Hemma

Det har tagit några dagar att uppdatera men vi är hemma ! Kom hem idag. Har hunnit krama min Angelica som jag inte sett på nio månader och annars har jag inte hunnit så mkt annat! Vi överraskade Williams föräldrar och lite så.

Kul att vara hemma ändå




Zoo

Igår var vi på zoo här i stan. De hade allt från elefanter till stora sköldpaddor osv! Kul att komma bort från huset och få leka med lite djur. 

Idag har vi bara tränat, William har pratat med coacher osv! Tänkte prova baka ett par kakor vi såg på internet idag. William har fått lite visits nu iaf. Alla på en gång såklart. Men får se om han åker till Pennsylvania imorgon eller något. Och troligtvis åker vi hem på måndag. Ses snart svearike!!








Crossfit

Klockan ringde halv sju imorse och vi åkte iväg till AK crossfit. Det höll väl på i en timme med genomgång och så fick vi prova övningar. Inte så länge men ganska intensivt!! Riktigt kul var det iallafall och jag tror jag och William kommer prova det i Sverige några gånger. Vi fick även med oss Darina, Raluca och Cameron så vi blev ett gäng. 

Nu har vi även spelat basket i två timmar så jag är helt slut! Får se om vi åker på zoo nu på eftermiddagen och kollar på lite djur. Vi får se!



Söndagsbloggningen

Vi gör egentligen inte så värst mycket men ändå går dagarna hur fort som helst. Har därför inte hunnit skriva något, har nog inte gjort så mycket heller iochförsig. 

Tog en kaffe med Favi häromdagen och beklagade mig lite över att jag måste lämna dessa tårtor, för all tid. 

I fredags tog jag och Kristin en promenad i Piedmont park och vi hittade även denna skylt där det stod "Welcome to Atlanta"på ena sidan och "Leaving Atlanta" på andra sidan. Något vi självklart ville ta kort på. 


På kvällen åt jag och William på Henry's. Uteservering och allmänt mysigt.


Igår visade jag William hur Decatur såg ut. Det är lite annorlunda från andra delar av Atlanta. Mycket mer personligt med målade väggar och mysiga caféer. Mycket olika färger vilket gjorde att det nästan kändes som att man gick runt på Universal. 



På kvällen gick vi ut med Kristin, Gideon och Kristins två vänner. En rolig kväll som kan sammanfattas på ett sätt. Vi tog en hemsk bild 

Idag har det kollats tv, ätits, tränats och ja. Det var det! Precis lika produktiva som söndagar ska vara. 

Vi hittade dock denna utanför gymmet. Först trodde vi att vi hittat en söt liten sköldpadda som tappat bort sig från sjön vi har nedanför men nejnej. Detta är en snapping turtle som tydligen är farligt om man kommer för nära. William kom nära och den hoppade och slog med svansen. Inte varje dag man ser en sån krabat. 


Allt för denna vecka, nu ska vi sova för imorgon ringer klockan tidigt och vi ska prova på crossfit! 

Utflyttade och inflyttade

Igår flyttade vi ut ur lägenheten och in i ett annat studenthus längre bort. Vi visste dock inte vart vi skulle sova förrän ca 8 på kvällen men vi blev ändå inte klara med utflyttningen förrän vid 01. Det tog betydligt mycket längre tid än vi tänkte och vi hade nog inte insett att vi skulle packa ner hela vårt liv i lådor och in i en bil. 

Idag har vi bara gjort ärenden. Lämnat in kläder till klädinsamling, lämnat bort böcker, tränat osv. Vi trivs väl helt ok här borta men man flyttar ju inte in helt vilket märks. Vi har iaf fått upp tvn och huset är ganska inrett redan! 

Vi får se vad veckan har att bjuda på. Vi vill förbi Charleston där våra vänner är men William måste hålla igång med träning nu så vi får se hur det blir. 

Ha det så bra hemma i Svea !

