timmar. Om vi tar bil eller inte? det vet vi inte än. Om vi ska äta där uppe? det vet vi inte än. När det börjar? det vet vi inte än. Det enda vi vet är att vi ska se ron pope ikväll, nånstans, någongång, och han kommer säkert vara jävligt bra. Så resten löser sig.
 
Jag sitter iallafall i myskläder i mitt rum efter att ha lunchat på stan med tildis. Kollar runt mig och ser hur stökigt rummet är, men orkar inte göra något åt saken. Har redan städat ett rum idag, synd att det inte var mitt eget. Ge och ta, ska skaffa hembiträde.
 
Nåväl, det festas med Ron pope i högtalarna ( han är så jävla fest), och nu är det dags att lösa världsproblem. Bjussar på några av hans låtar, bara för att jag kan. och för att ni ska bli avundsjuka
 
 
 

Efterbliven är bara förnamnet

Nu är jag stämplad, och det borde jag vara. sitter här i phagen ensam och förvirrad och väntar i kö på att ticnet ska ta mitt samtal. Har nämligen bokat ron pope på en mail som jag inte ens använder och kan varken inloggningen still ticnet eller nånting så jag kan inte skriva ut biljetterna för jag HITTAR dom inte. Men hoppas det löser sig, vore tråkigt för mig och mina kära vänner annars. De lär inte tycka om mig då. 
 
Men nu måste jagat tag i lovet, hålla tummarna på att det löser sig och åka till stan och luncha med matilda.
 
får väl återkomma om det blir ron pope ikväll eller inte!!!
 
puss friendssss

Saker jag inte klarar av

Hata är ett starkt ord, därför väljer jag att använda avsky. Bitter som jag är så gör jag en lista på saker jag avskyr (bara för att det mesta har hänt idag)

Mammor med barnvagnar som på riktigt tycker att det smartaste sättet är att de kliver på bussen med sin feta barnvagn innan vi andra får kliva av- idioter

Gamla tanter och gubbar som får för sig att jag är pratglad och vill höra hela deras livshistoria bara för att jag har kryckor och inte kan rymma - NEJ det vill jag inte

Människor som sätter på sig ett par orangea manchesterbyxor, gör aldrig det igen

För att inte tala om människor som inte fattar när man försöker avsluta en konversation på stan bara för att man råkade gå förbi varandra. Det är bara stelt

Orrar(killar som tjejer) som tar på sig solglasögon bara för att solen ploppar upp i fem minuter efter två månader. Nej man använder inte solglasögon i januari, du är säkert jätteglad för att du får gömma ditt fula face.

Människor som hatar eller avskyr en utan anledning, men ändå ska spendera hela sin bussresa, lunch eller vad det än får vara med att stirra ut en. Vad är grejen? Varför lägga energi på mig om
Du ändå inte tycker om mig?

Eller vänta... Alla tjejer som lägger upp bilder på deras skor och vattenflaskor, checkar in på Friskis, går runt och hälsar på alla på gymmet bara för att visa att de tränar, sen tar de självklart kort på de själva i spegeln bara för att VISA att de tränar. Men det enda de gör är att gå på löpbandet i en halvtimme och snacka skit. GÅ HEM. Sen visst det självklart de som tränar också, och er tycker Jag om, men er andra.. Dö

Par som spenderar sitt förhållande på FACEBOOK eller instagram, kommenterar varje bild 10 gånger eller skriver "jag älskar dig" minst en gång per dag bara för att folk ska få synen av att de har det så bra. Jag tror på riktigt att ni har det skit men ni vill bara låtsas. Älska varandra när ni är med varandra istället för att bara bråka när ni ses och "älska" varandra på fejjan. Die motherfucker Die. Sen är det fint med en bild då och då, en liten kommentar osv, men överdriv inte.

Eller småtjejer som har så JÄVLA lätt att yttra sig bakom sin lilla telefon och skriva könsord osv, men vågar inte svara i telefon när man ringer, eller stå för vem man är eller vad man tänker.

Folk som nedvärderar en bara för att man gått i en viss skola där inte ALLA är snillen, men dra inte alla över en kam snälla. Jag hade de tre bästa åren i mitt liv och jag ångrar inget, så ta inte upp det med mig som gått där.

Föräldrar som uppdaterar allt på facebook om vad de gör med sina barn. INGEN BRYR SIG. Skaffa dagbok, lek med dom istället.

Eller vänta, folk som köper nya grejer eller bara tar kort i allmänhet, och ska promt visa GANT påsen i bakgrunden, eller märket på väskan, eller visa sin fina klocka när man ska ta kort på sina naglar. Bitch please, du är inte rik för att du visar en påse från nk. Du kanske har köpt strumpbyxor för 99kr, klart som
Fan du visar påsen och inte det du köpt.

