Irreplaceable

Godkväll eller något

Har precis kommit hem från basketmatchen där Kings vann. Bra match faktiskt. Har inte hunnit vara på match på länge så det var kul att gå.

Innan var jag och Maya på stan i hopp om att hitta den perfekta nyårsklänningen, men Nej såklart inte. Hade iallafall bra sällskap med mig!

Blir ett kort inlägg men jag har inte så mycket att säga. Ska försöka få i mig lite krubb, mamma har lagat något för att jag ska kunna äta. Vet inte vad felet är med mig men jag får inte i mig mat. Jaja önska mig lycka till!

Hörs väl imorgon eller något. Närmare det nya året. Kanske till och med drar en sammanfattning om året. Vore väl spännande? Tjoho osv.

Kramis bananis


Jag orkar inte

Det har gått en vecka och tre dar sen operationen och jag ger upp. Den där ÄCKLIGT stora skon med de där ÄCKLIGT jobbiga kryckorna. Skon är bara i vägen hela tiden, mest på natten. Det går inte att sova med stenjäveln. Kryckorna är cp och funkar inte på varken is, sten eller annat underlag. Jag orkar verkligen inte vara handi

Igår hämtade Max, Johan och Alex upp oss och vi åkte till någon ölpub. Kände oss missanpassade och flyttade oss till olearys, när Jag ska dra därifrån så åker en av broddarna ner på kryckan och jag drar världens fall mitt på golvet, från trappan. Ville dö av smärta och alla kollade. Det här suger, på riktigt

Men för att sluta vara deprimerad så kan jag ju berätta att jag iallafall har lite planer till nyår, såhär tre dar innan men det får vara. Skönt det så slipper vi låtsas som att man är magsjuk för att man inte har några vänner. Ikväll blir det myskväll hos Sofia med tjejerna.

Hörs sen. Kramizzzzzzzzzzz


Dödag

Idag har det varit en sån dag då man bara ligger i sin säng, hör inte av sig till någon och kliver inte ut ur rummet förrän det är middag. Kom hem vid halv tre igår natt. Så jag sov ut ordentligt och spenderade min dag genom att pendla mellan gossip girl och candy crush på paddan. Och ibland har jag även sagt vilka kläder jag ville spara och slänga osv till mamma som stod och städade mitt rum medan jag låg och spelade spel. Åhh världens bästa dotter, nej men jag är ju handikappad så då gör jag det jag kan och hon det som hon kan!

Nu har jag iallafall tagit tag i livet och hamnat hos William. Så nu får vi se vad som händer!

Har inget mer att säga, här är en bild på när jag luftade min fossing idag.. Tåbira deluxe

Xoxo

Ekiz


Fullt upp

Fortsätter mitt liv som om jag inte alls saknar ett ben, har en pjäxa på foten och hoppar på kryckor. Har lunchat och gått på stan med Emilia i fyra timmar idag, åkte till henne, åt sushi och åkte och bowlade. Som en boss så vann jag trots mitt handikapp och jag använde inte ens rutchkanan! Stoltsomtuppen

Nu sitter vi i Fridas säng, Jag och tre tjejer och pratar om allt mellan himmel och jord. Men mest hatar vi, för det är vi bäst på. Finns så mycket att hata på.

Hursomhelst en bra dag i mitt sjukskrivna liv! Puss och kram från ekizzyrra


Juldagen

 
Den enda dagen under julen som nästan kan vara bättre än julafton, det måste nog vara juldagen. Åtminstone sen jag fyllde 18. Eftersom juldagen är dagen då alla går ut så tänkte jag göra detsamma, trots mitt handikapp. Så jag tog mig ner till stan där vi åt mat hos minna och alla tjejer började föra. Drog ut riktigt tidigt eftersom det är fullproppat med folk på juldagen. Men trots att vi var där vid tjugo över nio så var kön redan lång. Men handikappad som jag är så fick jag hoppa in direkt om jag ville, men jag ville vara mänsklig och dessutom inte gå in helt mobbad så jag ställde mig i kön.
 
Väl inne träffade man ALLA, och då menar jag verkligen alla. Den ena fullare än den andra, men jag hoppade runt där lite lycklig och alla behandlade mig som en gudinna och gjorde upp en gång när jag kom. Okej riktigt så var det ju inte, men jag önskar att det vore så! Fast det var faktist väldigt många som flyttade på sig, sen fanns det efterblivna människor som inte kunde ta det lite lugnt utan knuffade ner alla i sin väg för att man hade sett en kompis typ.. Bortsett från det var det en sjukt rolig kväll! Vi rörde oss vidare till kebabpalatset där killarna tröck i sig en kebab. Sen satte vi oss i en londontaxi med en skön taxichuafför och åkte t ill pershagen.
 
