American idol

Jag har inte sett allt för mycket på american idol, och nu är det slut. Men jag har inte lagt in mina två favoriter från programmet. Och det är mina favoriter och den bästa låten de har framfört.

Katie Stevens med låten Let it be


Och Casey James med låten Heaven. Jag tycker verkligen att han borde vunnit. Och han är modell, hade man snaggat honom så hade han varit grymt snygg skulle jag tro.



Allt för mig, nu blir det en promenad ner till stan med Matilda och sen skola, därefter är det ledaravslutning i dalparken med femkamp och annat mys.

Puss!

Hemma!

Har haft en riktigt bra helg, kom till final där det blev en fjärdeplats, med minimum poäng ifrån trean. Förklarar mer sen, nu ska det bli pluggpluggplugg.

Vi såg step up igår, och jag vet inte hur många gånger jag sett den och sagt att tyler i den filmen är det snyggaste jorden skapat, och igår skedde samma sak, så sjukt snygg får man nästan inte vara!


TAGGARÅÅÅ!!

Riksmästerskap 3 i Katrineholm hela helgen. Åker om några timmar, känns som att det kommer bli en riktigt bra helg! Hoppas det går bra!

Skriver på söndag!

PUSS




MODEVISNING



I said I dont want to walk this earth



Nu har jag sovit, solat, duschat, pluggat, städat, facebookat, ätit och fixat massa.

Dags att dra iväg! jag vill vara så här ledig varje dag. Sista träningen innan tävlingen idag. Imorgon drar vi ! TAGGA.

Puss

NYINKÖPT




Handlade lite nytt idag!

Ett stort linne med något band på 149:-

Byxor som är höga i midjan 299:-

Och ett par svarta mjukisshorts 49:-

Allt från Hm!

Nej nu blir det plugg, skulle börjat för länge sen..

Sköna skoldagar

Hallå!

Bra väder det har varit idag.. eller inte. Men jag klagar inte! idrottsdagen ställdes in och det blev godis, chips, film och picasso hos matilda hela dagen. Mycket mys, sen barnträning och träning som gick bra !

Imorgon har vi ingen idrott och vi har bara drama i en och en halv timme från halv ett till två så knappt någon skola då.

Och sist men inte minst, på torsdag då alla i klassen ska vandra men jag ska vara på modevisning och gå modell för Idas kläder som hon sytt, så jag slipper det! Rätt sköna dagar sådär när man är som tröttast på plugg.

Bilder sen senaste modevisningen förra året när jag var hårmodell för en kille på frisörskolan



I wanna be a billionaire



Hejhopp!

Igår var det familjedagen på torekällberget, gympan var där och jag var med en timme ungefär, sen hade vi avslutning med tjejerna och efter det var det eurogymträning! det känns som att eurogym kommer bli grymt bra! en vecka i danmark med 40 av södertäljes gymnaster, och 5000 andra gymnaster från europa. grymt!

Idag började vi sent som vanligt, hade matte där vi fick reda på betyget på nationella. Jag fick ett ganska högt VG och har chans till mvg i matte A. Hoppas! Sen hade vi svenska där vi jobbade på rätt bra faktist! Nu är jag hemma och ska plugga järnet. Jag har gjort en planering för de två kommande veckorna över vad jag behöver plugga till. Så det är bara att börja!

Puss


Jag har världens bästa vän


en bra fredag och en bra träningslördag

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kamera så det kommer massvis med bilder nu framöver, start idag!


Igår hade vi nationella som gick helt okej skulle jag tro, och därefter spelade vi beachvolleyboll och åkte hem vid tolv. Gick på stan och mös på maren i några timmar i solen.

z


Kvällen spenderades hos Alice där vi grillade och mös lite med alla möjliga fina människor. En riktigt rolig kväll!





Ídag har jag tagit det lugnt, gått på stan med Sanna och ätit nancys på maren. Sen åkte jag till matilda och solade och därefter till Täby för extraträning. Det gick rätt så bra och det var en rolig träning! Därför bjuds det på bilder och en film därifrån också.




Årets första dopp

Hej!

Sovmorgon idag, sen har vi sprungit i spåret och spelat beachvolley med klassen. Skitkul faktist! Sen gick vi ner till vattnet och badade, och det var inte ens kallt! Riktigt svalkande och skönt.

Nu blir det träning och sen plugga, nationella i matte imorgon..

we built this city

Hejhej!

Nu har inte jag skrivit på ett tag, men i måndags hade jag en riktigt bra dag. Vanring runt måsnaren med treorna, avslutning med en av gympagrupperna och sen mös jag i dalparken med vattenpipor och massor av fina människor!

Lite bilder sen måndagen


På tisdagen gjorde jag och Sebbe en kostredovisning om grönsaker som gick åt helvete.. hahaha. inget seriöst eller nån bra fakta. Menmen, vi hade kul!