Eller folk som utnyttjar en för ens snällhet, vill ha sjuts, låna pengar, ringer bara när man själv behöver. Ömsesidig omtanke tack.

Så, nu har jag fått ut mig det mesta. Nu har jag min bästavän att få ut mig allt på och ska sluta vara osocial.

Puss vänner och tänk på vad ni gör


Drömmer mig bort

Just nu skulle jag göra allt för att få försvinna en vecka, antingen till värmen eller till en bra shoppingstad.
 
Här är lite bilder från egypten, magaluf, barcelona, sardinien, ayia napa och london.
Något sånt här skulle vara passande

Höjden av förnedring

FAN vad jag hatar den här skon, de här jävla kryckorna och mitt liv förtillfället. Finns absolut inget bra med det just nu. Hade precis tränat hos sjukgymnasten, kört en halvtimme extra med egna övningar, körde lite mage och rumpa samt strechat ordentligt. Kände mig sjukt duktig när jag hoppade ner till centralen för att ta bussen hem. När jag är vid övergångsstället, MITT på centralen, bland alla bussar, vid fyratiden på eftermiddagen då ALLA ska hem från jobb och skola, så drar ena kryckan iväg på de hala stenplattorna och ner på marken flyger jag. Landar på knäna och absolut ALLA kollar. Inte kan jag ju skratta heller, för jag är ju själv. Inte för att jag ens ville skratta för det gjorde så förjävligt ont i både knäna och i foten som numera känns som att den är paj igen. Så jag ställer mig upp, och folk som brukar ha medlidande när jag bara hoppar på kryckor, bara står och stirrar på mig och tycker ännu mer synd om mig än innan. Jag ska seriöst låsa in mig och aldrig visa mig för någon igen, hur ska man kunna försöka leva ett vanligt liv när man har två kryckor och en pjäxa? vem försöker jag lura? kanske ska sluta umgås med folk och sitta hemma som den deprimerade människan jag förtillfället är.
 
Och nej det handlar inte om att jag var klumpig denna gång, inte förra heller. Jag har bara megaotur som råkar vara född fredagen den 13, sen så är inte kryckor så pålitliga på stenplattor.
 
Fan... mitt liv suger
 
Tur att jag har Melissa Horn som kan fylla mina dagar med hennes kloka ord
 
Bjussar på en bild innan jag skulle träna, då var livet lite bättre
 
 

Jag skulle vara någon annan om du fick önska något

Och så var det måndag, lika snabbt igen.
 
Har märkt att jag uppmärksammar vilken veckodag det är i varje inlägg. Men det är asbra för jag är så pass senil att jag glömmer direkt när jag skrev sist och vad jag berättade då. Jag är som Doris i hitta nemo.
 
Har iallafall haft en bra helg. Firade Julias 20 års dag i fredags med god mat och alla tjejer. Det var roligt att få träffa hela "gänget" igen och bli påmind om hur sjuka vi är tillsammans. Olearys skulle ju styra sista kvällen innan deras alkoholtillstånd blev indraget, men vid middagstid i fredags klev poliserna in och drog in tillståndet bara för att jävlas. Så det blev en lite spännande barrunda istället, ställen jag aldrig skulle sätta min fot på annars, men nu är det det enda som finns kvar. Det blev templet och stanleys. Kan inte säga att det var överdrivet roligt ute, utan vi drog hem rätt tidigt.
 
I lördags var det basket som gällde, medan mannen åkte på sin match så gick jag och kollade på en annan. Kings vann och med Maya som bra sällskap så blir basketmatcher ett väldigt bra tidsfördriv. Senare mot kvällen blev det middag på olles innan vi drog vidare till Marcus som styrde "hemmafest". Vi var väl 15 pers så det var väl inte fest, men det var roligt att få umgås hemma hos någon och inte bara dra ut, eftersom den här stan inte heller har uteställen. Men partypoopers som jag och william är så är vi nyktra och trötta och drog hem ganska tidigt, men det var kul sålänge det varade om man får säga så! 
 
Igår var jag ensam ledare på tjejernas träning, går så bra för mig att sitta och förklara utan att kunna visa, hatar att vara handi. Men det var kul ändå! Stannade väl kvar i hallen tre timmar efter i brist på annat, fikade med gympaföräldrar osv. På kvällen myste vi tjejer hos Anki med gosaker, killsnack, skitsnack och allt annat som behövs på en ångestsöndag.
 
