världslångt inlägg vavava

jag har inte skrivit på några dar, men jag har faktist haft fullt upp med annat !

Men som sagt så på midsommar så var det tidig uppgång och buss mot västerljung, när vi kom dit spelade vi kobingo, dansade kring stången och hade supertrevligt! När vi gjort det så gick vi hem till cecilia där vi började leka med ballongen som några köpt. Det var en häst som blev kallad ivanhoe efter cecilias horsie.


Efter allt detta i västerljung tog vi oss tillbaka till södertälje, på vägen beslutade vi oss för att göra en midsommarstång. Jag hittade en blomrabbatspinne i vagnhärad centrum där bussen gick, och tog med mig den hela vägen hem. När vi kom hem skulle vi köpa något att äta, men de mesta var stängt, så det fick bli gourmé maten korv med pommes från sibylla. När vi kom hem till Ida gjorde vi stången och kransar och fixade oss för att sedan åka vidare.



Efter en bussresa som ledde till annat, till exempelt minnas andra "plötsligt händer det" händelse. Och en lång skogsväg till Lööv som egentligen skulle ta fem minuter så var vi framme, där vi skulle fira midsommarkvällen. Kvällen bjöd på mycket dans kring stången, skratt, och annat roligt. En riktigt fantastisk kväll med alla fantastiska vänner. Sen fick vi skjuts till hoffman och razz där jag somnade snabbt.




När vi vaknade dagen efter var det hem en stund och sen ner och äta kebab, bästa på dagen. Sen på kvällen var jag, maya, victor och matilda hos maya och spelade kort. mysigt och bra! När jag vart hemma en sväng så gick jag i mina sovkläder och sov hos matilda. Dagen efter kom maya också, vi hoppade studsmatta, åt på stan och hade det allmänt bra! på kvällen blev det kvällsbad på tullan, har iallafall två filmer, en när jag hoppar och en när jag kissar. haha





I måndags var det dags för jobb och efteråt åt jag hos matilda, sen åkte vi på äventyr, bergvik, coop, bananhuset, stan, lööv, västergård och sen till Minna där hon, jag, matilda och maya höll hus hela kvällen och natten. En mysig kväll med tjejerna, har saknat att vara bara vi. Igår var jag bara varit hos tandläkaren, jobbade och tränade.

Nu känns det bättre, jag har skrivit ner och lagt in ett megatjocktdagboksromansbilddagboks inlägg om allt jag gjort de senaste dagarna. Men nu kommer jag ju inte behöva skriva på några dar, fast i brist på annat kommer jag säkert göra det ändå !

ha de bäst



Adore you

Hej !

sorry att jag inte skrivit men jag har inget att säga, när bilder kommer upp sen midsommar lägger jag upp ett inlägg om de. Det var nog den bästa midsommaren jag kan minnas, med alla mina älskade vänner!

Jag kan ju säga att man mår som man förtjänar idag, vaknade upp hos hoffman och razz vid ett tiden och begav mig hemåt. Kebab var det bästa idag, och sen har jag myst på kvällen med Maya, Matilda och Virre.

Nu skulle jag gått och lagt mig men fick sms av min bästaste att hon ville att jag sover där, och då gör jag ju det !

Så goodnight, sleep tight.

We walk through the world where nobody has been before





Hej !

Har haft en riktigt mysig kväll nere vid bryggan med musik, vindruvor, melon, godis, läsk, kortspel och massa annat roligt. Kvällar som dessa uppskattas mer än vad man tror ibland.

Jag och Maya lyssnade på musik när hon bläddrade fram till låten här ovanför. Adore you med Lil rain, minnen från typ åttan. Jag älskar den låten och var tvungen att lägga ut den just därför.

Imorgon blir det tidig uppgång för att ta bussen med alla brudar ut till västerljung där vi ska träffa cecilia och spela kobingo och dansa kring midsommarstången! därefter ska vi till Tove och äta och sen får vi se vad som händer. Kommer nog bli en bra dagl! man kan ju iallafall hoppas.

