1vecka1dag

Hola!

I lördags såg jag som sagt på bil med pojkarna. World war z, trots läskigheterna var den verkligen att rekommendera! Gårdagen bjöd på roligheter, stendörren, tacos med mina tjejer och myskrök. En bra söndag!

Nu sitter vi u bilen och ska precis åka på båten till Åland. Lär ju bli tomt på uppdatering men kommer hem onsdag kväll så det varar inte allt för länge! Nu ska vi bara njuta, vi hörs!

Puss


18:55

Igår var en bra dag, idag är en dag med noll produktivitet. Om man nu kan säga så.

Lunchade på stan med minna igår, och på kvällen var det kalas hos marcus. Rolig kväll! Som alltid

Idag har vi varit på stranden och typ dött, som tur var så var det molnigt vilket gjorde att jag överlevde dagen lite bättre. Och en kebabtallrik hjälpte till. Nu ligger vi och kollar oblivion som är en av de konstigare filmerna jag har sett, den är nästan slut och ändå fattar jag ingenting. Snart är det krubb och min mage suktar efter mat. Ikväll lär det ju bli bio eller något annat kult.

Så väldigt bra på det här med blogginlägg. Typ "kära dagbok", helt kallt, utan känslor, bara fakta. Men det är väl så det ska vara. Kan ju bara säga att jag kommer överleva bättre den kommande tiden. Det ska vara han och jag, så är det bara

Puss!


Dagen

Idag har det varit galet varmt och vi har utnyttjat det till tusen, även igår var vi på stranden. Såg även grown ups 2 igår. Asbra film! Har nyligen varit ute och sprungit.

Ville bara uppdatera kort så man slipper en sån där roman. Nu blir det dusch och sen träffa min man igen. Vi sitter ihop för tillfället.

Puss


Last week

Har ju sagt tusen gånger att jag ska visa min senaste vecka, och nu har jag lite tid över så jag passar på!! 
 
På söndagen när jag kom hem från Tallinn tog jag en välbehövlig stund med Maya. 
 
På måndagen startade mitt dygnspass och på tisdagen åkte jag till Kolmården med jobbet.
 
 Såg en superhäftig delfinshow, åt god mat, såg fina djur och fick betalt för att vara där. Inge fel inte
 
Tog sönder jobbbilen gjorde jag också. Tre kvinnor på bilen och en som tar kort, händigt
 
Onsdagen bestod av jobb och utgång med tjejerna, och alldeles för sen hemgång, men roligt var det!
 
Många och långa men lata dagar på jobbet har det blivit
 
Anki införskaffade en ny bil
 
Fredagskvällen spenderades hos Johan med grillkväll, riktigt trevligt! Har tyvärr ing bilder typ
 
Lördagen spenderades med 13 timmar jobb där vi bland annat åkte och badade och hade picknick. Jag och lovisa hoppade studsmatta som små barn
 
jag firade sofia som fyllde 20, fortfarande dålig på bilder 
 
Har även badat lite bubbelpool om man nu ser något 
 
Avslutade min arbetsvecka med att laga amerikanska pannkakor och gå till centrum och köpa glass 
 
Klockan tre tog jag semester och jag drog min första löprunda på ett och ett halvt år ungefär
 
Därefter fortsatte semesterfirandet med grillat och poolbad hos Niklas
 
Och sen har det inte hänt så mycket mer. Jag och William har varit och badat och jag har sagt adjö till mina vänner som åkte till gran canaria idag. Uppdaterar väl när det händer något nytt! 
 
love

The last time

Efter en tidig uppgång och två timmars väntan på Arlanda fick jag äntligen se honom igen. Han är hemma

Hela dagen har vi sovit bort men det gör ingenting. Det väntar sol i fler dagar. Vi har även hunnit göra ärenden på stan och tagit en glass vid vattnet.

Nu börjar den sista tiden och jag ska göra allt för att mina kommande veckor ska vara perfekta.

Ska göra mitt bästa med min update! Har ju åtminstone min iPad nu så det ska väl gå.

Vi hörs mina vänner


Sämst

Förlåt. Jag är verkligen sämst på att uppdatera nu. Det är snart en vecka sen sist. Mitt liv har rullat på, nästan för bra med tanke på omständigheterna. Har jobbat klart mina 75 timmar och gick på en månads semester idag. Känns helt sjukt skönt. Och bara grejen att jag ligger i min säng och ska sova.. För sova har det inte blivit mycket av de två senaste nätterna. 7 h på två nätter.

Har en del bilder som kommer ploppa upp här och förklara om de senaste dagarna. Nu vill jag bara somna för när jag vaknar ska jag åka och hämta min favorit på flygplatsen. Som jag saknat honom

Puss


Små kärleksord


Kaos

Hela mitt liv är kaos just nu. Fick iallafall träffa världens bästa Maya igår vilket var mer än givande tror jag. Ingen vila imorse utan kl 8 stod jag på crosstrainern hos sjukgymnasten och ville gråta av trötthet. Det var iallafall mitt sista pass innan deras semester så jag får vila en månad och sen får vi se! Är iallafall godkänd att få springa ute vilket känns grymt. Satsar på att hinna dra ut imorgon.

