Kort men intensivt

En helt underbar vecka har sprungit förbi och min kära pojkvän har snart landat i Atlanta igen. Vi har hunnit fira jul, varit ute, träffat hans släkt och vänner, ätit goda middagar och umgåtts med hans familj, bokat min resa dit och mycket annat! Känns så sjukt bra att han varit hemma trots att det var så kort tid. Jag tror så sjukt mycket på kärlek, om vi klarar det här klarar vi vad som helst. Har hunnit med massor idag förutom att ha lämnat honom på flygplatsen. Har hunnit tröstshoppa med Oscar i Skärholmen. (troligen hittat min nyårsoutfit), kollat bio med mor och far och haft en mysig kväll med Ebba. 

Nu ligger jag i sängen hemma och ska sova själv igen.. Det suger. Men annars är jag glad. Ska tydligen styra nyårsmiddag också, och jobba dagen efter. Allt är lite oklart, jobbar från inorgon till nyårsafton kl 15. Stress stress. Hörs när vi hörs! Pussar 



Världens bästa jul med världens bästa kille

I måndags stod jag i 30 min utanför terminal 5 och höll på att dö av förväntan. Det visade sig dock att han stod utanför terminal 2 och hade fått gå ut och inte hinna någon av oss där... Stackaren 

Igår var det julafton och allt var så himla bra. Vi var hos mig, ute hos helena och sen hos William hela kvällen. Så mysigt och så fina julklappar. Men den bästa är såklart att han är hemma.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min jetlagade man ska vakna. Sen blir det besök av Tina och sen är det lite oklart. Juldagen ikväll. Det blir najsss

Nej nu får han väckas... Puss !





Wow

Fullt upp hela dagen. Köpa, fixa, dona, hinna tänka... Nej fy. Nu är jag på jobbet och har hunnit landa. Värsta jag kunde ha gjort. Hela jag spricker av förväntan, längtan och även nervositet. Pratade nyss med honom på skype när han är i Amsterdam. 

Han är så nära nu, han är påväg hem. Jag kan inte fatta....


Här har jag förberett lite i hans rum, lakanen är bytta till dom vi brukar sova i och allt hans favoritgodis ligger i små skålar.

Jag vet inte vad jag ska säga... Omg är typ det enda som kan förklara hur jag känner just nu. 

God jul mina nära och kära ❤️

Dan före dan

Klockan är 01:22 och jag har precis lagt mig i sängen. Slagit in alla paket, städat rummet, packat och förberett en massa. De senaste dagarna har gått snabbt som bara den, har knappt hunnit andas emellan. Jag har jobbat den största delen, julshoppat till den näst största delen och igår hann jag även med både middag med ett par vänner och utgång med ett par andra. Sett Williams två basketmatcher under nattetid har jag också gjort. Tror inte det är någon natt den fyra senaste nätterna som jag somnat innan halv tre. Idag blir första! Kanske bra ändå, nästan lite jetlagad utan att ha åkt någonstans. Då är det lite lättare för mig och William att få ihop tiderna eftersom han ligger sex timmar efter oss i tiden. 

Idag har jag jobbat, shoppat och haft julklappsbyte med mina underbara vänner. En riktigt bra kväll med världens bästa tjejer måste jag säga. Och även tove och minna var där vilket var hur roligt som helst. 

Det är helt sjukt att kunna säga det här, jag tror inte ens på det själv. Men om 24h är jag med min kärlek. Imorgon kommer han äntligen hem. Skulle kunna skriva en hel bok om hur det har gått och allt om att han ska komma hem. Men vet inte ens om det behövs. Det känns så jävla bra ska ni veta. Trodde aldrig att det skulle funka såhär bra. 

Med avståndet växer kärleken 



Day off

Äntligen en ledig dag. Helt sjukt skönt och jag har utnyttjat den till max. Började dagen med lite julshopping och sushi på stan med Linn. Sen åkte vi hem till William, eller aa.. Henne där vi bakade hallongrottor. Vidare till stan igen och sen till mediamarkt för mer julklappsköp. En middag på stan (igen) tillsammans med matilda och sen ett oerhört bra truppmöte om kommande år. Åkte vidare och plockade upp fredrik och vi åkte sedan till Arlanda för att hämta min saknade vän Oscar. Och där stod jag igen, med mina två bästa killkompisar som jag inte träffat på hela hösten. Och på bara sekunder blir man påmind om hur mycket dom behövs i mitt liv. Vi åkte iallafall hem till Tobbe där vi mös alla fyra. 

Jag är sjukt nöjd över dagen och krigar igenom mina sista dagar nu innan jul. Ingen ledig tid kvar nu knappt! 

