seize the day

hejdär!

Ändrade planerna lite igår, jag och tildis åkte och köpte massa gott och åkte till anki för att kolla oc. Blev mest snack men det var mys, och jag smällde i mig en hel Ben and Jerrys, vilken lycka!
Efter det så åkte jag och matilda hem till kempiskompis och kollade på filmen som vi skulle sett på bion, love and other drugs, den var faktist bra ! Kom hem vid halv tre och somnade direkt.

Idag har jag hittils tränat dubbelpass på friskis, först motionsgympa med matilda och anki, sen spinning med jullan, matilda, anki, maja och steffe! Efter det duschade jag och sen åkte jag och köpte mina nya kompisar som jag fick i namnsdagspresent ftersom jag har namnsdag idag! Linda Marie Ekström. Två firrar, Tumme och Lisa heter dom. Det enda jag hört hittils när jag sagt att jag ska få nya fiskar är inget positivt. De flesta som känner mig vet att jag inte är en bra djurvän, men det ska ändras ! Så jag är lycklig flicka som fått två nya vänner.
Nu är det dags att dra till Julia där vi tjejer ska laga god mat och spela spel och mysa hela kvällen! Hörs imorgon. Puss

Do gifta?

HUR snygg??

Det är söndag och jag är ledig från gympan. Rätt skönt faktist!
Igår var det mys hos matilda som gällde, jag, anki matilda och frida åt massa gott och snackade hela kvällen, när jag kom hem så slocknade jag direkt. Nu har jag varit hos tildvard och vi sett pearl harbor som är världens bästa film! kan se den om och om igen.. Och jag vill gifta mig med Danny i filmen, Josh hartnett... jag skulle kunna döda för att få vara med honom!
Ikväll blir det bio med matilda och kanske några fler. Kommer nog bli mysigt!

Matilda Bredenberg

Här är mitt tal som jag höll till Matilda igår, det kan låta töntigt men det är så det är, jag vill visa hur bra min vän är.


Nu sitter du här som 18 åring, och hela kvällen ska du få dansa, dricka och ha roligt man kan ha men först måste jag få berätta för dig hur otroligt mycket du betyder för mig.

 

I mitt liv har jag endast haft två personer som har varit mina bästa vänner. Den ena växte jag ifrån med tiden, medan jag växte ihop mer med dig. Jag tror alla någonstans har haft någon som är ens bästa vän, men det går inte riktigt att förklara hur bäst du är för mig. Vi har känt varandra sen trean när jag började i din klass, men vi började umgås mer i sexan när jag började i samma gympagrupp. Det är inte många beslut i mitt liv som jag verkligen uppskattar. Men jag kommer aldrig ångra att jag valde att börja i din klass och att jag valde att fortsätta träna i din gympagrupp trots att jag var så nojig, men du var en av dom som fick mig att känna mig trygg. Hela högstadietiden fick mig att inse vilken bra person du var. Du, jag och Minna var trion som alltid höll ihop. Även om vi hade ett avbrott där på några månader i sjuan när jag hade gett en bitchblick.. haha den tiden glömmer man aldrig. Min bilddagbok är fylld av emotexter. Vi hade precis blivit nära vänner och lärt känna varandra på djupet och så börjar vi bråka. Det är då man snackar om att man inte vet vad man har förrän det är borta. När jag inte hade dig och minna, då kändes det som att jag inte hade någonting.

 

Det fanns en dag under den tiden som jag minns så otroligt mycket även om jag försöker glömma så mycket som möjligt sen dess. Det var den dagen då du ringde mig och sa att du inte orkade bråka längre, då hade det gått tre, fyra månader. Du undrade om vi kunde göra något och jag rentutav sprang hem till dig av lycka. Du var alltid den som sa att man tröttnade på vänner. Och jag trodde såklart på det för jag trodde på allt du sa, men nu håller jag inte med längre. Vi har setts varje dag sen i  mitten på oktober, det är minst fyra månader i streck som vi har setts nästan konstant. Det räcker inte heller med att vi ses en gång per dag utan gärna hela tiden. Har vi en halvtimme att ses så gör vi det. Folk kan tycka att det är överdrivet kanske, folk kanske tycker att vi är töntiga. Men med dig mår jag som bäst.