Hela dagen idag har knappt funnits. Vi sov bort halva dagen, spenderade några timmar vid tvspelet, skyndade ner på stan för att hinna kliva in på kringlan och se att allt stängde, V Ä R T, och nu är jag och lökar i sängen med min nya dator som jag verkligen inte förstår mig på.
 
Vad som sker ikväll är ännu ett mysterium, jag hoppas på en fet godispåse, en bra filmrulle och fina vänner. Synd att det inte kommer gå då för alla mina vänner är så jävla fula HAHAHAHAHHA nu var jag skön
 
Signar ut och bjussar på de enda bilderna jag har sen igår (två stycken) GRATTIS!!! tack

Julafton

Snart är hela det här spektaklet klart. Alla ärenden har gjorts, Kalle anka har setts, vi har ätit julmat så vi alla väger några kilon till, alla jävla finska nubbar har gjort övriga familjemedlemmar lite extra lyckliga. Och visst är vi en typiskt svensson svensson familj men så ska det vara. Julafton är faktiskt den enda dagen på året då jag spenderar en HEL dag med min familj. Nu på kvällen har även min älskling kommit, jag köpte en tröja som faktist passade honom så jag är mer än glad. 
 
nu till det som jag fått då (kommer bilder på det sen när jag ska leka med mammas nya kamera)
 
jag har fått :
  • En plattång
  • Smink
  • Nagelset
  • 1000 kr på HM
  • Tvspel (överlycklig)
  • Strumpor
  • Dator
  • Extern hårddisk
  • Choklad
  • Termosmugg
  • Blommor och en middag på la cantina
  • Ice age 4
  • Lampskärm (fråga mig inte varför)
vet inte om jag fått något mer men det här är vad jag kommer på! Är supernöjd över alla fina julklappar. Nu sitter jag med min nya favoritfilt som jag kommer bosätta mig i. William fick den av mina föräldrar. Han kommer tillbaka och hämtar mig vilken sekund som helst så jag måste gå!! puuussss

Feliz Navidad

Med en kass kamera så har jag försökt ta lite julbilder, så de får det bjudas på medan jag väntar på att öppna julklappar!!

Julafton

Sitter i bilen medan familjen är uppe och tänder ljus och farmor och farfar. Som handikappad kan man inte följa med.

Ja visst är det julafton igen, lika mysigt som vanligt. Inte lika spännande som när man var liten. Men samma glada stämning. Vaknar av att mamma och pappa kommer in med första julklappen. Man får alltid öppna en julklapp på morgonen, vilket alltid är en film, och visst var det det, Ice age 4! Jag ska så se den idag.

Julgröt och allt annat, det ska vara som det alltid varit. Ska väl ut till Helenis sen och tända ljus hos min kompis. Sen blir det Kalle anka, julmat, karlbertiljonssob men INTE Svenssonsvensson firar jul,, den visades igår. Idag är det den nya svenssonsvensson filmen, men den lär väl också visas. Jaja, julafton! God jul alla fina


Kli attack

Justja, för att inte tala om hur mycket det KLIAR! Är tacksam över att Jag slapp gips utan fick en stövel som man åtminstone kan ta på och av. Mamma har precis tagit av allting och nu luftas foten. Och jag kan inte stå emot med att ta dit fingrarna och kliar. Helt sjukt vad det kliar! Min fot ser inte så fräsch ut heller

Men annars då, godmorgon!

Efter mitt deppinlägg igår så satte jag på TVn och kollade på summerburst festivalen sen i somras. Både saknade den och längtar till i sommar då jag ska dit igen. Sen kom pojken min och höll mig sällskap. Nu har jag inte tagit någon tablett än, ska bara dra Alvedon tror jag.vore skönt att slippa må illa!

Nu är det dagen innan julafton och massor ska göras. Bakas knäck, klä julgran, köpa sista julklapparna och säkert massa annat. Njut av de icke fräscha bilderna sålänge så skriver jag väl ikväll eller något! Love


Sanningen om handikappslivet

Varning för ett ganska bittert inlägg, men det kunde man nog ana redan från rubriken. Hur roligt kan det vara att vara handikappad?