Godnatt ❤️

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen

Japp. Kvinnan i nattmössan är tillbaka. Lite för mycket jobb senaste dagarna, lite för lite fritid. För att tydliggöra mina jobbdagar kan jag säga att jag varit ledig 1 dag i december än sålänge. Imorgon blir min nästa. I måndags jobb 14-21. Tisdags 6:30-10 och sen tillbaka 16- natt och slutade 13 idag. Är lagom slut efter alldeles för lite sömn och ganska krävande arbetspass. 

När jag kom hem skulle jag ta mig en powernap innan träningen. Visade sig bli djup sömn och jag ville aldrig kliva upp. Tryckte i mig frukost (eftersom jag precis vaknat) och försökte mig på att träna efter en månads sjuka, den var inte över än. Preppar för att vakna så frisk som möjligt med halstabletter och te. 

Nu är det inte långt kvar till ledighet och tills alla mina nära och kära kommer hem. Imorgon ska jag hämta min vän Oscar på flygplatsen. Han har jag inte heller träffat sen i somras. På söndag får jag träffa minna och tove som kommer hem från Malta och på måndag, på måndag. Åhh hela mitt hjärta smälter när jag tänker på det. Min kärlek landar i samma land som mig och jag får krama om honom i sex dar. 

Nu kan jag sova gott och längta! Hållet tummarna för att vakna frisk imorgon. Det är jag väl värd? Godnatt! 

Jag har hört att man blir vacker först när man känner sig som det

Känslan av att få lägga sig i sängen när man är sådär riktigt trött och vet att man ska få sova ut. Helt underbart! 

Inte många timmars sömn inatt. Firade först mayas mamma igår för att sedan fira Malin P. 30 pers i en liten etta blev alldeles lagom tyckte Malin innan vi gick ut på vou där det var betydligt fler. Rolig kväll med roligt Folk. Jag avslutade hemma vid fyratiden efter att ha sjutsat hem alla. 

Idag var det träning och uppvisning i hallen och kvällen har spenderats på asian Roxy med mina fina gymnaster. Kommer sakna dem så otroligt mycket under julledigheten. Älskar varenda en. 

Sedan myste jag hos frida med Anki. Nu orkar ögonen inte hålla sig öppna Längre... Hörs imorgon! 

Och förresten. Gissa vad det numera bara är en vecka kvar till? Helt sjukt 

Godnatt!

Du är värd det

På jobbet har jag endast en kollega som är en kille. Han är ensam kille med 15-20 tjejer. När han skulle sammanfatta hur det varit att ha jobbat med bara tjejer så säger han att om det är något han lärt sig så är det att killar är skit. Och jaa.. visst kan det vara så. Nu är vi visserligen i en situation där vi kanske är 3 av de 15 unga tjejerna som faktiskt har ett BRA förhållande, där kanske 5 av tjejerna har ett förhållande men inte ett bra sådant, och resterande inte har ett förhållande men har ändå erfarenhet av att ja.. killar är skit.
 
Det är synd att det är så pass många som har ett dåligt förhållande att alla killar måste dras över en och samma kam. Det är synd att alla dessa missnöjda tjejer inte kan ta sina grejer och lämna det dåliga utan fortsätta säga "det är bra men......". Nu pratar vi självklart inte om bara den statistik vi har på jobbet, utan att allt för många lever kvar i något dåligt.
 
Du vet själv att det inte kommer bli bättre, du vet själv att du mår mer dåligt än bra i ditt förhållande, du vet själv att gräset är grönare på andra sidan. Så varför inte kasta dig ut i det okända? För att du är rädd.
 
Rädd för att inte veta om någon annan vill ha dig. Rädd för att du kommer leva ensam förevigt. Rädd för att den du lämnar kommer hitta någon ny. Rädd för att du kommer känna dig ensam, fast jag egentligen tror att du känner dig mer ensam nu, egentligen. 
 
Vi vet att man inte kan lära gamla hundar sitta. Man kan inte ändra på någon som inte vill ändra på sig själv. Du accepterar för tillfället din partners beteende för du orkar inte göra annat längre. Detta ständiga bråk om hur du vill ändra på honom/henne. När den försöker i en dag, för att sedan glömma bort det. Det faller sig inte naturligt om den inte är kär, på riktigt.
 
Mitt tips till er missnöjda flickvänner där ute:
Gör slut. Låt inte 2014 börja lika missnöjt med att fortsätta i samma gamla veva. Du vill inte behöva påminnas om att du slösade ännu ett år på fel person. Gräset är grönare på andra sidan, du har bara inte sett den än. Låt dig inte snöas in i de dåliga människornas beteenden och att det är acceptabelt att vara så. Det är det inte.

