Långa nätter

Ibland uppskattar man att bara vara hemma med en av familjemedlemmarna, idag och imorgon är det bara jag och pappa. Han och jag är rätt lika med mat, eller ja, vi kan inte laga mat.


Idag gjorde vi beslutet att vi åkte till maxi, köpte en ravioli på burk och ett kilo godis. För att fina till våran burkmat lite så åt vi det med parmesanost. Bättre kan det inte bli!


Nu blir det plugg, and then? äsch de märker jag.


JAG KAN INTE GÖRA ANNAT ÄN ATT ÄLSKA GYMNASTIK


Godmorgon!

Helgen har varit bra, det var en tävlingshelg i Katrineholm som väntade. Har gått upp halv fem två dagar i rad, man kan säga att jag gick upp halv fyra igår eftersom klockan ställdes om. Jag var helt död och igår levde jag på energikickar, jag åt aldrig lunch eller något utan köpte något som gav mig energi, blev hyper, när energin tog slut köpte jag mer. Jag lovar, det funkar!! men när man inte tog någon mer energi så dog jag nästan, har sovit tolv timmar inatt. Sjukt skönt!

I lördags kväll åkte jag till tove där jag var med henne och minna, sen åkte vi till hovsjö på larssas kompis lokalfest, jag var där i ungefär fem minuter och insåg sen att det inte var värt, så jag åkte hem igen.

Mamma gjorde frukost åt mig och jag är klar för att åka til skolan, även om bussen går om en timme. Men det betyder att jag får tid till att dunka musik och göra svenskaredovisningen. WEEII!! hehe.


Jag vill ha vår, glada gröna varma våren!!


Alice in wonderland

Har precis varit och tittat på Alice i Underlandet på bio, den var faktist bra! inte särskilt rolig men lite lik narnia på något sätt. Kommer iallafall vilja se den igen. Och man hade såna där coola 3D brillor på sig också! fast det var faktist lite coolt att se i 3D, jag som aldrig gjort det förut! 
 
Såhär fina var brillsen och så här charmig var jag, speciellt som babian. HEHE


Imorgon är det tävling, ska ta bussen kvart i sex imorgon bitti vilket innebär att väckarklockan kommer ringa runt halv fem. Skönt! Jag som är så morgonpigg...

Men det kommer säkert gå bra, kommer spendera min Lördag och Söndag mestadels i Katrineholm på tävling. Både barnen tävlar, och grupperna där jag tränar ska tävla. Får se om jag också är med, är inte riktigt taggad.


Här är mina charmiga gympabrudar från förra tävlingen, me like!


Back on track

Hallådär!

Känns som att jag inte har haft allt för mycket att skriva om, men tänkte bara säga att gympan börjar gå framåt igen, känns lite skönt. jag har iaf inte ont längre!

Tävling hela helgen, upp halv fem både lördag och söndag, känns inte riktigt så skönt, men jodå! ska kanske vara med och tävla.

Gjort mina individuella val nu också, känns rätt bra, kanske berättar sen!

Imorgon blir det bio med mami, sen sova tidigt. skriver nog då ist!

JUSTJA! jag ramlade av stolen i skolan idag, KABAM och så låg jag där, jag blev rätt utstirrad om man säger så. Men vadå, jag är van att vara mongo.

PUSSPÅSKINKAN (som numera har ett litet liv därbak) den växer för sig själv om man säger så!

Jag och ange på vackstalägret i somras, utklädda till, ja nånting!

Påväg hem till mig


Let it be

Hola!

Igår övningskörde jag för första gången ordentligt och ja... det gick bra, va ute i två timmar på Almnäs, allting rullade, utom bilen. Haha, jag fick inte riktigt igång den, jag sög på det, men när den väl rullade gick det prima!

- Och så startar du bilen

(sätter på vindrutetorkarna)

- Starta bilen Linda, där nyckeln är

- Jahaa!! ja men de kunde du väl säga direkt

- Och så trycker du ner kopplingen

(Börjar fibbla med växlingsspaken)

- Linda kopplingen är en pedal

- Men de kunde du ju säga direkt, vilken är vilken då?



Bra koll jag har!

Idag har jag vart på möte, tränat själv och tränat barn, jag har insett att jag ska bli nyttig, eller ja.. nyttigare, efter inspiration av biggest looser.

Fick även reda på att vi ska ha påskmys hos Anna med gympan i år igen, vilket jag längtar efter! så kul och mysigt som vi hade där har man inte haft på länge, slänger in några bilder för tillbakablickar!






YOHO

Har kommit hem från stan, uppvisningen gick väl lite sådär, fullsmockat med folk runt bertil (studsgolv), ingen springplats eller något, men jag körde iaf ! allt utom flickisar då men de gör så ont.

Gick på stan en sväng med madre efter och inhandlade två par jeans och en väska. Känns som att de behövdes!

Nu: Favvomat, VARMKORV!!


Överallt och ingenstans

Godmorgon världen!

