fiafiafia

Hallå! Är hemma en sväng från att ha varit hos fia där vi lekt i spöregn, kollat film och sovit, och idag varit där, sen hos johanna med matilda och nu hemma! Ska duscha och sen vidare till matilda, och därefter till fia igen.

Den här veckan har varit fylld med fiafiafia, tur att jag gillar henne då, så man står ut. HEHE:))))

Ikväll blir det lite trevligt hos henne, kanske bastu, vattenpipa, bad, musik, lite dricka och bra umgänge! Där spenderas natten igen, och imorgon blir det att träffa min saknade cecilia !

Ha de bra gott folk

Mayas bild sen Eurogym


danmark och åland

DANMARK

På lördagsmorgonen begav sig 36 södertäljetjejer till Odense i Danmark där Eurogym var. Vi hade så sjukt roligt, tränade allt möjligt, cykling, crossfit, dans/aerobic, tumbling, trampett och allt möjligt. Vi hade även våran uppvisning på tre olika ställen. Ett var på ett zoo, ett vid ett köpcenter och ett vid kusten. Resterande tid var kvällar och de var fyllda med evangemang som garden party, öppningsceremoni, gala,konsert, avslutningsfest och annat.

Det var fyllt med händelser nästan hela tiden vilket faktist bara var roligt, man blev lite trött men det var det värt det! Vi åkte och badade vid något utebadhus också där en tjej fick magplask från typ tian. Klockrent. När vi var på kusten så badade vi i någon bäck, bara typ vi som kan göra något sånt. Sverige var galnast, det var flera svenskar där och dom var snälla och trevliga. Vi gjorde visserligen inte så mycket med just dom men jag kan ju säga att på paraden var vi högljuddast och mest taggade skulle jag tro!

Jag behöver inte säga så mycket mer, en grym vecka med fantastiska personer ! Och här kommer bilder från mayas kamera.







ÅLAND

Som varje år så är vi en vecka på Åland, i år på ett nytt ställe. Det var bra, allt var väl bra förutom att det var långgrund och det inte fanns någon brygga. Jag fiskade inte särskilt mycket, det var så varmt i vattnet så det var inte så bra fiske ändå. Jag övningskörde, badade, tränade och gjorde allt som man alltid gör på Åland. I mitten på veckan blev jag sjuk så jag blev en aning rastlös, men så får det vara ibland. Alltid skönt att komma bort dit iallafall, lite mer hemlängtan denna gång eftersom jag var borta veckan innan också!








I'm a dancefloor lover



Nyköpta skor, båda från scorett. Eller de till höger får jag i födelsedagspresent! Dags för mig att börja använda högklackat! kanske var på tiden...

Igår åkte jag till Olov och Alva igen, Matilda som är så himla bäst och bra stannar hemma för att hon ska jobba men låter mig åka ändå! kom till matilda vid ett och började se oc. Idag har jag bara köpt skor, överkast och en hylla till mitt rum, sen övningskört och varit med fia, i slutet kom maya och minna också, mysmys !

Dags att sova tidigt, under mina dagar då jag varit hemma har jag knappast tagit det lugnt, men imorgon bitti kl.8 är min första körlektion med trafikskolan, är nervös... men det går säkert bra ! sen kanske det blir mariefred och åka båt och äta till stockholm, dagsutflykt!

Nej nu ska jag sova, allt som händer... är fötter, de går ingenstans. Alltså, mina bilder sen Åland och Danmark kommer när jag orkar !

one



En uppdatering sen senast, fortfarande inga bilder sen mina veckor borta men jag har bilder sen annat. Nämligen i mitt förra inlägg pratade jag om att ja och fia skulle vara hundvakter men blev bjudna på partay, det visade sig senare att vi åkte dit ändå, hade galet roligt och började vår tillbakafärd vid fyra från östertälje och gick i snabb takt ända till vattubrink där vi var vid kvart över sex. Hurtigt som satan! Och vi skulle vara hundvakter för en "gosig hund" men icke. Den bajsade, kissade och spydde inomhus, inte alls så mysig!