Umgås med vänner, flörta satan, träffa den där gamla killkompisen du tappade kontakten med förut, fira jul med dom du älskar och mest av allt- älska dig själv. Det kanske kommer kännas som din förlust i början, men i slutändan så är det du som vinner.
 

Friday night

Ja visst finns det bättre fredagar än en natt på jobbet? Min kollega har nästan somnat och här ligger jag klarvaken och har inte ens varit vaken i tolv timmar. Julbordet igår var himmelskt. Som även förra året. Kakbuffén är att döda för och jag önskar att man fick njuta av detta mer än en gång per år. Vi fick massa fika texter av varandra och en tomtesäck med olika godissorter av chefen. 

Avslutade kvällen på jobbet och sedan med en sista gympaträning med vuxengruppen. Så himla duktiga mina gymnaster. 

Idag har det nästan bara varit jobb. Räknar timmar tills jag slutar. Först väntar julmarknad imorgon. Sen så

Godnatt!

Frukost



Förstå vad gott att äta frukost som frukost, middag och lunch? Jag älskar frukost. Igår hade jag missat att äta middag, då blev min middag frukost. Idag skulle jag äta lunch innan jobbet, men hellre frukost än Lunch. Än en gång, frukost. 

Mat i allmänhet är så äckligt gott. Men när man måste tillaga något själv, då föredrar jag frukost. Antagligen för att mina matkunskaper inte är de bästa. Men ändå. Vad vore livet utan mat?

/ tjejen som precis skrev ett av världens mest oväsentliga blogginlägg. 

Snart blir det nattbasket ! Håller tummarna för min kille på andra sidan Atlanten, och att jag kan hålla mig vaken... Godnatt! 

Framförhållning

Hej! Idag är ännu en dag som sjuk, men ändå inte sjuk. Eller vänta.. Har nog glömt berätta att jag ens varit sjuk! Vaknade iaf sjuk i söndags på juluppvisningen. Men ville så gärna vara med att jag glömde bort att jag ens var sjuk. Sov på jobbet under söndagsnatten och när jag vaknade igår var jag inte kry. Gjorde lite ärenden och körde styrka på träningen iaf. 

Idag har varit en lång dag i Stockholm med Linn. Vi har letat efter den svåraste julklappen, nämligen den till killen. Men nu är en del av den löst! Hoppas han blir nöjd iaf, kan inte tycka att det är roligt med julklappar. Man har ju bara massa beslutsångest. Fick även med mig ett par höga jeans hem till mig, och fyndade med en kort tröja. Har nämligen  letat i nästan två år efter ett par ordentliga höga jeans och nu tror jag stt jag har hittat vad jag söker. Har en idé i huvet med hur snyggt det är med höga jeans och magtröjor. Får se om det blir något med det... Såhär kan det se ut från något jag hade i garderoben iaf! 

En bra dag i Stockholm iaf.. Nu är det nattedags. Sov gott mina fina vänner 

Middag

Laddar om efter en lång dag i täljehallen för en middag med en av mina favoritfamiljer, nämligen Williams. Sen väntar en natt på jobbet! Vi hörs 


Juluppvisning

Oj, flera dar har gått sen sist men ärligt talat har jag verkligen inte hunnit. Den här veckan har varit hektisk, mycket jobb och mycket träningar. Har gått och blivit sjuk också, men sjukskrivning är för pussys. Idag var tredje arbetsdagen som sjukling. Var även ute igår med ledarna, trevligt är väl en bra sammanfattning. Kvällen har spenderats i massa idrottshallar, men det funkar det med. 

Imorgon är den årliga juluppvisningen, vi firar 100 år så hoppas att det blir något storslaget. Inga stora förhoppningar. Ses där kl 12 imorgon! Kramar

-

Lång dag idag, dagiset ringde imorse, kan inte tacka nej. Så jobb 9-17 träning 18-21. Mina skador försvinner inte vilket stör mig en del. Ska snacka in mig hos Lasse igen tror jag. 

Har iallafall haft en lugn kväll hemma framför paradise hotel. (Jag vet, skäms över att jag har fastnat för detta). Min julboll har tydligen dykt upp i fönstret också. Tycker den är så himla mysig. 

Borde verkligen sova nu, jobb 8-17 imorgon. Sen vidare till nästa jobb för att sova natten där. Ni vet, ledighet är överskattat. INTE 

natti



Ge mig en värld jag kan gå vilse i

En ledig söndag! Kors i taket för ledighet. Gårdagen vad riktigt bra, middag hos matilda, drinkkväll hos Steffani och utgång på Berget där Medina spelade. Missade typ hela deras spelning men det var roligt ändå! 

Idag har jag tränat tjejerna som vanligt, sovit, skypat och myst med världens bästa tjejer. Är så trött att jag slocknar nu,  Vi hörs imorgon! Natti 


RSS 2.0