Saknade sommarnätter

Jag har tröttnat på vintern nu, jag längtar efter sommaren
De varma, underbara, roliga, sena och minnesvärda sommarnätterna är oerhört saknade ♥







Try to explain to you that I miss you so bad

Hejdär!


Dagarna går, jag har insett att jag är ett vg+ barn. ETT poäng från mvg på varenda prov, jag är förkyld och är sämst på att träna min tumme vilket leder till, dålig tumme.


Gårdagen var great, den spenderades hos sofia med henne, maya och tova! Dom fisungarna är allt bra dom. Nu har jag snabbduschat och gjort mig iordning för jag skulle klippa håret, men nej.. det stängde vid två, och är inte öppet på söndagar heller, så det får bli på onsdag ist! Kvällen vet jag inte riktigt vart den leder än men jag hoppas på skojigheter! Puss på skörten.  


emo linda

Idag är det inte min dag, det har inte hänt något speciellt egentligen men jag tror jag är sjuk, jag är sjukt trött iaf. Det har varit många människor som stört mig idag, jag känner mig dum för det kanske inte är av en bra orsak men så är det. Jag vill bara bort från OVÄDRET, min förkylning, sega skoldagar, min tumme och sverige!. Frågan är om jag längtar framåt till london, då vi äntligen får komma iväg eller om jag blickar bakåt. Jag saknar förra året, vårterminen 2009, det var då det kändes som att allt var så bra det kunde bli! Hur mycket plugg vi än hade, så hade jag dom bästa helgerna i mitt liv. Jag säger inte att jag inte har det bra nu, jag älskar min skola, jag älskar mina vänner, men jag har ingen höjdpunkt just nu. Det finns människor och stunder jag saknar. ♥

Våren 2009





It's true, life will smile for you


Jag vill också kunna sjunga...

Sam Tsui - Halo


Sam Tsui - Michael Jackson Medley


Sam Tsui- Don't stop believing


Sam Tsui- Down

Det är en vanlig dag och jag har det bra

Ulrik är min drömkille! han är ju så söt, och kommer på en så bra låt. Visst att den är lite enkel men han sjunger ju bra och man blir glad. Han är sötast!

Singstarkväll hos Maya igår då! Vi sjöng galet (jag var sämst), vi spelade Guitar Hero och Dj hero, töntade oss med att leka småtstjärnorna och vi dansade tills vi lökade sönder! En bra och rolig kväll!


Sen måste jag säga att den här låten är så sjukt taggande, det låter som en dataspelslåt, men ickesanicke !
Den spelades på samuels 18års fest och den är grym!

Sidney Samson- Riverside


Nu blir det duschen, sen kolla innebandymatch, sen träna i blombacka och därefter åka till täby och ha extraträning!

Puss


Tove och Julia 17 år!





Skidor och drama

Nu har jag gjort om bloggen.. IGEN! men jag tröttnade faktist så då hade jag lust att göra om lite.


Idag har varit en seg dag, fast att vi knappt haft något tänkande på våra lektioner. Vi har haft idrott, då vi åkte skidor igen, och blev fotade! Jag ramlade faktist bara tre gånger under hela skidåkningen och var därför väldigt stolt! Efter lunch var det drama och jag skämde ut mig som vanligt (med flit då). Men det var också kul, det är kul att våran klass bjuder på sig själva! det gör allting mycket roligare. Jag kan säga att mina tankar om att jag är ett weirdo har fortfarande inte försvunnit. Fast efter idag har jag än en gång insett, jag ÄR ett weirdo.


Sanningen svider...


En sällsynt galning

Idag har jag uppfattat mig som ett freak, eller jag har mer eller mindre insett att jag ÄR ett freak. Det bevisas på flera sätt. Vi börjar med gårdagens inlägg, jag är inte normal. Sen idag får jag höra av anko att en i trean tycker att jag ser lost ut, och jag blir mer och mer idiotförklarad under dagen genom att jag äter glass på mc donalds, och doppar pommes i glassen och äter. Sen att jag även ska äta min matlåda som innehåller lövbiff, klyftpotatis, bearnésås och LASAGNE med en glasssked från donken, eftersom jag glömde bestick. och som grädden på moset (eller vad man säger) så gör mina gympatjejer en liten scen från ice age om att jag är en "sällsynt typ".

Så nu sitter jag och funderar, hur orkar folk med mig? Jag är fan dum i huvet. En MANIAC.