Gårdagen bjöd på mycket, först hos tove där vi fulade oss och sen var alla tjejer, därefter åkte vi till en lägenhet på stan som Fralle hade, där vi var i kanske en kvart, halvtimme. Sen tog vi oss en promenix till Sören där det var lite roligt folk. Efter ett tag där åkte vi till Zäta, träffade folk där och efter ett tag kom dom som var hos Sören också.


Nu snart är det gympauppvisning på stadshuset!


Längtar som bara den till sommaren nu, men våren är påväg! yey

Vackstalägret

Nu har jag anmält mig som ledare i år igen till vackstalägret, det är fyra underbara dagar ute på vackstanäs fyllda med gymnastik, bad och massor av barn, och GOD MAT!!

Tittade igenom bilderna från förra året och hittade den här filmen, det är jag, elin och de älsta barnen på lägret som gör en akrobatikdans, vi var grymmaa!! haha fin var man också... men jag var brun och de är något jag saknar!


Frajdaj

Jag är trött som bara den, kanske för att jag spenderar min sovtid på att ligga i sängen och ha ångest över att jag måste GÅ UPP och trycka på snooze på mobilen morgonen efter pågrund av att den behövde laddas.. bra Linda...

Årsmötet igår var bra, det blev smörgåstårta och massvis med kakor, jag fick förslaget att jag kanske borde vara med i ungdomsrådet i gympan. Jag är ju intresserad och insatt i det mesta, men jag vet inte riktigt, får dra en funderare.

Ikväll blir det mys med tjejerna hos Tove, sen får vi se var kvällen leder!


GYMPAGYMPAGYMPA

Tur att jag älskar gymnastik, annars hade jag inte stått ut! men nu är det bara roligt.

Det blir rätt mycket framöver, har tränat barn nu fyra dagar i rad

Jag och minna var duktiga idag och hjälpte till med bamsegympan ist för Josefine för hon var bortrest. Små glin det där, 3-4 år var ena gruppen och 5-6 år andra gruppen. Äsch, bamsegympa var skitkul! Innan det åt jag och Minna och Anko kebab, nyttiga som vi är! Frida följde med och tittade på, bra underhållning de med.

Nu ska jag berätta den kommande tiden inom gympan:

Jag tränar barn måndag, tisdag, torsdag och söndag varje vecka, tränar själv tisdag, torsdag och söndag.

Imorgon är det årsmöte med hela gympan, på lördag uppvisning i stadshuset, Söndag Barn och ungdomsmöte.

Helgen efter det är det tävling i Katrineholm båda dagarna för barnen, även gympa själv också

Ett möte inför lägret

En vecka efter det är det läger med barnen i Täby, två eller tre dagar på påsklovet, därefter ett Truppmöte

Sen åker vi till Idre, weeeii!!!

Lite gympa kanske? plus alla träningsdagar som jag inte räknar med. Som sagt, vilket tur att jag älskar det!




På vacksta händer allt

Anko leker apa på bussen i brist på annat! underhållande brud må jag säga, hon är underbar hon!


Angelica och Julia har snöbrottning i väntan på bussen


Jag och minna på kosten, flitiga kockar som äter jordnötter!


Med tanke på allt galet som händer, vilka galna människor som går här och allting. Så måste jag säga att skolan är utmärkt för mig och jag älskar den!

JAG ÄR HUNGRIG

Och har precis bakat energibars som smakar apa, och till lunch är det svartvinbärsgryta

Jag kan inte bli lyckligare...

ERIC SAADE FÖRIHELVETE

Jag är inte den som är på hugget med det nyaste precis, som man kanske märker när jag säger det här.

Första gången jag lyssnade på melidofestivalens bidrag var idag, och dom flesta sög. Men ärligt talat, jag har inte ens brytt mig om Eric Saade för att alla andra gjort det, då behöver inte jag vara likadan kände jag så jag brydde mig inte. Men nu i efterhand när jag lyssnat och sett honom så.. MUMS!! fyfan vad snygg han är. Jag är helt paff, hur kan man vara så fin? Känner likadant med Ryan Sheckler, ögongodis! fytusan vilka fina killar.




Saturday night

Gårdagen spenderades hos Maja, en bra kväll tills något hände som man inte tror om någon där. Jag har inte så mycket att säga, så länge som alla känt varandra så kan man inte tänka sig någon. Men.. vem vet? idiotiskt iallafall.

Påvägen till henne möter jag någon kille som är asfull och går med solglasögon, hela bussen är typ tom men han väljer sig att sätta sig breve mig och säger att det inte finns några platser. Han var ungefär 20-25 år och börjar babbla en massa om att jag är fin och har fina ögon, och att jag ser smart ut? sist men inte minst frågar han: kan vi bli ihop? Hahahha skum kille.

Stan nu med Matilda, sen träning.