Oj värsta faktainlägget märker jag, så nu kan alla twittra om vad jag gjort de senaste dagarna.
Men nu är det dags att trycka i sig någon lunch för att ta sig till sjukis och träna lite. Här bjuds det på lite bilder sen helgen, spårade vänner, outfits, basketmatch och ja.. ni ser ju själva
 
 
 

För när man ser att det blöder, ja det är först då det gör ont

Tjaaa

Fredag idag, skönt för er som går i skolan om dagarna eller jobbar i veckorna. Skönt för mig med, då får jag lediga kompisar. Idag var faktist första gången på typ en månad som Jag faktist var tvungen att kliva upp när en väckarklocka ringde. Fast det tog ett tag, snoozade en halvtimme, drog i mig en smoothie och åkte till sjukgymnasten och tränade. Nu är det Beach 13 som gäller, så jag började med att ställa mig framför spegeln med mobilen i högsta hugg och dra en "tittajagtränar" bild, den obligatoriska bilden istället för att bara gå och träna direkt.

Hoppade förbi dagiset och hälsade på alla små knattar som trodde jag var en transformer eller något med min sko. Yey jag är en robot. Har även lunchat på stan, köpt presenter och nu är jag på kansliet igen. Dags att hoppa sig hemåt snart för att göra sig i ordning till årets första 20årsfirande! Julia fyller år och det bjuds på middag och sen olearys eftersom det är sista kvällen där. Hoppas på en bra kväll!

Goodbajs


They say ‘You must be high’ when we’re spreading love

Ber om ursäkt för de otroligt efterblivna och uttråkande inläggen, och jävligt många är det också. Men det blir så när man är rastlös. Och just nu är jag mer rastlös än vad jag är vaken ungefär. Makes no sense men ändå.

Just nu ligger jag i ett varmt bad (Jaa jag är dum i huvet, väldigt beroende av min bärbara telefoni, med andra ord mobil.) och (Jaa, jag om någon borde inte ha en telefon en decimeter ovanför vattenytan.) men nu har jag det och därmed basta. Min iPhone är en trogen vän, den har ramlat i backen och fått några skrapsår och gått sönder lite på baksidan. Men den ramlar VARJE dag och den är ändå vid liv. Dessutom har den redan tagit ett bad i botten på Oscars badkar i somras, och den överlevde ändå! Så en trognare iPhone är svår att hitta. Min soulmate är en elektronikpryl väldigt kortfattat.

Hursomhelst så har min dag rullat på även idag, en lunch på tildis jobb och lite mys på kansliet innan träningsstart! Fick äntligen träffa mina tjejer igen och som jag saknat alla. Det här blir en bra termin!! Fick även i mig Max på hemvägen vilket gjorde min väldigt hungriga mage mindre hungrig och mer fet. Lycka!!!

Nu är det slutsnackat... Bjussar på lite svartvita bilder sen dagen. Nummer ett är på mitt fina hår efter att ha haft det i en och samma knut sen jag duschade för ca 36 timmar sen. Bild nummer två är träningen, och nummer tre är mat. Viktigt? Kände det

Godnatt bästisar


Mardrömmar

Sitter på den sosselimousinen nu igen påväg från pershagen. Börjar bli rutinerad bussåkare med mina kryckor och handikappplatser. Men vill man ta sig nånstans och ingen kan köra mig så får man ta sista utvägen.

Har haft så sjuka mardrömmar inatt igen, det blir så mot morgonen när William Åker till jobbet och man blir kvar själv, jag har varit i Egypten och blivit mördad, drunknat på en kryssningsbåt, ramlat från ett höghus osv. Jag hatar mardrömmar.

Igår vart det nancys med Tobbe, sjukgymnastik, fika med Alice, impulsköp av ny tröja, häng på Matildas jobb, kanslihäng och en tripp till Nykvarn för att kolla på den nya hallen där mina tjejer ska få träna nu när vår hall har brunnit upp. Lite skeptisk är jag, men det är jag alltid.

Nu är jag påväg ner mot stan för lite lunch på Matildas jobb och sen nancyshäng. Det börjar bli standard det här, men idag är även årets första träning också! Längtar efter att få träffa mina knattar.

Adjöken fröken


Pain throws your heart to the ground, Love turns the whole thing around



Godkväll, eller godnatt inlägget är här igen..

Har precis bäddat ner mig i sängen efter en bra tisdagskväll. Har hunnit luncha på stan med minna under dagen, ätit tacos och spelat tvspel hos Ekiz. Och nu även sörjt att olearys ska stänga med en kväll där tillsammans med mina kära vänner. Det blev galenpanna, massa alkoholfria drinkar och en hel del skratt.

Nu ligger jag som sagt här i sängen och lyssnar på min mage som för liv. Har ju druckit alldeles för mycket vatten och annan vätska så hela magen guppar runt, inte lite heller. Man känner sig typ sjösjuk, och det låter lika mycket som när ett barn lekte i bollhavet på McDonalds.

