in i dimman



Igår hade jag en skön skoldag, gick bara till två och sen åkte jag till maren och åt glass med emilia och orre. Sen var det barnträning och egen träning och min kropp blev mörbultad av all styrka. Därefter åkte jag hem och sen till tildis där vi lekte med Oscar och Fredde och vi dampade som vanligt. Kaboyaaaa, somnade vid två lagom döda

Idag har jag skrivit mitt PM i svenska och sen hängt på stan i evigheter, träffat emilia och alla och gjort massa ärenden. Nu är jag hemma och har ätit greken, det är dags att börja dunka musik för ikväll är det spår på schemat. Imorgon är det jobb sen grillning hos Majsan! Nu har jag inte tid för det här, ha en bra kväll!



Maya är helt jävla underbar

du gjorde min dag. Puss på dig


born this way

tjosan i trosan

Mitt liv är inte så illa som det verkade i förra inlägget, jag är bara så trött på skolan. Men jag ska inte klaga, idag började jag halv ett, imorgon börjar jag halv ett och på fredag är jag ledig!! hur skönt??

Om jag ska berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna. I måndags så åt jag nancys med tjejerna, sen skulle jag plugga men det gick inte så bra(som vanligt). Sen var jag på middag hos Matilda som hade gäster, när jag varit där ett tag så åkte jag hem till Anki där tjejerna var och hade grillat! mysigt avslut på ett bra lov, tills jag kom hem och insåg att jag behövde plugga. Jag försökte men det avslutade med att jag åkte till donken med mitt nya gang.

Igår var det skola sen träning, träningen var otroligt seg, jag orkade typ inte. Åkte hem och skulle plugga, men vad gjorde jag? donken med mina nya friends! Idag gick jag upp vid halv elva, gjorde en smoothie och orkade inte alls bry mig om mitt utseende. Åkte till skolan där vi hade bajstråkig kostlektion, men vi njöt i solen och snackade skit. Sen åt jag nancys och städade i kusen med gympan. När vi gjort det så satte jag, maya och fia oss för att fika, efter ett tag droppade fia av och ida kom. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och det var skönt att prata av sig lite, nu känns allting faktist lite bättre! Nu sitter ja hemma och ska ta tag i plugget, ska försöka iaf! Nu ska jag förklara lite mer om mitt nya gang, jag driver för dom som inte fattar, men det är Fredde och Snorre vi snackar om, vi har insett att jag gillar precis samma saker som dom, så nu är vi coola kompizaaar.

Vi älskar t.ex.

♥ Nattliga besök på donken

♥ Mcflurry med daim och chokladsås på donken, gärna med pommes att doppa i

♥ Harry potter

♥ Tvspel

♥ Dunka musik och åka bil

♥ Fucka uuuuuuuuuuuuur

hahaha delar av vad vi gillar, och det något av det vi älskar är samma musik, och här kommer mina två nya favoriter som vi dunkade i bilen igår, och sen ett vackert kollage på mig och mina gangmates för att vi är så coola <3333333333333333333333333 ni vill va som oss <3333333333333333333333333333333333 hajdo

Verkar som att man inte kan sätta youtubelåtar på bloggen längre så här får ni länkarna


 Afrojack feat Eva Simons - Take Over Control 

Tom Hangs feat. Shermanology - Blessed (Avicii Edit)

Mina snygga vänner och jag, och våra hobbies xD HI HI


det är lättare att falla med ena foten utanför



Melissa Horn gör mina dagar till dom bättre


Mina vänner är bäst
Gympan är bäst
Mitt liv är bäst

Kan jag inse det?


i'm not a robot



Yo

Sista dagen på lovet, känns inte bra. ganska ångestladdat över att jag inte ens öppnat skolböckerna och ligger efter som bara den. Det var mycket på jobbet igår vilket inte gjorde mig särskilt happy, sen träffade jag matilda och då blev allting lite lättare. Vi satte oss hemma hos henne på altanen och lyssnade på melissa horn och bara pratade om allt. Jag har märkt att jag är inne i den här deppperioden som man inte vet riktigt varför man är ledsen utan man är bara det, men det enda jag tänker på är att jag vill ha tillbaka Helena. Efter allt myssnack tog jag och tildis oss hem till Tobbe och Orre där vi spelade sällskapsspel och snackade, mysig kväll.