I dröm och fantasti

YO!

idag är man kool

nej men jag har inte skrivit för igår jobbade jag och sen mös och grillade med alla brudsen hos Ida. Tjejsnack, singstar och allt möjligt som blir så mycket roligare när man är med dom. Och imorse smet jag direkt till matilda där jag varit hela dan, förutom en tripp på stan där jag köpte en tröja. aa fast ingen bryr sig


Och hela dagen idag har jag och matilda gjort det som vi beslutat att vår sommar ska bestå av, hoppa studsmatta. För när man gör det, så slår man två flugor i en smäll, man blir brun och bränner fett, och det är roligt ! Kan de bli bättre?


Snart ska jag äta, lövbiff, criscuts och tsatziki står på menyn. Hur gott som helst, jag kommer eta mig fet. yeah. Ikväll ska jag bara mysa ute någonstans på en filt med maya och matilda, kanske mer sällskap, vem vet? Taggar inför morgondagen !


Idag för två år sen så gjorde jag något som var en upplevelse. Jag var i Egypten, red runt på kameler kring pyramiderna i timmar och hade det så bra som man kunde ha. Senare på kvällen var vi även bjudna på coctailparty och mingel på hotellet! Hoppas verkligen att vi åker dit i höst igen! Därför blir det en bild från den dagen. Även om ingen bryr sig om de heller !


Puss på allt och alla


ni är förjävla bra




happyface

Ja jag är lyycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag...

♥ Jag har slutat jobba för dagen

♥ Det blir inget undomsrådsmöte med gympan

♥ Jag äter en megagod glass (bild)

♥ Mitt jobb är asbra och jag får asgod mat (bild )

♥ Jag är ledig på torsdag, fredag och tisdag

♥ Jag är ledig på fredag = kobingo med mina älskade vänner

♥ Jag är ensam i min lilla kiosk och får möta jättetrevliga personer, och ta en glass då och då (bild)

♥ Vädret är superbra

♥ Jag har fantastiska vänner

♥ Sist men inte minst, jag ska precis bege mig till den vän som betyder mest, och som kanske behöver sina vänner som mest nu. Det som rimmar på mest är att hon är bäst.

Yeah från en happyflicka




stupid in love



Första dagen på jobbet idag... det gick faktist jättebra ! och det var roligt, och fysatan vilken god mat! Jag jobbade i kiosken idag med Sara Idh som också jobbar där. Hon lärde mig och vi hade trevligt. De andra två som jag jobbar med är Jennifer Dahlin och Julle eller vad han kallas. De är snälla och det är skönt att ha sällskap ! Och cheferna och dom som jobbar där är assköna ! man får typ bestämma själv och planera efter vilka tider man vill jobba! Jag ska jobba i kiosken imorgon, fast imorgon gör jag allt själv, det kommer nog gå bra ! Alice, Petra och Matildas pappa ska komma förbi imorgon! trevligttrevligt.

Kvällen har spenderats med mina fina flickor Maya och Matilda. Vi har pratat massa och bara myst. Nu funderar jag på att installera ett dataspel från julkalendern typ 2001. Jag blev jättesugen ! Nostalgi till tusen.

Problemet är att jag är som en wow nörd med dataspel,
 så fort jag börjar kan jag inte sluta....


ÅLAND

Som jag sa tidigare, imorgon börjar jag jobba. I tre veckor, dagen efter det åker jag till Danmark med alla fantastiska gympabrudar och efter det åker jag till Åland. Om en månad är jag på åland, fytusan så skönt ! Ända sen jag var ett år har jag spenderat minst en vecka där varje sommar, och den veckan är alltid lika bra. Därför har jag kollat tillbaka lite på gamla bilder så nu längtar jag. För om en månad är jag där!

2003


kolla på den här bilden och den nedanför, de är tagna på ungefär samma ställe, vi sitter vid samma brygga, pappa och andreas sitter på den högre, och jag står. skillnaden är att den här är tagen två år tidigare!

