you only live once

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej min kära älskade underbara fina töntiga mobbade och absolut världens bästa blogg. HEHE bra start

Jag kan vara sveriges trögaste ibland.. särskilt idag. Men jag är bajströg på att skriva här iaf, hur som helst. I fredags förra veckan firade vi Sofia, en rolig kväll som bjöd på mycket. Åland var mysigt och bra, inte det bästa vädret eller fisket men annars var det som det alltid är, men det var skönt att komma hem efter några dar iallafall. De senaste dagarna har ja gjort allt möjligt på, i tisdags när jag kom hem var jag först hos olli sen hos olof och där dygnade jag nästan, kom hem vid halv sju, gick upp halv åtta och jobbade en hel dag, i onsdags var jag trög som ett as, men tog mig hem till olli efter många om och men. Där mös vi ett tag, tänkte fucka ur igen men det orkade vi inte, åkte hem till matilda med orre och maya, men jag och tildis somnade så dom åkte. Igår var jag ledig och tog det lugnt hela dagen, åt nancys med tjejerna, gick på stan och köpte lite nödvändiga saker och en assnygg blus eller skjorta eller vad det är! Sen åkte jag matilda frida sofia och anko hem till tildis och åt tacos och mös. Sen kom olli och började vi köra, åkte hem till martin där det blev en hejdundrans kväll, iaf för mig. Nu har jag ingen mobil, har sovit en timme, mår som ett as och är allmänt lycklig på livet. Hur ska jag orka napa? kommer avlida lite rejält.

Får besök i kiosken lite senare tack och lov, sen måste jag fixa vackstalägret, oväntat.. det enda man gör nu för tiden. Och nu är det inte långt kvar, på måndag drar viii! Yeyyeyeyyeyeyeey 

Vad händer.. nu när jag satt här i kiosken så kom ett psykfall som satt på samma buss imorse, han frågade hur gammal jag var och om jag var singel, sen så kom han in i kiosken, slår min chef och det blir fajt mellan tre män, en kvinna och han.. ? Han sparkar in grus i kiosken på oss och nu har polisen tagit honom och jag har blivit vittne... what the fuck? jag borde få lönehöjning...

Bilder sen de senaste dagarna typ.... hehe
 










fullt upp

hej mina vänner!

det är inte ofta jag är såhär oruttinerad på att uppdatera, men trots att det är mitt sommarlov och jag har all tid i världen så.. har jag tydligen inte det? förra helgen hängde jag i kiosken som sagt, vi var ute hos sofia och fuckade ur lite, åkte hem till matilda där jag matilda marcus victor och orre fortsatte spåra lite. På söndagen chillade vi galet, åt kebab och fettade oss och senare på kvällen tog jag mig till Johanna där jag, hon, Ebba och Max höll hus. Vi hade det mysigt och snackade gamla minnen och annat.

I måndags blev det att klippa håret och sen lite impuls åkte jag ut med sjön med sofia och stannade där tills i onsdags! Riktigt mysiga dagar ute i skärgården där vi solade, badade, fiskade åkte vattenskoter och annat roligt! När jag kom hem i onsdags åkte jag typ direkt ut till fia där vi hade ayia napa kväll med tacos och mys! skrev ner massa roliga saker vi ska göra och sånt. Om bara tio dar åker vi! sinnes

Efter att ha varit ute hos fia tog vi oss till oscar och lekte med hans vänner, spelade beerpong och var fula. Idag har jag bara jobbat med vackstalägret hela dagen typ, gjort lite ärenden och packat och nu chillar vi hos orre. Firade fias födelsedag för en och en halv timme sen, vi satt och dunkade "ja må hon leva" låten och gjorde en tårta. Jag jobbar imorgon, kanske dags att ta sig hem när klockan är halv två..? Nu kommer jag iallafall inte kunna skriva på ett tag, för imorgon blir det först jobb, sen fira sofia hela kvällen!! På lördag blir det tidig uppgång och så åker jag till åland med familjen, kommer hem på tisdag så jag kanske skriver då!

