"du borde byta din adress hit"

Jotack, sjukhushäng igen, börjar tröttna. Har varit här i en och en halv timme nu, kollat foten, röntgat foten och nu väntar jag på resultat, vet faktist inte vad jag vill höra. Oavsett vad lär det ju leda till vila, men det har jag redan gjort. Tänk så kommer det aldrig bli bra, tänk så går det inte att göra något åt saken. Får panik.

Jävla fotjävel du kan dö. Vill inte ha mitt andrahem här på sjukhuset


Bakeday

Godmorgon alla pigga och glada, dessvärre räknas jag inte med bland dem. Jag kan inte avgöra om det fortfarande snurrar eller om mitt huvud sprängs, vågar inte känna efter. Efter en tung förlust på basketen igår så ville jag hem och sörja, men det gick ju inte så jag fick trösta på annat sätt!

Kvällen var bra efter några om och men, fixade oss hos mig, åkte till Victor, drog till Stockholm, väl framme var det fullt och de hade sålt för många biljetter så vi kom inte in. Jag och Marcus smet in genom att dra upp några grindar, sen gömde jag väskan bakom någon snusautomat. Ändå fest. En rolig kväll som bjöd på mycket, nattkäk på 7eleven och första tåget hem gick susens. Slocknade direkt när jag kom hem. Snart blir det sjukhuset och äntligen ska jag få kolla upp den där jäkla foten. Idag är det Valborg, kanske grillar med några vänner, men festa kan vi fetglömma. Min lever är snart paj

Puss och kram


Two weeks together, that's all it took, two weeks for me to fall for you

Hej mina vänner

Dagarna bara flyger iväg och jag glömmer bort att skriva. Det händer mycket just nu, och allting är bara bra. Jag och matilda bor i min brors lägenhet nu i några dagar och slipper omvärlden. Skolveckan gick snabbt. Hade prov, gick på match, umgicks med folk, tränade och hade det allmänt bra. I fredags hade vi mösspåtagning i skolan, solen sken, vi spelade kubb. sjöng sånger, åt tårta och drack cider. Mysig dag. En lite mindre rolig grej som hände var att en bil backade in i mig så jag har en fet buckla på ena sidan, mindre kul. På kvällen taggade vi till och gick ut på strip, halvmycket folk men jag hade kul. Tilds och jag åkte hem och åt och duschade och däckade rätt bra. Gick upp tidigt för tävling hela dagen på lidingö med våra tjejer, de var duktiga och jag var stolt. Efter en lång dag låg vi hemma igår kväll och kollade film, Dear john. Hur fin film som helst, då saknar man någon lite mer än innan. Jaja ska inte klaga, saknaden blir inte långvarig. 

Idag är det söndag och vi har ingen barnträning idag eftersom de tävlade igår så jag är ledig, hur skönt som helst. Har precis fått massage av tildis och ska snart duscha. Sen blir det träning, basketmatch och efter det ska vi tagga till! Rönninge har studentskiva och det är all in.

Här bjuds det på bilder sen skivan och förra veckan, enjoy

studenskivan






mösspåtagning









tävling



Words speak better than anything


I Will tell your storie if you die, i Will tell your storie and keep you alive

Jag är så himla bra på att hålla det jag säger, inga bilder blev det igår. Kanske inte ikväll heller !

Igår tränade jag barn i tre timmar, var vikarie för en annan grupp. Roliga barn det där. Sen pluggade jag med tildis. Imorse tränade jag, hade prov och matte. Nu har jag varit hemma och duschat och ätit och ska till träningen. Sen är det match!

Hörs sen!


Du är som en måndag, ingen vill ha dig

Godmorgon alla glada. Fråga mig inte vad jag gör uppe när klockan är tio och jag är ledig, men jag kunde inte sova längre. Känns som att hela Facebook har blivit klar med sina projektrapporter bara för att igelsta skulle bli det och det uppdateras varje sekund från olika personer om att de är klara. Men grattis! Det var ju skönt för er, själv har jag bara skrivit inledningen.

