Spex

Hej vänner

duktig som jag är så missade jag bussen, men vi skulle ändå bara träna till spex så det är lugnt, fast nu fick jag ett sms och jag ska tydligen delta i spexet och göra en dans som hockeykillarna gjorde i ettan. jaja det blir vad det blir

Nu har jag bråttom till bussen och bjuder på en bild på min fina student!

godmorgon


Snygg bild, gjord på typ en halv minut. Det är tanken som räknas
För du har tagit studenten ! grattis älskade du

Ångesten som uppstår när man inte vet vad man ska ha på sig..? vad är det för bajs, hatar det.

Nu har mamma åkt till sjukhuset för att operera foten, så hon blir kryckis och kommer stanna hemma i två månader. Skönt för henne iaf, så hennes fot blir bra någon gång och vi kan åka tillbaka till egypten.

Nu ska jag ner och göra smoothie, sen blir det stan med matilda, sen skola, sen mayas mottagning och sen teorilektion för körkortet, fullspäckad dag hej.






You're the reason I come home

Hej världen

Till och börja med vill jag säga grattis till min älskade mamma på mors dag! Hon är helt underbar och jag älskar henne över allt annat.


Igår var jag hos matilda där vi åt kebab med fredrik, sen chillade vi galet. Dom hoppade studsmatta och jag satt som en tönt och tittade på, sen drog Fredrik till en kompis och vi fick för oss att cykla till Maya i Östertälje, så det gjorde vi ! Där hamnade vi i hennes säng och det blev några timmars mys med bara snack, alltid lika skönt att bara snacka om allt och ingenting. Sen kom Fredrik och hämtade oss och jag åkte hem och sov.

Idag har jag knappt gjort nånting, vaknade vid tolvtiden utvilad och pigg, då satte jag mig och pluggade på vår nya altan på framsidan, och där satt jag till kanske sextiden. Sen lagade jag lite mat och satte mig igen. Jag satt alltså med mitt arbete i kanske 5, 6 timmar idag. Helt stört, och det var sjukt tråkigt också. Skönt att det äntligen är klart iaf ! Sen drog jag till matilda, vi fick sjuts till Östertälje, träffade Maya en sväng och hämtade cyklarna och cyklade hem dom. Då drog jag hem ett tag och skickade in arbetet och så, sen kom Oscar och hämtade upp mig så åkte vi till donken en sväng och sen till matilda och chillade.

Nu är klockan lite alldeles för mycket för att jag borde sitta här, har sovmorgon imorgon! Sen blir det till att fira världens bästa Maya som tar studenten!! och sen är det körkortsteori som gäller. Hurrayyy för mig

Nåväl, nattinatt i kattegatt


living on the edge

hej gott folk

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, men jag ska inte klaga ! jag ska nog leva på att vara sjutton framöver iallafall. Först blev det middag på Barolo med massa skönt folk, och sen drog vi till 550. Fick iallafall sjuts hem och var hemma tidigt och bra så jag ska inte klaga! livserfarenhet kallas det

Imorse var det tidig uppgång och iväg till Lidingö för tävling. Tjejerna gjorde jättebra ifrån sig och det ledde till två silvermedaljer!! ett i fristående och ett i hopp. Ett riktigt bra avslut på terminen, dom är bäst.

Nu sitter jag här nyduschad vid datan och ska snart bli hämtad av fredrik för att äta kebab hos Matilda, mummsss!

Men först kommer de få bilder jag har sen idag och igår, enjoy





fackout ?

nee inte ikväll! matteprovet är gjort och vi behöver inte ha naturkunskapsprov, jag är lycklig
inga mer prov fram till sommaren!!