Nu har jag sovit ut och ska ta mig ner till stan för nancys innan allt plugg börjar, usch och blä.

FML



Bra kväll igår, jobb nu- love life

everyday I'm shuffling

Goddagens!

Jobbet gick bra, nu är man trött i benen men det hindrar mig aldrig från att fortsätta, ikväll kör vi klackarna i taket! Och imorgon blir det jobb igen, man är ju storknegare numera.. haha

Måste berätta lite om gårdagen! först var jag på promenad med tobey och så gick vi än en gång till tälgehallen, känner mig som en basketnörd men icke! Efter det dog jag till Minna där tjejerna och Hugo var, vi snackade skit och hade det mysigt hela kvällen och kvällen avslutade spårat med Anki, Sofia och Matilda, kan bara säga att en busstur till Geneta och sjuts av bussledningstrafiken gjorde susens som ett bra avslut på kvällen! Och innan det så kom Anki och Sofia hem med ett stort träd till Minna, vi är inte normala..

Nej men nu är jag så jobbigt seg, har suttit och skrivit upp alla dagar som jag kan jobba under hela våren och sommaren så nu måste jag hoppa in i duschen, lovar att gästerna redan har kommit! Jag har inte tid för det här nu....... hajdo

Himlens starkaste stjärna
Jag saknar dig

Glad påsk

Min mamma kan ju vara gullig ibland, hon väckte mig nyss med frukost och gav mig ett påskägg med naturgodis och en ny platttång i påskpresent! nu måste jag kila till jobbet, men snällt var det iaf.

puss på mamma

Lycka


godmorgon världen


gårdagen var lyckad, först basketmatch som precis var slut när vi kom, men vi stannade ett tag och kände oss allmänt udda! alla var ju basketspelare utom vi.. och vi satt och ratade basket i allmänhet, lite fel plats att göra det på! Orre sjutsade oss till maya efter det och så fixade vi oss lite till och sen så åkte vi till Tumba. The place to be liksom! nej men vi åkte dit iaf, blev hämtade på stationen och tänkte inte alls på hur vi kom till huset. Väl där så var det supertrevligt ! roligt folk och vi var störda i huvet, det går inte riktigt att förklara. Jag och Frida tänkte ta sista tåget, men så hittade vi inte i tumba så en promenad till stationen som skulle ta 5 minuter tog minst 30 minuter. Vi gick åt helt fel håll så vi fick vänta en halvtimme på nattbussen och när vi var påväg hem mötte vi en onykter tobias som vi stog och snackade med tills oscar kom och hämtade honom! Kom hem vid fyra och somnade direkt.

Imorse vaknade jag och fridet, vid tolvtiden stack hon och då kom tildis och chillade med mig, sen gick vi till henne, gick och köpte glass och sen hämtade snorre oss och vi åkte till telgehallen. För andra dagen i rad så skulle jag kolla basket- vad händer? Jag lärde mig en del iaf! och fick jag skjuts hem igen. Nu har jag ätit och ska väl snart iväg. Sen ska jag till Minna och mysa iaf, och imorgon är det jobb ! Hörs då. pusss


jag vill dela min kropp i fem

Varför ska allt hända samma dag? Vissa dagar händer ingenting och andra dar händer allt..

Ikväll kan jag välja mellan fem olika saker.. olika grillmys, fest, hemmakväll, eller att åka till uppsala och parta där?

Valet blir iallafall fest i tumba! Sofia och Frida kommer till mig snart så ska vi beställa thaimat och käka, sen dra vidare till maya och därefter till tumba. Får se hur kvällen blir, har inga förväntningar iaf!

