Borta bra och borta bäst

Oavsett om man vill eller inte måste man förr eller senare åka hem, tyvärr. I fredags kväll åkte vi till Buffalo och åt en god sista middag, sov på hotell, åt god hotellfrukost och sa hejdå. Spenderade sedan hela dagen själv i Buffalo då William var tvungen att åka tillbaka till sin träning. 

Mitt första flyg var det värsta jag varit med om. Vet att jag har sagt det förut men nu var det gränsen. Värre än sådär går det inte, det är liksom krash som är på tur efter den extrema turbulensen. Tänkte först inte sätta mig på andra planet men förr eller senare måste man hem, som tur var så var det både större, flög på en annan höjd och åkte en annan väg så det gick mycket bättre. 

Kom hem och däckade igår, hann träffa några vänner och vara lite vilsen som man är sådär när man kommit hem. Idag var det upp vid 6 trots jetlagen och åka till skolan, första dagen igen har varit intensiv. Nu blir det massor av plugg så får vi se till att jag klarar tentan på söndag också! 

Nu vet ni att jag är hemma och lever (tack och lov). Vi hörs !!








Första tentan ✅

Alltså vilken morgon, en underbar morgon! 

Sen jag skrev tentan har jag varit extremt osäker på resultatet, mest säker nästan, säker att jag inte skulle klara den. Men nu imorse fick jag äntligen resultatet och jag klarade den, fick inte E heller utan ett C! För att vara första tentan och eftersom jag var sjukt osäker är jag nu extremt glad. En sten är påväg att lätta från hjärtat. Nu är det bara att ta sig an nästa tenta och fortsätta.

NU gillar jag skolan

22:36

En hel vecka har sprungit iväg, ibland känns det som att jag varit här en evighet och ibland känns det som att jag kom igår. Vad jag vet är att det känns alldeles för tidigt att åka hem på lördag iallafall. 

Under veckan har jag pluggat, vi har lagat lite god mat och ätit ute någon gång. På bara en vecka har det gått från att vara 25grader ute till nollgradigt och lite snö häromdagen. Nu ska det tydligen bli 19 grader imorgon igen så det är väldigt varierat, men blåser gör det alltid. 

William har haft träningar i minst 6h varje dag sen jag kom hit så jag har fått spendera dagarna med plugg, tvätt och lite shopping. Har också lagat lite god mat och fixat lite kvällsmål som detta. 


Nu i helgen kom en annan flickvän till en spelare hit så vi åkte iväg och shoppade, gjorde manikyr och åt frukost både lördag och söndag. Skönt att ha någon att göra lite helg-grejer med när William var borta hela dagarna!



Igår kväll var det som en invigning av basketlagen. De hade lite dunktävlingar, dribbeltävling, visade cheerleaders osv. 


Senare på kvällen åkte vi mot ett haunted hause en timme bort. Det hette 13 levels of fear och var då alltså 13 olika "spökhus". Vissa med rök, något hotell med sjukhussängar, någon bergochdalbana osv. Bergochdalbanan var sinnessjuk. Själva spökstället är i en nedlagd nöjespark, det var alltså gamla karuseller överallt, kändes så väldigt äkta. Den här bergochdalbanan som var sista "attraktionen" är 75 år gammal och har samma stammar sen dess, I TRÄ. Den var sjukt läskig och man kände hur döden var och knackade på. Ingen säkerhet alls och allting var ihoptejpat, det var dessutom helt mörkt, inga lampor. Tror den rädslan slog allt annat som var där inne, men kul var det!





Idag hade William "träningsledigt" så vi åt lite god lunch på ett café och bytte lite saker på bilen. Sen hade han såklart möte (så man kunde inte åka långt) , och efter det har vi pluggat hela kvällen. 

Det var allt för nu! Hörs en annan dag 

Pluggpluggplugg



 William har såklart mycket för sig med träningar och skola, tyvärr. De senaste dagarna har vi suttit i biblioteket och pluggat, idag hade han tre prov och får nu ett litet höstlov från skolan i fem dagar. När han är på träning går jag istället till starbucks, köper mig en kaffe och pluggar. Pluggar tio gånger bättre här än i lägenheten. Och vet ni vad?? Jag har lärt mig att det är inte konstigt att faktiskt sitta på starbucks själv och plugga, eller bara sitta. Det är faktiskt skönt ! Min självständighet ute i det sociala börjar ta sig! 

Vi lever iallafall, puss och kram

Sunset

Jag ville se solnedgången vid hamnen, men William hade hört om ett bättre ställe och visade mig det här.. Hur fint som helst !






Erie

Efter en hejdundrans lång resa med försening som ledde till missat flyg, försening på andra flyget och en lagom lång bilresa till Erie tog det totalt 24h från min dörr till Williams. MEN jag ska inte klaga för jag är framme !!

William var rädd att jag skulle vantrivas i staden efter att ha bott i Atlanta.. Men nej! Erie är jättemysigt! Inte så stort men egentligen alldeles lagom. Härliga människor och skolan är sådär gammaldags och fin. Det är lite mer familjär miljö här eller vad man ska säga, det är lite mer som Södertälje eller någon annan svensk stad där man faktiskt har en stad. Vanligtvis i USA har jag bara sett massa exits med precis likadant vid varje, så är det inte riktigt här. Här finns inte bara alla de vanliga matkedjorna utan lite små egna ställen och sånt som jag tycker om.

Vi har hittills hunnit åka till en mall som till och med chockade William, han shoppade och jag hjälpte till! Därefter åt vi en god middag och gick på bio- the Martian. Idag har vi suttit i biblioteket och pluggat hela dagen, skönt att jag också kan göra nytta när han pluggar numera. Snart ska vi ta oss ner till hamnen och ta en promenad till solnedgången. Nu ska vi minsann se till att även Erie blir ett bra ställe att vara på! Vi hörs ❤️











Nu

Godmorgon världens bästa dag. Nu åker jag till min kärlek. Ses om lite mer än två veckor ❤️




Say something

Jag lever igen
 
Nästan iallafall. I veckan har det varit gränsfall känns det som. Allt med skolan har gjort mig till en levande zombie, sömnbrist, blodsprängda ögon, huvudvärk utan dess like och ångesten, ja ångesten är inte ens att tala om. Alltså att man kunde må så dåligt som jag gjorde igår, för ett lite prov... det är långt ifrån hälsosamt Nu är iallafall den delen över, tills resultatet kommer åtminstone! En applåd för att jag inte hoppat av än. Trots det intensiva måste jag säga att det var en väldigt rolig kurs att börja med, svår men lärorik. 
 
Efter tentan gick jag och Frida på basket iallafall, så skönt att få släppa allt. Imorse vaknade jag upp och visste knappt vad jag hette. Alla krafter och spänningar hade släppt och det kändes som att jag vaknade den värsta dagen på jetlagen när man kommit hem. Tog mig iallafall till Stockholm där jag lunchade med Amanda och Lovisa innan skolan och sen var vi på lektionen för vår andra delkurs. Nu på kvällen har jag ätit god middag med Matilda och Steffani och bara myst. Ska verkligen ta vara på den här ångestfria helgen, det blir det inte lika många av nu för tiden. 
 
Snart åker jag också, hjärtat längtar sönder. 
 
Vi hörs 

RSS 2.0