Min mage säger guppeligupp, jag har lite för mycket fritid och borde väl antagligen sova. Så, godnatt och sov gott !


Let her go

Sitter på bussen påväg till Nyken en sån här vacker snödag. NEJ jag drunknar nästan i äckelsnön. Har legat och dragit mig hela morgonen hos William i väntan på att Frida ska komma och hämta mig, sen visar det sig att hon inte har bil. Tur att jag älskar kollektivtrafik då <333

Ikväll blir det tacos hos Ekiz och sen får vi se om det blir tvspels kväll eller basketmatch, båda är roliga. Vi märker! Hörs sen homies


Träningsvärk och pannkaksmys

Och så var det måndag igen. Nancyslunchade med Anna och Sanna, kanslihängde både innan och efter jag tränade hos sjukgymnasten. Och Jaa jag har tränat idag!!! Sjukt skönt att få köra styrka och träna lite igen. Dock väldigt otympligt med min sko men det gick ! Men att träna armar och sen hoppa på kryckor... Den var oskön

Sitter nu hos min bror Ekiz och har haft pannkaksmys med pappa Ellinor och han. Ingen av oss orkade laga mat när mamma inte var hemma. Men fräsch som jag är så har jag inte duschat än sen efter träningen. Så nu blir det hem och göra sig fräsch och invänta min kärlek. Pusssssss gosungar


Nystädat

Har precis spenderat några timmar på att fräscha upp min ungkarlslya till rum, nu kan man ju faktist vistas här inne. Fatta att jag hoppade runt på ett ben tidigare och halkade på allt på golvet.
 
Fattar fortfarande inte min nya dator och dess program, fattar inte ens paint. Så det får duga med oredigerade bilder.
 
 
Nu ska jag ta och göra något vettigt av min söndag, typ duscha, måla naglar och .... ta en fika på stan med vänner. Pusss

Här kommer natten

Godkväll mina vänner, eller ja... Klockan är tre på natten, men att inleda ett inlägg med godnatt känns ju inte så rätt

Men det är väl rätt tid att sova ungefär nu, kan inte somna så mycket tidigare när jag spenderar hela dagarna med att sova. Jobbigt liv va? Vet att ni är avis.. Var inte det. Jag är avis på er som måste gå upp av en anledning

Hursomhelst så har det varit en bra dag, varit på äventyr med pappa idag, vi var och kollade än en gång på den nerbrunna hallen för att verkligen försäkra oss om att det är kört, för att sen ta en fika på stan och åka och lördagshandla. Han är bra ibland den där gubben, ett bra tidsfördriv. Hamnade sedan hos Anki där vi mös med film innan vi åkte Ner till olearys för att äta och mysa. Massor av vänner kom och jag umgicks både med tjejerna men även killarna som var där. Synd om stället lägger ner, så himla skönt att bara sitta och snacka över en drink. Dock var min alkoholfri då jag är nykter numera men ändå! Socialt och bra på olearys

Nu ligger jag iallafall i sängen med borstade tänder, ett insmort ansikte med krämer och har äntligen fått ta bort skojäveln för dagen. Det enda som saknas är mannen min och min iPad, men de semestrar neråt i landet så jag får överleva utan candy crush och gossip girl i helgen.

Nu ska jag inte skriva noveller som ingen ändå läser! Och nu får jag äntligen säga godnatt !


Friday night

Påväg till täljehallen för att spendera min fredagskväll med basketmatch. Vilket jag inte klagar över ! Vad som händer sen får vi se, mys med Maya iallafall! Puss och kram


Secrets

Hallådär
 
Känner att jag inte har så mycket att berätta numera därav min bloggtorka eller vad man ska kalla det.
Kan väl kortfattat sammanfatta vad jag gjort de senaste dagarna så slipper ni gå och undra, för det gör ni nog säkert. Oskön jag är
 
  • Klämt fingrarna i en bildörr
  • Lekt med kåmpisar
  • Vaknat varje morgon utan orsak
  • Tränat röven i sängen varje dag i panik då den håller på att försvinna
  • Tappat bort plånkan
  • Lekte inte Ove utan åkte tillbaka till Kjell och Company och hämtade upp den
  • Fått en "utskällning" med att jag INTE får gå på foten, så nu går jag ej på den
  • Varit orolig i onödan
  • Chillat på friskis som den funktionsnedsatta människan jag förtillfället är
  • Häng på kansliet och löst världsproblem
  • Bränt mig på platttången
  • Blivit spelberoende av Candycrush
  • Spenderat alldeles för mycket pengar på mat på stan, och ändå kan jag inte äta
  • Tagit bort stygnen och gjort debut på att sova utan skon
  • Och sist men inte minst, har inte gjort det än men ska precis boka biljetter till Ron pope som spelar i stockholm i om två veckor. Skrev liksom om det igår, och idag hittade jag biljetter. Det gör mig lite lycklig i mina bittra dagar.
Story of my life
 
Imorgon är det helg! yey, ingen skillnad för min del. Fortfarande lika rastlös. Varje dag är en måndag för mig.
Men nu ska vi inte vara såna, jag brukar ju vara glad.
 