 

Det finns så mycket minnen som jag aldrig glömmer, och som man säger. Livet är inte de dagar som går, utan de dagar vi minns. Då kan man säga att du har varit mer än halva mitt liv . Vi har minnen vi kan dela med oss till andra och även minnen som bara du och jag håller på.  Vårt fina uppträdande sen vi gick i fyran och sjöng på skolans melodifestival med Pauline var ju något man inte glömmer i första taget. Ställen vi varit på, dalarna i din stuga, Falun med min mormor, Åland, London och snart blir det åre, i sommar blir det Cypern. Det kommer bli betydligt mycket mer. Men det finns ju inte bara minnen, vi har ju framtiden. Vi ska flytta ihop, resa i Asien, jobba på samma ställe ( vi kan ju inte göra något själva) och mycket mer. Och om femtio år ska vi sitta i våra gungstolar och sticka och snacka lika mycket som vi gör nu.

 

Vi kan sitta i en kväll och prata om allt, även om vi redan pratat om det tusen gånger innan. Jag kan dela med mig om allt till dig, du kan säga allt till mig. Vi är såna där töntiga bästisar som gör allt tillsammans. Jag kommer knappt på någonting som vi inte har gemensamt, vi har skolan, gympan, vännerna och allt. Jag tröttnar aldrig. Och inte nog med att vi känner varandra så känner vi varandras familjer så otroligt bra. Ditt hem är mitt andra hem och din familj är min andrafamilj. Jag låter så sjukt töntig när jag säger det här men det är så det är.  Nästan alla mina låtar är våra låtar, nästan alla mina minnen är våra minnen och den första jag tänker på när jag tänker framtiden är du. Vi har varandra och det behöver inte bekräftas. Vi vet bara det. Jag är inte den som visar uppskattning för saker och ting, men du ska veta att jag är så otroligt lycklig att jag har dig, du är min allra bästa. Utan dig vore jag ingenting, utan dig skulle sex av mina år inte ens finnas. Du är mitt liv och jag har nog inte varit så glad med någon som med dig. Nu vet jag att man det finns kärlek för vänner också, min kärlek till dig är obeskrivlig. Du är mitt allt och jag älskar dig mer än något annat.

 

Nu är du 18 och ska supa dig full som bara den och jag ska med dig ut och dansa hela natten. Du är värd att ha världens bästa födelsedag och jag är så otroligt glad att jag får spendera den med dig. Skål min bästa vän !


Tildis 18 år

Godmorgon världen!
Hela veckan har gått och äntligen är det lov!! kan inte vara lyckligare
Sportlovet började med att fira matilda hos henne. En riktigt grym kväll med alla 30 tjejer! Har inte haft så roligt på länge. Vi gick och la oss vid sju imorse, gick upp vid nio. Nu har jag varit nere på stan med mamma och köpt en vårjacka och nu är jag tillbaka hos matilda, vi ska snart ner och käka kebab. Finns inte så många bra bilder sen kvällen men några bilder kan jag bjuda på. Och så småningom kommer filmen upp där jag, frida och sofia dansar, vi hade gjort ett medley med olika låtar som vi dansade och sjöng till. Jag kommer även lägga upp texten från talet som jag höll till henne, men det kommer så småningom!
Hörs sen. nu står kebab på schemat. MUMSSSSS


tisdagsträning


Vill ha tillbaka den här dagen och kvällen, med hela gänget. Tror det var årets bästa dag. Är glad att jag har mina tjejer varje dag, jag älskar er