Det var några dar sen jag skrev sist, som sagt studentskivan var rolig, lite tomt på folk men vi som var där fyllde upp rätt bra ändå känner jag. Jag hade kul iaf. Tappade tre glas i backen, mobilen försvann ett tag, gav min mailadress till de som jobbade, ramlade av en stol och ja. Efter nattkäk på 7eleven, en busstur på två timmar och en taxitur hem var jag och Fia äntligen hemma. Oklar tidpunkt

Dagen efter var inte så mysig, men jag var i skolan på mattelektionen, stolt som aldrig förr. Sen degade jag hemma tills träningarna började och som sagt så fick jag några smällar där. Gör fortfarande ont. På fredagen tränade jag tidigt på morgonen, var i skolan, missade mitt hälsocoach samtal och gick och köpte glass istället och ja. Typ det. På kvällen satt jag i musiken med oscar på basketmatchen och sen åkte vi till Victor och kollade film.

I lördags var jag uppe tidigt, åkte till vacksta för att köra mma med någon jycken, fast jag fick inte vara med för min fot så jag kollade på. tove skadade sig och vi åkte till akuten, efter mågra timmar där visade sig att hennes revben hade brutits eller något. Vi hämtade upp Anki och åkte till modevisningen i taxins slott. Alla var jättefina! Därefter tog vi en roadtrip till nyöppnade Burger king. Sen åkte jag hem och powernapade, vilket blev typ mer filmtittande, men iaf! Åkte till Victor igen och kollade på en ganska bra film faktist, the Grey hette den. Sen hemgång igen och sen iväg för att sova borta.

Igår var det träningar som vanligt, tog ut tjejernas lag i fristående, svårt när alla är så himla duktiga. Lunchade på stan och åkte hem och hämtade bilen. Åkte till träningen och var där från fyra till halv åtta. Efter det var det bastumys hos Fia och sen hemgång för att kolla OC.

Oj det blev visst ett miltals långt inlägg, men jag skriver lika mycket som jag pratar så kanske därför. Där har ni mina senaste dagar iaf, tänkte göra ett inlägg med bilder sen dagarna lite senare idag. Hörs då. Puss


Jag spyr om jag rör mig för snabbt

Idag lever jag inte, kort och gott. Orkar inte ens förklara mer. Rolig kväll igår, idag mår man som man gör. Fått ett jack i läppen och fetaste botoxläpparna har jag också fått, men det hände ikväll. Lagom kul. Skriver mer imorgon, natti homies


I guess karma comes back around

Älskar att jag egentligen inte ens ville ta kort med Maria montezami, jag bad news att INTE ta kort på mig och vad händer, av alla Hundratals mingelbilder väljer de ut den på mig. Tack news, tack

Sitter på bussen påväg hem för att sen åka tillbaka typ direkt igen, ska vaccineras, köpa skor och en kavaj och träffa Hoffman på stan. Oscar håller mig sällskap. Sen hem för att äta och vända igen för att åka till träningen.

Gårdagen var ganska skön, kort skoldag, en sväng på stan, mys hos Tildss och sen kom Fia och höll mig sällskap inatt. Imorse tränade jag som vanligt, ville gråta för att det var så tidigt.

Imorgon är det sovmorgon, kort lektion, sen hem till Tove för att kalasa. Studentskiva imorgon, taggad som aldrig förr! Hoppas på en grym kväll, kanske bjuder på en bild på vad jag ska ha på mig, om jag orkar!


Slutet på sista lovet

Härrejävlar, insåg nu att det är sista kvällen på sista lovet, kanske i hela mitt liv. Det skrämmer mig lite. Vill inte bli vuxen.

Gårdagen var inte lika bra som tänkt, iaf inte utgången. Försökte plugga, gick inge vidare. Åt middag med tilds och fia, träffade hoffman, körde min bror och gick ut. Väl ute så sög det, hade en sjukt tråkig kväll. Tråkigt att behöva säga det men det var inte min dag. De vet du var där och spelade och de var iaf roliga, så den stunden de var där var det roligt. Drog vid ett-tiden och mös lite med pearl harbor och åkte hem vid femtiden.

Känslan av att gå upp imorse var inte den bästa. Tränade tjejerna och valde ut friståendelaget. Kände mig som största bossen som var aselak, men alla var otroligt duktiga och jag är så stolt över mina hjärtan. Därefter åt jag nancys med frida och veronica och tog en sväng på stan. Tittade på min egen träning och åkte hem för att äta middag med mina kära föräldrar. Sen åkte jag till kingsmatchen som var galet bra, kings hade ledning hela tiden men i slutet var det riktigt lika. Slutligen vann de och de är nu vidare i final. Har nog aldrig varit så insatt förut. Efter matchen åkte jag till maya och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, skönt det.