2005



2006



2008



2009



Nu ska jag isolera mig i min säng, knarka alvedon och kolla på this is it.
Nu är de dags att bli frisk!


girl shake that laffy taffy

Hemma !

Nu har dagarna gått och jag ska bosätta mig hemma efter tre nätter hos Matilda. Vi har hunnit med massor av roliga saker, gårdagen var nog bäst, om inte i fredags. I torsdags var det träning som gällde, sen köpte vi gott och bara myste.

I fredags drog jag hem rätt så tidigt och cecilia kom över, vi packade lite och begav oss till stan där vi mötte Angelica och åt och gick runt lite. Det blev en väntan på bättre tider ett tag men så blir det ibland ! Därefter sjutsade Hurtig ut oss till Sofia där det blev partay. Riktigt rolig kväll förutom en spya som spred sig överallt som förstörde lite. Vi åkte hem och la oss vid ett tiden.

Igår då, jag, matilda, maya och sofia var hos Matilda och mös. Sofia drog tidigt för att hon skulle till Öland idag. Men jag, maya och matilda stannade kvar, och fick sällskap av patrik och viktor och deras två vänner. hade en riktigt rolig kväll med massa dans och laffy taffy.

Nu sitter jag här, har varit på picknick med familjen för jag har namnsdag! Linda faktist. Men jag sitter här och är megaförskyld, har feta lock i öronen så jag hör dåligt, jag är hes och har ont i magen. Imorn blir det jobb, om jag nu är frisk!

Nu blir det sängen ett tag! puss


Ha det så kult på resturangen


MALMSJÖN

hejhopp!

Det har varit malmsjön idag igen. Så härligt att vara där, vet inte hur många dar det vart förra året ! Snart är det träning och därefter sover jag hos tildiss. Nu blir det mat någonstans, var vet jag inte än. Bjudet på två bilder sen idag, den andra måste jag säga är den mest charmiga bilden på mig som man kan hitta. Vill ju bara eta opp. Kan säga att beach 10 är ett år för mig som jag hoppar över. Kör på beach tolv typ. Yeah


JA MÅ HAN LEVA...

Grattis bror Andreas 19 år idag! Du är inte världens bästa bror, verkligen inte. Men nästa år, då blir du det!

haha nytagen bild där...

Godnatt världen

Bra kväll hos Maja. Nu är jag stendöd och kommer snart somna. Kan berätta att de närmsta dagarna som kommer så kommer det kanske inte bli bästa uppdateringen, jag ska nog bo hos Matilda från torsdag till söndag. Eller ja, vi får se hur det blir. På fredag är jag iallafall hos Sofia. Men lite skrivning kanske det blir trotsallt. Ett inlägg imorgon om en födelsedag skulle kanske sitta bra.


Och med denna fina nytagna bild där jag ser piggare ut än någonsin så säger jag. godnatt


som sommaren

Idag har det blivit sol och bad ! äntligen lite sommarkänsla. Jag åkte förbi Matilda och sen åkte jag och brudarna till Malmsjön. Fint väder och kexlekar och allt möjligt !


Nej nu blir det avfärd mot Maja där det blir grillning med henne och tjejerna!

Ha det bäst!

Ps. Jag har världens bästa kompis

NY DESIGN

hejdär !

jag tröttnade på min gamla svarta tråkiga, vintriga design och gick in på lite ljusare, sommrigare och nyare! Vad tycks? blev de bra trots allt? Allting är inte klart än men det ska jag försöka fixa. Jag blev inte riktigt nöjd men de får väl duga sålänge ! 

Solen lyser och jag vill åka och bada ! får se vad mina vänner har för sig idag. Nu blir det frukost på altanen i solen. Ha det bäst !

Megabilligt

Har spelat minigolf med fia och maya idag ! roligt och bra. Sen när vi kom hem fick jag ett sms av ebba om att ett par shorts jag tittade på igår, som då kostade 300 har jag för mig. Hade rea och kostade 75kr! så andreas sjutsade ner mig och jag fann ett par till. 2 par shorts för 150 kr, inte varje dag det finns såna fynd !