Jag ska vara glad att jag ens har vänner.

Godnatt!

Nollställd

Jag har nog tappat fler hjärnceller idag än vad jag har fingrar. Känns så iaf!

1.  Jag drömde om att min mamma hoppade runt med sitt brutna ben, i en fiskdräkt runt en ö.

2. När jag ställde mig framför spegeln, såg jag mig själv som grinchen. (inget positivt)

3. Jag berättar om min skumma dröm, för ALLA. och efter en halv minut slutade dom lyssna, men jag fortsatte prata.

4. På barnträningen skulle barnen hoppa hopprep och utmanas varje gång, men det var inte dom som utmanades, det var min hjärna. Att ha tio ungar omkring sig som skriker "VAD SKA JAG GÖRA NU!?" "LINDA KOLLA VAD JAG KAN" "JAG HAR HOPPAT BAKLÄNGES VAD SKA JAG GÖRA DÅ?" "FÅR JAG GÖRA DET HÄR?" "MITT FINGER GÖR ONT MEN JAG HAR REDAN PLÅSTER" det DÖDADE mig. och dom kunde inte göra det i ordning och låta mig få prata med nån annan utan ALLA skulle ha uppmärksamhet. tillslut blev det bara surrande och jag satt bara och kollade. Aldrig mer poängkort säger jag bara!

Min dag. Mer eller mindre en hjärntvättad dag.


Spegel spegel på väggen där, säg vem som vackrast i landet är



Blubb blubb


City lights lay out before us

Hallå i stugan!

vardagarna går assegt, men helgerna bara springer förbi! Tänk om man kunde vara ledig under vardagarna och gå i skolan på helgen! då skulle fem dar vara helg och två dar vardagar! Nu flyger jag bort i mina tankeställare igen!

Hur som helst så har helgen bestått av tjejkväll hos maya och partay hos linn på fredagen, och igår var jag hos Sofia och gjorde smoothie och kolla film, och idag har vi tränat fristående. Vi har lärt oss ett nytt fristående till våra småtjejer och sen har vi även fått se och höra vårat nya fristående och det kommer nog bli skitsnyggt!

Bilder sen helgen

Jag och fia hos Maya. Bild tagen från Maya.


Våra smoothies, som förövrigt smakade ljuvligt!!

When they've lost all they've got, and they don't know what for





London

Har glömt att berätta att nu är biljetterna bokade för mig och Matilda. På sportlovet beger vi oss till london i sex dar, fredag till onsdag. Vi ska få träffa Elin som bor där för tillfället, jag har saknat henne! Det blir skönt att komma bort ett tag, och jag har aldrig varit där så det blir ännu roligare! Idag åker Maja och Tove dit, kommer sakna dom, men dom lär ha det bra!
 

Det var allt från mig, träning ikväll
Taggaråå!

 


Gustav Wasa och tåluktande

Hallå!
Idag har vi haft två lektioner, visserligen lektioner som är tre timmar var men ändå. Först hade vi Idrott med bredden, där vi åkte långfärdsskidor, och jag har nog inte varit med om något så svårt på länge ! Jag sög rent ut sagt, och ramlade mer än vad jag åkte, och jag åkte med en stav på grund av tummen, så jag blev lite som Gustav Wasa... vackert må jag säga!

Därefter var det drama som gällde. Första gången vi hade det och det var riktigt kul! Jag, Minna, Emil och Andre var i grupp och skulle göra en kort teater som började med: hej vad kul att du är här! och slutade med, stick åt helvete jag vill aldrig se dig mer! Konstiga som vi är väljer vi då att göra som ett AA möte fast med folk med allmänna problem, alltså typ cp barn. Jag skulle vara psykiskt sjuk och lost, så jag satt och luktade på min tå!

Allt om min dag, nu är det One three hill.

Ha det bra !

 
Bilder sen skidåkningen, hade bara mobilbilder men de får duga!


Time to go back to the normal days


Tjohejsan!
Ja nu är lovet slut, och mitt lov har bestått av inget tänkande, sovande, och filmtittande. Mycket av lovet har spenderats med Maya vilket gillas väldigt mycket! Någon fest här och där, men de är några få. Har haft en skönt och bra lov ändå, det enda tänkandet var igår då vi skulle planera vårterminen för småtjejerna, det gick inge vidare för mitt tänkande måste jag säga. Undra hur många hjärnceller som frös ihjäl i vintras egentligen.