Jag är trött som alltid, jag hade sovmorgon imorse och det var ganska så skönt efter min oerhört misslyckade dag igår. Jag behöver inte säga så mycket om min värdelösa dag, jag säger bara att jag faceplantade i snön och missade bussen det första jag gjorde på dagen! Jag tränade på friskis också, själv för första gången! Men då misslyckades jag så hårt att när jag hade kommit hem efter träningen och någon timmes skitsnack hos matilda så insåg jag att jag har tränat med min tröja ut och in... och det var inte osynligt direkt. Idiot jag är

Hursomhelst så hade jag sovmorgon och tog det lugnt imorse! Sen hade vi engelska där jag fick reda på att jag lyckas nog få ett VG iaf, jag nöjer mig där. Sen åt vi wraps i skolan och min mage svullnade sådär som den brukar göra när jag ätit mig proppmätt. Sen tränade jag tjejerna och dom var superduktiga ! Och vi blev kvalitetssäkrade idag som ledare. Det är när det kommer folk från styrelsen och kollar på om vi skötte oss som ledare och om det är något vi borde tänka på och så, och det gick riktigt bra ! På träningen snackade vi även om spärrar, att det oftast är psyket som hindrar en att utvecklas. Och idag så släpptes två av mina spärrar, varav en var dubbelvolt som jag inte gjort på typ två år sen jag landade på nacken, så det var en lättnad att köra igen!

Nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horn, hur bra är inte hon? GRYMT bra

Skola imorgon till tolv, sen plugg, sen förhoppningsvis äta på resturang med tildis och mamma, sen träna! bra dag. Natti kompisar


when words fail, musik speacs

Mina tre nya favoriter


Usher - More

Chris Brown - Yeah 3x

Rihanna - S&M 


Jag har insett att jag måste se till att jag själv är lycklig. När jag väl tänker efter så har jag typ världens bästa liv, tycker jag iaf ! Men jag tror oftast inte det och blir lätt depp. Det orkar man ju inte vara, så jag ska försöka ta fram min allra positivaste sida och bli lycklig. Jag ska lära mig att uppskatta saker och människor. Bryta rutiner är något jag försöker göra också, orkar inte ett liv med bara måndagar. Så mitt liv ska grundas på lycka, det är ett ord som jag gillar. Här kommer jag med en bildbomb med bilder som är lycka för mig.







































at bästis house

yo man
är cool som aldrig förr, chillar hos tildvard, är kissnödig och oboysugen men gör ingenting åt saken. det är så gangstrar lever
Igår åkte vi skridskor med klassen, kult kult. har bilder sen det som kommer upp senare! sen åkte jag hem och duscha och därefter ut till fia där jag och frida lekte lite. Vi åt plankstek, gjorde smoothies, lekte i snön och kollade film. Och som alltid så somnar jag hos fia, vet inte varför men man blir så trött. Så jag somnade vid tolv och vaknade vid ett imorse! Efter det tog vi det bara lugnt, åkte hem till mig, åt hemlagad pizza och drog oss till tildvard. Här har vi bara flummat hela kvällen.
Nu är jag trött, ska kissa, dricka oboy och sen hem. Ni kan ju skriva upp med blåa pennan!
Heddååå kompisar

Jag vet att jag är snygg

Put your troubles aside and start living

heiii

Igår krigade jag mig upp trots att jag la mig sent i tisdags, så åkte jag till stockholm och gick på något museum, typ tre kronor eller vad det hette. Lika intressant som vanligt... eller? Det sög som vanligt. Efter det åkte vi till skolan och jag, Anki och Frida lagade asgod mat på kosten. Grillade kycklingspett med klyftpotatis, tzatziki och morotskaka till efterätt. Snacka om att man mådde illa efter att ha ätit så mycket! som att det inte räckte med de 13 pannkakorna jag åt till middag i skolan i tisdags? Efter skolan åkte jag och mitt gang hem till matilda och BOKADE RESAN!!! den 1 augusti drar jag, fia, matilda och frida. fyfan, bättre kan det inte bli! Efter det så körde jag cirkelfys på friskis och pluggade matte tills två inatt.