Fika och nya kläder


Ursäkta bildredigeringen men jag lär mig fortfarande !

Mussepigg ltröja HM 149:-
Kill linne HM 79:-
Solglasögon Stadium (prestige) 179:-

Var nere på stan med Ebba och Johanna idag, jag köpte detta och så fikade vi. Det var skönt att träffa dom efter alla gånger då vi bestämt men sen fått ställa in.

A pair of dull scissors and the yellow light




Man vet aldrig vad ett mongo kan komma på en onsdagmorgon en vacker vårdag för lite mer än ett år sen

pangparty!

Vilket drag det var igår, grymt bra kväll. Med lite kaos men vi överlevde ! Alla var tagg och kvällen bjöd på det mesta! Poolbad för många, mycket dans och sång, galna beslut och massa roliga pratstunder! Nu är det så att jag glömt min kamera hos Matilda där jag sov inatt, men jag tog ändå inte så många bilder.

Jag har övningskört massor idag, tillexempelt ut till vacksta! och det går riktigt bra. Nu ska jag åka iväg till Maya och mysa med henne och Fia. Älska sommarlov !!


jag har slitit ut så många skor, i en stad där ingen längre bor

Skoshopping!

Jag har fått benhinneinflammation och då rekomenterar dom att man ska ha bra skor som har bra sulor. Därför ville mamma shoppa skor med mig idag. Det blev väl inte riktigt som tänkt, eller två tygskor med rätt så tjock sula och gladiatorskor som är tunnare än tunnast. Här är skorna !




Jag köpte även sulor som tydligen fick bort fotsvett, eller dom luftade och doftade. Rätt bra att ha om man heter Linda!

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv, matilda sover i sängen och snart är det mat. Sen bär det av till Tildis för att fixa oss, och därefter hoppas vi på en riktigt lyckad kväll hos Ludde som vi ska fira för han fyllt arton! Förra gången vi var hos han i somras var det bland den bästa festen för året, men jag vill inte ha för mycket förväntningar. Här kommer en bild sen senast!

som gamla goda dar

Hallå igen!

Nu har jag kommit hem från Matilda där jag haft en mysig kväll med henne, Maya och Sofia. Vi har kollat film, gjort ansiktsmask saker och spelat picasso. Det var alldeles för länge sen vi sågs vi fyra ! senast jag kan komma på det var för två år sen hos Matilda, då den här bilden togs, och de var inte igår kan man ju säga.

Det bästa med att vara med er är att hur länge sen vi än sågs tillsammans så är det alltid lika kul. Tack för en bra kväll mina älskade !


Nu sitter jag och skriver med mina idioter till klasskompisar. Dom är allt bra dom, cecilia snackar om sina jävla hästar, frida är dryg och tror hon är kool och emil.. han är ego och tycker bara att det han säger är roligt. Jag kommer nog sakna mina klasskamrater under sommarlovet trots allt! Men vi tjejer ses iallafall på midsommar när det blir kobingo i västerljung!

Peace out, eller aa pissa ute


Fridayy

Hallå!

Igår var det städning hela dagen som gällde, men nu är massa skräpsaker borta och jag kan börja dekorera i rummet i helgen. Igår glömde jag att äta på hela dagen så jag mådde illa och kunde inte träna. Fia hämtade mig och vi köpte masscis med godis och åkte till henne. Där gick vi promenad och mötte på ett vildsvin! jag höll på att bajsa på mig.