Nu är det bara några arbeten kvar och sen är vi klara. Efter matten åkte vi ner på stan och kollade drakbåtsrodden, åt lunch och jag köpte lite nya kläder. Sen har jag bara chillat satan, nu är jag hos tildis och spränger sönder högtalarna med min ontzontz lista. Ikväll blir det middag på Barolo med ett tjugotal tjejer, vi ska fira världens bästa kines som fyller 18!♥ Sen får vi se var jag tar vägen, utgång med min fot är väl inte det lämpligaste, men vem vet? inget hindrar ju mig!
Imorgon är det tidig uppgång för tävling med tjejerna på lidingö, blir nog bra. Ha en bra kväll för det ska jag ha!
Grattis min älskade vän

jag fastnar bara mer och mer för något som är så vackert men så svårt att nå

hej mina kära vänner

Det är torsdag och jag är tröttare än någonsin, det har blivit några kvällar nu då jag har suttit uppe till tvåtiden och pluggat. Inte bra linda.. inte bra

Imorse krigade jag mig upp för att gå på en värdelös svenskalektion vid halv nio. Jag kom dit, och sen fanns det inget mer viktigt att göra och jag var ledig fram till halv ett, VÄRT att kliva upp då. usch bajs

Vi pluggade iaf matte under håltimmen, sen hade vi tre timmar matte hela eftermiddagen, och jag fattade ingenting. Sen var det barngympa och därefter fick jag sjuts hem till Oscar. Där satt jag, tildvard, freddie och tobias och pluggade, duktiga som vi är!! Nu är jag hemma och jag ska göra mitt bästa för att kunna plugga massa ikväll igen, har iaf lämnat in ett arbete till idag! bara några kvar nu

Imorgon blir det 4 timmar nationella i matte B, TJOHO ♥ Därefter vet jag inte vart livet leder, men på kvällen ska iallafall världens bästa kines firas!! ett stort grattis till min kära vän.

Nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på världens mysigaste låt, helt värt att lyssna på den



godnatt kära vänner


natten är ung och jag ligger vaken

klockan är nu tjugo i två och jag är fortfarande uppe.. och pluggar såklart

Hade idrottsdag idag, gick runt som en mupp och gjorde ingenting, tills jag slog i foten, då gjorde jag nånting... jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, ont gjorde det iallafall, och ont har jag nu igen. Efter det blev det hem och plugga, sen hade jag och mina kära gangmembers en liten tacokväll, vi åt tacos och snackade bajs, tills vi var tvungna att leka pluggisar. Istället för att plugga så åkte jag ut med min tränare till Tveta kyrkogård där Helena blev begravd, fint var det. Mycket blandade känslor, men det kändes bra att ha fått gå dit. Resten av kvällen har jag pluggat, eller iallafall försökt. Svårt när man är med i facebook, men lite framåt har jag kommit iallafall.

Imorgon är det tydligen tidig skola, så nu måste jag natta. Hörs imorgon eller något, puss på er

Jag älskar dig


feeeettt dutti

Känner mig lite duktig faktist, om man inte fattade det

För en gångs skull har jag pluggat idag

♥ Idrottsfrågor- check

♥ Skriva ett cv - check

♥ Forntida egypten häfte - check

♥ Jämför Sverige och England- nästan check

♥ Engelska powerpointredovisning - nästan check

KABOYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nu blir det hem till min bästa vän och natta där, sov gott mina vänner



fin bild på mig och mina friends när vi är spice girls



we might not get tomorrow

heyheyyyyy

Solen skiner och det är världens finaste väder, man kan ju inte vara annat än glad. Hade lite mysamys med fina cheyss hos Minna igår, sen mötte jag Sofia och Matilda upp Frida och vi började traska, gick hela vägen hem till Matilda ( bra träning för min fot) förutom att det gjorde ganska ont efteråt. Vi satt och snackade och chillade hemma hos tildis, funderade på om vi skulle ta oss till våra vänner i saltskog, i ritorp eller i brunnsäng, men vi stannade kvar hemma och halvsov. Vid tvåtiden tog jag och Sofia oss hem till mig och somnade direkt.

Nu har jag tränat gympatjejerna som var helt underbara och superduktiga, vi har även dragit in med värsta snygga posen i friståendet. Dom är superbra! idag blir de inge mer träning och jag är alltså hemma tidigt på en söndag, galet skönt. Vi åkte förbi golfbanan och tog en glass påvägen hem också. Nu ska jag stänga in mig i mitt rum och plugga, inte lika kul men det måste göras tyvärr... njut av en skön remix på give me everything sålänge istället ! hajdohajdo pusss


I'm gonna save the world tonight...?

