Motgångar

Helt sjukt trött efter dagens arbetspass,och träningen gjorde inget bättre. Har glömt det enda positiva med att jag inte tränat gympa. Inga motgångar.

Men nu får man tagga om, tävling på lördag och det ska gå, det ska bara gå


Mina stjärnor

Hur kan jag ens tjata på dom, eller inte vilja gå till träningen. Dom är det där lilla extra som jag alltid tjatar om. Deras personligheter, humor och omtanke är allt. Skulle inte byta bort dom för allt i världen.

Somnar som en stolt ledare ikväll

Godnatt!


Sleepy little town

Känner ni till en sån där dag när man bara vill ta hand om sig själv och ta det lugnt?- Nej inte jag heller

Slutade jobbet vid tio och tänkte åka hem men som vanligt hamnade jag på kansliet. Överraskade med lite fikabröd och där satt vi. Nu är jag hemma efter en lunch med Anna och ska FÖRSÖKA ta det lugnt. Ni vet sekunden efter att
man klivit in i huset åker Bhn och allt obekvämt av och myskläder på. Men så fort jag kom hem hörde jag av mig till mina vänner.

Men först och främst ska jag avnjuta ett bad, måla naglar, noppa ögonbrynen och allt det där som man behöver göra ibland. Trodde jag skulle få komma hem och få börja avnjuta sex dagars ledighet men icke. Jobbar imorgon och fredag först. Längtar till lönen kommer så man får ett tecken på att det är värt allt slit.

Vi hörs! ❤


Bra dag

Dagen började bra och fortsatte likaså. Åkte förbi Lasse och gav blommor och fick ett gummiband till träning av rumpan. Senare på kvällen blev det middag och kvalitetstid med Maya, träning och nu myser jag med mina tjejer.

Vissa dagar är så himla bra bara


En bättre förmiddag

Vissa dagar är bara bättre redan från början. Linda bakade scones på jobbet och jag hade en bra morgon med mina fina kollegor Olivia och Linda. Därefter åkte jag hem och innan jag la mig i sängen så drog jag direkt till spåret och tog en springtur. Känns skönt att få köra lite igen efter en veckas uppehåll från spåret.

Planen idag är att göra håret brunare. Får se om jag vågar! Ska även förbi sjukgymnasten och lämna blommor som tack. Ikväll blir det tacos med tre av mina saknade vänner och sen träning! Laddar upp för att sätta den där bomflickisen så att jag kan tävla på lördag. Nervigt!

Ha en bra dag mina fina


Midnight city

Bra gårddag med födelsedagsfirande av Ida och utgång i huvudstaden. Efter en lång utekväll och mat i magen var vi hemma vid femtiden.

Idag har jag tränat tjejerna och nu är jag på jobbet och kollar tv. Om man bara vore ledig idag...


Turkiet

Här är en del av bilderna från turkiet, de flesta tagna med våra telefoner och resten tagna med Mayas Gopro kamera som hade ett vattenskyddat skal. Resterande bilder finns på Mayas systemkamera, så de kommer väl upp så småningom när jag fått dom!
 
Riktigt bra resa med riktigt bra vänner ♥

Dom som bländats av ljuset

Haha så var det det där med "vad gör man ens på lördagar?"

Jag sov till två och det tog till och med emot att kliva upp då. Städade lite och gick ut på en promenad, hann till bron innan regnet började ösa ner. Så bittert vände jag om och gick hem igen, tog mig en kopp varm choklad och insåg att det är okej att bara ligga i sängen och lyssna på Melissa Horn.

Ikväll väntar roligheter, Ida ska firas och vi ska ut i Stockholm för en gångs skull!

I brist på annat kan jag ju dra upp ett inlägg med bilder sen vår Turkietresa. Dom har man ju faktiskt inte fått se.

Puss !


Fredagsmys

Efter att inte ha sovit hemma en enda fredag på tio veckor pga jobb så var det så oerhört skönt att bara åka hem till frida, slå in paket, äta godis och bara vara efter jobbet. Och för att inte tala om hur skönt det ska bli att få sova ut en lördag. Vad gör man ens på lördagar ?

Är helt lyrisk !

Godnatt ❤


Det gäller att ha något att längta till


I need you


Work

Än så länge har dagens långa arbetsdag gått bra. Var uppe med tuppen och jobbade från 7 på dagis och åkte direkt hit till Järna. Inser ändå att jag är bra bortskämd med mina jobb. Jag gör det jag ska och orkar ändå väldigt mycket, men visst tar det på krafterna. En natt och morgon på jobbet väntar och sen ska jag hem och bara sova imorgon. Ser fram emot det redan nu!