Senare igår var jag och fisen med maya och därefter hem och sova hos mig, top 1 idag var nancys! och 2 får vara att jag har köpt nya klackskor och 3 får vara denna låt som är där uppe !

Ikväll får vi se vad som händer, kanske blir det hem till samma olov igen, där det är samma drag igen! I'm tagg. yeah. Hur som helst blir det natt med tildis.

Bilder sen i söndags!




dancing on my own

Gårdagen bjöd på

vilsna stunder i spöregn, skaka rumpa, nytt folk, dygnsura kläder, förstört hår, förflyttande till olov, gosedjursberättelser, poolbad för vissa, musik och dans, träffa gamla godingar till vänner och mycket mer! 

Jag hade en rolig kväll och kan säga att hur bra allt än var, så var det bästa att lägga sig i sängen och veta att jag kan sova hur länge jag vill, i min egen säng. 

Idag har jag bara lunchat med virri och sen övningskört lite med far min. Nu ska jag bege mig till matilda och sen till en som Sofia känner där vi ska vara hundvakter hela natten och busa. Det bjöds på party idag igen.  Fast hur kul det än låter så kommer jag nog uppskatta en stor fet godispåse, en mysig hund och en underbar sofia lite mer. 

Inga bilder om Danmark och Åland idag inte ! imorgon.. kanske ! 

Bild sen gårdagen


 


borta bra, men hemma bäst !

äntligen hemma, fast inte länge. Ikväll blir det skaka rumpa i nykvarn. Skriver om allt och bilder kommer imorgon !


Hemma och vänder

Nu är jag hemma från en sån sjukt rolig vecka i Danmark. Kunde inte varit bättre, det bästa på riktigt länge. Kan säga att jag gillar inte portugiser, franska negrer med rastafari, danskar som inte vet vad sova betyder,och platser utan ventilation. Men en grymt bra resa, så sjukt kul. Bilder kommer väl på facebook, och alla kommer hinna se dom innan mig, även alla hemska bilder jag kommer taggas på...

Jag måste börja packa, om fem timmar så måste jag upp för att åka till Åland. Kommer bli skönt, men jobbigt att åka så snabbt inpå varandra.


Ha det bäst här hemma!

Eurogym



Imorgon kommer jag alltså åka till Odense i Danmark där det är en gymnastikfestival som de kallar det. ca 5000 gymnaster från hela europa samlas i samma stad i en vecka. Man ska gå på sex olika träningspass eller workshops som de kallar det. Jag vet inte vilka alla är men det är t.ex. Cykling, Aerobic/dans, tyngdlyftning, tumbling och lite gympaträningar.

Vi ska även ha uppvisningar på ett nummer som vi tränat in, numret är ca 10 minuter och ska visas på olika platser i Odense. Jag tror det var på stranden, i en park och i ett köpcentrum om jag minns rätt ! Vi kommer ha speciella kläder och vara sminkade och fixade för att spexa ordentligt.

Resterande tid kommer vi att vara på Garden party på ett zoo och ha en avslutningsfest, vi kommer även att göra en egen flashmob med låten alors on danse och göra en egen uppvisning med alla gymnaster som är med.

Det känns galet bra och vi kommer nog ha det så sjukt roligt ! Problemet med mig är att min packning är enorm, jag har svårt att prioritera. Menmen! Jag får väl bära halva min garderob med mig.

Nu ska jag packa vidare och sen hem till Sanna och mysa. Ha en underbar vecka så skriver jag på fredag när jag kommit hem om jag hinner !

skaka rumpa

tjena tjena

Jag lever. Under de senaste dagarna har jag

• jobbat som en idiot

• tränat i fyra timmar både tisdags och idag

• sovit hos maya med matilda och fia

• sovit ytterst lite 

• jobbat ännu mer


• Varit hurtig och sprungit, kört styrka och strechat med matilda


 • köpt bikinitrosor, linnen och en kjol


• ätit på stan med cecilia
 

• ätit donken efter träningen nu

bra lista... haha. mitt sommarlov flyger bort. Sista jobbdagen imorgon (för tillfället), på lördag åker jag till danmark med gympan. Därefter åker jag till Åland dagen efter att jag kommit hem. Ska bli skönt att komma bort !