Sen mös vi och sov, nu sitter jag här, hon duschar och jag fular. Hon har vart äcklig och kletat tårta på hela mig, lagom gott. Snart smiter vi till mig och sen till matilda där vi ska vara med henne och Maya! mysis. taggar till imorgon, då jävlar är det party! Puss


Me and my älskade fisen fia sula klampi


Skolavslutning, studenter och barolo









Mysig gårdag, skolavslutning, titta på studenterna, hem med cecilia. Sen barolo med mina fina tjejer, vi satt där i fem timmar, men mysigt och gott var det! Och så hade man ögongodis på bordet brevid. Sen vart det hemväg och till sängs. Nu sitter jag här och kollar alla bilder, ska försöka leta upp några på Niklas som jag kan skicka till honom. Han har ju slutat nu, hanna och jocke också, lite sorgligt.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och duscha och sen städa! träning ikväll. Puss

Riksmästerskapen nivå 3 Katrineholm






Fristående


Tumbling finalen


Hopp finalen



Sammanfattning:
På fredagen förtränade vi fristående, åkte hem och gjorde kvällsmat, kollade lite gympafilmer och sov.

På lördagen hade vi lång tid på morgonen till att fixa oss, vi tog det lugnt och sen tävlade, gick lagom bra. Kom 6:a då och gick vidare till Final. Det var 21 lag som tävlade, varav 10 tog sig till final. Efter tävlingen åkte vi tillbaka till campingen och lagade tacos, var ute och blev barn på nytt när vi hittade lekparken, kollade på step up och somnade.

På söndagen var finalen rätt så sent, åt frukost, packade och fixade oss. Lagade lunch och sen for vi iväg igen. Tävlingen gick aningen bättre förutom friståendet. Konkurransen var hård och de lag som kom etta och tvåa var svåra att slå. Vi hamnade på en fjärdeplats med ungefär en sträckt tå i skillnad till treorna, 0.05 emellan, surt!

Sen var helgen slut, en riktigt bra helg med bra folk !

Photoscape

Hallåhallå!

Skoldagen har varit bra, sista provet idag också. Jag har även övningskört ute på vägarna vid weda! Men de gick bra. Bakat en riktigt god kladdkaka har jag också hunnit med!

Jag älskar att ha lediga dagar, är inte riktigt van att bara göra ingenting, men det är underbart!

Jag har hunnit med ännu mer under den här dagen, nämligen att installera ett nytt fotoprogram, Photoscape. Det är superbra och jätteroligt, ska bara försöka lära mig hur man använder det! Här är ett smakprov. För att ladda ner photoscape så trycker du här 

Före


Efter


Okej nu har jag precis lärt mig det här så det kanske inte är en höjdarredigering! men jag ska lära mig!
Om ett tag kommer inlägget om RM3 i Katrineholm, då kanske det finns fler redigerade bilder!

Puss

Varför kan inte alla killar se ut så här?

Sjukligt snygg kille med den bästa smaken på killkläder som man kan ha. Sjunger kan han också göra, jag är fast. Hans blogg hittar man här



Allt för mig! har haft en rolig natt med Fia, Tova och Zäta, en bra avslutning hemma hos Anna med gympatjejerna, och en mysig kväll med Maya och Fia!


Puss och godnatt

Kändissyner

Tjenixen igen!

Glömde berätta om mina kändis syner idag!

På donken i Moraberg så ser jag Måns Möller (komiker) sitta brevid mig och pappa och leka med sina barn, dom skulle till Lådbilslandet i Nykvarn hörde jag. Han var supergullig mot sina barn, blev nästan kär i hans kärlek till dom!

Sen när vi var ute och virrade i Danderyd och inte hittade till hallen så stannade vi och frågade någon om vägen. Vi tyckte vi kände igen honom från någonstans där han gick med sin hund. Han var supertrevlig och förklarade, och när vi åkte därifrån sa vi det. Det måste vara någon kändis, och vi är nästan säkra på att det var E - type!


Guldtjejer

nu är jag hemma från dagen på Lidingö, en svår bilresa dit när vi inte hittade vägen. En riktigt bra tävling, fick med mig en guldmedalj som tjejerna tog hem i Fristående! Riktigt duktiga, på hopp kom dom på fjärdeplats och matta sjunde, av fjorton lag. Riktigt duktiga tjejer !

Nu ska jag åka ut till Sofia och sova där, hitta på massa skoj med henne och Tova!


myskväll

Nu är jag hemma från allt!