Man var ju inte pigg imorse när man skulle upp, men dagen flöt på som vanligt. Slutade två och åkte hem, lämnade min väska och åkte ner och åt nancys med Anna! Sen tränade vi tjejerna som var jätteduktiga och efter det tränade jag själv. Marcelos styrka säger jag bara... kroppen är lagom seg nu. Imorgon bitti blir det att åka skridskor med klassen i scaniarinken! sen slutar vi vid elva. Tildvard skulle haft kalas imorgon men det får bli nästa vecka för hon är sjuk. Därför blir det istället att åka hem till fia och mysa med henne och frida. Sen får vi se vad lördagen bjuder på. Nu är jag tröttis och vill sova

Natti mina vänner

nu lever vi


Alive



Har kollat lite tatueringar, jag frida och sofia har snackat om att vi ska tatuera in något litet på foten på Ayia napa! Inte en sån dum idé ifall man tatuerar in något man vill ha resten av livet, och då tänker jag på något litet och fint. som ett litet hjärta bara. Får se hur det blir med den saken!


Känner mig inte särskilt levande just nu men det får vara. Dagen var helt okej, började sent så jag kollade på i rymden finns inga känslor på morgonen! rätt så bra faktist. I skolan var det segt som bara den, sen slutade vi och till middag i skolan blev det pannkakor! jag åt ju inte direkt en.. det blev 13 st men en stor fet klick grädde och en fet klick med sylt. jag njöt

Efter skolan tränade vi tjejerna, dom var duktiga dom, men snacka om att vara flamsiga... orkar inte med deras trotsålder ibland ! Men dom är så söta så. Tur det! Sen tränade jag själv, är helt slut i kroppen men det gick väl som vanligt typ. Nu är jag hemma och ska sova. Upp tidigt imorgon för att gå på något tråkigt museum med historian, sen blir det att ha kost där jag, anki och frida ska laga världens godaste mat! sen ska vi boka resan, och sen ska jag träna, bra dag! Utom att jag ska på det där sugiga museét.

Godbajs


Conitchua

I fredags så kom vi ju inte till skolan pågrund av snön så jag sov och fixade med demogymnaster hela dagen. Efter det blev det att gå ut i snökaoset och gå hela vägen hem till matilda ( tar 5 minuter) och chilla som vi alltid är coola och gör. Sen gick vi till gabos och fettade oss med pizza, sen hem till henne och fixa oss lite och därefter spenderades kvällen på Park Hotel där jag, Matilda, Elin, Emilia, Ange, Emma och hennes pojkvän och hans vänner tog några drinkar och snackade hela kvällen. Trevligt var det ! Kom hem vid tvåtiden och var helt slut.

Bilder sen kvällen


På lördagen var det att gå upp tidigt som gällde. Duscha och packa, sen iväg ut till värmdö, mitt ute i ingenstans till lillsveds idrottshögskola där det hölls en tumblingkurs. Åkte dit med Minna och Michelle, men dom skulle gå trampettkursen. Vi hade helt olika scheman och jag sov i ett annat rum vilket gjorde att jag inte kände någon som jag kunde umgås med. Jag lärde känna folk så det var inte så farligt. Det jobbiga var väl när jag insåg att jag faktist var själv och visste att Helena skulle gått den här kursen med mig, och att vi för några månader sen pratade om hur skönt det skulle vara att vi slapp gå själva för vi hade varandra. Det tar på en. Det var speciellt en gång under helgen, när jag satt och pratade men några tjejer och dom sa det; "så du är själv från din förening på den här kursen? är inte det jobbigt? Jag skulle aldrig vilja boka in mig på en kurs om jag inte kände någon som jag kunde gå med" Jag visste inte vad jag skulle säga, när jag bestämde att gå den här så trodde jag att jag skulle gå med någon, men det hände en grej. Jag sa ingenting om det men gick ändå därifrån, jag har fortfarande så svårt att förstå.

