I'm home

11 dagar hos mannen min gick alldeles för fort. Men ändå på något sätt konstaterade vi att det kändes som att jag varit där ganska länge? Konstigt det där. 

Hur som helst har jag landat i Sverige för kanske 9 timmar sen, har kämpat med att hålla mig vaken (trots mina 2h sömn på 30h), för att kunna sova nu ikväll. Imorgon börjar verkligheten igen med en heldag, 6:30-21, jobb-skola-jobb. Ingen mjukstart här inte, men så blir det när man spontant bokar en resa. 

Nog om det. Efter senaste inlägget spenderades en hel del tid på plugg, solning och ja.. Ungefär det. I fredags hade jag hemtenta hela dagen, en digital tenta och ett Case och firade därför med en utgång med Williams vänner på kvällen. Vi lagade bilen i fredags också och kunde åka till Santana Row och kolla fina butiker i lördags. I söndags spenderades vi min sista dag på stranden i santa Cruz, och avslutade med lite appetizers på Applebees där Williams vänner jobbar. 

Trots en kort liten tripp har den varit alldeles nödvändig och underbar. Man kan inte ångra en sekund i det där landet, eller med honom. Nu har jag fått en liten Williamdos så jag överlever oktoberhösten tills jag åker igen i november. Tänk vad lyckligt lottad man är ändå som får resa såhär. 









-

Helgen har varit riktigt bra! 

I fredags firade vi Williams lagkamrat Ben som fyllde 21 tillsammans med resten av laget. Först här i huset och senare rörde vi oss mot en bar i Palo alto. Igår åkte vi mot stan där vi gick runt i butiker, i China town och gick på vår första baseball match ! Efter att ha googlat lite hur spelet gick till var det faktiskt ganska roligt ! 

Eftersom vi är rätt så strandsatta utan bil har vi solat här hemma idag och bara tagit det lugnt. Gått till de närmsta butikerna och tagit en kaffe på starbucks ! Så sjukt varmt här just nu, nästan jobbigt. Men ska inte klaga! Nu ska vi unna oss oxfilé med potatis och rödvinssås. Vi hörs, puss !









Sommaruppehåll

Efter ett längre uppehåll är jag nu tillbaka, iallafall idag. Resten kan jag tyvärr inte lova, men ska försöka!
 
Hela sommaren har gått och det verkliga livet med jobb och skola är igång igen. William var hemma en månad och jag hade semester så vi hann njuta en del av Sverige iallafall, och en helg i Polen med Williams familj. När han åkte igen började jobb och jag har som sagt börjat plugga företagsekonomi i Eskilstuna. Har hittat en bra grupp och även provat på studentlivet med nollning (en kväll, det räckte). 
 
Nu har jag faktiskt precis landat i USA lite spontant, bokade resan för två veckor sen. Då skolan hindrar mig från att åka i oktober när jag brukar åka fick det bli 12 dagar nu istället och en resa till i November, men jag klagar ju inte över det, snarare tvärtom! När jag är här får jag lite mer tid över än jag vanligtvis har hemma där jag jobbar alldeles för mycket, pluggar och tränar. Därför passar jag på med detta inlägg och har förhoppningsvis tid för fler så ni får se vad vi gör här borta! Men här kommer en hel del bilder från sommaren fram till nu. 

Kram på er !
 
En riktigt bra sommar !

RSS 2.0