Min älskade vän Sofia visade den här videon till mig och sa att hon har hittat mig!
Så jag tänkte visa den för er och säga... här är jag!

När ni tröttnat på min ljuvliga stämma så kan ni gå fram till 3.08
där kan ni se hur jag ser ut när jag drar mina tankeställare. Inte illa va?


Friday night

En riktigt bra kväll igår! Förutom att jag glömde nancys maten i Mayas bil och åt alltså varken lunch eller middag, och att mitt vin blev snott i slutet av kvällen. Men det är det värt! jag tror inte jag satt ner mer än nån minut på hela kvällen, det var fullt ös på dansgolvet! Innan vi åkte till järna var jag och maya i hölö hos nathalie och fixade oss och sjöng singstar och började dricka lite, sen när vi kom dit så kom det mer och mer folk. Kvällen var super helt enkelt! fick inte så många bilder, tog bara med mobilen, men dom får visas iaf!




Blue is the new red

Nytt gips, var på sjukan med madre. Hon bytte också gips, nu är jag inte clown längre. Utan blå, awesome. Jag har både tappat bort och hittat mitt vin, ibland är jag allt bra! snart bär det av till stan för föda, sen till nathalie i hölö. And then... järna! hoppas på en grymkväll.

ADJÖ... lite fin i kanten måste man väl vara

Min tummes liv

 ->->->->


Jag HATAR min tumme.

Tog bort stiften nyss, det gjorde inte ont, men sen när dom ska gipsa om. så gör dom det så jävla dåligt, dom väljer TVÅ olika färger. inte några diskreta utan ORANGE och BLÅ . Ser ut som en clown... hata

Jag ska byta imorgon, inte ska jag se ut som ett miffo OCH ett handikapp i två veckor..


Min tumme kan gå och ta sig

så här känner jag JUST nu
dukisugoundsnb+npäS´ÅMÂN osnfsiaöonpmpfwNF8P9ONSGHOASFMFPG

Bryt aldrig en tumme, jag har tagit starkaste tabletterna, känner mig trött och yr, men inte fan hjälper de mot tummen. jag tror stiften sitter fel, tur att dom ska bort imorgon, förhoppningsvis.

Jag måste även säga att jag har fantastiska vänner som lyser upp min dag! Matilda och Maya, ni är underbara!

Bild sen maskeraden för snart ett år sen


All I ever knew, only you

Jag gillar mitt röda gips, det är awesome.. he he. Imorgon blir det stan och nancys med mina saknade vackstatjejer! Nu var det tänkt att det skulle vara Mayakväll, men det blir hemmakväll ist! Puss


Att se tillbaka får en att tänka efter

Nu ska jag sammanfatta året som min vän Maja junel har gjort så bra! en väldigt smart grej tycker jag!

Året har varit fantastiskt, jag har lärt känna massor av nya vänner, som nu är bland dom närmsta, och jag har även upplevt massor av roligt, och man kan säga att vi började festa ordentligt i början på det här året och det var så vi lärde känna väldigt mycket nytt folk! Jag tror det mesta hände under sommaren 09, det var en så sjukt bra sommar!!



Januari:
I Januari var hela laget på läger i Helsingborg, det var underbart måste jag säga, allt utom träningsverken, det blev 22 timmars träning på två och en halv dag. Därefter var det fest hos Jenny som gällde, en bra kväll. Dagen efter det var det lokalfest i karlhov, och den festen är något jag inte glömmer, en dunderbra kväll med mycket dans och skoj! Sen var den månaden slut på roligheter!





Februari:
Det började bli mycket i skolan så jag nördade inför prov, och tvekade över mina gymnasieval, men jag valde Vacksta och det är det jag glad över! den 13:e var det tjejmiddag hos Linn med brudarna i klassen, en mysig kväll. Helgen efter det hade Ninmar och Hanna lokalfest och ja.. jag skrattar bara jag tänker på det. Jag åkte till Falun också och hann åka skidor en dag innan jag fick halsfluss, suck.. levde någon vecka i sjukan och sista kvällen i Februari spenderades på en fest i Nykvarn hos Robin.



