D- vitamin

En ny vecka har börjat och lite har hänt. 

Williams roomie har officiellt flyttat ur, vilket gör att jag officiellt flyttar in och ska idag betala min första hyra någonsin. (Sjukt, jag vet, ännu sjukare att jag är 23 år och ännu inte betalat hyra, men nu är det dags). 

Jag hade en skypeintervju i måndags och är nu vidare i processen mot ett nytt jobb när jag kommer hem i sommar. Nästa steg är en Caseintervju. Hade även en telefonintervju från en nannyfirma där jag numera finns med i deras system för nannies och hoppas få att få hoppa in och jobba något. 

Eftersom William är mer ledig om dagarna så passade vi på att samla massor av d-vitamin genom att promenera 7km på Stanford hiking trail. Det måste ha varit 20 grader i solen. Vi konstaterade att Mark Zuckerberg har högst sannolikt gått här ett flertal gånger, och vi försökte avgöra hur många miljonärer vi mötte på vägen. Därefter tog vi en kaffe i solen på vårt favoritcafé, Phils coffee. Där brygger de liksom varje kopp enskilt och tillsätter de smaker man vill ha i själva bryggningen. Supergott 

I helgen åker vi till Lake Tahoe och åker lite skidor med några från laget, och nästa vecka är det springbreak. Just nu har vi det väldigt bra och det är väl bara att njuta, snart blir man väl instängd med jobb eller en hög med plugg. 




RSS 2.0