Tur att jag har världens bästa vänner iallafall
 
Här är bilder sen de senaste dagarna, jag, kompisar och mat som jag inte ens äter. Enjoy
 
'
 
 
 

I don't want hold you if you want to go, I'm not going to make you feel love if you don't

Sitter och diggar musiken till ron popes låtar. Han är riktigt bra faktist, någon som jag skulle kunna tänka mig betala för att se hans konsert.

Hursomhelst så finns det bra och dåliga dagar. Just nu står jag still och mitt liv suger mer än jag vägrar tro. Ni förstår inte hur jobbigt det är att vakna varje morgon utan orsak. Finns inget som ger mig en anledning till att kliva upp på morgnarna. Jag är handikahp. Men jag hoppas på att karman kommer snart och vänder mitt liv till det bättre.

Idag har det gått tre veckor sen operationen. Tre veckor av 12, en fjärdedel avklarad. Yeyy. Nej bitter får jag inte vara. Var hos min sjukgymnast nyss. Inatt blir första natten utan skon. FY Helvete vad skönt. Ursäkta språket. Ska även skriva alfabetet med foten varje dag från och med nu. OCH jag ska börja träna där tre gånger i veckan med övriga kroppen från och med nu. Den ni.

Så idag är en någorlunda bra dag. Får se vad resterande dagar har att erbjuda. Det blir väl som man gör det till.

Bjuder på en skön bild som beskriver mitt liv ganska bra just nu.

Love


Live Laugh Love

Pimpade rummet lite med en fin liten tavla med bilder på mina bästa
 

Pissdag

Vaknar imorse av ett sms från Maya. Vår idrottshall med alla redskap har brunnit upp. S k ö n t. Och hur ska man göra nu liksom? Vi har ingenstans att träna på våra redskap. Kul söndag, kul.

Annars då? Var på släkfika igår, hatade mitt liv lite, var med William och hans vänner på asian Roxy, tog en lugn lördagkväll osv. Nu har vi kollat på den nerbrunna hallen. Jag har sagt hejdå till Oscar som lämnar stan för ume igen och nu är jag hemma.

Har verkligen inget bra att säga idag. Jag signar ut


Skottlossning och inventering

Jaa vad vore en dag i vår stad utan lite action? Okej neej så mycket action som det var idag behöver det inte vara, men det komiska är att ingen är förvånad. Skottlossning osv är standard, känns bra.

Dagen har annars varit skön. Åkte hem från William imorse och tog en sovmorgon ( som varje dag) till tolv. Men jag hade en sjukt jobbig natt med en ond fot så det förtjänar jag. Åkte till tildis och vi åkte ner på stan en timme efter kaoset. Satte oss på Texas och lunchade, åkte hem till henne och bara mös och det var den dagen. Hela kvällen har jag och mitt lag, och andra fotbollslag och hockeylag spenderat på jula med inventering. Yeyyyy fredagskvällen blev komplett. Det sög lite men jag hade roliga kompisar så det gjorde saken lite bättre. Såg även fortsättningen på allt drama med rånet och grejer på vägen hem från inventeringen då poliserna hade spärrat av hela heron och fick tag på rånarna inne i garaget. Så jävla cool jag är som så på. Nej status finns ej...

Hursomhelst lördag imorgon! Ny dag bättre tider osv. Snart får jag sova utan skojäveln, bara fem dagar kvar! LÄNGTAR!!!

Sov gott gosisar


konsten att välja bilder

Sitter här framför dumburken och ska försöka välja ut åtta bilder till min nya ram som jag köpt. Jag tittar igenom alla mina bilder om och om igen, hur ska man kunna välja bara åtta bilder som representerar ens liv? eller jaa.. vad som är bäst i ens liv. Sjukt svårt måste jag säga. Det är då jag inser hur bra man egentligen har det, jag har FÖR många vänner som betyder för mig. Har lite fler än tänkt men det här är väl de bilderna jag tänkt ungefär. 
 
Jag vet att det är dålig kvalitutta på bilderna, men sånt löser sig
 
Annars då? de senaste dagarna har vi väl haft bakismys, kollat bio och idag lunchat och gått på stan.
Så spännande var mitt liv.
 