Idag då, på morgonen spinnade vi på friskis med bredden! riktigt skönt faktist, fast lökigt som satan. Sen så smet jag och Cecilia till mig eftersom jag är idiot och glömmer att få med mig bh? därefter åkte vi till skolan iallafall och hade drama, ganska kul faktist.

Efter skolan gick vi på stan med Rm3 orna, (gympan) och vi köpte tights och åt nancys, det blev en sväng förbi dalparken för min del också. Sen vart det att kolla lite på rg tävling i blombacka och sen ut och övningsköra, det gick bra! men jag hittade en mobil som jag ville spara, men pappa ville att jag skulle lämna tillbaka den så det gjorde jag och jag är stolt!

Sofia skrev på mitt ben idag och de gick inte bort så det blev att gå runt hela dagen med "sofia sulalampi" på benet. Snyggtsnyggt!




Min bror är en världens mest korkade, töntigaste, fulaste IDIOTEN jag någonsin träffat på





Hoppas han byter namn till Kemppaiinen och flyttar hemifrån


Slut på långhelgen

Idag har jag övningskört igen, började gråta när jag stod i en korsning med en buss bakom mig och en bil som väntade på att jag skulle åka, och jag fick motorstopp. TVÅ gånger, sen började jag blinka åt alla möjliga håll och bussen körde om mig. jag fick panik. det där skulle föreställa en nära intill otrafikerad väg. Hemskt iallafall

Sen fikade jag med Ebba, max och gustav skulle kommit men de kom inte in till stan från bushen i enhörna så dom blev kvar där. Mysigt att fika med ebba iallafall, var ett tag sen man såg henne! jag gjorde även ett fint konstverk av salt när vi satt där på bacino.


Imorgon blir det vandring runt måsnaren med treorna, jag, Sofia, Nicolina, Ida och treorna. TAGGA! eller inte. Har iallafall blåbärssoppa, yoggiyalla och risifrutti att tagga med !

Seize the day

Hejdär!

Sen jag skrev senast, vilket var för två dar sen, så har jag övningskört massor, kändes riktigt bra faktist! Jag har lekt rövare med Sofia både hos mig och henne, igår kväll drog vi till Steffanie där det väntades partay. Bra kväll faktist, slutade riktigt fantastiskt på kebabhouse med massor av andras kebabtallrikar för min del, spöregn och Maja haffar. Jag och Fia kom hem vid halv tre till mig så slocknade vi.


Den finaste bilderna jag har att bjuda på sen igår kväll!



Idag har det varit årets hittils varmaste dag, vi tog en promenad till stan där vi satt på maren och mös med Ida, åkte sen hem till Matilda och åt glass och kollade gamla bilder. Sen hem till mig där Fia och jag åt, jag fixade mig och åkte till Emelie där vi träffades vi "gamla" tjejer och hade trevligt. Fler folk kom men jag var inte särskilt taggad. Hemma nu och jag är trött som bara den, ska sova gott och imorgon väntas fika och träningar!


Bilder från ikväll



Nu blir det att gå och lägga mig och ta av mig strumporna. Mer info om mig, det bästa som finns när man ska lägga sig är inte att ta av sig bh:n i mitt läge, utan att gå med strumporna ända tills man ska sova och ta av sig dom då. Den känslan är världsbäst!


Sist men inte minst vill jag tacka Sofia för alla dom här dagarna ! ♥


Nära döden för Greta

Hemma! från allt och ingenting. Sov hos Sofia inatt med henne och Anko, vi körde galna straff som att shotta koncentrerad saft, äta kaffepulver, sniffa salt och annat äckligt. Därefter åt vi kebab och träffade massa fina tjejer!

Sen var jag på möte i typ tre timmar för ledargrejer till nästa termin. Känns bra, jag slipper undan måndagar och kommer därför slippa sköta den gruppen och kommer bli huvudledare och koncentrera mig på två grupper som slår ihop. Känns bra! Resterande del av kvällen har jag kollat på biggest looser med Matilda. myspys




Nu ska jag berätta dagens händelse, min firre Greta, hennes skål sprack när jag skulle göra rent den! för jag hade för varmt vatten så det blev en spricka, och när jag sen la i henne så började det droppa och vattnet försvann snabbt, så vår räddning blev sålänge en bål skål! haha lagom fin. Stackars Greta, vattnet var snart slut när hon byttes, förstå att vara så nära döden. Men jag är ingen djurplågare inte! HEHE så här dör ingen Greta! inte idag!

Sebbe och jag i mataffären igår

Vi ska göra en redovisning om grönsaker på livsmedelskunskapen, så ska vi visa vad vi tycker om rotfrukter och grönsaker med otroligt vackra bilder. Jag var som ni ser helt osminkad och sliten som bara den, lite röd i fejan sådär. lagom fint.