Nu är jag hemma och har haft ångest över att jag inte har pluggat. Men jag har börjat! Gjorde förstasidan till projektarbetet och skrev en del på engelskatexten. Lite nöjdare går jag och lägger mig iaf. Imorgon ska jag typ kolla upp min fot, känns som att det behövs. Jaja slutsnackat

Skriver mer i veckan
love

sture p

godmorgon!

Gårdagen bjöd på en del, rolig skiva men ändå inte. Eller jag vet inte, den var mer typ trevlig! jag försökte dansa, men det gick inte. Fick hålla mig till den sociala delen, det var mycket roligt folk ute så det fanns många att prata med så det var inga problem. När jag skulle dra mötte jag gymoaföräldrarna utanför, de var ute och nattvandrade. Tur att man var nykter säger jag bara! kebabhäng och hemgång. En pizzaslice till nattkäk och sen sov jag gott.

Nu ligger jag i sängen med fetaste ångesten. Ska ta tag i livet och skriva min engelskagrej.. jag måstemåstemåste. Men det tar emot. Har inte pluggat nånting under hela lovet. Panik. Sen blir det utgång ikväll igen, De vet du tar över strip och jag hoppas det blir fet fett. Dock nyktert och bra för min del. bäst så

hörs senare polers


Ja men skönt

Kul att lovet snart är slut.. Får panik

Onsdagskvällen var mysig, tacokväll hos olli som ledde till flippchilldrickfilmkväll hos Martin. Kul kväll. Somnade brevid fridis. Var med Oscar och tränade igår, efter träningen blev det lite filmer och bra sällskap.

Nu är det fredag och min dag har spenderats i sängen hela dagen. Efter en pizza med Fia och lite fixning så är det utgång på schemat. Rm har studentskiva och strippen bjuder på kalas. Har inte så mycket att säga egentligen, ha en bra kväll gott folk. Typ.. Mig själv. Haha forever alone.


gammalt och saknat



Jag gråter bara i regnet

Sitter på bussen från sjukis igen, kan knappt gå för att det var så jobbigt. Lasse har lagt på mer vikter och fler reps i mitt träningsprogram. Men det är ju bra, då kanske jag blir hel någon gång. Dock ska jag röntga foten att vecka för att se att det inte är en annan skada, det känns som att något sitter fel.

Igår rehabade jag och gick även på spinningpass med Sanna, jobbigt och smärta i foten, men man ville ju inte ge upp. Därefter var jag med Oscar och Tobbe innan träningen, tränade tjejerna och drog till kingsmatchen. De vann vilket gjorde mig glad. Därefter åkte vi till Martin och kollade någon serie och bara tog det lugnt.

Jag är fortfarande i matkoma efter lunchen på nancys med Matilda och Anki, blev så mätt att jag ville spy. Men gott var det! Nu ska jag hem och lägga mig i ett bad, det är där jag hänger nu på lovet. I badet... Har kanske spenderat tre timmar där på bara några dagar. Ändå skönt. Sen kommer Fia och Ikväll blir det tacokväll hos olli med mina fina. Älskar att ha lov. Hörs senare!


Godmorgon

Har precis varit hos sjukgymnasten, lyckades jag försova mig igen? Jaa klart som fan att jag gjorde. Skulle vara där vid nio... Jag vaknade nio. Alltid lika duktig, även när jag får sovmorgon jämfört med andra dar.

Vad händer annars då.. Jag har lov. Lördagen var under mina förväntningar eller vad man ska säga. Det var roligt hos Trotz men inte ute, kanske för att jag har ont i foten och inte kan dansa. Hursomhelst, drog tidigare från krogen, åt kebab och åkte hem. På söndagen satt jag i musiken i täljehallen med Oscar, sen var jag med Fia och vi träffade Matilda. Sen var jag med oscari igen och stängde hallen och lite sånt.

Igår låg jag i min säng hela dagen, ända till sju igår kväll. Tog lite pauser med att äta lunch och middag, annars var det bara sänghäng. Asskönt. Låg och kollade på harry potter, fyran och båda sjuorna. Så sjukt bra. Sällskap fick jag också, Matilda Johanna och Sofia droppade in lite allt eftersom under dagen. Myz. På kvällen tog vi oss till tildis där vi bakade tigerkaka och spelade Picasso och körde galenpanna. Då hade vi fått påökning av Frida och olli också. Mysig tjejkväll helt enkelt.