Förövrigt så var kursen galet seg, 11 timmar teori och praktik på lördagen och 5 timmar på söndagen och det avslutades med ett litet prov för att se att man klarade kursen. Det gjorde jag ! På köpet av kursen fick jag även träningsverk och känner mig lite mörbultad efter gymnaster som hoppat in i en. Man har ju fått sig några slag. Natten på kursen ville jag inte spendera själv i ett rum eller med någon annan, det kanske skulle få mig att tänka ännu mer på vem jag faktist skulle sovit med. Så jag sov med Minna och michelle, vi skedade lite mysigt. När jag kom hem igår ( söndags) så la jag mig på soffan...... nej det var vad jag VILLE göra. Istället var jag duktig och pluggade röven av mig hela kvällen, först själv i två timmar, sen med matilda i två timmar, sen åkte jag till anki och pluggade i typ tre timmar. DUKTIGT!

Idag började dagen tidigt med idrott, var lika äcklig och mysigt som jag brukar vara ibland så jag duschade och fixade mig. Eller så orkade jag inte fixa mig ;ppPPP. Sen var det håltimme, lunch och naturkunskapsprov och vi fick sluta vid två. På vägen till vacksta har det blivit hål i marken så bussar kan inte passera så vi fick sjuts med jourbussen en bit och fick gå resten i kylan ut till stora vägen, INTE skönt, men anki underhåller en ganska bra faktist! Efter skolan åkte jag och mitt älskade gangstah gang (matilda, sofia och frida) till matilda för att fira alla hjärtans dag tillsammans, vi är ju kära i varandra så det passar ganska bra. Vi kollade på när matilda lagade mat och så kollade vi upp resan.  Det blir en vecka på Cypern, Aiya napa i sommar med dom tjejerna! Kommer bli grymt, såhär ser hotellet ut:


Lagom skönt!

Nej nu ska jag drömma vidare om att jag faktist ska få åka dit en vecka med mina bästa vänner och ha så galet bra. Och ännu en grej som är bra är att jag börjar halv ett imorgon, tummen upp! Ett långt inlägg idag, hoppas man överlever ändå.

heddå



klockrent



Alla skolor var typ inställda, alla bussar är typ inställda, jag har inte ens upplevt frisk luft idag, inte öppnat dörren eller någonting. Älska Sverige

Snart blir det att ta sig till matilda, men först fixa klart allt kaos med sjuts för demogymnasterna till kursen imorgon. jippi

Snö?

Skönt att man vaknade imorse, gick upp och pappa säger att jag inte kommer kunna komma till skola för att det är snökaos och jag går och lägger mig igen. Skönt att man fick sovmorgon, men nu är ju typ hela dagen förstörd, ingen kommer någonstans och det känns ju inte värt att gå ut om ingen annan gör det. Så vi får väl se hur dagen blir, kanske blir en lugn fredag trots allt, kanske blir att gå ut och ta en drink men inget mer. Och det skulle väl egentligen vara bäst med tanke på att jag har kurs imorgon. Men jag vet inte vad jag tycker om snökaoset, jag slipper skolan, men kommer ha tråkigare. plus minus noll. God tårta hos tildis var det igår iaf, nu blir det varmkorv för fulla muggar.

Hör av mig sen. puss


Världens bästa vän

Nej det är ingen vanlig dag för det är tildis födelsedag!

Idag har vi firat min allra bästa, nämligen matilda. Det hände allt möjligt för henne, vi hade tröjor med fulaste bilderna på henne och text där det stog grattis matilda på. Inte nog med det, imorse gick jag upp vid sextiden för att gå upp och baka kladdkaka, så på tiorasten blev det kladdkaka, fina tårtljus och sång för matilda i lyktan där halva skolan var. Efter skolan åkte jag hem en snabbis, gick i snökaoset till matilda och sen var vi och åt oss feta på allt möjligt hemma hos henne. En toppendag!