Vi alla har väl våra dagar..

Idag är det min. Jag brukar komma rätt bra överens med mina föräldrar, men idag var dom åsnor. Jag orkade inte alls med deras beteende. Menmen, ibland kommer såna dagar, jag älskar dom ändå.


Mamma

Pappa

Dansen gick väl bra, vi visade upp för typ hela vackstanäs, kommer kanske film på den senare.

Nationella i Matte imorgon, döda mig.

Som slutspurt kommer mina fina tjejer att visa deras vackraste egenskaper från när vi åt mackor hos mig idag.

Dansuppvisning imorgon, döda mig

Imorgon är det vår tur att visa vad vi kan på dansen, uppvisning för alla ettor, och treorna är också inbjudna?! jag kommer kissa på mig, få blackout och springa därifrån. Vi är andra ut av alla grupper. Önska mig lycka till, kommer behövas...

Det är vi tre imorgon då! taggarååå

KAN MAN BLI MER TAGGAD?




Been there, done that, messed around

Gårdagen var riktigt bra! fördrink hos Linn och sen vidare till lokalen där det blev galet kalas! en riktigt rolig kväll, kom hem vid ungefär två, halv tre, duschade och gick och la mig. Upp kvart i sex imorse för tävling, tjejerna var duktiga men fick ingen medalj! Nu är jag död och ska ta mig ner på stan för lite fika med Sanna, Tova och Sofia. Mys. Här bjuds det på de få bilder jag har sen gårdagen!





Hurtig tjej!

Bra uppdatering? när jag säger att nånting ska ske en speciell dag, vänta några dagar så kommer det upp. Mitt liv som nyttig går bara bättre och bättre, drack morotsjuice idag och sprang cooper (3km), igår sprang vi i spåret och köttade på idrotten.

Men imorgon? då försvinner nog en del av mitt nyttiga, skyller på alkoholen. Jappjapp, för imorgon är Linns 18 års partay! då jäklar ska det skakas rumpa! i balklänningen, det ska vara finklätt som tema, och med kavaljer och allt. Innan ska vi tjejer som ska gå på fördrinken vara hos mig och käka och göra oss fina och sen drar vi!

En tabbe kan ju vara att tjejerna har tävling dagen efter, ska ta kvart i sju bussen hemifrån och sen på kvällen är det träning i täby, men vad gör man inte för gympan?


Här kommer bilder på mitt pimpade rum!


take a minute

Hej!

Nu är jag tillbaka från allt ståhej! Åt middag nyss, tävlingen gick superbra och mina flickor var så söta så. Något som jag inte kunde sluta skratta åt var att när vi är ute på golvet och ska hoppa på plinten så hade vi manboy som låt. Tror ni inte att ungarna koncentrerar sig mer på att sjunga och kunna låttexten än att hoppa på plinten? hahaha härrejösses.

Mitt rum är superfint och bilder kommer imorgon, jag var hos Minna ikväll också och myste med mina fina tjejer, och anton och nordan då.

Här kommer en riktigt dålig bild men ändå en bild på tjejerna!


den otroligt charmiga tösen Linda Ekström



Hej!

Jag har varit vaken alldeles för länge såhär på söndagmorgonen, gick upp vid åtta efter ett samtal. Men det har varit full rulle i mitt rum, nya möbler lyfts in och när jag kommer hem idag är allt färdigt. Gårdagen var riktigt rolig! grillmat och massa godis, bastu och annat kul med Sofia, Maya, Anko och Samuel!

Nu blir det att packa det sista och bege mig mot Eskilstuna! tjaadå

ikea shopping


Tjolahoppsan !

Nu har jag varit på ikea, jag älskar den affären! Det som köptes var mestadels möbler, alla detaljsaker till rummet kommer nästa gång, så det blev

• ett skrivbord

• ett nattduksbord

• tre vägghyllor

• en illgrön matta

• en konstig kudde

• stolsben



Förresten blir det inte fika ikväll, utan med lite impuls blev jag bjuden till Sofia där det blir grillning och bastubad och annat trevligt med henne, Maya, Anko och Samuel vad jag vet än så länge!


Barnen tävlar imorgon och sen är det träning, så jag skriver imorn kväll.

Puss


IKEA

Kom hem från stan för ett tag sen, fick hem lite underkläder och en grå tröja med puffärmar. Jag förstår inte hur jag kan må så dåligt, blä för alkohol. Nu ska jag iväg till Ikea och inhandla lite stuff till rummet!


en allt bra mysig valborg

bra kväll igår! spenderades hos Linn hela tiden med trevligt folk. Allting gick bra förutom en tabbe, min mobil har gått sönder. Men den fungerade igår när jag skulle lägga mig tror jag, så... jag vet inte! dags att införskaffa sig ny telefon då..

Nu blir det stan och ikväll blir det fika med mina fina!

RSS 2.0