Inte för att jag har tänkt på det men vi överlevde det som skulle bli jordens undergång! oh happy day
Det skulle tydligen ske en jordbävning som skulle börja på nya zeeland som skulledra med hela världen, och detta skulle ske kl. 18, vilket har redan varit i nya zeeland så livet är lugnt!

Jag är hemma från tävlingen, efter en bilresa som skulle ta 45 minuter som istället tog 2 timmar så var vi tillslut i järfälla. De förtränade på friståendet och sen gick vi och åt pizzaaaaa, hur gott som helst. Sen gick vi tillbaka till skolan och mötte Emil. Jag, Sanna och Kines gick hem till honom och chillade lite. Sen chilla vi galet och sov.

Idag var det tävling som gällde, eller läktaren för min del. Man fick ju psykbryt på att inte få tävla när alla andra gjorde det... det gick inte så jättebra för oss, varven såg bra ut men poängen blev låga så det blir nog ingen final. Sen checkade vi ut, kollade lite mer på träningen och åkte hem. Där stressade jag sönder och tog bussen till Minna där jag är nu. Jag, minna, tildis, anki och micho ska laga god mat och sen får vi se vart kvällen leder.

Som slutkläm på att jag är så lycklig så vill jag bara säga:

MIN KRYCKMONGOTID ÄR ÖVER!!! nu dissar jag kryckorna

Minna är sämst och facerapade sig själv omedvetet.... hahahahahahahah

Världens bästa vän


tiden går snabbt när man har roligt

nu är det dags att kila till järfälla!

Hade en bra kväll igår, pluggade med tildis och orris, och sen blev det ut på äventyr i lastbil med matilda, oscar och fredrik. Vi hamnade långt åt helvete och visste inte var vi var! kul var det

Skola idag, då chillade jag galet och kollade på idrott i tre timmar, sen slutade vi. Jag gick till lindängens förskola där jag ska sommarjobba, jag stannade där och åt lunch och lekte med barnen, trivdes jättebra direkt. Nu har jag packat och varit på äventyr med Oscar och Emilia, nu är det dags att åkaaaa.

Hör av mig imorgon eller något, hajdohajdo ♥

Ny header

enkelt och bra, kanske bäst så... iallafall ett tag

Jag tröttnade på det gamla och drog in något nytt, astråkigt, bajsigt, men vad gör det om hundra år? eller två dar..?

Snart ska jag bege mig iväg till Max med mina kära gangmates + några bruds för att hålla Frida sällskap när hon jobbar! Hon jobbar ju till halv tre inatt den stackaren.. Sen måste jag hem och sova, för åtta imorgon bitti blir det sjukan igen. älska sjukhus<3333 eller inte

jag ska plugga...

det ser vi hur det går..... som vanligt

Mitt liv går inte på räls idag

Jag fick springa till bussen, med kryckor.... såg inte fint ut
Jag kommer förhoppningsvis inte få mitt mvg i kosten
Min krycka gick sönder
Jag ska på röntgen imorgon bitti... på min sovmorgon
Jag har stört mycket plugg

Vi kan istället ta och lyssna på min nya favvis, count on me med bruno mars- love it



Dancing shoes

Godmorgon!

Gårdagen var en riktigt skön dag, dock borde jag ha pluggat lite mer. Fick stressa till träningen och när man kom dit på kryckor var nog ingen förvånad där heller. Jag satt och kollade på och skrev upp lite ordningar på tjejernas träning och sen tog jag, matilda, minna och anki till musikcafét. Där mötte vi upp Sofia och Olivia också. Det var helt värt att åka dit, många var jätteduktiga och Linnea sjöng hur fint som helst. Hon sjöng alltså time of your life med greenday, och det gjorde hon så sjukt bra. Man blev lite tagen när man hörde henne sjunga, det var så fint och det gav en tillbakablickar på vår fina saknade vän. Vid tiotiden åkte jag och sofia hem till mig, låg och snackade och bara tog det lugnt. Somnade ganska tidigt och nu har hon dragit för vi skulle på museum, men jag är kryckis och kan inte följa med. Men jag klagar inte! Jag är ändå uppe, har hittils gjort en labbrapport och ska väl göra något mer innan jag tar mig till skolan.

