Måndagsbarn

Veckan var igång och måndagsbarn är alltid livligare än andra dagar. 

Har iallafall ont i halsen så fick skippa träningen. Tog en promenad med Maya och var ändå där lite grann iallafall. Har även pluggat högskoleprov, den stora ångesten. Längtar tills den är över. 

Nu blir det läggdags, ska försöka få upp lite fler bilder sen USA någon dag snart! 

Godnatt mina vänner och ovänner 

Godmorgon måndag





Allt är för bra nu

En hel vecka har gått sen jag började åka hem från USA. Har hunnit varit magsjuk, träffat mina gymnaster och dagisbarn igen. Fikat med kollegor och tränat en del och massor av annat. Helgen har varit helt fantastisk och bjudit på både en afterwork, träningspass, lunch i solen på maren, jobb, inflyttningsfest med en rolig utgång på berget, basketmatch och en middag hos familjen Asplund. Har verkligen fått njuta av allt jag gjort i helgen. Underbart 

Avslutar dock veckan med att ha ont i halsen, hoppas det går bort. Vill inte bli sjuk nu igen... Godnatt mina vänner!



Sjukstuga

Från att ha dygnat igår, både tränat och gjort massa grejer till att vakna idag och inte ens kunna röra mig. Det måste vara något slags virus/jetlag/biverkning av sovpiller/ matförgiftning / magsjuka. 

Har spytt upp allt idag. Och om jag kämpat i mig två glas blåbärssoppa eller ätit ett ägg så kommer det också upp. Är helt tom, Illamående, svag, har ont i magen osv osv. Om det här är vad man får av jetlag vill jag aldrig göra om det 😩

Hoppas sömnen gör någon nytta. Sjukskrev mig från jobbet imorgon. Snälla sjuka försvinn!


Hemma

Borta bra men hemma bäst- Nej, inte den här gången. Men jag har nog gjort det ganska tydligt redan. Jobbigt avsked som vanligt, hemskt lång flygresa och jag har nu varit vaken i 36 timmar ungefär, om man inte räknar med en timme som jag faktiskt lyckades sova på planet. 

På 10 timmar sen jag kom hem har jag hunnit handla mat, äta middag med kollegor, gå på stan, träna och träffa mina fina vänner. Nu ska jag kämpa mot jetlagen och försöka sova, är dock inte ens trött. Trots mitt 1 och ett halvt dygnande. 

Imorgon väntar träning (om jag kommer upp) och lunch med mina bästisar. Kan hända att det blir en bildbomb sen resan, lär dock behöva dela upp den ganska rejält. Vi får se! 

Natti kompisar, och kom ihåg att kärlek är det finaste som finns, oavsett var den finns 


Hemgång på ingång

Och nu har jag vaknat med magont och den största ångesten jag haft nånsin över att åka hem. jag vill så gärna stanna. 

Kan låta extremt negativ, men jag vill inte lämna det här, jag vill inte flyga i 14 timmar, jag vill inte åka hem idag. Och om jag måste åka hem vill jag bara ställa mig i en brasa och använda lite flampulver som Harry gör och vips så är man hemma. 

Igår var som sagt sista dagen. Spenderade hela dagen i olika köpcenter för att Hitta det som jag lovat att jag skulle köpa till mina vänner. Hittade även ett par superfina skor till mig själv också!

 På kvällen åkte vi till Westin hotell och åt på Sundial resturant. En resturang som ligger högst upp på det här hotellet, det är bara fönster ut och golvet där man sitter snurrar så att man åker runt hela huset och ser hela Atlanta på 1 timme. Det var jättefint och kändes som ett bra avslut på min resa där vi även insåg att det var två år sen vi började träffas. 

Vi var alltså högst upp i detta hus. Det var extremt högt men extremt häftigt

Nej dags att börja packa då! Fasar så mycket över denna hemresa ... Hörs förhoppningsvis när jag är hemma och lever igen! Pussar och kramar från mig och min resa 

World of Coca cola och NBA

Mitt inlägg som skrevs häromdagen verkar inte existera. 

dagarna har gått allt för fort och snart är det dags att åka hem. Trots att det är det sista jag vill. Jag vill bara stanna här förevigt. Åtminstone tills han åker hem. 

I onsdags var vi iaf på world of Coca cola. Överskattat enligt mig, men känns ändå som att man måste gå eftersom Colan "uppfanns" här i Atlanta. 



Ikväll har vi varit på NBA match, Atlanta Hawks vs. New Orleans Pelicans. Häftigt att se något så stort. Dock tycker inte jag att de spelade liksom så pass bra som jag hade förväntat mig att man skulle spela för att spela i nba. Men jag kanske bara är efterbliven. (Kan tillägga att även William tyckte det). Allt är så mycket större med basketen här och de hade underhållning i nästan varje timeout och även i varje quarter. 