INTE KUL kan jag berätta för er som inte hade den känslan. Nu har det gått några dagar (onsdag torsdag fredag och idag är det lördag) så Jaa.. För ca 3 dagar sen kom jag hem som ett handikapp. Jag har hunnit göra en del, gå på stan, varit i Stockholm, haft kakbak, fikat, myst med vänner och pojkvännen osv. Men det är inte enkelt. En grej i taget, måste ha all tid i världen (vilket jag har eftersom jag är handikappad och mobbad), måste ha proppat i mig tabletter för att slippa få ont, men istället bli hög på allt morfin.

Den jobbiga känslan av att halka med kryckor och smälla ner den nyopererade foten för att blöta stenplattor utomhus vägrar fungera tillsammans med kryckor, varken utan eller med dubbar. Känslan av att hoppa runt på stan och alla tittar med sånt medlidande som gör att jag själv tror att jag är döendes. Snälla.. Det blir inte lättare av att ni står och tycker synd om mig. Bär mina påsar eller ta upp kryckorna när jag tappar dom. Stå inte bara där och kolla som några svennejävlar som är socialt inkompetenta.

Allt morfin gör mig typ full dygnet runt, men inte på ett roligt sätt. Du blir snurrig, illamående och vill bara sova. Ska nog sluta med de tabletterna snart, blir helt fucked up.

Sen känslan av att komma hem och ta av sig ena skon, för att sen vilja ta av ANDRA. Men nej. Jag ska leva med en jävla pjäxa i tre månaders tid, observera för att det är ROLIGT. Och att sova med ett berg av kuddar med min kompis pjäxa på. Och den är så himla smidig så åker foten utanför sängen så är tyngden för stor så hela jag åker ner på golvet.

Men bortsett från det så är det skönt att ha små tomtenissar runt en hela tiden. Pappa är min personliga assistent, kan bytas av med William eller vem jag än är med. Jag kan ligga i min säng och ropa så får jag vad jag vill ha, frukosten är framme när Jag kommer ner. Sjuts från dörren och vart jag än ska. Får massa medlidande från de som faktist kan ge mig något när det är synd om mig. (Jaa jag älskar er mamma och Pappa).

Så sammanfattningsvis, om jag bara fick leva med servicen fast kunde gå på båda fötterna så vore det underbart. Men man kan ju inte få allt här i världen eller hur?

Jag ångrar nog ändå inte operationen, längtar som en tok efter dagen då jag får ta mina första Springsteg igen.

Det blir bra det här! Om prick ett dygn är det julafton. Årets mysigaste familjedag. Ser faktist fram emot att få se vad alla tycker om mina julklappar i år. Är faktist någorlunda nöjd med mina köp. Hoppas de tycker det också!!

En trött tjej signar ut

Godnatt mina vänner


Äventyr

Har precis kommit hem från lite äventyrande med pappa in några timmar, tröck i mig lite smärtstillande, drog på mig myskläder, duschade håret och sen åkte vi. Till kansliet och fixa med kvitton, mediamarkt och kolla dator, extern hårddisk och så köpte vi ett mobilskal som är som ett halsband så jag har mobilen med mig på ett enkelt sätt. Sen lunch på nancys, guldsmed och så köpte jag ett par skitsnygga chockrosa mjukisar som jag får över min sko. Nu är jag hemma igen, har typ varit hög på stan av allt morfin. Men annars mår jag bra. Lite illamående bara. Hör av mig när jag har tråkigt igen... Vilket är hela tiden. Kom och håll mig sällskap ! Puss


Mardrömsnatten

Herrejesus vad ont det kan göra. Först var det ju helg lugnt hela kvällen en bit in på natten. Men sen slutade lokalbedövningen att fungera. Aldrig förr har jag haft så ont. Jag ville skrika av smärta. Känns som att någon satt med en kniv i min fot ungefär. Och trots den starka tabletten jag tog innan jag la mig så gjorde det lika pissigt ont. 