Nu har jag sagt mitt för tillfället, hör av mig sen om jag har något spännande att säga, men det har jag väl aldrig.


Det allra bästa jag har


you can count on me like 1,2,3

hej mina vänner

Nu har jag levt som kryckis i två dar och jag har redan tröttnat, skönt att det börjar kännas lite bättre iaf. Ingen tävling i helgen och det suger. Men skönt att jag inte kommer få spendera hela mitt liv med kryckor utan de kanske försvinner om några dar.

Igår var jag först i skolan, gjorde världens roligaste fall med kryckorna och höll på att avlida av skratt. Ingen var förvånad att jag kom med kryckor. Sen hämtade pappa mig, vi åt pannkakor och sen tog jag mig till Matilda. Där mös jag, hon, oscar och fredrik, vi var sjukt trötta men allmänt cp. Det slutade med att alla somnade medan vi typ pratade med varandra, så då la vi oss under täcket och däckade direkt. Imorse gick vi upp vid nio och åt frukost med snorreborre och freddie, sen drog dom till skolan och vi la oss och sov i tre timmar till... hur skönt? älskar att vara ledig

Nu är jag hemma och har fått tillbaka min iphone, därför sitter jag och laddar ner massa musik istället för att plugga. Inte braaa... sen ska jag träna tjejerna och därefter åker vi och kollar på linneas musikcafé, hon ska sjunga time of your life vilket var en låt som Helena älskade. Kommer nog bli jättebra.

Nu måste jag ta tag i livet, jallahejdå

lyckad tjej hej

HPDJAÖKÄGOHPÖÄDOHPÖÄÅASPPÖSÄO känns bra

då har man blivit kryckis då. Landade fel på träningen och fick åka till akuten och röntga och spendera tre värdelösa timmar, alltid kul. Det hade blivit en rejäl stukning, men jag kan inte gå så då får det bli att gå med kryckor, jag som är så duktig på det. Kryckis i fortsättningen, ingen tävling för min del i helgen, prov imorgon som jag inte kunnat plugga till för att jag har hängt på akuten. LOVE LIFE


today I don't feel like doing anything



Så känner jag idag! Jag skulle vilja vara en apa 

Har inte gjort något speciellt på hela helgen, hur skönt som helst. Men en mysig chilldag skulle vara skönt, men icke. Snart bär det av till träningen för att träna barn i fyra timmar och sen själv i två och en halv timme. Hela söndagen blåser bort .

I fredags var jag med tildis och orre, vi gjorde allt och ingenting. Spårade och våldgästade fredriks trappa lite. Sen hem och sov. Igår jobbade jag och sen var jag hos matilda med henne, maya och sofia och mös. Och nu är det idag. Tjoho.

Har inget mer att säga just nu så jag hör av mig sen, hajdohajdo


fredagen den 13:e

Hei

Idag är den fredagen den 13:e, det ska föreställa min turdag.. istället är det en vanlig dag, utan otur! men jag får väl nöja mig med det, otursbarn som jag är..

Skolan gick bra idag, frida fyllde år och jag glömde såklart det.. men ett stort grattis iaf ! ♥

Efter skolan har jag bara chillat hemma och gjort ingenting, ätit kebab och chillat på grillen, nu är det dags att bege mig mot olivia där tjejerna håller till, sen blir det nog en sväng till min käre vän orre också. Jobb imorgon! hejaaa

puss

 
lycklig tjej säger hej


torsdagsliv



Hejhopp, gårdagen gick alltså bra, skulle på prommis med tildis, slutade med att vi träffade dessa människor och mös på en klippa. Dom skulle på skiva och vi höll dom sällskap, fina människor det där. Idag hade vi nationella i engelska och det pissar jag på, kiss kiss. Sen kollade vi lite på när ettorna hade sin dansuppvisning, och på eftermiddagen var det matte som gällde! och jag var smart, och det gillade Dan.