Jag behöver inte säga så mycket mer tror jag, Matilda är inte bara min andra halva, hon är hela mig. Jag älskar denna tjej mer än jag tror jag älskar någon annan, hon är bäst. Imorgon blir det partay och på lördag till söndag är det tumblingkurs ute på värmdö som gäller ! Här kommer bilder sen dagen



Mina älskade tjejer


cause i may be bad but I'm perfectly good at it

Dagen var faktist rätt så skön idag, fia kom till mig och vi åt frukost, tog bilen till skolan vid tio och dunkade hits for kids. Kollade på projektredovisningar, fixade lite själva, åkte hem vid två. Vi bakade sirapskakor och åt mat, sen drog jag till träningen där vi först tränade tjejerna och sen själva. Efter det bestämde vi oss för att gå hem från västergård, så först gick vi åt andra hållet för att få köpa lite läsk och en glass för att orka vandringen och sen gick vi hela vägen hem. Duktigt !

Nu blir det snart att sova, ska kolla lite resor först. Kan ju faktist ta det lite lugnt med att lägga mig eftersom jag sov 10 timmar inatt + att jag börjar halv ett imorgon! natti kompisar ♥


waiting on a world to change

Aloha

Helgen gick alldeles för snabbt tycker jag, skulle kunna ha ledigt dubbelt så länge, eller varför inte hela tiden?

I fredags var det streetfunk som gällde på morgonen, lökigt som bara den men kul var det ! Efter det var det hem och hetsa sönder. Jag hade en halvtimme tills jag skulle gå hemifrån igen, och jag hann duscha, klä på mig, föna håret, sminka mig och packa och dra. Köpte donken mat och gick upp till torekällberget och där stog bussen. Det var en tvåvåningsbuss som rymde 70 st, när vi var 25! Men det var skönt, och det bästa var att man utnyttjar att man är ledare och snor de bästa platserna. Det blev lite filmtittande, bokläsande och annat skönt under en sex timmars bussresa till Arvika. När vi var framme blev det att bädda upp, käka tacos och bara mysa framför teven  eller med tjejsnack i någons rum. Justja! det hände en hemsk sak också.. när jag skulle gå på toa så öppnar jag locket och finner en liten bajsklutt, jag trodde jag skulle spy. Sen blev det sovdags för att orka morgondagen.


Jag är absolut inte längre än Anna, och hon ska föreställa tre år äldre.. haha


På lördagen blev det att äta frukost, fixa hår, städa och äta lunch. Efter det lämnade vi väskorna i bussen och gick till tävlingen. Tjejerna gjorde jättebra ifrån sig men det räckte tyvärr inte till en finalplats. De har hoppat upp en klass och tävlade mot tjejer som var lika gamla som mig, så dom hade konkurrans. Det var världens segaste tävling och vi var inte därifrån förrän vid halv åtta. Då blev det att åka buss en bit och sen stanna på donken. Där åt jag mig så mätt så jag hamnade i matkoma och mådde illa. Kollade lite på tzatsiki och sen blev det att sova resten av resan. Kom hem vid ett tiden och var helt slut. Blev lycklig när jag kom hem och såg att mamma hade bytt till mina favoritlakan, flanell lakanen och bäddat upp och tänt nattduksbordslampan som hon brukar göra när jag kommer hem senare, det var höjdpunkten på dagen.




I söndags hade vi vila från tjejernas träning eftersom vi kom hem så sent och då fick jag även ledigt från att träna plutotjejerna som skulle träna efter.  Så det blev att promenera ner till stan med matilda och äta nancys och kolla kläder. Men då vid tvåtiden ringde Linnea och hade inga nycklar in till hallen, och det var knappt några tränare på plutotjejernas träning så det blev att åka hem snabbt som bara den, springa in och hämta nycklar och sen träna barn ändå, och därefter själv.