Nu sitter jag här med datorn i högsta hugg, live statistik på matchen nere i Tallinn. Efter ett antal matcher under tre års tid så har jag faktiskt blivit rätt kunnig ändå! Kunde till och med se ett Stegfel på en match... Haha

Nu ska jag in i duschen och sen luncha med Maya innan mitt helvetespass börjar på 30 timmar börjar.. Här är förresten min nya favorittröja. En tjocktröja utan armar. Hur skön? 100 riksdaler på bikbok! Ska visa fler av mina inköp en annan dag. Imorgon blir det Kolmården med jobbet!! Puss


we got holes in our hearts but we carry on

Har nästan precis landat hemma. Känns trist att vara i Sverige.. Ledighet passade mig bättre! Liksom för nio timmar sen låg jag i en jacuzzi på williams spahotell och nu.. är jag här
 
Har iallafall haft en jättebra resa, har inte så mycket att säga. Orkar inte redigera bilderna men här kommer en bildbomb från min vackra mobilkamera
 
 
Hörs!

I want you to stay

Ännu en dag har gått. Annorlunda och känslosam dag igår. Hann ligga på stranden, shoppa lite, kolla på match och hade en kväll med William som avslutades med att möta upp Marios och Williams familj för en drink. Idag blir det en turistdag och match mot Kroatien. Avslutas med en middag med hela familjen Asplund, även William får vara med. Det är vår sista dag här idag. Blandade känslor men jag tror jag gjorde rätt val att åka hit.

Vi hörs homies


Tallinn

Snabb uppdatering.

Vädret är bra, hotellet är roligt, jag kan verkligen inte prata engelska, vi hittade en italienare som vi även såg på flyget, vi har gått massor, Sverige vann mot Ukraina, frukosten är konstig, idag är en konstig dag som väntar.

Puss

https://cdn1.cdnme.se/1504489/7-3/pic_51df9fbce087c370e6cb6ba3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1504489/7-3/pic_51df9fc8ddf2b32ec1110427.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1504489/7-3/pic_51dfa04ee087c370e6cb6ba8.jpg" class="image">


Den här känslan

Just idag och igår har inte mycket stått i min väg. Har haft två otroligt bra dagar trots att båda innehållt jobb och stress.

Igår efter jobbet tog jag en fika med Maya, spelade minigolf med mina tjejer och drack vin med alla underbara kollegor. Senare på kvällen kom Maya som även sov med mig. Så himla mysigt att sova med en kompis, glömt bort hur det är!

Tränade imorse, tog mig nästan direkt till vacksta där vi badade och solade i någon timme innan jobb. Somnade ute i solen på jobbet dessutom. Senare på kvällen har jag löst ärenden och myst med Maya och Isabelle i ett superfint hus ute i rönninge där Maya är husvakt!

Är iallafall galet nöjd med dagarna och lägger mig ganska lycklig också. Får sova ut imorgon, är ledig i sex dar och åker till tallin imorgon där jag får träffa min kärlek och bara njuta av att vara någon annanstans. Helt underbart

Oklart hur uppdateringen blir när jag är borta ! Har wifi men vi får se.

Ha det så bra mina vänner


workaholic

Som vanligt så jobbar jag, har jobbat 19 av mina 24 timmar så snart blir det lite ledighet!
 
Sålänge kan jag väl uppdatera er sen helgen med lite bilder
 
Jobbade som sagt under dagen i lördags, satt i solen och latade mig. Åkte därefter till Skavsta och gjorde provisoriskt pass. Ful som fan blev jag och dyrt som fan var det, men jag fick glass efteråt och passet var rosa så jag var nöjd ändå.
 
Hämtade en sombrero och taggade för kvällen
 
Åkte till Steffani som hade 20 års kalas, hon fick en cykel och vi fick krubb och bål. Ändå jämt upp
 
Bytte sedan om och tog oss till dompa för maskeradkalas
 
Bytte sedan om och åkte till flamman istället, avslutade kvällen med en promenad hem och läggdags
 
Igår när jag vaknade fungerade inte min telefon, så hela förmiddagen spenderades i panik då jag inte vet hur man överlever utan iphone. Åkte iallafall till stranden med mina vänner innan jag sedan tog mig till jobbet där telefonen började leva igen. Åt kladdkaka på jobbet
 
 Och har alltså sovit kvar med en av mina favoritkollegor Olivia
 
 Nej men såhär får man ju inte göra på arbetstid, ska nog sätta mig ute i solen ist (väldigt produktiv)
 
Ikväll blir det vinmys med mina fina kollegor!
 
