Seniornight



En uppdatering från läktaren. De senaste dagarna har jag spenderat i parken med promenader och plugg mestadels. Har gått och blivit lite hostig och förkyld. Igår åkte vi till San José där vi åkte till en mall och åt lite middag. Nu har jag kollat på damernas och herrarnas seniormatch, herrarna vann!  Så ikväll blir det väl någon seniorfest med basketspelarna. 

Allt från mig! Kramar 

Atherton park

Jag har hittat en park, kanske 10 minuters promenad från skolan. Igår köpte jag lunch och satte mig där, idag pluggade jag i solen. Det finns en runda där man kan springa och lekparker och annat. Känns som ett bra ställd att spendera sina timmar när William har träning ! Så skönt att solen lyser, man kan gå i shorts och få lite d-vitamin och värme. Här kan jag definitivt stanna








Pier 39 & Downtown

 Imorse åkte vi till stan, gick runt vid pier 39 och kollade på sjölejon, köpte finchoklad och gick runt i solen. Därifrån tog vi spårvagnen upp och ner för alla backar tills vi kom till downtown där vi åt lunch, kollade lite till och promenerade med en kaffe i handen. Klarblå himmel utan ett enda moln, skönt att få ha lite värme. 
 
Allt från oss, nu blir det pluggstuga.
Kramar
 
Lilla ön där ute är alcatraz. det var så nära vi kom idag iallafall!
 
 

Twin peaks

Idag åkte vi till Twin Peaks, ett berg där man kunde se hela staden. Vi såg till att tajma solnedgången och det var så sjukt fint, inte ens bilder kan beskriva. Men det ger er där hemma en liten bild på hur det ser ut! 

Först kommer lite bilder från kameran och sen några bilder från telefonen. 









Lördagsmorgon

Hej! Har finurlat lite på hur jag ska göra med bilder då jag har både mammas kamera och min telefon som jag tar bilder ifrån. Men börjar med telefonbilderna så får vi se om jag lägger upp flera bilder samtidigt från kameran.

Nu är det iallafall lördagmorgon och vi ska snart äta frukost, i torsdags åkte vi till Ikea och köpte en gardinstång som rumsavdelare, nu saknas nara skruvar och skruvmejsel så kan vi få upp det, man var tvungen att köpa ca 100dkruvaf i ett paket och en elskruvmejsel på Ikea så vi tänkte leta vidare, 

Igår pluggade vi och åkte och handlade lite, sen drog vi på bio i en liten stad / ett område på kvällen. Mysigt ! Såg lite ut som i Atlantic station i Atlanta  om någon minns hur det såg ut. Efter bion spelade vi lite arcadespel och hade oss! 

Nu ska vi försöka plugga så får vi se om vi kan ta tåget in till stan (om det inte blir för sent), vill helst vara där på dagen och gå runt.

Allt från oss! Vi mår bra, hoppas ni gör det också. Puss 









Godmorgon från en annan kontinent

Har fått önskemål från Williams morfar att uppdatera lite när jag är här, eftersom uppdateringen är så dålig hemma. Och det blir nog inga problem! Här har jag nog mycket mer att skriva om. 

Så, igår morse åkte jag hemifrån och ett dygn senare vad jag i Williams rum, det är så lång tid det tar att åka hit med flyg, mellanlandningar och bilturer. Allting gick bra, åkte med ett tvåvåningsplan med brittish airways som jag aldrig åkt förut, det kändes knappt att det var två våningar, superfräscht plan och jättebra service ! Det kändes dock som att man spenderat halva sitt liv på där planer som tog 11h. Man somnade en timme, tittade på klockan : 8 timmar och 30minuter kvar. Herrejesus. Det tog verkligen tid även om man somnade till och från. 

På flygplatsen mötte William upp mig med dessa fina blommor!! Tyvärr fanns ingen vas så de fick hänga i lilla basketkorgen och är nu redan döda. Men de var fina när jag fick dem! Vi åt middag på chipotle och åkte hem och däckade.. Och nu har jag vaknat efter 13 timmars sömn! Williams rumskompis är hemma också, han har influensan, så får se om man börjar semestern med att bli sjuk. Allt från nu, trivs bra med att vara här iallafall. 





A📝✔️



Kanske inget stort, men ett första A kändes riktigt bra att få ha avslutat sista kursen på första terminen med. Allt godkänt, inga omtentor, inte ens nära. (Än sålänge iallafall). Nu är det dock ny termin, en fortsättningskurs och kraven är dessvärre högre, känns som det dubbla. Men snart är första delkursen över! Ska bara redovisa i 20 minuter om Sveriges strejker efter Saltsjöbadsavtalet och skriva en tio sidors hemtenta i en vecka. Sen blir det semesta

Snart


En redovisning 
En hemtenta
7 jobbpass 
11 dagar 

.... Sen får jag åka. Somnade nästan ståendes på jobbet idag. Tror inte någon förstår hur mycket jag vill åka, hur jag vill få allt gjort för att sen lämna Sverige i en månad. Här är allt så stressigt och där, där har jag all tid i världen till skola, till mig själv och till att må bra. Usch vad jag längtar, nästan skadligt 

RSS 2.0