Äntligen

Min stora lycka är hemma


Imorgon

Nu går jag och lägger mig och när jag vaknar om sex timmar ska jag få träffa min saknade kärlek. 

Godnatt ❤️



Långhelg

Har alla anledningar att fira denna dag, efter 18 dagars slitande i rad med jobb så får jag äntligen gå på fyra dagars ledighet. Detta firades precis in med en löprunda och nu väntar middag med mina töser. 

När man jobbar så mycket som jag gör så blir ledighet en sån viktig grej, och jag känner på mig att den här helgen kommer ge så mycket bra. 

Pussar och kramar från mig och mina kilometer långa fransar 

Badampamboom



Dagens fakta:

⬆️ bara fyra dagar kvar, snart tre 

Måndagsbarn är alltid värst 

Jag var faktiskt bra på volleyboll

Jag har fått synliga ögonfransar

Lollo och Anniken är mina soulmates på jobbet 

Jag kunde inte sova inatt

Jag kommer inte våga sova inatt med fransarna

Föreningen gick ej i konkurs

Jag är sugen på godis 

Allt om mig, godnatt 

Sunday funday


Här ligger jag i soffan hos Anki och lökar, har tränat mina barn och jobbat mitt 5-timmars arbetspass. Nu väntar lite beachvolley i solnedgången. Perfekt avslut på en bra söndag. 

Igår var en av de bättre dagarna på länge, först var det jobb på dagen. Vi var på marknad med mina boenden och stekte i solen. Efteråt åkte vi till victors land där vi tog årets första dopp och bara mös på klipporna. 



På kvällen firades Michelle och det var en sjukt rolig kväll. Både innan hos henne och ute på berget där jag var en stund. Hela tjejligan var med och alla var på bra humör. Det finns inga bättre tjejer än dom. 




Allt för mig och min helg! Vi hörs ❤️

01:26

Hemma efter en lång dag. Dessa jobbdagar har varit sjukt härliga med all värme men kroppen blir snabbt trött. 

Igår efter jobbet gjorde jag middag och tog med till en gräsmatta där Ida och frida var, vi mös i kvällssolen tills träningarna började. Idag har jag bara lekt ute i solen hela dagen, efter det såg vi på Freddies cirkusshow och nu har vi vart på victors land och myst allihopa. 

Somnar gott efter en ledig kväll från träningar. Imorgon bitti blir det dock jobb igen, sen hoppas jag på årets första dopp innan jag ska fira Michelle, det är min helg det för den som vill stalka, 

Puss! 



12:37

Låt aldrig denna lunchrast ta slut 

☕️

Njuter av den lilla lediga stunden mellan sjukgymnastik och jobb, har ni sett vilken fin mugg jag har tagit med hemifrån ? Har fortfarande barnasinnet kvar !

10

En helt underbar dag idag. 

Började med sjukgymnastiken (mindre roligt). På dagis var vi i en jättefin skog och jobbet kändes bara så enkelt. Efteråt åkte vi och hämtade min telefon (som varit klar sen i torsdags men idioterna hade glömt säga det) och därefter åkte vi till Skärholmen. Jag, Lollo, Bella och hennes dotter Patricia sprang runt och kollade kläder. Jag har nu koll på storleken på mina airforce som jag får nästa vecka och fick även hem en kjol och två toppar. Efteråt drog jag med Lollo på min 6km :så springtur, hon var så duktig så!! 

Antar att dagen varit bra för att min älskling är tillbaka. Vi pratar för tillfället om min lilla telefon. 

Allt för mig! Sov gott 
En bild från clearwater beach, jag var alltså brun för två månader sen

Cross my mind

Godkväll! 
 
Ligger i sängen och taggar tidig uppgång för träning hos Lasse innan jobbet. Helgen gick snabbt som vanligt ! 
i lördags åt vi middag hos Susanna med jordens godaste efterrätt.'pollykladdkaka, helt underbar! 
 
Igår tränade jag tjejerna, jobbade och mös med mina 2 bästisar. Idag har jag bara jobbat, tränat och träffat Minna som var hemma på snabbvisit. En bra måndag!
 