Bäst

De här två är allt och lite till i mitt liv. Vet inte vad jag hade gjort utan dem faktiskt.

Ni är bäst ❤


A little party never killed nobody

Lång dag idag, trots att jag fick sova till elva imorse så är min kropp helt förstörd. Vet inte vad som hänt. Lång dag på jobbet idag, 12- 21. Imorgon väntar dagis 7-14 och Järna 14:15 och natten. Ingen vidare rolig dag direkt!

Men snart slutar jag och då ska jag passa på att mysa med mina vänner. Vi hörs!


Tävling

Har precis satt mig i bussen och nu väntar en sjutimmars bussresa hem. Helgen har varit riktigt bra. Lika mysig och rolig som jag hade väntat mig. Tjejerna var riktigt duktiga men tyvärr räckte det inte till en finalplats, men det var nära!

Har fullt med idéer och inspiration att ta med mig hem till kommande träningar. Önskar bara att man kunde köra själv, man blir så galet taggad på att tävla när man kollar på. Men får nöja med vid att stå på sidan. Jag har nog gjort mitt!

Här bjuds det på en bild på mina tjejer!


Förändring

Japp, vad kan man säga om den här dagen? Jag har blivit brunhårig och korthårigare, och är för en gångs skull ganska nöjd över förändringen!

Kan förövrigt säga att fristående är DET BÄSTA SOM FINNS. Alltså hur roligt som helst att få ta i och bara köra. Längtar direkt till nästa friståendeträning så fort den andra slutat. Skulle dock gärna vilja få göra lite andra volter också, som man kanske märkte på mitt förra inlägg. Men jag är iallafall nöjd som får göra något.

Imorgon bitti går bussen till landskrona där jag bosätter mig hela helgen med 20 gymnaster, kommer bli så himla skönt att komma Bort och tävla och skratta med världens bästa tjejer.

Ha en bra helg mina vänner! Och hoppas ingen kan gå på albin myers för då missar jag inget... Puss !


:P

Lol kommer aldrig hända mig :Pppp

Hatar mitt liv


Safe haven

Godkväll! Sitter på jobbet och degar, och knegar (hehe). Låt oss presentera förra meningen som dagens sämsta skämt.

Min gårddag var iallafall helt otroligt bekväm. Det var jag, sömn, min soffa, oc och mat i princip hela dagen. På kvällen besökte jag Maya, Angelica och frida och vi kollade på en film som heter safe haven, enligt mig var den jättebra. Mina vänner säger att det inte är en film man ser fler än en gång, och så kan det nog vara. Men man borde ändå se den en gång! När jag kom hem hade mamma och pappa städat mitt rum och bäddat rent, jag bara älskar dom ibland.

Har hunnit med ett gympass på Friskis innan dagens arbetspass och imorgon väntar en springtur. Först en natt och morgon på jobbet, men det är mitt enda pass den här veckan så det gör faktiskt ingenting!

Bjuder på en bild från häromdagen, jag med en grå tröja och svart text. Fick en ny senast idag som jag hade beställt. Vill inte veta hur många gråa tröjor med svart text jag har, pinsamt!


När allt var nytt

Sms från morgon till kväll, när allt var spännande, blickar som man tror ingen ser, första kyssen, allt smygande för våra vänner, sms:et - hem till dig eller mig? När vi precis lämnat våra vänner. sena nätter, svävandes på moln, slutet på skoltiden

Jag blev lycklig


Sunday- funday

Älskar mina oerhört engagerade statusar med dagens veckodag. Känns så enkelt så

Riktigt rolig utgång igår faktiskt, mycket folk på flamingo och roliga vänner. Kändes skönt att köra bil och bara kunna åka hem enkelt. Idag har jag haft tretimmarsträning med tjejerna och varit ute och sprungit. Kvällen har spenderats hos familjen Asplund med god mat och bra sällskap, och en familjeskype med William.