Imorse var det skola igen och det sög ju, tränade på balansboll på idrotten, skrattade åt hur patetisk jag var på bilddagboken när jag var liten och mycket mer. Slutade två och gick på stan, åt på stan och sen har jag tränat core. Nu är det läggdags, börjar tjugo över tio imorgon och åker hem vid två, ska bara se projektredovisningar typ. Skönt!

Goodbajs


the worlds greatest

Tjejen med träningsverk i hela kroppen, en söndersprängd hjärna och halvslutna ögon ska snart checka ut

Dagen var bra, jag smet tidigare från matten för att jag skulle hem och äta innan träningen och det var bland dom bättre valen jag gjort. Sen tränade vi tjejerna och sen var det styrka, gympa och pilates på träningen ! Imorgon åker vi med våra underbara gympatjejer till Arvika för att dom ska tävla. Det kommer bli så roligt ! älskar att åka bort med dom. Det är kval den här helgen och kommer man till final så är den i Ängelholm i April! Man får hålla tummarna för att det går bra. Men det viktigaste är att vi har roligt och det har vi alltid!

Nu ska jag packa ner det sista, imorgon bitti blir det först att köra streetfunk på worldclass med klassen, blir nog roligt!

Godnatt, ha en toppenhelg ! Hör antingen av mig när jag kommer hem sent på lördag kväll eller på söndag.

Min lycka


tjugoettfemtionio

hejdär

Gårdagen gick åt till skola och gympa. Gympan gick väl bra, lite seg var man väl men vi tränade på lite allt möjligt. När vi skulle köra dubbla var jag helt död... så jag gick och åt upp annas pastasallad istället, kändes lite bättre.

Imorse var jag helt död när jag vaknade, och resten av dagen också. Vi skulle ha gjort en uppsats till historian som var imorse men när vår lärare frågar om någon har gjort den så blir det tyst. Inte en enda hade gjort klart den tror jag, hur bra är vi då? men då slinker hon in med : "eftersom ni har kommit så långt, är så duktiga och arbetar på så effektivt så ska ni få se på film idag!" say what? vi har inte alls varit duktiga, och hon var verkligen seriös. Nåväl bättre för oss tänkte vi! Tills vi fick reda på vilken film vi skulle se, Elisabeth den första film två. Så det blev att halvsova i tre timmar under en värdelös film.

eller oj... vänta


-var är han??


Vemdå?


- Han som bryr sig


Förlåt, ni kan ju skriva upp min otroligt intressanta information med den blåa pennan om ni vill

Hur som helst 

Efter en värdelös skoldag där jag sov och min kostlärare ansåg mig typ vara dålig för att jag festade så åkte jag, sofia och frida hem till tildvard. Där blev det att smaska i sig en ben & Jerrys för att få ett bra avslut på mitt glassätande under nyttighetsmånaden.. Sen kollade vi på resor, det kommer bli grymt! är så galet taggad, ayia napa med dom tjejerna, kan det bli bättre? Bara om Maya följer med, annars inte ! Därefter blev det tacos hos tildis, sen hem och vända och till friskis för att köra cirkelfys. Det var asskönt, men nu är man helt död.

Jag vill även tilllägga bajs på mina vänner som åkte till malta idag, även om det inte är världens finaste väder där så är det bättre än här. Jag kommer sakna dom i hela fem dagar.. sen kommer dom hem ! Och ikväll kommer michelle hem, min älskade chingchong som jag saknar, och sist men inte minst, på fredag åker jag och alla mina gympatjejer till Arvika!!! kommer bli superkul.

Min mattebok är spårlöst försvunnen och jag måste ha räknat ett helt kapitel till imorgon, BRA LINDA! Så nu blir det att leka detektiv efter den, så länge kan ni ju njuta av min goda glass jag åt idag.

Vet att det är fett coolt att fota en glass... men man kan ju faktist inte motstå


RSS 2.0