Det var allt för mig, dags att sova! Natti❤
 
 
 

Lördag morgon

 
Vad händer med världen när jag går upp 8:30 en lördagsmorgon för att gå ut och träna? Något bra iaf!
sprang till ragnhildsborgsbacken och tog mig upp och ner 5 gånger, låt oss bara säga att det var döden. Springer hellre än mil än att göra det. Det var dock första gången jag gjorde det så man kan bara bli bättre!
 
nu ska jag hoppa in i duschen och sen väntar jobb 11-18. Efter det bjuder min fina kollega Susanna på mat tillsammans med alla andra från jobbet. Mys! 
 
Ha en bra lördag !
 
ps. Kolla mitt snygga linne från Clayton State University. Älskar det
 

2 små veckor

Den här veckan har sprungit iväg. Möten, jobb, fotbehandlingen och träningar har tagit upp all tid. sidan är det äntligen fredag och det ska nog firas med bowling med mina tjejer från jobbet. Hela helgen är det jobb som väntar, dock sköna jobbpass och trevlig OB. Idag är det bara två veckor till min stora kärlek kommer hem. Längtar så mycket efter en svensk sommar med honom.
 
Här är en bild sen igår då jag var hund på förskolans dag.
 
Trevlig helg !! ❤
 

HELGEN

Kings vann SM guld
 
 
Tjejerna hade tävling och vi fick hem två fina bronsmedaljer
 

Vändning

Nu ska jag lära mig att ta det lugnt

Länge leve vi

tog en selfie med mina 20 orrar
 
Dagarna rullar på, behandlingen i tisdags var värre än jag någonsin trott. Kunde inte gå på hela dagen, trots det kunde jag gå ut på Linneas studentskiva under kvällen ! Riktigt roligt med mina fina lagkamrater. Mina tjejer vände hela min gårddag med att ha en grym träning. Idag vann kings den 6:e finalmatchen som jag såg sittandes i soffan med familjen Asplund och massa god sushi. 
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska faktiskt ha en jobbfri helg, helt otroligt! Min helg är dock fullspäckad med middag med dagiskollegor, basketmatch, inflyttningsfest och tävling på söndag. Får se när jag hinner uppdatera nästa gång, hoppas iallafall på att få fira ett sm-guld i helgen. 
 
Trevlig helg mina vänner! 

Mina bästa

Hur ska jag nånsin kunna lämna dom
 

Skiv

 

Weekend

Helgen är lika snabbt över som vanligt. Fick tillbaka min telefon, spenderade ett dygn på jobbet, lämnade in telefonen igen, körde charader och umgicks med Williams vänner, tränade barn, jobbade och umgicks med Oscar. Det var fredag- söndag det. Varit dödsförkyld sen i fredags men råkade visst träna idag... Imorgon väntar behandling nr2k. På kvällen studentskiva ... För mycket att hantera just nu. hörs en annan dag! 
 
love

Grace

holaaa
 
Bara tre små arbetsdagar på förskolan denna vecka. Dagarna gick snabbt, i måndags körde jag första dubbelvolten sedan skadan, i tisdags gjordkajak min behandling på sjukan med sprutor in i foten, det gjorde ondare än jag kunde ana. På kvällen var jag i Norrköping med frida och Oscar och hejade kings till en vinst, vi lyckades även ta sönder Fridas bil och fick lära oss bogsera bilen till Nykvarn. igår var vi hos olivia, åt mat och umgicks med Minna som var hemma! Åkte sedan till Niklas en sväng där vi träffade gamla gymnasiekompisar och andra roligs vänner.
 
Imorse ringde klockan tidigt och jag och mamma tog oss till Stockholm. Vi har spenderat dagen och kommer att spendera natten på viking lines båt Grace. Sjukt fin båt som passar perfekt för en dygnskeyssning till Finland som denna. Vi har ätit frukostbuffé där det bjöds på skumpa vid 7 på morgonen. Vi har även spenderat timmar på deras spa och fått helkroppsmassage. Det behövdes kan jag säga! Nu på kvällen har vi ätit god mat och druckit rödvin. Känner mig så vuxen! Men mest av allt har jag nog sovit, kanske redan hunnit sova 4h under dagen, nu väntar en hel natts sömn. Det behövs måste jag säga 
 
vi hörs en annan dag!
 
puss och godnatt
 

RSS 2.0