Stereo love



Sitter och dunkar musik i mitt rum, åh stereo love! älska den låten.
Med bilden vill jag bara säga att jag älskar att bytlåna kläder, Fias tröja är mucho fin, likaväl min vägg. Som jag tjatat om, haha.

Vi får se vart kvällen leder, har iaf vin så det räcker och blir över, hoppas på något dunderbra!

Love

Home, sweet home

Nu flyttar jag in i mitt rum igen! såhär ser det ut just nu, det saknar vägghyllor, rätt nattduksbord, foton och skrivbord. Och så är det fel matta inne, men annars ser det ut som det ska !



This is England






SOFIAWW RULEZZ THA WORLDH!!!!!!!

AHMEN TJAAAHH!

jah chillar gaalet med min kooola vän Sofiah Sulalampi! Vi é så fucking cooola att vi bjuzzar på såna awesome picss jaaooooo *fnizz*

TJAAARÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!! <3<3<3<3





YEY!!

Jag är happyface, verkligen. det känns skitbra, livet känns bra!

Nej men jag har fruktat matteprovet ett tag nu, och de gick skitbra, sen fick jag mvg på förra engelska provet och så. Sen nu när jag kommer hem har mamma och pappa fixat mer i rummet, golvet och listerna är framme och sängen är inne! Jag känner starkt att jag vill visa en bild, som alltid men ändå!

 

Så nu sitter jag här och hoppar i min nya säng, i mitt nya rum, och sitter dunkar min nya favoritlåt-stereo love, och bränner skiva åt Sannis! Bild på de va, jag gillar bilder. märks kanske... lite?
 


Shopping i London

Tjolahopp!

Jag måste bara säga att mina väggar är äntligen färdiga! och här kommer bild på fondväggen som jag gillar mucho mycket!


Här kommer bilder på det jag köpte i London, härmade ebba men hon gjorde de så bra och hon har ju precis också vart i London så!


Bikini - top shop      skor- primark    Väska - primark



Outfits


Bild 1: Linne- Brick Lane Market, Shorts- topshop, solglasögon- primark


Bild 2: Kort t-shirt- topshop, svart linne och kort kjol - hm


Bild 3: Lång t-shirt med spetsarmar- topshop


Bild 4: Samma shorts, solglasögon- primark, Kort tröja- topshop


Bild 5: T-shirt- Brick Lane market


Jag köpte även en sommarväska från primark som är hos Matilda, och en Svart tubkjol från hm.
Köpte inte megamycket men det räckte för mig!

Imorgon kommer förhoppningsvis bilderna sen London! Måste bara orka ladda upp dom.

Plugg nu... bajs.


HEMMA!

Äntligen hemma, eller så kan man inte säga, kom hem igår natt, och jag har haft det underbart bra!


Men rätt skönt att komma hem ändå, även om vädret där var alldeles underbart och allt.


Jag tränade idag och just nu kan allt ta sig i skjärthålet. Jag har ont och kommer ingenstans, usch.


Nu i en halvtimme har jag suttit och försökt komma på vad jag hade för lösenord till datan eftersom jag bytte innan jag åkte, gör aldrig det kan jag säga!


Allt för mig, bilder från resan kommer snart, bjussar på årets första solglasögonbild, eftersom våren redan hade kommit till London! Puss




YEAH

NU, äntligen åker vi till London!

Hemma på måndag natt, ha det bra här hemma!

Charmiga cheyer eller vad säger ni? Men jag tror våra föräldrar gillar oss även om vi ser ut som vi gör. vi ska väl vara glada för de

Hajdooooo


Inte bra, inte bra

Jag har tränat, weeeii! Det gick megabra, förutom att jag har tappat tekniken i flickisen och helskruven. Jag är nog rädd för att skada mig igen, vi tränade med killgruppen också, man fick sig en del skratt, men dom var duktiga dom!

Något som inte är så bra, med tanke på att vi åker imorgon är att jag börjar få halsont. Det gör ont att svälja= halsfluss för mig.Jag vägrar att ha det och kommer dö om jag får det, förra sportlovet fick jag spendera på att ha halsfluss och det SÖG.

Nej här tollereras ingen halsfluss punkt slut!

Wish I could spin my world into reverse just to have you back again


David Guetta ft Chris Willis- Getting over


Den där låten är älskvärd från min sida, även om texten är ungefär fem rader som upprepas hela låten igenom.

I Söndags sov jag hos Fia med Maya, vi basta och badade i snön, fotade med olika ljus och snackade. Igår åkte vi hem vid tolv och lämnade Maya, sen åkte vi och åt donken. Gud så jag saknat det! hade inte ätit där på väldigt länge.

Därefter skulle jag plugga med Matilda, men det blev istället att vi bakade morotskaka. Sen på kvällen kollade vi på Harry Potter. Jag älskar dom filmerna, dom är så sjukt bra!!

Idag ska jag pyssla ihop lite hemlisar med Minna och packa sen träna. Imorgon åker vi ju, finally!

Nåväl, Top Model nu. Puss

RSS 2.0