Dagen har varit skön, vaknade i tid och duschade. Körde ut till golfbanan där jag frågade om jobb, och fick det ! Dom sa att de förra ägarna hade rekomenderat mig så de hade ändå tänkt ringa mig, så jag börjar på lördag redan ! Sen åkte jag till min besta kompis och solade, drack smoothie och tog det lugnt, sen gick vi och köpte glass, dagens höjdpunkt! Och där var min dag, nu ska jag eta för frida har kommit. Heido


mina fina tjejer

white light moment



trött tjej checkar in och säger hej..

hej

Gårdagen var bra, sov ut och bara tog det lugnt hemma, gick hem till matilda och solade lite. Efter ett tag tog jag mig vidare till tobias där vi bara tog det lugnt. Sen åkte jag med orre och tildis till tjejernas träning, tränade dom och sen hem till matilda igen med fedde för att fixa oss lite och därefter till Anton. En bra kväll, jag var nykter och hade det riktigt trevligt! De flesta där var roliga iaf, kom hem vid 12 och somnade bums.


Idag har jag bara tagit det lugnt igen, älska lov! Satte mig på morgonen och fixade med en efterlängtad film på mig, matilda, fia och frida som spicegirls. Kommer bli grymt (fast den kommer nog aldrig visas för någon).. haha. Fick sen lite trevligt sällskap och stekte pannkakor och kollade film. Sen har jag även hunnit med att träffa matilda ( man får ju inte spilla någon tid med henne) och nu så har jag ätit och ska till henne igen! Inte alls ett intressant inlägg men ändå.. Justja ! jag har fått sommarjobb på hagabergs förskola, helt ok. tror jag ska ta det!

Nu ska jag kilaaaaa. heddå


No regrets, just love



Alltså hur fint skulle inte det här vara att ha på väggen? jag är kär. Ska bara göra allt för att övertala mamma om att få måla på mina tapeter. Annars målar jag nog i smyg, så får hon se det när det är klart. För jag SKA ha det. Punkt slut


you make my dreams



Börjar inlägget med en stekarbild sen lägret, det var faktist riktigt roligt att alla dessa killar var med!

FYFAN vad skönt det är med lov! jag har hittils inte gjort särskilt mycket, igår var jag på stan med matilda och åt glass, sen var jag duktig och städade rummet och därefter åkte vi hem till frida och åt tacos och hade myskväll. När vi var påväg hem mötte jag Orre på bussen och vi tog oss en promenix också, bara för att vi hade tiden och inget liv.

Jag vaknade vid elva idag och kände hur jag hade sovit ut, hur skönt som helst. Nu har jag tagit ett långt bad och bara tagit det lugnt. Tror jag ska steka lite pannkakor till lunch, sen bege mig till tildis för att bestämma kläder till kvällen och bara vara där. Sen får vi sjuts till träningen av orre som ska vara med tjejerna, och därefter ska vi fixa oss och ta oss till Anton där det blir födelsedagsfirande! Bra dag!

Eller vänta... jag glömde något.....

att bry mig


menmen! dags att skaffa mig ett liv, hörs imorgon eller något. hajdå

hemma


en del av hallen

nu är jag hemma efter en natt hos fia och sen läger i katrineholm hela helgen! Jag har haft det superbra, massa gympa, middag på donken, vi körde så ska det låta med allihopa och så tränade vi hela dagen idag. Men mestadels har man bara legat och garvat! roligt var det

Nu är min kropp helt mörbultad och min iphone är trasig.. men bortsett från det så är livet grymt, det är påsklov och nu ska fia komma och vi ska leka med tildis och kanske maya och alice! Bilder sen lägret kommer, ha det praaa pusss

we never rest on the floor

nu är man lagom trött, igår hade vi skola hela dagen och sen blev det att träna bamsegympa med emilia! inte det roligaste men det funkar någon gång ibland. När jag kom hem fick jag sällskap av Sofia och vi tog det lugnt hela kvällen. Lite trubbel hände så man gick runt med en klump i magen, men det är löst nu! Imorse gick vi upp tidigt, hade nationella i svenska, åkte hem vid lunch. Spräckte byxor och fick springa till emils rum och hämta mjukisar. Åkte hem och fick sällskap av fia och frida. Vi åt och sen tog lite chillarbilder och åkte därefter till träningen. Tränade tjejerna och sen själv, hade både styrka med tjejerna och sen hade vi också styrka i typ en timme så nu är jag helt död. YEY, känns skönt att man har tagit i iaf! Det var en rolig träning faktist, smet ut barfota och sprang runt hallen gjorde vi också, älskar att det är så skönt väder ute!!