Over and outtt bitchessss
 
 

Året som gått

Då är det dags igen, den där årssammanfattningen som går lika bra att skriva varje år..  Nej det tar faktist hundra år. Men det är skönt att kolla tillbaka snabbt sen för att få tillbakablickar, och jag har ändå inget liv så let's do this.
 
Har haft ett väldigt bra och händelserikt år måste jag säga. Jag gick min sista termin i skolan, vilket både var pest och pina men på samma gång väldigt roligt och spännande. Började jobba och fick helt andra rutiner och tider än vad man hade när man gick i skolan, men jag hade tur och fick ett bra jobb som jag tycker om redan från start! Många nya vänner har man fått, och många glöms bort. Det är verkligen en stor skillnad från när man slutar skolan, vilka man håller kontakten med och vilka man helt enkelt inte bryr sig om tillräckligt mycket. Vissa saknar man, och vissa klarar man sig utan. Fyra av mina nära vänner har lämnat staden och börjat plugga och jobba, visst är det jobbigt när de inte finns runt en hela tiden, men man lär sig att uppskatta dem när de väl är hemma. Och sen kommer en "plötsligt händer det". Jag har kärat ner mig i en person som får mina dagar till de bättre. Och fått en ny kompiskrets på köpet (hans vänner för er som är som mig och inte skulle fatta det). Men allting har inte bara gått bra, efter alla skador jag haft så slog det till ordentligt. Jag skadade mig i mars och har sen dess inte kunnat träna. Hann med sammanlagt tre veckors gymnastik förra året vilket har dödat mig psykiskt. Så livet är inte alltid en dans på rosor, men som tur var så kom min kärlek fram i samma stund som min skada och kunde lindra såren lite. En annan grej som gett mig några sjukt lyckliga stunder detta år är de konserter jag varit på. Det är inte många, men under de tillfällena har jag betat av min lista på vilka dj:s jag ska se innan jag dör. T.ex. Avicii, Tiesto, David guetta, Alesso och Swedish house mafia. Kan det bli bättre? tvek.
 
Så för att sammanfatta det gångna året innan min bildsammanfattning kommer, det var GRYMT.
Nu bjuds det på bilder från januari till december med lite förklaringar till. Enjoy
 
JANUARI
läs mina inlägg sen januari här
 
Började året tillsammans med fina vänner hemma hos Maja.
 
Hela våren spenderades väldigt mycket med dessa pojkar. Det var bio, hemmakvällar, pokerkvällar osv
 
Spårade utgångar
 
Spenderade mina dagar med att lyfta runt gymnaster på saker de inte klarade av, och snackade killar såklart
 
Mysiga idrottslektioner i skolan fanns det gott om
 
Tog även KÖRKORT, vilket var världens bästa val. Som ni ser på bilden var man lite glad, tror nästan tildis var lika glad som jag, hon hade ju en chuafför överallt.
 
FEBRUARI
Läs mina inlägg sen februari här
 
Fortsatte jobba mig upp som ett handikapp och gympade lite då och då, här i tyresö. Dock gick det inget bra och en utgång fick täcka upp det hela. En utgång där minnet inte följde med. Men såna kvällar finns också.
 
 
Nätterna spenderades mestadels tillsammans med plugg. Den största delen var mitt projektarbete
 
Gjorde min telefon lite unikare
 
Tildis fyllde år
 
Isiga och snöiga dagar skadade aldrig, vi fick vara lediga från skolan istället
 
Hann även med en del basketmatcher under hela våren
 
MARS
Läs mina inlägg sen mars här
 
Sportlovsdagen i scaniarinken, jag och emilia gjorde lite reklam
 
Började månaden bra med en kväll i globen tillsammans med Avicii
 
 
Åkte till gävle på läger, blev bättre än jag nånsin vart och fem minuter efter skadade jag mig.
Och från och med då (10 mars) har jag inte kunnat träna
 
I mars var jag jävligt... cool. Men mest bitter och efterbliven om jag ska vara ärlig
 
APRIL
läs mina inlägg sen april här
 
Avslutade mars och började april nere i Göteborg tillsammans med mitt lag. Tävlade på friståendet trots smärtan i foten, men jag visste ju inte att det var något allvarligt, inte då.
 