Det går inte att förklara hur ont det gör just nu, eller hur ont det gjorde inatt när jag låg uppe mellan 2 och 6. Åhh det där med opererad fot var inte lika roligt längre 

Hemma igen

Kom hem för ungefär två timmar sen Operationen gick bra. Fick åka upp och få massa slangar i mig och en skitsnygg hårmössa. Ville gråta för att Jag var så ful. Somnade in, asskönt. Operationen tog väl typ två timmar eller mer, och jag vaknade upp efter några fler. Slapp gips utan jag ska gå med en fet robotfot i lite mer än tre månader istället. När vi åkte därifrån vid halv åtta har jag aldrig varit hungrigare. Åkte och hämtade ut morfintablettet typ och hämtade Frida. Köpte Max och åkte hem. Har så ont i magen för att jag har varit så hungrig. Men nu har Jag ätit lite Max och tryckt i mig choklad som Jag fick av mina tjejer igår. Anna och Angelica har även varit här och myst med mig och ätit choklad och hört om dagen. Alltid kul med besök!

Än sålänge mår jag bra, men det är för att min fot fortfarande är bedövad. Jag kommer tydligen få riktigt ont inatt och ha det i några dar, ser inte fram emot det. Kommer bli morfinlinda, lever hög. Han har tydligen skurit upp på två ställen, fick se mina stygn på det ena stället för det blödde igenom. Det typ forsade blod ur min fot. Yey.

Vill iallafall tacka för alla fina hälsningar, chokladen från min bror och den fina blomman från min bästa vän. Ville bjuda på alla fräscha bilder sen dagen, men icke. Min mobil ville strejka från det, så ni får hålla er lite till innan ni får se mitt extraben på bild osv! Puss


Uttråkad

Ligger i en sjukhushäng och chillar. Har tagit prover i ena armen och har dropp i den andra. Det som ska föreställa trosor är bland det fulaste jag har sett så jag har på mig mina egna istället. Gangster jag vet.

Min mage kurrar så hela sjukhuset hör, vet inte när det är min tur, ska nog trava Bort med min droppstation till toa snart. Sjukhushäng är Inge roligt, hoppas jag får bli hög och somna snart.

En liten update bara. Puss och kram


Operationsdag

Japp då var man här. Efter nio månader och nio dagar sen jag skadade mig ska jag äntligen få opereras. Det där med nerver är fortfarande i. Men att få sova med min älskade pojkvän fick mig att bli lugnare. Nu är det ingen mat eller vatten förrän efter operationen. Har dock glömt att gå till sjukhuset och göra några prover som skulle gjorts förra veckan. Hehe men det löser nog sig!

Ska snart sjutsa William till jobbet och hem och duscha med infektionsdödande medel typ. Ser intr fram emot att chilla i en vit sjukhusrock med mormortrosor som alla använt osv.

Men för att tala om annat så travade jag runt i Stockholm igår och handlade julklappar. Både till mig själv och andra. Sen stressades det runt för att ha en julavslutning med mina tjejer i nyckelskolan. Vi åt tacos, kollade gympafilmer och bara mös! Kommer sakna dom. Fick massa fina presenter också som tar för den här terminen som jag ska hem och öppna nu! Måste få lite kärlek innan operationen

Menmen. Har inte så mycket mer att säga än. Om jag dör så vet ni att jag älskar er. Och om jag inte så uppdaterar jag om några dar igen när jag är lite levande.

Love


Dan före dagen med stort D

Åhh jag orkar inte

Som ett barn inför julafton så kan jag inte ens sova, och det är inte ens idag som det gäller. Vill inte veta hur det blir inatt. Har opererats förut men det var bara tummen, är nervös över att sövas. Usch ! Det är inte ens något märkvärdigt. Vill ha någon med mig, HELA dagen. Varför är alla upptagna för? Forever alone


Every end has a new beginning

Och så var det måndag igen.

Helgen har varit bra ! Hade myskväll i fredags. Åkte till Stockholm med Matilda och Max i lördags. Matilda shoppade och Jag och Max sprang runt och kollade på allt som var fullt och var allmänt jobbiga. På kvällen firade vi Anna med middag på ceasars och utgång på stripen. Nu för tiden är gammelfarmor Linda trött på utgång och hatar Södertäljes krogar för de suger. Men när det väl är ett bra evenemang så kan det vara utgång. Detta var min sista utgång på fötter på ganska länge och gruppen de vet du var där och då är det helt klart värt. Hade en sjukt rolig kväll där jag fick träffa alla roliga människor som man inte fått träffa på länge. Och i slutet fick jag även en halvtimme inne på olearys tillsammans med de vet du och de är assköna. Lycklig tjej signade ut den kvällen med andra ord. Somnade med Fidde tillsammans med en affisch på dessa grabbar. Kult kväll sammanfattningsvis