Tränade tjejerna och sen själv, dock var jag sjuk så tiden spenderades på plugg istället. Skönt att få något gjort iallafall, nu ska jag bege mig hem till min allra bästa för att sova där, tror även att orre och fredde kommer. Imorgon är det school igen, kiss kiss.

För alla som har tråkigt så kan man ju sätta sig och heja på vår svenska popidol som vill bli populär, eric saade. han sjunger iaf det, han är snygg inget annat. Sjunga kan han inte göra. Heja sverige som väljer ut sämsta låtarna ♥. Jag lärde mig iaf något nytt idag, jag visste inte att han och molly sandén var tillsammans, ballt vaaa? eller kanske inte.

Ha det praaaaaaaaa hajdohajdo




älskade vänner, älskade dagar







plugghästen

heeei

tro det eller ej.. jag lever än, helgen har sitt egna kapitel i mitt liv. Söndagen var oerhört mysig med träningarna, började både pluto och satellits träningar med att sitta ute i solen och njuta. Efter det var det hem och äta och sen lekte jag med Orre, Tildis och Freddieman. Började med att sitta och dumförklara mig lite för Oscars familj, lät som en riktig einstein när jag pratade... eller? men det är ju sån jag är. Sen åkte vi till Matilda och spelade Picasso och hade det trevligt, jag ritade en jättefin svan som man ser på bilden..... h3h3

Igår hade jag en skoldag som ingen annan, fick köra femkamp med pensionärer och hugo på min håltimme, vi kom tvåa så vi var inte så värst dåliga! Efter skolans slut så hade jag utvecklingssamtal, jag har blivit sänkt i några ämnen för att jag pratar för mycket. Så nu kom vi överens om att jag ska ge allt sista tiden, därför kommer jag bli lite mer off. Jag och pappa tog oss även ut till spåret i Tveta för att tända ljus. Alltid lika fint, och solen lyser lika mycket som alltid. Efter det åkte jag hem och pluggade och sen gick jag till min bästa vän där jag spenderade natten.

Jag saknar dig

Imorse hade jag samhällskunskapsredovisning (kort ord?), hur som helst så gick det väl helt ok. Fick mvg iallafall, så nu kanske betyget ändras igen om jag fortsätter skärpa mig. go linda! Efter det så hade vi nationella muntligt på engelskan, det sög. Menmen, man kan inte vara bra på allt. Vi var klara 5 minuter efter att tvåbussen gått, men tur som vi har så ringer orre och sa att han kunde hämta oss. Vi åkte till nancys och åt och sen till träningen där även orre joinade oss. Träningen gick faktist helt ok, och jag sa Uft... årets skämt! Nu har jag precis gjort klart två arbeten till och känner mig stolt som tuppen.

Som en sammanfattning av mitt liv just nu så kan jag bara säga att mitt liv går åt till plugg, jag har alltså blivit en vadå..?? kolla min fina rebus nedanför! Men jag ska inte klaga allt för mycket, solen skiner och jag har världens bästa vänner.



Jag menar då alltså plugghäst, inte pluggDALAhäst, men eftersom mitt liv består av mina störda tankar så kommer väl en dalahäst upp. Klockan är ett och jag borde sova, ska upp om sex timmar

Ses i nästa liv, där ordet skola inte ens existerar.. ska nog uppfinna en sån värld


trött tjej hej

gårdagen blev inte riktigt som tänkt, men det var en kväll att minnas! eller..?

Kom hem vid fem och gick upp vid sju, jobbade i nio timmar och stack till johanna för myskväll med henne, ebba och matilda. Vi åt tacos, satt och snackade om allt mellan himmel och jord, och kollade konfafilm och hade det allmänt mys. Så bra som man bara kan ha det med dom! Max kom förbi någon timme också, och det var int
e igår man träffade honom! Han har fått körkort också så då fick man sjuts hem, lagom skönt!

Nu är det nattedags, är i hallen mellan 12 och 18 imorgon som vanligt. Hajdo poss


oh fuckaa

fick precis reda på att jag ska jobba imorgon.. men vi taggar inte om för det!!

