jag är världsbäst på att vara totalt sämst

hej mina vänner!

Dagarna går och jag gör ingenting åt att jag för en vecka sa att jag skulle lägga upp bilder och förklara om allt, och det dumma är att även om jag inte har skrivit på tusen år, så ser jag att mina ynka men väldigt kära 25-30 läsare kollar varje dag ändå! Så därför ska jag göra förändring. Nu kommer en liten snabbgenomgång om min senaste månad:

I början på Augusti åkte jag, Matilda, Sofia och Frida till napa, där dansade vi och festade som aldrig förr, lärde känna sjukt mycket nytt och skönt folk och njöt av sol och bad. Det finns så mycket att säga så det går knappt att förklara, alla våra internskämt därifrån, alla flippade kvällar, alla sköna dagar. Ja fyfan, bästa resan i mitt liv! Kommer aldrig glömma alla människor och känslan av att spåra totalt på dansgolvet till smoke weed eller levels, åhh minnen man aldrig glömmer. Jag vill tillbaka










Så underbart var det

När jag kom hem därifrån var det bara att ställa om, jag kom hem vid sjutiden på kvällen och satt uppe till fem på morgonen för att fixa klart lägret. Sov två timmar och sen var det upp och fixa med redskap. Under fyra dagar och tre nätter hölls projektarbetet, alltså lägret ute på vacksta. Allt flöt på men fyfan vad trött, sliten och sjuk man var hela veckan. Roligast på veckan var nog ledarnas spex som vi hade, vi körde ett medley för barnen på småstjärnorna, film finns på facebook och jag är taggad på filmen.

Här kommer de få bilder jag har sen lägret:






Efter alla dessa jobbiga men roliga dar på vacksta så blev det hem och duscha, och sen ut och äta på barolo för att delvis fira mig och även för att få ett bra avslut på lägerveckan tillsammans med ledare.


När vi gjort det åkte jag hem och packade, sen ut och cruisa med martin och gänget, firade tolvslaget och flippade i en bil. Kom hem och packade lite till, sov 45 minuter och gick sedan upp för att åka till Sardinien. Sardinen var underbart, hur fint som helst och så sjukt skönt att åka bort och återhämta sig, det blev sol och bad och mysiga middagar och promenader i hamnen. Bättre slut på sommarlovet kunde man inte få, här finns lite bilder:








Synd att klaga..

När vi kom hem därifrån så blev det några lugna dagar, en kväll på ceasars där vi tog några drinkar och snacka tjejsnack, någon myskväll hos orre, ledarkickoff, en flipp kväll i lina, gamla måne träff hos Anna och lite sånt. Sen började skolan. Träningen har också börjat igen och jag lever med konstant träningsverk. Till helgen blev det först min tjejmiddag och utgång i huvudstaden som slutade hemma hos Andreas i P-hagen med massa folk, och första bussen hem på morgonen. Sen i lördags hade Elin tjejmiddag och det blev en kväll på 550 som bjöd på mycket roligt. Under skoldagarna har vi paddlat en del, och ska fortsätta göra det den här veckan också. Två av mina kära vänner har tagit körkort denna vecka och det kan bli en till! Grattis Anki och Olli, och lycka till fizi.

Här bjuds det på lite bilder sen de senaste dagarna:










Nu har jag berättat om min senaste månad och äntligen kan jag börja skriva som vanligt, jag vet att det blev jordens längsta inlägg men vad gör det om hundra år? då lär man ju ha läst klart det iaf!

Nu äntligen är det dags för att sova, jag är för sliten för att orka vara uppe längre.. börjar bli skrutten

Skriver när jag hinner! Hajdohajdo♥




snart så

jag lever än, sardinien var underbart och jag är 18, tillräckligt stor anledning till att inte ha tid att hänga här.. inte för att jag knappt tagit användning av att vara 18 men iallafall.. så än så länge så får man chansa lite vad jag har för mig, tills jag har tid att berätta! kanske blir redan imorgon.. inget är säkert, men vi får se!

Här kommer några vackra tvillingbilder tagna idag med jordens skönaste tröja som jag aldrig nånsin kommer lämna tillbaka till orre.

Heddå vänner





Jag lever!

Än så länge iaf

Fyra dagar ute på vackstanäs tog de sista krafterna, som inte ens fanns efter napa.

Ayia napa kunde inte blivit en bättre resa, har haft så sjukt roligt och lärt känna så mycket nytt folk. Minnen som man aldrig glömmer iallafall. Mitt projektarbete är äntligen över!! Lägret gick asbra men jag är sjuk så man kunde ju mått bättre... imorgon bitti fyller jag 18, då blir det att åka till Sardinien med tildis ! Kommer hem om några dar och då ska jag berätta mer !

pussar och kramar

Ayia fucking napaaa

heeeeeeeej omvärlden

Nu är det fan inte långt kvar, herrejesus! fast jag har nog inte fattat än, inte har jag börjat packa än, klockan är halv två på natten och jag åker imorgon, eller idag borde man nog säga. I fredags jobbade jag iaf, hatade livet lite då. Sen på kvällen så åkte jag hem till matilda, mötte lite fina vänner och åkte ner till stan och sen hem till henne och chilla. I lördags städade jag lite hemma, jag och tildvard fixade projektarbetet och lite annat. Sen var det hets ner på stan, mötte johanna och vi var med henne lite medan vi fixade oss. Sen åkte vi till Minna där vi firade henne ute på gården med smörgåstårta, finsk sång och massa annat trevligt !

När de skulle röra sig ut på krogen så tog vi småglin oss till nykvarn istället och flippade lite, trevligt var det ! åkte sen till orre och efterfestade nykter tillsammans med alla som hade varit ute på krogen, jag åt lite kräm, spelade basket och gick hem. Idag har hela min dag spenderats med projektarbetet, från att jag vaknade vid tio imorse, till nio ikväll. Jag åt lunch på en kvart och middag på fem minuter. Sen åkte jag till stan och hade möte för lägret, så det räknas. Jag är helt körd i huvet, fick en trasig tavla i huvet också, har tappat bort min mobil och hade tappat bort pappas plånbok... jag bara älskade livet. Men nu finns det inte så mycket mer att klaga på, allt är klart och vid nio åkte jag till oscar och mös med maya orre tildis och fredde, mötte sedan upp mario och martin också, droppade dom, hämtade en mobil hos maya och hängde på donken med orre. Nu ska jag lägga upp bilder sen gårdagen, och packa måste jag göra också. Love life

Imorgon drar vi.. helt sinnes! om tolv timmar åker jag härifrån, till ett annat land! fyfan säger jag bara

Ha de bäst här hemma, jag kommer sakna alla. Kommer nog inte skriva här förrän jag kommer hem från Sardinien, vilket är om typ 20 dar... så nu blir det tomt. Men om vi har tur så hinner jag trycka in ett inlägg om hur dåligt jag mår när jag kommer hem! eller så skriver jag inlägg nu i förväg som kommer upp sen.. vi märker!

Nu är det fackout som gäller, en vecka på ayia napa med världens mest flippade och bästa tjejer


RSS 2.0