Imorgon är det ganska fullt upp, först idrott hela förmiddagen med motionsgympapass och sen superstar, sen slutar vi. Då blir det att åka hem, ta på sig springskorna och ut för att springa. Senare på eftermiddagen ska vi lämna ut flygblad i brunnsäng. När vi gjort det ska jag hem och packa lite snabbt för att sedan ta mig till Sofia där vi ska grilla och mysa hela kvällen. Och på lördag åker vi på läger i katrineholm ! Så jag kommer inte hinna höra av mig innan dess, så jag skriver igen på Söndag. Ha det bäst!

Här kommer massor av bilder sen olika läger, vissa äldre än andra, se och njut!












avslutar med en bild från helsingborg när vi var så sjukt trötta och hade världens värsta träningsverk, typ såhär kommer jag känna mig imorgon! taggaaa
Hajdo


bra träning

hejdär alla vänner

Min dag började lite halvdant, när jag var på stan skulle jag gå förbi och hämta min mobil.. men då hade idioterna gjort något konstigt så det var färgsprak på skärmen... suck. Dom är tillochmed så värdelösa att dom inte ens vet vad dom jobbar med ! Tog iallafall halv tolvbussen till skolan, träffade våra gympaboys som hälsade på i skolan! kultkult. Gick i skolan till två och åkte för att möta emilia, gick till reparatören ( som inte ens borde få kallas reparatör) och hämtade telefonen. Sen åkte vi hem till mig och lagade makaroner och köttbullar och snackade skit. Mycket trevligt

Sen åkte vi till träningen, tränade tjejerna och sen tränade själv! det var faktist förvånandsvärt roligt idag, inte vet jag varför men det var det. Sånt är alltid bra, speciellt innan lägret som är i helgen ! Imorgon är det heldag i skolan, usch... man börjar ju bli rädd för såna dagar! Sen ska jag och Emilia träna bamsegympabarn i stålhamra och därefter ska jag smälla in en springtur också hade jag tänkt. Mitt tråkiga liv förklaras i en tråkig blogg. Vad tråkigt

Ha det braaaaaaaaaaaaa pussar och kramar´

här är sen lägret för några somrar sen, lagom pigga och glada som myser i gropen

orutti på livet

snacka om att inte ha någon koll, ja och tildis har precis gått upp en timme för tidigt och vi trodde vi skulle ta kvart över tiobussen till skolan, men det var ju kvart över elva. Korvas, smarta tjejer!

Nu blir det att åka ner på stan och fika innan skolan, det händer inte ofta!

Hajdohajdo


ny bild på oss.. eller så var den fyra år gammal;pppp

give me everything tonight

heyhey

Fick höra en låt av anki idag som redan börjar bli en ny favorit

Give me everything- Pitbull feat. Ne-yo


Det är måndag och ett leende sitter på läpparna, varför vet jag inte men därför

Borta bra, men hemma bäst! Ångrade lite att jag satt på fel ställe i lördags, istället för att vara hemma i Södertälje och fira maya så satt jag i Falun och pluggade på en lördagkväll. Tur att det inte händer allt för ofta! Igår när jag kom hem blev det snabbt iväg till matilda och spendera kvällen där.

Idag var det skola för första gången efter praktiken, det var faktist skönt att träffa alla igen. Vi hann med att äta nancys på håltimmen också och det var ljuvligt! jag har saknat det. Vi slutade två och jag åkte hem för att städa och äta. Under kvällen har jag och Matilda tagit en långpromenad som tog kanske 1 och en halv, två timmar. duktiga tjejer! och nu blir det snart läggdags. Imorgon bitti kommer tildis igen och vi ska laga en god frulle och njuta av vår sovmorgon eftersom vi börjar halv ett. Livet är allt bra, bjuder på en bild som är nykläckt.

Tjarååååååååååååååååååååååååååå
 tildis är bäst

falunlivet

hejdär!