Igår hade vi gympamys hos min gamla tränare där vi kollade filmer och fikade med hela laget. Sen lekte jag med mina friends som vanligt och till kvällen åkte jag till phagen. Imorse blev det impulsjobb och jag åkte till Stockholm innan julbordet. Sen var det julbord på Taxinge slott, har nog aldrig ätit så mycket i mitt liv. Det ena efter det andra, och när man tror att det är slut så visar det sig att det finns kakbuffé också. Helvete vad fet jag är nu

Åkte förbi mitt jobb och sa "hejdå" till mina boende. Jättekonstigt att säga hejdå som om jag ska resa bort eller något. Men jag träffar nog inte de förrän i april igen så då känns det som en bra grej att göra. Känns som att man väntar inför domedagen. Allt ska vara klart innan osv. Jag har varit redo så länge. Men nu börjar jag bli rädd, det är för nära.

Nu när jag skrivit min långa roman ska jag dra på mig mjukisbyxor och springskor och möta upp min bästa vän. Vi ska dra vår "sista" promenad.

Ha det bra kompisarrrrr


Anyplace is better, starting from zero got nothing to lose

It's friday bitchesssss
 
Jag som har jobbat så mycket denna vecka är verkligen överlycklig över denna dag, nej men skämt och sido så känns det ändå bra med helg. Då är alla mina vänner lediga också så jag slipper känna mig ensam och övergiven
 
Vad har jag gjort de senaste dagarna?
 
Joo, jag har passat på att sova ut, kolla gossip girl, äta ute och jaa, typ det. I onsdagskväll kollade vi på The Hobbit som hade premiär. Den var faktist bra, men som alla andra sagan om ringen filmer så var det att de skulle ta sig till en destination genom att kriga och fly, kriga och fly, kriga och fly, men det var bra onsdagsunderhållning! Sällskapet som jag fick med mig var tildis, max, frida och anki. Igår lunchades det på stan igen, träffade tobbe och jag han och frida åkte hem till honom och drack julmust och åt pepparkakor och kollade på luciafirande på svtplay eftersom vi var sämst och sov när alla firanden var på morgonkvisten. Missade vackstas julbord gjorde vi ju också... pisspotta. Borde gå i skolan. På kvällen var det gympaträningar som vanligt, sådär superspännande som alltid!
 
Idag vaknade jag vid elva av att mamma ringer, då tänker man att hon kanske har något viktigt att säga eftersom hon ringde på morgonen. Men NEJ hon hade lunchrast och ville säga godmorgon och frågade om jag skulle äta middag hemma ikväll, ärligt talat. Var det värt att väcka mig för att planera 7 timmar framåt. Särskilt när maten på fredagar görs via telefon då vi jämt beställer mat, antingen, pizza,pasta,kina,sallad,grek eller annat. Då räcker det med att veta tio minuter innan matdags om jag ska äta hemma eller inte. Så mamma... GÖR INTE OM DET!!
 
Resterande dag har jag lunchat på stan (händer aldrig), klippt håret(ja det är kort och jag vill gråta), fixat julkort till mina chefer med foto på oss i personalen(ja jag är världens bästa anställda), och hängt på kansliet(nej jag har inget liv). Det där med paranteser är min nya favorit, man kan liksom skriva de mest orelevanta och ointressanta grejerna utan att någon klagar. Det är som ett undantag till vad man säger eller gör. I digg it.
 
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på deppmusik, en bättre fredagkväll kan man ju ha. Men den blir nog bättre, får ju spendera den med min bästa.
 
Trevlig helg idiuts osv
Nej men att dra en tripp till Barcelona vore ju inte fel, det är väl aldrig fel

Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast

Hej loosers
 
måste säga att jag är stolt som kommit hem helskinnad efter att ha åkt runt i det här ovädret, helvete vad halt det var! 
 
igår hade jag nog en av världens segaste dagar, den bestod av lunchning på stan med pappa och sen sänghäng i åtta timmar tillsammans med min padda och gossip girl. Snacka om att vara deprimerad. Flydde sen över till pojkvännen för att slippa dö av tristess i min ensamhet. Denna dag har varit raka motsatsen, har hunnit en del! Begravning, fika, kanslihäng, hälsa på Körskolan, åka hem, vaccination, middag på stan, ännu mer kanslihäng, en bra träning med tjejerna, provat träna (men det gick såklart inte), kvällsfIka på stan med humle och dumle, filmmys hos fidde och nu hemma. Woho grattis, den ena dagen tar ut den andra
 
tror det har en del att göra med min brutala depression som jag faller in i var och varannan sekund. För precis nio månader sen var jag på sjukhuset med min fot för första gången. Idag skulle jag opererats men nej, varför inte vänta en vecka nu när jag sjukskrivit mig och grejer? Jomenskitbra tack precis vad jag ville
 