Och sist men inte minst måste jag berätta att jag åker till Sardinien med Matilda om tre veckor, på min födelsedag!! hur bra??!?!?! Jag är överlycklig'

här är jag om tre veckor.. synd att klaga



här kommer alla möjliga bilder sen de senaste dagarna !

fin tårta till ful fia


På sjön med fia






Ayia Napa kväll!



Grattis min älskade vän!


Ha det best
Jag skriver när jag kommer hem!

kioskhäng

hallå i stugan, jag hänger i kiosken och ska faktist inte klaga på livet, bortsett från att jag gick upp tidigt och att jag fick möta en skata i kiorren..  men nu sitter jag här med en ostsmörgås, smoothie, data och radio och gör nästan precis lika lite som jag skulle göra hemma men skillnaden är att jag får pengar för det här.. lagom skönt

Gårdagen spenderades i p-hagen med lite roligt folk, de drack, inte jag. Men jag hade lika kul för det, om inte roligare. Här har vi några bilder sen kvällen









A month apart

Hej världen

Jag har nog inte haft en enda sekund ledigt känns det som, alltid händer det nånting, men jag ska inte klaga. Jag har hunnit med en spårad natt som spenderades hos matilda, i västergård, i pershagen på två ställen och sist men inte minst i Östertälje. Sov ungefär en halvtimme den natten.. men kul var det! Sen jobbade jag i elva timmar.. fml känsla på det. Efter jobbet fiskade jag med Maya, sen har jag gjort saker som jag inte minns att jag har gjort, men jag var på allsång på skansen hela tisdagen iaf, sen fira mamma och harry p i onsdags, sen trodde jag att jag skulle jobba igår, så jag åkte dit men fick åka hem igen för det skulle jag inte. Då var jag hos familjen Borg hela dagen, sen hade vi vackstamöte och därefter spelade jag minigolf och våldgästade Sofia.

Snart ska jag iväg till en hemsk tråkig risk ettan där jag ska spendera fyra, fem timmar. Usch säger jag bara...

Här kommer lite bilder sen dagarna som gått




Bästa filmen någonsin

Det finns INGENTING som kommer kunna slå den filmen jag precis såg. Herregud, det helt otroligt. Jag är i extas!!! Den kommer förbli världens bästa film också, jag har nog aldrig varit så insatt i en film förut. Jag var räddare än nånsin, jag grät floder och jag kunde inte sluta titta.
ALLA måste se den här filmen, jag ska kolla på den en gång till den här veckan, helt sinnes
Kan inte förstå att alla filmer är slut nu.. I nästan hela sitt liv så har man levt med Harry P.. och nu är det slut, nu finns det inga fler filmer att vänta på. Usch.. men fysatan var bra dom är.
Jag får ryck... jaja jobb imorgon, tidig uppgång.. ska drömma om harry p ♥
Natti folket

HARRY P

Mycket har hänt de senaste dagarna, men det berättar jag mer om en annan gång

Idag fyller min älskade mamma år och jag vill gratta henne. Grattis ! ♥
Vi har varit ute på picknick för hon droppade kryckorna igår efter typ två och en halv månads användande, och sen har jag varit duktig och lagat mat och bakat efterätt, och köpt hennes nya favoritskiva, känner mig för en gångs skull som en duktig dotter.

Men slutsnackat om det, nu gäller det, this is it. Det är dags för ... HARRY P!!!!!! jag är lyckligare än någonsin, jag är förväntansfull, jag är så nyfiken men samtidigt så vill jag inte att det ska vara slutet. Aldrig mer kommer man sitta och vänta på en ny film och tänka på vad som händer i nästa. Nu kommer vi ha alla filmer och man får bara kolla på samma om och om igen. Dock tröttnar man aldrig, det är helt otroligt vad bra det är. Herregud säger jag bara

Det kanske låter astöntigt men helt seriöst, harry p är bäst. Så nu ska jag gå och vara lyckligast i världen och få se på ännu en av världens bästa filmer, och efter att ha sett behind the scenes på den här filmen så har jag insett att den kan inte vara dålig.

jag hoppas ni är avundsjuka för det skulle jag vara´

 


California king bed

Hej mina kära vänner

Dagarna går snabbt när man är ledig!