Nu har dag 2 gått här i falun och jag vill hem. Imorse gick vi upp rätt tidigt och åkte till stan för att kolla efter present åt min moster, jag hittade iallafall en byxdress och en blommig blus på gina som vi köpte. Igår fick jag även nytt smink. Yey, bra att åka bort med mamma, hon kom även hem med en ben&jerrys igår, då var man lyckligast i världen.

Efter stan så var jag så trött så jag sov i tre timmar, mellan tolv och tre! inte likt mig.. sen fixade jag mig lite och gick till moster för att äta mig fet på massa god mat och konversera med vuxna. Jag kände mig som typ 35 när jag satt där och snackade, inget för mig. Jag blev även busringd av mina gympatjejer som hade gått in på busring.se där dom spelade in en röst om att jag var med på radio och vann massa pengar, idiot som jag är så går jag på det. Sen kom jag hem, gick en promenad med mamma och nu sitter jag här och pluggar. Duktigt det iaf! Fast jag vill ju vara hemma, man missar ju massa roligt. Maya fyller år och har tjejmiddag sen ska dom ut, och alla tjejer ska till marcus på fest och här sitter jag och pluggar. Nåväl, man kan inte vara med på allt alla gånger som pappa brukar säga!

Nu ska jag ta ett bad och kolla lite film, sen sovdags! imorgon bär det av hemåt igen, skönt att komma hem. Jag saknar min bästis.

Jag bjuder på typ den enda bilden som jag har sen idag, inte fin men jaja

tjadååååååå
 

där försvann min respekt till dig

framme i falun nu, lär uppdatera under helgen eftersom datan är med. Har inte så mycket att säga förutom

välkommen till min blogg pappa, som du har läst i ett år och har glömt att säga det till mig

jag har nog aldrig varit så besviken på någon förut

nu checkar jag ut

ha ett bra liv

jag har fuckat upp igen

Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln




Låter som en bra början på mitt inlägg. Idag mår man.. men jag får skylla mig själv. Igår startade dagen på praktiken, där fick jag lunchsällskap av Emilia, Oscar och Robin, sen började kvällen hos Matilda där hon, jag, fia och frida fixade oss. Sen fick vi skjuts av larssa till Fridas syrra där vi mötte upp gamla vackstatjejer och vi började föra. Tog tiotåget till stockholm, mötte upp emilia och några och började spåra lite på tåget. Väl framme hittade vi inte och sprang runt som idioter, men kul var det! När vi väl hittade så kom vi in, YES. Hade väl en helt okej kväll, det var rätt så segt efter ett tag, men jag var taggad. Matilda försvann vid ett-tiden och vid två drog vi till donken och åt. Nattbussen till södertälje som gick vid tre var fylld och inga kom in, Sofia och Frida stack och där stog jag.. typ själv i stockholm. Sen hittade jag Martin och Jocke och hängde lite med dom, jag trodde jag var cool. Vi åt lite mer donken, jag tappade bort två-trehundra kronor men åt en glass och var glad. Efter någon timme gick en buss till tumba som vi tog, sen bytte vi till södertälje och väl i södertälje väntade vi på att första bussen mot brunnsäng skulle gå. Hamnade i säng vid halv 7 tiden, gick upp vid åtta....

Idag har jag haft min sista praktikdag. Dom har bara skrattat åt mig för att jag inte mådde så bra, menmen, det var ju kul för dom! Jag väntade lunchsällskap men töntarna gick fel. Jag fettade i mig fetaste maten och när jag skulle hem så kom Martin och Jocke, lite sena men dom kom iaf! Jag åkte hem en sväng och sen tränade jag barnen och sen själv. Nu sitter jag hemma som en trött idiot som inte sovit något eller något. Det är jag det

Imorgon åker jag till Falun under helgen så det blir nog inga uppdateringar, men det blir nog mys
Ha det bra här hemma ! puss