Studentskivor och andra roliga kvällar började rulla in. Väldigt många utgångar under mars och april månad
Här är en random maskeradskiva i stockholm
 
Trotz fyllde äntligen 18 år
 
Igelstas studentskivor levererade
 
Vår egna studentskiva hade väl sin charm.. eller något. Här innan med världens bästa klasskamrater
 
Det blev vår, solen kom fram och även våra studentmössor på mösspåtagningen
'
 
Mina stjärnor tävlade och inte minns jag hur det gick, men jag minns att jag inte mådde bra
 
Hängde en del på sjukhuset, och ännu mer hos sjukgymnasten, ingen var förvånad
 
Flyttade in hos min bror några dagar när han var borta, välbehövt under den tiden kände jag
 
MAJ
läs mina inlägg sen maj här
 

Verkar som att jag började min månad med att vara sämst på att ta bilder, men sammanfattningsvis så var det väl plugg, filmkvällar, basketmatcher, hälsocoachsamtal och sjukgymnasten som gällde. 
 
Hade även den sista tiden i skolan som utnyttjades till max med massor av roliga aktiviteter
 
 
Mådde inge vidare efter en av igelstas studentskiva, godis och bra vänner i ett lusthus fick förklara dagen innan
 
Åkte upp till mormodern i falun och fick lite kvalitetstid med henne och mamma, och affärer såklart
Köpte lite sommartröjor
 
Spelade även in en reklamfilm för min gamla körskola. Men den blir det ingen bild på. Verkar verkligen som att jag hade ett bilduppehåll på bloggen iallafall. Men jag gjorde massvis med random saker, saker som bara gjorde mig lite lyckligare för tillfället. Men mest av allt älskade jag nog mitt liv.
 
 
Firade michelle som fyllde 19, förstörde även mitt hår så det blev tigerränder, snyggt om ni frågar mig
 
 
Hade drakbåtsrodd med skolan och vår klass vann över den andra klassen på vacksta, såjävlaviktigt
 
 
JUNI

läs mina inlägg sen juni här
 
Nu närmade vi oss slutet, på riktigt. Men först begav jag och mina gymnaster oss upp till stockholm för en tävlingshelg där vi sov över, körde sanning och konka, snackade skit osv
 
Igelstas student 5/6
 
Jag var på jobbintervju, fick jobb, skar fingret innan utspringet och hängde på akuten
 
Smet från sjukhuset och kollade när de åkte flak
 
Pojkvännen mådde bra
 
Det gjorde maja också.
 
Utgången var bara sjuk, sjuk och sjukt rolig. Kunde inte bli mer taggad inför min egna dag
 
7/6 Johanna och resterande ragnhild tog studenten
 
8/8 Min egna student. Världens bästa dag
 
Det bjöds på massvis av roliga stunder. Skolan hade precis slutat och det blev grillning, nattbad, middagar och det ena och det andra. Men sen kom även
 
Summerburst!
 
Och om inte studenten var mitt livs bästa dag, så var nog mitt livs bästa ögonblick när jag stod framför david guetta.
 
Sen kom alla underbara sommarkvällar
Och festligheterna tog ju aldrig slut.. för i Juni var det midsommarfirande hos oscar vilket blev en succé, igen
 
Jobbade ihjäl mig och köpte biljett till swedish house mafia. Detta firades med tårta på både fias och matildas jobb.
 
Impulsutgångar som man sent glömmer
Denna kväll i Stockholm
 
En annan kväll i Trosa
 
 
JULI
läs mina inlägg sen juli här
 
Fortsatte att spendera varje dag med frida, marcus och victor osv
 
Firade in min semester på en månad med bästishäng, smoothies och skitsnack
 
Passade på att spendera det enda dygnet jag fick med william då han bara spelade EM hela sommaren
 
Några poolkvällar hos lundbäck hann vi också med
 
Efter en begravning på dagen drog vi en utgång i stockholm på kvällen precis innan
 
Jag och matilda flydde landet till åland tidigt på morgonen
 
Var även med om det sjukaste och läskigaste i mitt liv under resan till åland
 
Hade massa chillkvällar hos människor med cider och kubbspelande och annat, visa mer spårande än andra
Här hos oscar
 
En utgång som slutade med gamla vänner hos viktor
 
Hann även med en project x fest som spårade, 200 pers ungefär. Avslutades hos lundbäck igen
 
Myskvällar på victors land
 
Fia och marcus styrde födelsedagsfest där dagen efter inte var lika rolig för frida p, eller någon annan
 
AUGUSTI
läs mina inlägg sen Augusti här
 
Avslutade Juli och påbörjade Augusti med att åka till Magaluf med Frida, en av mina bättre resor i livet
 
Vi träffade många gamla vänner
 
Men lärde även känna nya vänner
 
Dansade till B-kändisar som Sean Banan och Mange Makers
 
Men hade även en höjdarkväll på BCM där Calvin Harris spelade
 
Mådde inte lika bra dagen efter
 
När jag kom hem spenderade jag mina fyra närmsta dagar ute på Vackstanäs med ett gympaläger för 60 barn
 