I onsdags var jag i skärholmen och hittade en del, lite bikinisar och annat. På kvällen åt jag, matilda och oscar på Asian roxy och hade det trevligt. Senare på kvällen kom frida till mig och vi lekte lite med fia, sen mötte vi upp oscar och han och jag tog ett nattbad.

På torsdagen gick vi upp i tid och åkte ner till stan, där hittade jag två klänningar, två byxor och ett skärp. Allt i svart, färgglad tjej. Sen köpte vi nancys och åkte ut till tullan med oscar där vi chillade hela dagen, sen kom vi hem till orre där vi kollade tv och mös. Sen mötte vi upp anki och tog ett nattbad igen, och åkte hem till oscar därefter och sov i någon timme eller så. Vid kvart över fyra åkte jag och orre till skavsta med hans pappa, skulle släppa av honom vid flygplatsen, och så körde vi tillbaka och kom hem vid halv sju och la oss igen. Sen på dagen åkte vi till malmsjön där vi träffade på sofia, flisan, maya jennifer och mayas mamma som vi badade med. Efter det var det hets hem och fixa sig och sen köpa present till steffe och hem till henne på tjejmiddag. Där var det flippat som vanligt, tänker inte säga mer. Senare på kvällen åkte vi hem till Ida, där sov jag ibland och andra sekunden stog jag och hoppade och fucka ur i sofforna. Tog en sväng förbi max och hälsade på frida innan vi sedan tog oss hem och sov.

Idag har jag jobbat mellan två och sju, dödat ett antal bronsar, skojar inte om det var typ 100 st. Och nu ska jag ta mig till Matilda för lite chill, imorgon bitti är det jobb igen! love life.

Här kommer bilder sedan dagarna, hej och hå hejdå





 


this time for africa

hejdär

Gårdagen gick snabbt, först var jag på kansliet och fixade, sen på stan med minna. Letade efter bikini, jeans och skor, fick med mig ett par nya short hem. Bra! Sen åkte jag hem till Orre och sov i några timmar, därefter tog jag mig till Barolo där vi mös med tjejerna och sen hem till Emelies nya lägenhet ( som var hennes gamla) men iaf! Sen kom min snela kompis och hämtade upp mig och jag åkte hem och sov.

Nu har jag varit ute och sprungit, fast med min håll och kramp så blev det inte så mycket springa, typ 50/50 spring och gå. Hursomhelst! Nu ska jag hoppa i ett bad, sen dricka lite smoothie och därefter åker jag till skärholmen med Oscari och Johanna, hoppas på bättre tur idag med att hitta det jag behöver!

Han tror han är något


Mys på barollo med mina fina tjejer+ lucceboi



sooo long suckers xF


beach 2020?



Biffen looooooooo

eller inte..


halllå

Har precis kommit hem från en springtur och en promenad till mälarbadskiosken där jag våldgästade anki i någon timme, och en hemsk promenad hem med skavsår och tomt på batteri på mp3n. fml

Nu ska jag alltså försöka bli lite hurtig, för häromdagen insåg jag att "shit det är bara en månad kvar tills vi åker till Ayia napa" och då blev jag lycklig, tills jag insåg att min träning tog slut för två månader sen när jag skadade mig. Så nu ska jag försöka bli lite hurtig och vara ute och springa, och hoppa hopprep och träna så jag kanske kan förbättra mig lite tills vi åker. Dock lär det ju inte bli beach 11 direkt, men jag satsar på beach 20, lika bra att börja nu.

Mitt klumpiga liv hjälper mig lite grann också, skulle dricka zingo ur en flaska som jag har här brevid mig, men ville göra på ett roligt sätt och hälla i korken, dock träffade jag inte korken och typ ett helt glas zingo åkte ut över mig och mitt nytvättade golv. Därför drack jag ingen zingo, får tacka mig själv!