Fem månader

Min älskade Helena. Jag har drömt om dig många gånger och varje gång jag vaknar vill jag stanna kvar i min dröm, för där finns du. Då vet jag var du är och jag kan se känna dig, höra dig och vara med dig. Jag saknar dig min ängel, jag behöver dig. Än idag hoppas jag lika mycket på att jag inte bara får se dig i min dröm. Du är vår solstråle som aldrig slocknar. Idag har det gått fem långa månader, det är fem månader för länge. Kom hem nu min älskade vän, kom hemMin älskade Helena. Jag har drömt om dig många gånger och varje gång jag vaknar vill jag stanna kvar i min dröm, för där finns du. Då vet jag var du är och jag kan se känna dig, höra dig och vara med dig. Jag saknar dig min ängel, jag behöver dig. Än idag hoppas jag lika mycket på att jag inte bara får se dig i min dröm. Du är vår solstråle som aldrig slocknar. Idag har det gått fem långa månader, det är fem månader för länge. Kom hem nu min älskade vän, kom hem ♥

nervös

nu sitter jag hos matilda, har precis druckigt upp en morotsjuice som hennes föräldrar har gjort. mumsigt! Matilda ligger fortfarande och sover den tönten, hon kan sova i typ två timmar till...
Om några minuter kommer pappa och hämtar mig, då ska jag köra till körskolan där jag ska på körlektion. Jag har en ny lärare och det är första gången jag kör utan pappa, man är ju lagom nervös... hoppas det går bra iaf
Jag får lunchbesök idag på greken, matildas föräldrar kommer och ska luncha med mig! Sen efter jobbet ska vi fira Sofia som fyller år... grattis älskade du!
Nu sticker jag igen.. hajdå

assoooo shiiiiit

yomakaflow

Sitter hemma och luffar.. inte länge till iaf

Gårdagen bjöd på trevligheter hos Snorreborre. Jag, Matilda, Frida och Emilia gick till honom där vi myste galet med vattenpipa och roligt folk. Vi körde alltså inte.. vilket var ganska bra tror jag..! Vi facerapade oscar i typ en timme, har inte skrattat så mycket på länge. Efter det blev det en sväng till kebaben med emilia vid halv två tiden, och sen tillbaka till Oscar igen. Jag och Emilia kom hem vid tretiden och somnade direkt.

Imorse sjutsade oscar oss till tjejernas träning, och våldgästade deras träning. Såg bra ut.... det enda han gjorde var typ att busa med dom. Tjejerna älskar honom, han får bli vår nya maskot. Sen tränade vi pluto och åkte därefter till täby för teori. Jag trodde aldrig att gympateori skulle vara svårare än matte, men nu är det bevisat!

Nu drar jag till min allra bästa vän och sover där inatt, hon är bäst hon

Idag åkte ettorna till Idre, känns som att jag vill tillbaka. Men nästa år, då blir det Åre med alla vackstakids, fett najsss





Others only read of the love, the love that I love



Ge mig den här kvällen, med dom här tjejerna. Ge mig sommaren 08. Jag saknar det

Gårdagen var en bra kväll! Roligt folk, kortleken var självklart igång, och det var folket också! Kvällen bjöd på många skratt och allt vad det gjorde. Kebab blev det innan hemgång också, det satt bra kan jag säga. Nu är man lite seg, men det får jag inte vara så länge till! Ska duscha och fixa lite, sen är det bara att köra på igen! Känns som att man spolat tillbaka livet två år då det var fredag och lördag varje vecka, i en hel vår. Minnen

Nu har jag inte tid att skriva mer. Hajdoooooooooooo

friday my love

det är fredag, det är helg, jag är lycklig

fast jag är jävligt trött. Igår var jag och lämnade in min telefon och jobbade, åt nancys med emilia, sen tränade jag tjejerna och själv. Rolig träning och tjejerna var superduktiga ! Imorse hämtade jag telefonen, och den är fiiiin. Äntligen!

Helgens schema är ganska fullsatt, eller iallafall kvällar. Ikväll blir det att vara hos Nordan med massa roliga människor, riktigt vilka vet jag inte än och imorgon ska jag till Orresnorre. Han fyller år idag också, och han fick en liten glass av mig, snäll som jag är.. fast bara en bild på en glass, men det är tanken som räknas!

Nu har jag gjort mig fräsch och ska fixa mig för at dra till bästavän. Bjuder på min favoritlåt, ontzontz

Ha en bra kväll gott folk

Phonat- set me free


oavsett vad så kommer det alltid vara vi ♥

RSS 2.0