Nog pratat om mina no-lifer-lovkvällar. Nu ska jag hem och äta en riktigt god frukost eftersom jag höll på att svimma igen hos sjukgymnasten, min kropp funkar verkligen inte utan mat. Skulle aldrig kunna bli anorektiker. Hursomhelst, äta frulle och sen till Friskis för ett spinningpass med Sanna! Sen blir det lite mer träning ikväll, vad som händer däremellan märker jag då.

Puss på skinkan


Utgång på ingång

Hej kompisar !

Sitter på bussen påväg till Trotz och spränger öronen med Epic, saint tropez och såna låtar. Ikväll är det all in som står på schemat, den sista i gänget är äntligen 18 och det ska firas stort. Först middag hos Sofia och sen utgång på strip. Dit ska en känd dj och allt kommer bli kalasbra.

Hörs imorgon !


Göteborg






Tävlingsvarven







Fridayyy

Godmorgon alla som har lov och anser att det nu är morgon. Även om klockan är ett. Vaknade nyss och känslan är underbar. Jag skulle kunna sova hela dagen om jag vill. Och göra absolut ingenting. Lov gör mig lycklig

I onsdags fick jag lov. Började lovet med att kolla basketmatch och mysa hos Victor med mina vänner. Igår var jag hos sjukgymnasten, träffade Oscar, träffade hälsocoachen och tränade barn och vuxengruppen. Därefter åkte jag och Anki till täljehallen i brist på annat och var med Marcus, Wille och Oscar som var tvungna att vara där och städa eftersom det är Scaniacup. Så vi spelade basket och beslutade oss för att gå ut. Sagt och gjort! Kön var miltals lång och det var fullproppat där inne. Men roligt var det!! Ångrar det inte.

Nu ska jag fortsätta dega i sängen tills jag vet vad som blir av med mitt Liv. Pusss friends


Påsklovslycka

Hallååå

Trött som en jävla jävel ligger jag helt utslagen på tjockmattan i skolan just nu. De andra har idrott och jag är handikappad. Som alltid

Gårdagen bjöd på ett och annat, först svimmade jag hos sjukgymnasten. Sen hade jag redovisning i skolan som gick åt helvete, sen åt jag på stan och tränade tjejerna som var riktigt duktiga. Blir så stolt. Åkte direkt till Victor där vi fixade oss och förade innan utgång. Fick kisspanik väl uppe och har aldrig varit så kissnödig förut. Alla var roligt utklädda och det var en rolig kväll. Kom hem vid fem, sex tiden. Lite slitnare än i början på kvällen! Mötte mamma som skulle till jobbet och lite roligt sådär.

Fia åkte tidigt på morgonen och tog bort tandställningen, när hon kom tillbaka firade vi med godis och hamburgare. Nu är hon inte längre tandställningsfia tråkigt nog. Sen kom frids och vi tog en sväng förbi Victor och åkte till skolan. Om typ en halvtimme är lektionen slut och jag får mitt efterlängtade PÅSKLOV. Kan inte bli lyckligare. Börjar med att fira med kebab med mina vänner och basketmatch ikväll, kalasbra. Hörs sen !


Varje dag vill jag leva med ett leende

Nu är klockan alldeles för mycket igen.. Och jag ligger i min säng.. Igen

Det har gått några dagar sen jag skrev, hade visst inte tiden jag trodde jag hade. Har spenderat helgen i Göteborg med mitt underbara lag. Vi tävlade, gick både bra och dåligt. Men med tanke på att vi gått upp en klass så är vi stolta över vår insats. Haha.. Min insats var att vara med på fristående, och paja min fot lite mer. Ändå kul ! Det var otroligt skönt att komma bort iaf och det kunde inte blivit bättre. Nu är jag hemma igen och jag var ledig idag så jag har spenderat hela dagen med plugg. Mina kära vänner kom över och jag firade Oscar med glass och bär eftersom han fyllde 20 igår och jag missade det. Tog en promenad med matilda för att bränna bort glassen och sen vart det plugg igen. Blev klar iaf !

Imorgon bitti är det sjukgymnasten. Sen skola hela dagen, redovisning i engelskan... Tränar barn och sen blir det studentskiva. Ska klä ut mig till lantis! Blir nog roligt. Hörs antagligen på onsdag. Då kanske det blir bilder och filmer sen helgen. Puss och kram hjärtan


RSS 2.0