Men nu ska jag inte deppa mer som en stackars liten pubertetsunge, får väl skärpa till mig. Men det vore enklare om världen kunde hjälpa till lite och inte bara vara så efterbliven och elak.. Anser att jag förtjänar bättre 
 
godnatt pussgurkor

Sista jobbpasset

Nu har jag arbetat av mitt troligen sista jobbpass på några månader. Skulle egentligen varit två dagar kvar till operation men nej, istället är det tio dar.. Yey. Då vi får väl se om jag hoppar in om någon blir sjuk. Annars lever jag ledigheten i en vecka och det är ju inte heller fel. Har ändå lite saker att göra innan jag blir handicapable eller nåt. typ ... Klippa håret, leka i snön, spela laserdome, köpa juleklappar och sånt annat nödvändFrån får väl helt enkelt se till att göra min vecka värd att vara gåendes på så slipper jag vara bitter.
 
Om det inte riktigt gått fram så är jag HELT ledig imorgon. Ska därför börja med att sova bort halva dagen. Bra för att jag kan! nattinatt
 
Bjuder på en bild på mina töser som var pirater på sydpoolen förra sommaren. Bäst är vad dom är

Uppvisning och finmiddag

Har haft fullt upp hela helgen känns det som. Är helt slutkörd, trots att det är på helgen man ska få vila..

I fredags var det jobb som gällde, var på julmarknad och mös, åkte bara hem och gosade i sängen med gossip girl. Ansträngande? Njaa det här var väl min vila innan det jobbiga. Igår var den årliga juluppvisningen. Årets bästa gympadag. Men den kändes mer oplanerad än vanligt vilket gjorde att det blev mer stressat. Var i hallen mellan 9-19 och hade inte en enda lugn stund. Hann inte ens äta. Men uppvisningarna gick någorlunda bra och det var roligt ändå.

Efter att ha lämnat alla redskap stressade jag och Anna hem till mig där vi fixade oss och stressade ner till asian Roxy där det var ledarmiddag. Jag tröck i mig maten så jag hamnade i matkoma och åkte därefter till Trosa och hämtade mina föräldrar (världens bästa dotter). Tog mig sedan till min tränare Malin där alla ledare förade. Några drog ut och resten stannade kvar. Riktigt trevligt var det, men jag var så trött att jag nästan somnade. Sjutsade hem några av mina tränare och hämtade pojken min för att sen åka hem och sova.

Imorse tog jag en välförtjänt sovmorgon då träningen var inställd för tjejerna. Nu är jag på jobbet och ska snart iväg på nobelfest med några boende och Angelica. Att få betalt för att äta god mat och dricka bubbel är väl aldrig fel..

Men nu måste jag börja fixa mig! Långklänning och klackskor.. Johejdu. Blir spännande ! Vi hörs kompisar


Återbesök

Igår åkte jag, frida och Angelica ut till Vacksta en sväng för att se hur det var där. Imorgon är det ett halvår sen vi tog studenten. Det mesta var sig likt, lite yngre elever, tystare i hela skolan, ingen potatis vid lunchen men annars var allt precis som vanligt. Träffade alla lärare som sa att vi saknades, fick ett champagneglas som matilda hade glömt, rektorn och lärarna återberättade vår studentdag som man själv knappt mindes. Men visst var det skönt att komma till skolan. Konstigt nog. Vacksta gav mig den bästa gymnasietid man kan ha. Så om sanningen ska fram - jag saknar skolan.
 

 
 

Finns ingen bättre

Efter tio timmars slitande på jobbet. Två timmars krigande i lokaltrafiken påväg till jobbet och ännu en pissdag så har min dag äntligen blivit så mycket bättre. Blev hämtad av min älskade som får mig på bättre humör direkt vilket är precis vad jag behöver. Ibland är det små saker som gör mycket. Han är bäst


Visst finns det dagar...