Jag känner mig oerhört hurtig som var ute och sprang och körde styrka, mina ben vek sig tillslut och jag kunde inte gå. Jag har hunnut mycket på lite tid, efter att jag sprungit så gick jag till matilda och hämtade kläder, sen ner till stan och lämna mobilen, unnade mig en glass( för det äter jag ju aldrig) och sen så hämtade oscar upp mig, åkte på lite äventyr för att lämna av emilia innan bussen och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och ska byta om, sen hem till tove för middag, sen får vi se om vi stannar där eller om vi åker till oscar eller hur vi gör. Sen blir det iallafall destination - Stockholm! och lite sömn.. hejaaa

äntligen fredag

livet rullar, skola, träning, fika, donken, plugga och ja.. som vanligt då!

Har precis kommit hem från skolan, det är fredag och nationella i engelska B är gjort, det gick sämst men vad gör det om hundra år? eller två dar?..

Nu ska jag ut och springa, sen blir det plugg, lämna in mobilen och hem till tove! Ikväll blir det the bridge och ontza galet med skönt folk. hajdo

6 månader, snälla låt det inte bli fler

Ett helt halvår utan min solstråle, jag förstår inte. Idag har jag tänkt extra mycket på dig, och det ger mig bara ett leende på läpparna för du kan inte göra annat än att få mig att bli glad. Jag skulle kunna göra allt i världen för att få dig tillbaka men det är så skönt att du fortfarande finns hos mig på något sätt och det kommer ...du alltid att göra. För inte så länge sen så var du med i min dröm, jag var på någon fest och jag går ner för trappen och där står du. Jag tror jag aldrig har varit så lycklig i hela mitt liv, vi stog och kramades i flera minuter och det var som att du hade varit bortrest i ett halvår och vi hade så mycket att säga, och självklart så var vi tvungna att ta tusentals dubbelhake bilder. Allt kändes så vanligt, jag fick dig tillbaka för en stund.

Du är helt jävla grym och jag hoppas du vet det
All kärlek till dig min vän ♥


älskar livet

en bra start på dagen är att missa bussen, love life


pigg tjej

hejj världen

Min helg har varit helt okej, förutom åtta timmars sömn på två nätter och 18 timmar jobb på två dar.. Men om man bortser från det så har den varit bra ! Fredagskvällen var bra, var på mösspåtagningen, inget speciellt men kul var det, kom hem vid tretiden och somnade direkt. Gick upp vid sju för att duscha och göra mig fräsch för att åka till jobbet, lagom skönt! Då var det jobb i kiosken som gällde hela dagen så det var inte så värst jobbigt ändå, äta korv och dricka läsk. Så fick jag sällskap av Matilda, Oscar och Fredrik också som höll mig sällskap i några timmar och tog allt dom fick tag på att äta.

Slutade vid femtiden och fick sjuts hem av min snälla kompis orre, åkte hem och packade allt och åkte till Maja och grillade med tjejerna och hade det mysigt. Jag och Matilda orkade inte åka till maren eller saltskog så oscar hämtade oss och vi åkte hem till honom. Där såg vi på supersugen och chillade galet, sen blev det lite donken och sen hem till honom igen och snacka om allt och ingenting. Kom hem vid tretiden och somnade pladask i sängen. Gick upp vid halv åtta och åkte till jobbet, chillade galet i korren idag igen, fick sällskap igen av mitt gang, och sen kom matias förbi någon timme också. Slutade vid sextiden och åkte hem, kvällen har spenderats hos matilda och nu är det dags för att börja plugga! tjoho. kanske blir en sväng till donken också, men man orkar ju inte vara fet så man får väl bara vara sällskap..

Där har vi min ointressanta helg, och här är en bild på mig och min otroligt trasiga telefon som gick sönder i fredags, känner mig lite gammalmodig som går runt med två tegelstenar till telefoner, och sen går den ena sönder till och med? men vadå? jag har ju iphone 100, den här bilden är tusen år gammal..... eller? kul jul


Jag säger skål på det så hörs vi imorgon, dags att tagga skola


RSS 2.0