En del av gymmet i skolan 



Helgen lider mot sitt slut. I fredags fick vi höra att Williams assistant Coach inte fick jobbet som headcoach. Så han har bett om sin release för att byta skola. Vart vet vi inte men det löser sig! Han börjar kolla imorgon. Vi åt middag med hans Coach och på kvällen myste vi lite med Darina och Cameron. 

I lördags spelade vi paintball med Kristin och Codie. Jag har alltid gömt mig när vi ska spela paintball men denna gång var jag med. Gick dock in en gång, blev skjuten och sa att jag aldrig skulle gå in igen. MEN jag gjorde det åtminstone en gång!

William har sår överallt. 


På kvällen tog vi det lugnt, lagade god mat och gick ut i buckhead senare mot kvällen. Hade riktigt roligt !

Idag blev vi bjudna till Williams Coach och hans fru. Det blev en slödag med grillat och pool. Önskar vi kunde ha gemensamma pooler i lägenhetshusen i Sverige. Riktigt fint!


Stone mountain och Piedmont park

Atlanta bjuder på strålande sol hela veckan och trots att det är i mitten på alla finals så hinner vi en del roligheter. 

Igår mötte jag upp Kristin och Sophie och vi vandrade upp för Stone mountain. Det är väl inte så långt upp dit egentligen, kanske två- tre km men det var sjukt varmt så det gjorde egentligen inte så mycket. 




Idag åkte vi till Piedmont park, köpte lunch på whole foods och hade lite picknick. Velat åka dit länge nu, det är väldigt stort och skulle väl säga att det som Atlantas Hyde park. Sjukt fint och bra väder som sagt. 

Vi har dessutom spelat basket varje dag än sålänge som lovat. Om inte han har blivit bättre så har iallafall jag det. Jag kan nu skjuta som man ska göra och dessutom har jag mitt egna "move" innan straffkastet! Kan till och med dribbla bollen studsandes mellan bena!! Snart har jag en karriär inom denna sport... Vänta bara. 






Bombhot

Idag precis när jag skulle ta en nap gick larmet. Hela skolan och campus hade blivit bombhotat och vi fick evakuera. Vi spenderade hela dagen på Dunkin donuts istället där William satt och pluggade. Nu sex timmar senare har vi äntligen fått komma in. Vem får för sig att bombhota i mitten på alla finals, någon vill inte göra sitt test antar jag. 

Nåväl! Ingen bomb och vi får bra trots allt. Fick ju kaffe och sitta utomhus i det fina vädret. En annorlunda måndag bara








10:06

Dagarna går så fort och snart åker vi hem till svearike igen. 

I torsdags började vi fira 4th of july. Bara några månader tidigt.


I fredags sprang vi runt i affärer hela dagen för att hitta kläder till banketten. Något hittade vi iaf och såg väl skapliga ut på kvällen! Det var inte för fancy i år då det var utomhus så det var mer dresscode för en barbeque. 

Jag och Darina 


William vann pris för smartaste elev i skolan och laget. Så stolt!

På kvällen samlades alla atleter hos fotbollstjejerna i Oxford på fest. Hade ändå riktigt kul! 


I lördags gick vi upp tidigt och kollade på när Alex spelade baseball. 

Åt därefter jordens största hamburgare på vortex. 

Var tvungna att ta en promenad i downtown för att smälta all mat. 

Segade i soffan hela kvällen med glass och såg även den kända fighten. 

Igår städade vi ordentligt och tränade i några timmar. 


Jag lyckades få till en ganska så jättegod Kycklingpasta med soltorkade tomater och annat! 



Och idag har vi redan varit uppe och tränat basket på morgonen. Jag har sagt att jag ska tvinga upp William varje morgon för att skjuta och spela basket innan skolan. Något som gör att även jag måste gå upp tidigt vilket inte var så lätt. Men vi lyckades idag iallafall!






RSS 2.0