Vilken jävla pissdag rent ut sagt. Är så arg, ledsen, tom och allt vad man kan vara
 
vaknade imorse och det första som slog mig var "en vecka kvar idag". Det är det enda som kretsat i mitt huvud. Att jag ska få opereras är det enda som kretsat i mitt huvud sen den 20 september då jag fick veta det. Idag när jag jobbade ringde de från sjukhuset och sa att min operationstid flyttades fram till den 19e istället för det var en akutoperation som var tvungen att göras tidigare. Vänta VA? Så jag som bara har väntat i nio månader sen jag skadade mig prioriteras bort. Jag har ju avslutat min sjukgymnastik, sjukskrivit mig från jobben, förberett mig med allt och JAG ska få vänta längre. Blir så sjukt arg och besviken 
 
det kanske inte är hela världen att få vänta en vecka till. Men om man sakta men säkert förberett sig på att få göra det en speciell dag, och den senaste månaden har bara varit en väntan inför denna operation, så gör det jävligt mycket att få vänta. Dånskulle jag kunnat bli schemalagd en vecka till. Men nu får jag Inge jobb Den veckan. Det suger så jävla hårt. Om jag tycker synd om mig själv? ja det gör jag. Jag tycker faktiskt inte att jag är värd den här väntan. Det gör så sjukt ont i min fot just nu. Jag har ändå vant mig vid smärtan men efter nio månader äter jag fortfarande smärtstillande för att klara mig. Sen är det inget plus i kanten att min andra fot verkar vara påväg att bli inflammerad för då behövs det kryckor till den också. Den brukar bli så under vintern när det är kallt. Och som toppen på tårtan hade jag inte världens bästa dag som tränare. Rent ut sagt, träningen sög och jag kunde inte ge mina tjejer det de behövde. Har iallafall underbara människor runt sig som märker när man är så arg att man bara vill gråta och låter en få prata tills man inte har några ord kvar. 
 
Ja idag är jag bitter. Ska lägga mig i sängen och försöka överlever smärtan i mina fötter och kolla lite gossip girl som tröst. Hoppas på en bättre dag imorgon, jobb i tio timmar sen får vi väl se vad som händer. Godnatt människor 
 
Sjukt trött på mitt liv som handikapp
 

Heja Linda kom igen, vila får du göra sen

Efter en helg med alla tjejer har jag snart jobbar klart mina nio timmar för idag. Trodde att jag var ledig fram till fredag men icke. Sen ska jag väl inte klaga då jag får mer pengar i januari, men nu har jag fått fyra timmars mer jobb imorgon och tio timmars mer jobb på onsdag. Men det ska nog gå vägen!

Om en halvtimme slutar jag, då ska jag hem och mysa med varm choklad och vänta in min pojkvän. Skriver väl mer imorgon!

Love


Borta bra men..

Hemma bäst. Jaa så är det. Har precis lagt mig i sängen, krupit ner under täcket och ska fortsätta kolla gossip girl. Vilket iförsig har varit min syssla de senaste 9 timmarna. Alltid lika roligt att vara borta, men det är alltid lika skönt att komma hem. Har spenderat hela helgen med 23 tjejer runt mig som ropar på en och frågar dumma frågor. Visst är det roligt, men det kan få vara skönt att få vila lite ibland.

Har iallafall haft en toppenhelg med mina stjärnor. Imorgon väntar jobb! Men det är inte långt kvar nu så Jag får stå ut! Natti kompisar


Fjortistider och pizzapromenader

Jaa lördagen tog precis slut och jag kommer somna när som helst. Det har varit en sjukt lång dag. Gick upp vid sex imorse och fixade hår och åt frukost. Tjejerna tävlade i första poolen. Fina poäng i alla grenar men tyvärr räckte det inte till final. Sen får vi ju tänka att vi tävlar mot 66 andra lag så det är ju inte så många som kommer vidare då det är de tio bästa lagen. Vi ligger iaf nära finalplats vilket vi är stolta över!

Under dagen har vi myst, kollat tävling, ätit massor osv. Dum som jag är så tvingade Jag tjejerna att gå i 45 min till en liten pizzeria så vi vände och gick tillbaka och åt någonannanstans. Alla älskade mig just då

Hela kvällen har spenderats med spökhistorier och sanning och konka. Precis som när man själv var liten. Bara det att det som är mest spännande är vad ledarna har gjort.. Herregud säger jag bara

Nu ska vi natta och imorgon blir det att kolla på finalen och dra en lång bussresa hem igen. Hörs då!

Love


RSS 2.0