Nej nu måste jag flytta min enormt trötta rumpa och släpa mig till dushen!


9B bästa klassen som finns

Tittade runt på några sparade youtubeklipp och hittade den här filmen som Fredrik i min förra klass gjorde för ett år sen innan vi slutade 9:an. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det är ju så fint gjort ! Men jag kan inte hålla med om att det var bästa klassen, men ändå. Den var faktist bra !



oh happy day



We gon' light it up, like it's dynamite



halloj!

de senaste dagarna har bara rullat på som vanligt, jag har jobbat hela veckan och tre timmar igår. I torsdags efter träningen åkte jag till emelie där det var massa trevligt folk, de drack, dock inte jag. Kom hem vid kvart över ett tiden och hade haft en trevlig kväll. I fredags gick jag och matilda en lång promenad till minna där vi spenderade kvällen lugnt med brudarna.

Igår jobbade jag ju som sagt och därefter åkte vi till malmsjön och badade. På kvällen åkte vi till rönninge där det var lite seg fest, men det kan inte alltid vara bra ! vi åt kebab och sen åkte tove med mig hem och vi somnade runt halv tre tiden. Idag har vi bara solat och badat på malmsjön, grymt skönt !

Nu ska jag och mitt nya linne och min lite brunare kropp dra mig till maya där det blir mys med henne och fia på en filt med vindruvor och annat gott !

ps. som jag sagt till alla runt omkring mig och så men ändå, jag får jobba vidare på mitt sommarjobb ! YEY

hare kanin

Lite finare lite bättre




Idag för två år sen tog jag mina tusentals väskor med tontals med packning ut till alphyddan där jag skulle spendera två veckor med folk jag knappt kände. Jag skulle lära mig en massa om gud och livet, jag skulle lära känna nya människor som jag innan lägret hade fördomar för, iallafall de flesta. Jag hade inga stora förhoppningar om någonting.


När jag kom hem från det där lägret hade jag använt alla mina kläder och all packning, så det kändes okej att jag tog med så mycket, jag lärde mig visserligen ingenting om gud. Men nästan alla de människor jag hade fördomar mot, visade sig vara så himla fina personer! Jag trodde aldrig att när jag skulle åka hem från det där lägret skulle jag ha ett helt nytt umgänge, som på ett sätt förändrade mitt liv. Efter att ha spenderat två veckor tillsammans ute i ingenstans så tror man att man borde tröttna, men vi fastnade och stannade kvar med samma personer. Kväll efter kväll, i ett halvår spenderade vi den mesta av vår fritid till varandra.


Att just ha gjort valet att konfa mig i östertälje och inte i brunnsäng, var ett riktigt bra val. Allt som hade med det att göra, med konfa 08, är nu mer historia kanske. Men minnena finns fortfarande kvar. Jag saknar alla så in i bomben ibland, alla stunder, att bara sitta tyst i ett rum och lyssna och sjunga massa fina låtar. Att somna och känna att när man vaknar upp igen så kommer det en ny dag med samma härliga personer, alltid lika roligt och alltid lika bra. Jag saknar det. Det skulle kanske inte gå att dra ihop alla igen och göra samma sak, men det är värt ett försök. Annars vill jag leva tillbaka till minnena. För dessa minnen går inte att glömma bort, det var en period av lycka.


jag är kung över ängarna



Nytt sommartugg


Drängarna- Kung över ängarna



Mika- We are golden


Shakira- Waka Waka


Jasper forks- River flows in you, eric chase remix


Stromae- Alors on danse


Edward Maya- This is my life


David May- Superstar

RSS 2.0