(En bild till dig martin) 

Nåväl, daga att sova. Godnatt! 

Pedikyr och basket

Nu har jag provat pedikyr för första gången. Tycker dock synd om den söta tanten som fick ta hand om mina äckliga fötter. Sitter nu och kollar på Williams pick-up träning. Det är ändå ganska spännande att se skillnaden på hur man spelar i Sverige och här i USA. Jaja har väl inget viktigt att säga egentligen. Vi hörs ! 



Williams bil

Jag har fått frågor om hur Williams bil ser ut så jag tänkte visa några bilder

Lite nytt

Nu är lovet slut så alla Williams rumskamrater har kommit hem. Trevliga men lite konstiga ! Tycker det är så jobbigt att gå runt att prata engelska med amerikaner, man känner sig så oerhört dålig. Menmen! Williams är i skolan nu så jag har passat på att städa, duscha och ska väl sätta mig framför högskoleprovsboken snart. Men man gör ju helst allt annat än det. 

Därför tog jag fram delar av det som jag köpt de senaste dagarna. Det mesta inhandlades igår men skor köptes i Miami osv. (Förlåt mamma för alla dessa nya tröjor) 


Det till vänster är alltså en långklänning, den i mitten visar sin baksida och det till höger är som en genomskinlig kofta eller vad man kallar det! 

En sak som är bra på ett sätt, men dålig på ett annat är att man verkligen måste välja ut vad man vill köpa för man kan inte få med sig allt hem. Det gör ont i mig att bara tänka tanken på hur allt ska få plats. Och sen ska jag köpa till andra också. Paniiik. 

Menmen, det får lösa sig så småningom. Nu måste jag börja plugga! Vi hörs ❤️❤️

Tillbaka

Nu är vi tillbaka i Atlanta efter en veckas semestrande i Florida. Igår stannade vi som sagt i clearwater beach i några timmar innan vi åkte vidare hem. Det var liksom som en liten ö man åkte ut till. Jättefint och varmt som fan. Vi hann även se delfiner i vattnet och William påstår sig ha sett en haj... Jag tror mer på att det var en delfin. Men men!



Idag har vi tagit en välförtjänt sovmorgon och snart ska vi väl till the mall och se om man hittar lite shopping. Vi hörs❤️

Miami beach och everglades

I torsdags var vi på Miami beach hela dagen. William har ett pigment som en ginger och har bränt varenda del på kroppen. Det var hur skönt som helst och jättefint väder. 




På kvällen shoppade jag ett par nikeskor och vi tog det mest lugnt. Igår började vi hemfärden. Den är dock 12 timmar lång. Vi började med att stanna vid everglades och kolla på alligatorer och åka en kortare båttur för att se vilda alligatorer, sen åkte vi uppåt.



 Vi åkte över till västkusten där vi nu är. Vi har sovit i tampa över natten och ska börja med att spendera halva dagen på clearwater beach, något som ska vara en jättefin strand. Och med mexikanska golfen som vatten så lär det ju inte vara kallt. 

Hoppas ni har det bra där hemma. Vi hörs!

Florida

Det här med att uppdatera ofta har inte gått så bra. Har gått upp vid sju på morgonen och kommit hem vid elva typ varje dag och bara lagt oss. Vi har hittills hunnit bo på tre olika hotell (en för varje natt) och ikväll blir den fjärde. Kan försöka göra en kort update.

I söndags tog vi bilen ner mot Orlando. En sju timmars bilresa tog 11 timmar när jag var kartläsare. 

I måndags var vi på Disney world, extreemt stort alltså. 


Igår var vi på universal studios och Island of adventures. Harryvärlden.. Ja ni förstår nog lyckan. Vi var som små barn och åkte bergochdahlbanor tills vi ville spy och blev dygnsura av vattenattraktioner. Sjukt roligt !





Imorse åkte vi tidigt till Miami. Har fått se en extremt häftig stad och Miami beach. Wow 


Nu slocknar snart ögonen. Hoppas jag blir bättre på uppdatering! Vi hörs ❤️

Jetlag

Det här med jetlag måste väl vara det jobbigaste. Trots att jag ändå är helt okej inne i att vara uppe sent så vill jag ändå kliva upp kl 6 på morgonen. Första natten höll vi oss uppe till kl 1 men ändå vid halv fem ville jag gå upp. Jag har krigat för att kunna sova till nio, sen är det kört. Hoppas man kan komma in i det snart, vill inte vara så trött på kvällen och pigg på morgonen. 

Idag åker vi iallafall till Orlando där vi stannar fram till onsdag tror jag, sen åker vi därifrån till Miami och åker antingen hem på fredag eller vidare till Panama city och firar lite springbreak sista natten med Williams vänner. Vi får se. Nu har vi en grundplan iaf. Får hoppas att internet finns så att jag kan uppdatera mer, (och så att jag överlever) haha. Vi hörs ! 