Nu myser jag i soffan med mina vänner och bara njuter av att jag inte jobbar imorgon heller. Två dar ledigt! Eller ja.. Nästa vecka jobbar jag faktiskt bara ett pass. Känns konstigt, och på fredag åker vi till Landskrona. Och efter dagens träning känns det lugnt, de är så bra så mina tjejer


Lördag

Det är lördag och då är allt i sin vanliga ordning. Jag har jobbat klart, gått på basketmatch, vilat lite och nu blir det utgång. Kör bil ikväll vilket behövs, tidig träning imorgon! Puss


Lyckan

Jag vill inte somna för jag vill inte mista den här känslan, känslan av att veta att jag får sova hur länge jag vill imorgon känslan av att jag haft en ledig dag med både ett gympass och en rolig gymnastikträning. Känslan av att min kiropraktor sa att ryggen var bra, och att min läkare ska göra en behandling i foten. Känslan av att jag har hunnit träffa alla mina närmsta vänner ikväll, både över middag och över en filmkväll. Och känslan av att jag klarar mig så bra utan honom.

Alla dessa positiva saker ska jag få turen att somna till, och jag vill inte somna. För även om jag kommer vakna lycklig imorgon, så väntar jobb och det upptagna livet. Ibland är en dag ledigt allt man behöver, bara en dag.

Godnatt ❤


Sommaren 2013

Min sommar har varit riktigt bra, även om man kanske inte tänkte på det just då så inser man det när man tänker tillbaka. Här var delar av det jag hann göra under min sommar: 
 
 
Värmen dök upp snabbt i år och vi spenderade många vår och sommardagar ute på Williams gräsmatta
 
Åkte till Järfälla och kollade på när mitt lag tävlade 
 
Åkte till Stendörren vid några tillfällen
 
Det blev en del studentfiranden ( Trotz, Emma & Fedde ) 
   
 
Ett flertal dagar på stranden den här sommaren, både dagtid och kvällstid
 
Lyxat med finmiddag och haft många kvalitetsdagar med min man då han var borta stora delar av sommaren
 
Var på Summerburst som levererade även detta år
 
Firade midsommar på jobbet och sedan med femkamp på Gröna Lund tillsammans med Williams familj
 
Firat en del födelsedagar ( Steffani, Michelle, Angelica, Frida, Olivia,Sofia och Marcus ) 
 
Gick på sommarens första Allsång på skansen och hade en mysig dag
 
 Myskvällar med kollegor och mindre mys och mer maskerad och utgångskvällar har funnits
 
 
 
 
 
Åkte till Tallinn tillsammans med Williams familj och kollade på när han spelade U20 EM 
 
 
  
 
Många roliga och mysiga jobbdagar, bland annat på kolmården
 
 Under hela sommaren fanns ett flertal dagar och kvällar tillsammans med min Maya och även Benjamin och gänget. Här invigdes semestern hos Niklas med poolbad och grillning
 
Efter det kom William hem och vi tog vara på hans två sista veckor hemma i Sverige på bästa sätt. Bland annat med en trip till Åland, många sena kvällar med hans vänner osv. Det bästa av allt var att jag hade semester
 
Hann även med en spontanare till Gävle där vi kollade på Maskinen 
 
Och som vanligt var jag med på det årliga Vackstalägret, dock inte kvällar och nätter detta år
 
Och sen åkte han
 
Jag fyllde 20 och blev överraskad av världens finaste vänner
 
Jag fick åka segway och helikopter en dag med mina tjejer
 
Avslutade månaden och sommaren med att gå på Axwell, vilket gjorde pricken över i:et på hela sommaren
 
Det är så roligt att titta tillbaka på sommaren. Nu när jag inte har sommarlov längre så räknar jag mitt *sommarlov* från Juni-Augusti. Då gör man mer än vanligt och trots att man jobbar så känner man sig mer ledig. Jag är riktigt bortskämd med så bra människor i mitt liv och jag har haft en sån grymt bra sommar. 

Två månader

Idag är det två månader sen jag gick och sjöng teletubbies på flygplatsen. Två månader sen jag grät mer än jag gjort på flera år. 
 
Förra månaden tyckte jag gick bra, men den här månaden har nästan gått bättre. Det gäller att hitta saker att göra, att se fram emot. Jag har jobbat massor, fyllt mina lediga stunder med träning, vänner och jobb. Det gäller att fylla upp varje månad och vecka med små saker att glädjas av. Jag har ju börjat träna gymnastik igen (endast en gren). Men bara det är så himla roligt och jag bara längtar till nästa torsdag varje dag. Jag åkte till turkiet, fick längta, njuta när jag var där och orka mer när jag kom hem igen. Har dessutom bokat en resa till Barcelona och två konserter till nästa månad. Melissa Horn och Lars Winnerbäck och ev lights. Jag kan längta till en ledig lördagskväll där jag kan få mysa med mina vänner eller vad som helst. 
 