På stan var det megadrag och jag önskade att jag stog där uppe och partade, fytusan vad kul de såg ut att ha! medan man själv stod som ett fån nedanför och tittade. Sen kom släkt och vänner hem och åt massa, sen kom matilda och vi åkte till västergård där det blev att sitta vid sofias bil och dunka musik, röka vattenpipa, spela kubb och annat mys. Träffade en kille som var typ hög, och han vägrade gå ifrån oss, galen kille.

Sen tog jag och matilda oss en promenad ner till centralen med lite omvägar, och efter det kom Peter (matildas pappa) och hämtade oss, så åkte vi till skavsta och hämtade Elin! jag har saknat henne, så kul att hon är hemma! Men social som jag var så somnade jag nästan i bilen.

Nu är klockan halv två och jag är helt död, mina ögon slocknar snart! Dags för sängdags, det sista plugget i skolan är klart förresten och jag är lycklig. Gympatjejerna tävlar i på Lidingö imorgon så det blir att fara dit, sen får vi se vart kvällen leder!

Godnatt världen!

Jag vill också ta studenten och spåra ur totalt








Snart ska jag ner på stan igen och sen kommer släkt och vänner hit.

Ciaoo


We're in heaven


Jag trodde jag skulle hata alla de här dagarna den här veckan, men jag älskar dom! visst kan det vara lite plugg, men det är inte så svårt trots allt.

Och tillexempelt idag, vi hade volleybollturnering, fotboll och vattenkrig på idrotten. Hur roligt som helst, och sen slutade vi! vid tolv. Då köpte jag och matilda godis och så åkte vi hem till henne och pluggade och solade. Vädret är ju underbart. Sen var jag på kansliet med Maya en sväng och skrev in lite grejer för ledarlönen. Jag har fått sommarjobb på Viksbergs golfklubbs resturang också! Sist men inte minst så nu sitter jag här, och fia är påväg. Så ska hon sova här och göra min dag ännu lite bättre!

här kommer alla känslorna på en och samma gång

Så sant som de sjöng. Eller ne. Bara massa händelser!

Igår åkte vi till skolan, åt lite morötter, fick reda på att det inte var någon skola och åkte hem. Hade ledaravslutning med femkamp i dalparken, galet roligt!


Idag fyllde Angelica år så jag gick upp tidigare imorse och bakade en kladdkaka och klippte ut en mall, så när vi hällde över florsocker så stog det: Grattis Angelica ♥. Jag köpte även en sprutgrädde, och innan hon åkte hem skulle vi smetat ner henne med det, men vi hann inte. Så därför smetade mina älskade vänner ner MIG istället. 


Sen har jag även en tråkig nyhet att komma med. En jättetråkig faktist. Miss Greta von fiskenburg Ekström har avlidit efter några dagar utan mat. Jag är mycket upptagen och har inte tid att tänka på en firre, även om hon var jättefin. Men femte gången gillt! Jag ska skaffa nya, och de ska va många! Till och börja med kan man ju plocka bort stackaren som ligger på botten. Ingen vill ju röra. R.I.P Greta, 10 månader gammal blev du!


En annan tråkig nyhet är att Niklas i min klass kommer sluta:( Han är faktist riktigt härligt ibland! så det är ingen höjdare. Kommer sakna honom iaf!


En till grej som är både bra och dåligt är att vi fick reda på våra nya klasser till tvåan. Det tråkiga är att våran är så himla bra så vi ville inte splittras. Det bra är att vi kommer ändå hamna i en bra klass så det är ingen fara! Känns iallafall som att det blir en bra klass! Det blir nästan alla tjejerna från vår klass, och hockeykillarna, sen hockeykillarna från A klassen och halva b klassen. Den bättre halvan av B klassen. Pretty najssss

Sist men inte minst. En bra grej, vi slutar tolv imorgon! Lovely

Allt om helgen i Katrineholm kommer! när jag orkar

IHK Ic


RSS 2.0