Day 1

De närmsta 17 dagarna kommer väl det här bli mer en "reseblogg" eftersom det är det jag har att blogga om. Antar att det mesta blir telefonbilder just nu eftersom jag inte orkar ladda ner kamerabilderna på Williams dator. 

Vi kan väl börja med gårddagen. När jag lämnade pappa och klev in innanför säkerhetskontrollen ville jag börja gråta. Aldrig gjort något sånt här stort själv förut. Men första flygresan till Amsterdam flöt på, hittade en pratkompis och glömde typ bort att jag ens flög. 

Väl i Amsterdam fick jag springa lite mellan terminalerna. Sen kom den långa flygresan och FAN vad den var lång. Kändes som att jag spenderade halva mitt liv på det planet. Och första 1 och en halv timmen var det extremt mycket turbulens så även flygvärdinnorna fick sitta fast. Sen släppte det. Maten dög och jag hade en italiensk liten tant bredvid mig. Väl framme fick jag klmma in i landet och träffa min stora kärlek. Vi åkte i princip hem. Gick förbi wallmart och träffade hans vänner. 

Idag vaknade jag först vid 5. Jetlagad men kunde iaf somna om. Vi åkte runt lite i skolområdet. 

William visade mig typ atlantas trashigaste galleria som låg nära honom och sedan åkte vi vidare till ett av atlantas finaste gallerior. Motorvägen är typ 7filig och det var ändå extrema köer. 

Jag fick med mig lite hem iaf. Vi är helt slut i benen efter att ha shoppat i 6 timmar. Det här fick jag med mig hem!

Nu degar vi bara i lägenheten. Hans rumskamrater har åkt till Panama city för att fira springbreak. Nu ska vi kolla lite på vart vi ska resa i Florida. Tror det blir Orlando och Miami iaf. 

Allt för mig. Vi hörs!

Så redo man kan bli

Nu ligger jag här i sängen igen. Sista natten hemma på ett tag. Har packat allt, förberett allt och nu är det bara att kliva på planet imorgon. Om man bara kunde transportera sig härifrån till Williams rum vore dock lättare. Men det här får duga! Jag får åka dit iaf

Idag har jag kramat om alla barn, blir så blödig vad gäller sånt. Kommer att sakna dem massor. Har även haft träningar och nått mitt mål. Härligt! 

Nu blir det läggdags. Hoppas att jag har internet där borta så att det kan bli en del uppdateringar. Ni når mig på Facebook och skype. 

Godnatt! 

Här är en bild på den effektiva tiden på vuxengympan som jag är ledare över. Ha ha 

Stress

Har så sjukt mycket att göra innan jag åker att jag knappt hinner med hälften. Nu är det riktigt nära. Det är natt och jag bör egentligen sova. Och när jag vaknar är det en dag kvar!! Som jag längtar 

Har börjat säga hejdå. Som att jag ska vara borta hela livet. Men kramade om mina älskade tjejer idag. Tre veckor utan dom, och för första gången sen jag blev deras tränare ska jag inte vara med på tävlingen de tävlar. Sjukt. 

Nåväl. Har väl inget att säga egentligen. Ska krama om mina dagisbarn imorgon. Sen bär det av! Får se om man hinner med en uppdatering efter träningarna. 

Godnatt!❤️

Jag måste ha något kvar att skriva ner

Här ligger jag i sängen med Melissa Horn i hörlurarna. Tänk vad bra allt kan vara. Helgen har sprungit förbi och ändå är jag störtnöjd. För ju snabbare dagarna går desto snabbare är jag där. 

I fredags firade vi johanna med god mat och fina drinkar. Mycket snack, kvalitetstid med fina vänner. 


I lördags jobbade jag, åt på asian Roxy med mamma och pappa och var på drinkkväll hos matilda. Först vi tjejer med massa snack och chokladdoppade jordgubbar, sen dök några av killarna upp också. Upptäckte salsakväll på vou men hade väldigt trevligt hos matilda. 

Idag har jag tränat mina stjärnor. Sen jobbade vi. Åkte till Trosa där vi fikade och åt middag på resturang. Inget tråkigt arbetspass! Sen fick jag säga hejdå till alla fina kollegor och boenden. Blir borta från dom en månad och det känns typ jobbigt. Så bra är dom, så bra är mitt jobb. 


Nu på kvällen har jag varit hos familjen Asplund på middag. Skypat med William och ätit god mat. Riktigt mysigt!

Nu vill jag sova för när jag vaknar är det bara 4 dagar kvar. Vill bara åka nuuu
Godnatt! ❤️

RSS 2.0