Om en vecka har halva tiden gått. Jag är en sån som inte vill tillåta mig själv att längta förrän det är mindre än halva tiden kvar. Brukar tänka på det när jag springer, oftast springer jag två varv i ett spår. Första varvet gör jag bara, andra varvet så ser jag ljuset i tunneln eller vad man ska säga. Andra andningen dyker upp och helt plötsligt orkar man mer. Ser fram emot nästa vecka, att veta att det är mindre än halva tiden kvar. 
 
Vi kan vinka till varandra på skype, vi kan prata om hur vi mår, vad vi känner och vad vi gör. Sålänge man vet hur man mår, vad man gör och att vi kan stötta varandra när det inte går bra, så går det här faktiskt bra. 
 
Så efter två månader säger jag samma sak, 
jag mår bra
 

Midnight city

"Men imorgon är jag ledig" skrev jag igår... My ass

Jobbade morgonen och slutade tio, fixade massa gympasaker på kansliet, drog ut och sprang, åkte hem och duschade och klockan två, fyra timmar efter att jag åkt därifrån, var jag tillbaka Igen för två timmars möte och därefter 5timmars jobb. Är helt slut.

Ska väl försöka sova nu, i min egna säng. Kör ju varannan natt på jobbet numera så det uppskattas faktiskt att vara hemma!

Imorgon väntas ett gympass på Friskis och sedan ett dygnspass på jobbet. Varför gör jag det ens?

Jo för att kunna shoppa i Barcelona, skämma Bort mina nära med fina julklappar och bäst av allt. Kunna fly till landet över Atlanten

Godnatt ❤


Lyckan i höstmörkret

Jag är verkligen mer här än någon annanstans, på jobbet alltså. Avslutade mitt jobbpass vid fem igår och vid tre idag var jag tillbaka och ska sova natten inatt igen.

Igår efter jobbet åkte jag ut till sofia och kramade hejdå till henne, hon flyttar till Borlänge snart. Därefter åkte jag hem, tog ett bad med tända ljus samtidigt som jag drack kaffe och spelade candycrush. Sen hann jag med skype och lite vila innan jag laddade om för en kväll med mina vänner. Riktigt roligt både innan och ute på berget. Så himla roligt att Tobbe och Crona är hemma, trots att jag bara hann träffa dom igår.

Bra gårddag! Mindre bra dag idag, vill bara vara ledig... Men imorgon så!

Puss


Lyckan i höstmörkret

Ska sova på jobbet och kan inte undgå att tänka på kommande månad. Igår bokade mamma och jag Barcelona. Så i november ska jag till Barcelona, OCH jag ska få se Melissa horn och Lars Winnerbäck. Allt på samma månad, vilken lycka

Förövrigt gick gårdagens träning bra. Massa nytt och det var superkul, synd bara Att foten gör ont och att jag har glömt bort halva friståendet eftersom jag varit sjuk... Annars väldigt roligt! Mös för tredje kvällen i rad med mina favorittjejer.

Idag har jag haft en välförtjänt sovmorgon, valt löprunda och dusch på jobbet framför ett långt bad med tända ljus (ångrar mig nu i efterhand) och massa fredagsmys på jobbet. Mina kära vänner är hemma från växsjö och jag längtar efter att få träffa dom imorgon.

Godnatt!!


I love you

Att bara ett samtal kan vända hela ens humör till något så mycket bättre. Den här människan, han är bäst ❤


Girl keep your head up

Veckan har börjar bra och jag har varit sjukt effektiv. I måndags var det magnetröntgen, lunch med kollegor och jobb som gällde.

Sov natten och jobbade även under tisdagsförmiddagen. Och det flöt på ovanligt bra när jag jobbade, riktigt skönt! Drog en lunch och shoppingrunda med en snabb genomgång om våra liv. Så synd när det känns som att tiden inte räcker till! Drog sedan en löprunda, tränade barn och lekte med mina vänner.

Igår var veckans lediga dag och jag startade med att gymma (helt sjukt jag vet) tillsammans med Ida och Frida. De körde på mer än jag trodde och det var riktigt jobbigt! Kan knappt gå idag.. . Och här kommer det mest effektiva: jag åkte och handlade mat till hemmet, lagade egen kycklingcurrymacka och bakade en kaka till min sjuka bror som var hemma under dagen. Hallå, vad händer med mig? Tränade iaf tjejerna igen och mös med mina vänner, igen.

Nu är jag på dagiset och just idag hatar jag barn. Och livet, osv. Om inte jag får träffa min man bör ingen annan får göra det heller. Bokning och Träning ikväll. Tjoooo


There's a big difference between being alone and being lonely.


RSS 2.0