Fyllde 19 och hade två sovnätter i rad. De värsta i mitt liv faktist. Slutade sova natt på jobbet efter det
 

Hade lagfest med föräldragruppen  som jag är ledare för, spår var bara förnamnet
 
Fyra av mina vänner lämnade södertälje
 
SEPTEMBER
läs mina inlägg sen september här
 
Började månaden med 20 årskalas hos Isabelle med fint folk
 
Började känna efter hur det var att inte gå i skolan, få sovmorgnar vissa gånger
 
...men jobba ihjäl mig andra gånger. Eller jobbade mycket gjorde jag, men det var inte jobbigt
 
Tog vara på det sista sommarvädret innan hösten kom
 
Var på bröllop när min kusin gifte sig
 
Hade myskväll hos chefen med mina kollegor
 
Johanna hade harry potter fest och den var grym
 
Avslutade september med att åka till västerås med sanna och hälsa på emilia
 
OKTOBER

läs mina inlägg sen oktober här
 
Började knega en del på dagis tillsammans med gråtande, snorande barn
 
Jag och mamma bytte oktobervädret mot solsken, bad, god mat och shopping i Barcelona i några dar
 
Hade en sjukt rolig utgång i stockholm tillsammans med mina kära arbetskamrater
 
Många roliga dagar på jobbet hann vi även med
 
Bio blev standard
 
Uppskattade nästan hösten tillsammans med mina homies
 
Utgångar på flamingo blev det nya
 
Avslutade månaden med att gå på rosa bandet galan med mamma
 
NOVEMBER

läs mina inlägg sen november här

Lekte cool tillsammans med mina fjortisar på någon träning i hölö
 
 
Den årliga södertäljetävlingen kördes igenom, mina tjejer med fina medaljer i fristående
 
Blev en del födelsedagsfirande, maja, ida och denna gång var det tobbe som fyllde år, då vi på samma gång passade på att spöka ut oss för att det var halloween

Chillade lite på sjukhuset med Anna
 
Åkte till halmstad och tävlade en helg med laget
 
Myste uppe i stockholm på fridays
 
Köpte mig lycka som ingen annan kunde ge mig, för pengar jag inte hade
 
Såg Swedish house mafia och gjorde min DJ lista komplett
 
DECEMBER
läs mina inlägg sen december här
 
Började månaden i Landskrona tillsammans med mina tjejer då de tävlade
 
Hade den årliga juluppvisningen med ledarmiddag och utgång efteråt
 
Hade en grym utgång på strip där de vet du spelade
 
Åt mig fetare när vi hade julbord med jobbet
 
Hade julmys med mina fina gymnaster
 
Opererade foten och hamnade i det läge där jag är idag, kryckmongo
 
Haft julbak med kompisar (neej fiender vad tror du xD)
 
Hade en mysig julafton med familjen, maten, kalle anka och min sko
 
Trotsade handikappslivet och gick ut på juldagen och hade sjukt kul

Trotsade faktist handikappslivet varje dag med olika aktiviteter, denna gång var det bowling
 
Avslutade väl året på bästa sätt, eller med rätt människor iallafall
 
 
 
Sådärja.. vilken jävla tid det tar att göra en sammanfattning av året. Men visst är det värt det. Nu påminns jag av alla de glada stunderna jag haft. Och kan sammanfatta året på bästa sätt. Första halvåret vann helt klart, men då var det studenten, myskvällar, sommaren kom och det blev bara ljusare tider. Men som när hösten kommer och allting blev gråare så blev väl livet också det, jag började jobba och plötsligt var ingenting lika spännande längre. Men eftersom mitt första halvår var sjukt bra så jämnar det ut sig med det andra halvåret.
 
Så jag kan ändå säga att 2012 var ett otroligt bra år.

1/1-2013

Gott nytt år mina vänner!

Har haft ett relativt bra nyår, det är ändå överskattat så förväntningarna var ju inte där. Men jag är inte så bitter ändå! Hade bra folk runt mig iallafall

Kvällen började med middag hos johan tillsammans med killarna och Frida. Sen tog vi oss rakt ut i skogen till Sofia där vi inte stannade allt för länge av vissa orsaker. Tog taxin tillbaka stan där vi vid tolvslaget stod lite ovanför maren tillsammans och skålade med champagneglas i plast, fint ska det vara.

Efter det åkte vi tillbaka till Johan där vi sköt raketer och tände en kinesisk lyckta. Efter ett tag åkte vi hem till William där det var lite folk tillsammans med hans syster. Plockade undan lite och la oss.

Visst, inte världens bästa nyår kanske, men jag är inte bitter. För jag börjar mitt nya år brevid världens bästa människa. Dags att väcka honom nu! Klockan är ju två. Pusss


RSS 2.0