Vi hörs hjärtan
 
 

Weekend's list

DAGENS LÅT:

Martin Garrix - Animals

DAGENS KLÄDSEL:

 För tillfället är jag såhär snygg, men så småningom blir det väl trasiga jeans och någon baseballtröja
 

DAGENS FRISYR:

 

En otroligt oengagerad knut

 

DAGENS MAT:

 

Det är bara frulletime än sålänge men jag har varit wifey här på jobbet och bakat scones

 

DAGENS HÄNDELSE:

 

Klockan är bara nio, inget har hänt..än. Kan ju säga att nattens händelse här på jobbet var att jag drömde om att jag var med i landslaget i basket, och sög. Otippat nog

 

DAGENS PLANER:

 
Jobba klart mitt pass som lär gå snabbt, ska åka och bada med mina boenden tror jag! Sen blir det att åka till skavsta och göra ett provisoriskt pass (dålig som jag är). För att sedan krubba och fira steffe och avsluta kvällen med maskerad, jag ska vara le mexicooo.

 

DAGENS VILL HA:

 
En riktigt bra kväll

 

DAGENS SAKNAD:

 

Min pojkvän. Jaa redan, saknar honom så fort han åkt

DAGENS TRÅKIGASTE:

 

Att jag måste åka till nyköping och göra ett pass

 

DAGENS BOK:

 

Läser inte böcker, men läste tidning nyss så det får duga

 

DAGENS DRYCK:

 

Kaffe

 

DAGENS KÖP:

 

Spenderar inte pengar, LOL

 

DAGENS HUMÖR:

 

Än så länge chill, hatar dock att jag klev upp tidigt. Men ikväll ska jag vara lycklig. Lår ju dock hinna ha alla sorters humör innan dess. Humörsvängningar är min livsstil

 

DAGENS SKRATT:

 

Har inte skrattat än för då gråter man på kvällen, observera att det fortfarande är morgon. Gårddagens skratt var dock najs när alla bara gick runt och skrattade åt varandra hos sjukgymnasten för att vi ser ut som att vi är nittio år gamla när vi egentligen är 20.

 

DAGENS KOMPLIMANG:

 

Fick höra att mitt linne var fint, det var väl kul.. eller nåt. Och igår fick jag höra att jag hade stora tuttar, det var väl också en sorts komplimang?

 

DAGENS TELEFONSAMTAL:

 

Alltså det sög ju att göra den här på morgonen, ingen vill prata med mig såhär tidigt. Men igår skypade jag med william iallafall, det var kul då kan man ju säga. Lovisa hade roligt som låg i sängen brevid mig och hörde vår konversation

DAGENS LÄNGTAN:

 

Onsdag, då jag åtminstone ska få åka ner och träffa honom


Animals

Alltså hur startar man att skriva? tjatja bloggeeeen, hej! idag... , godkväll... allt suger. hälsningsfraser suger
 
Hur som helst kan jag uppdatera en del sen typ två dygn tillbaka. Var på bio igår med killarna och såg Despicable me 2. Kan ju säga att jag inte hade sett första filmen, och när william berättar om filmen så säger han liksom "det är en elak man som först kidnappar men sen adopterar tre flickor för att komma in på ett farligt ställe". När man hör den förklaringen tänker man ju direkt " jahaaaa en action/skräck film". Så när vi köpt biljetter där det står "dumma mig 2" skrattar jag till lite, när vi kliver in i salongen där det bara är barn skrattar jag lite till och säger att vi hamnat fel och när vi kollat på en tecknad film i ca 15 minuter så frågar jag när reklamen är slut, svaret jag får var att det VAR filmen. Jag hade liksom räknat med en skräckfilm och fick se barnfilm, hur lycklig blev jag inte? älskar barnfilmer. Förövrigt var filmen så oerhört rolig!!
 
För att tala om något annat så lämnade min pojke mig imorse för EM, 18 dar utan honom... typ. För strax därefter bokade jag och Linn flyg och hotell dit ner så vi flyr landet på onsdag i några dar. Dock insåg jag att jag inte har en fungerande pass, lite jobbigare. Men skönt att få ett avbrott från jobbandet och få åka utomlands, få se basket och krama om min kärlek, lite iallafall.
 
Har dessutom myst med mina vänner ( sov mest i soffan hos frida), ätit på Friday's med mina gympavänner och skypat. WOW vilken dag. Nej morgondagen har ett stort ÅNGEST i pannan. Ska hinna med sjukgymnastik, läkarbesök, kiropraktorbesök, försöka hinna göra ett nytt pass och sen väntar jobbnatt. kul dag, kul
 
Eh nej. Kudden väntar, vill inte vakna imorgon
 
Men vi hörs väl!
 
 

Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss

Ser att jag har några kompisar som kikar in trots min otroligt dåliga uppdatering den senaste tiden. 
 
Vad har jag att säga ? Livet rullar på. Min älskade pojkvän är hemma sen i måndags och nästan all tid går åt honom då han lämnar mig för EM imorgon. Dock åker jag ner till tallinn om en vecka om planerna går som dom ska. Försöker något att säga men är ganska tom på ord. Som det verkar just nu kommer förändringar att ske inom kort, förändringar som jag inte riktigt är så positiv till. 
 
Återkommer när jag är på topp igen 
 
jag älskar honom 
 

030713

Jag kommer aldrig klara det här

RSS 2.0