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och hoppa ner i ett skönt bad, sen blir det planering av vackstalägret och sen leka med anki och sofiatönten. hajdo


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Hallå mina vänner

Ännu en helg har gått och det är nu Juli, mindre än en månad kvar till Ayia napa och knappt något mer jobb för mig den här sommaren. Jag är lycklig

I fredags var min sista dag på jobbet, jag hade bakat kladdkaka och dom som jobbade där hade bakat sockerkaka så det blev mycket fika! så fick jag även lite presenter och kort som tack för att jag jobbade där, gulligt av dom! Åt lite thaimat och drog mig vidare till Pershagen där vi mös hos Filip med massa coola snubbar.

Förresten har jag köpt en ny kamera! som jag och matilda fyllde direkt med dubbelhakebilder som tyvärr har visats för Andreas och några då jag glömde den i hans bil.. YES

I Lördags så gick dagen rätt snabbt, hade tänkt spela minigolf men det hann vi inte med.. Åkte ner till stan med Matilda och Johanna och köpte present till vår kära Olli, sen mötte vi mizi, steffe och trotzan och chillade med dom. Sofia åkte med hem till mig och vi satt och lökade tills vi insåg att vi skulle fixa oss. Hos Olivia så drack vi lite bål och var sociala med släkt och vänner. Sen begav jag och Sofia oss till gnesta, där vi var tvugna att ta en promenad på EN TIMME för att komma till Camilla dit vi skulle. Där hade hon lite sommarfest och massa folk var där, jag var dock inte den mest taggade tjejen på jorden, men hade kul med alla hockeykillar och sofia. Åkte hem vid ett tiden tror jag, åt lite max med ågren och nathalie, tog dock bara hamburgaren så lämnade jag pommes och cola på mitt skrivbord... och det ligger fortfarande kvar här brevid.. fräscht

Idag har jag varit lite hurtig faktist, var ute och sprang i 50 minuter, sen strechade jag och ramlade förbi ett träd rakt in i ett elstängsel och ner i en hage och låg där på rygg och hoppades att någon filmade, för det var nog bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Men tyvärr var ingen där och jag låg och skrattade för mig själv, sen tog jag mig till matilda, sen till oscar och så åkte vi ut till Sofia och åt middag ( och jag har fortfarande på mig träningskläder och springskor och har inte duschat) fräsch tjej. Sen åkte vi hem och duschade, blev upphämtade av oscar och fredrik, hämtade johanna och matilda och så åkte vi ner till en brygga vid udden och satt och spelade kort, lyssnade musik och åt massa gott. Efter det åkte vi bara hem och nu sitter jag här.

Jag har fått en ny favorit som jag inte fastnat för så mycket tidigare, men nu har hon slagit till med många bra låtar, nämligen Veronica Maggio. Här är några av mina favoriter

Snälla bli min


Inga kläder


Välkommen in


Jag kommer


Här kommer de få bilder jag har sen gårdagen



puss och kjaaam



heddå dagis

Imorgon är det sista dagen på mitt jobb, kommer bli så sjukt skönt, men ändå tråkigt. För även om det kan vara segt, så ska jag inte klaga. Jag kan ha bland de bästa jobben, leka med barn... Och det bästa är att jag är så lat att man skulle kunna tro att jag är dagisbarn istället för fröken. Det jag har gjort de här veckorna är precis det barnen gjort. Lekt med lego, lekt i sandlådan, gungat, kört kurragömma, pussla och allt annat roligt. Det bästa har nog varit när jag lekt med ett barn som gått därifrån, och jag har suttit kvar och lekt ensam i typ en timme. Haha bra där. Idag så låg jag själv i vilorummet och lyssnade på saltkråkan och lotta på bråkmakargatan på ljudbok i typ en timme...

Hur som helst så kommer jag faktist sakna dom där knattarna. Jag har samlat på mig lite grejer under tiden jag jobbat, så som pärlplattor, armband och så har jag fått ungefär 20 teckningar av barnen. Och lite bilder har jag fått med under tiden jag jobbat, så här kommer dom!









Nu har vi bilder så det räcker och blir över. Hejdå dagis



RSS 2.0