Mars: 
Det blev mycket festande i Mars månad, och i alla andra månader, men det höll våra hemska pluggliv uppe! En utekväll i nykvarn fick oss att lära känna många som vi är med i nuläget. Hela den månaden var det nog fest fredag och lördag varje vecka, vilket gjorde att jag, Matilda och Minna helt plötsöigt inte blev lika omtyckta av vissa. Men jag ångrar ingenting, det var fantastiska kvällar och jag har lärt känna underbara personer genom det! Den 18:e var jag hårmodell och gick catwalk, det var en skola som höll det, men kul var det! Hadelövs fest är något att också lägga på minnet. En helg hos matilda gav mycket nattpromenader och annat trevligt.




April:
Det var dags att börja glassa, solen kom fram och livet lekte, det blev en natt hos anna under torsdan till fredan med hela laget, en påsknatt med måne.
Matilda åkte till Jordanien och det vart påsklov och jag och minna levde rövare ! Det blev grillkvällar och allt möjligt roligt som man kan tänka sig. Sista kvällen blev en fylld kväll där vi tjejer var lite överallt. Kom hem fem och skulle upp halv sju, inte heller skönt. Tävling helgen efter, två guld sen åkte vi direkt till almost i rönninge. Ett bra slut på månaden blev valborg hos larssa, det glömmer jag aldrig.




Maj:
Det var spexfoto vi var dalmatiner, minna var sjuk så vi hyrde in en annan cruella! Det var massa nationella, vilket dödade mig. Jag minna och matilda hade sexton saker att göra på två veckor, alltså prov och uppsatser, och vi GRÄT! Helgen därpå var det tävling i falun, en fantastisk helg med mitt älskade lag, jag var lycklig. Sen var det klassresa i bastmora och klassen kom så mycket närmre varandra, men vi tre drog på fest hos maja på kvällen. Något jag inte ångrar med tanke på hur nära vi har kommit dom tjejerna som var där. Årets första dopp var i slutet av maj, och även Almost vilket inte var lika bra som trott. Men om man är fjortis och går runt med trosor och linne borde man kanske gå dit.





Juni:
Mycket med skolan, Kabaré, bal, skolavslutning och allt möjligt. Balen var den bästa kvällen på länge, alla släppte loss och vi hade så sjukt kul. Det var slutet på alla mina tio år på Brunnsäng, alla hade kommit så nära varandra och på skolavslutningen grät jag konstant i tre timmar. De första veckorna på sommarlovet hölls till med de gamla niorna hos rönngren, det blev tältande ute på punchan en natt också. Måste även nämna skansen som var en underbar dag! På midsommar bjöds det på roligheter som jag sent glömmer. Det finns inte så mycket bättre än minnesvärda sommarnätter!



Juli:
Festandet fortsatte, en hos matilda som blev oslagbar. Därefter åkte jag och matilda till hennes stuga i dalarna, vi insåg snabbt att vi ville hem igen. Därefter rullade livet på som vanligt, och sen bar det av till dalarna för min del... igen. När jag kom hem blev minna ensam och det blev några minnesvärda kvällar hos henne...det var även fest at maya's vilket blev riktigt lyckat. I slutet på månaden var min och minnas sweet sixteen, tjejmiddag och lite fest med brudarna, härlig kväll med dom bästa. Avslutningen på juli blev åland med matilda.



Augusti:
Början på Augusti blev då Åland med matilda i en vecka. Vi stekte, åt glass och åkte bil runt hela åland och lyssnade michael jackson med bror. En skön vecka fylld med skratt. Men vi missade en massa roligt som vanligt. Men så fort vi kom hem var vi igång igen, poolpartyn och gud vet vad! Efter var jag ledare på vackstanäslägret, en vecka som alltid är lika rolig, och min födelsedag spenderades där och på ett café med brudsen. Lägret var iaf lika roligt som varje år! Sen började SKOLAN! och jag stormtrivdes, det gör jag nu med! Sen var det läger i täby som var underbart roligt. Grönan helgen efter med tjejerna, och sen fest hos tove, en toppendag och kväll!



September:
Fylld helg i början, Emelie, Isabelle och Luddes. I skolan flöt det på som vanligt och det gjorde mitt liv också, jag fick sås i hela håret, tappade bort min ipod i en gren ute i skogen och ja, det gick helt enkelt bra! Sen samma vecka var det även övernattning i tält på en ö ute på vacksta, det var väl trevligt.
Livet fortsatte, emelies sweet sixteen måste nämnas, min krabba dog och det blev kallare och kallare, det enda som livade upp mitt liv var tjejerna, alla roliga kvällar och vackstafolket.




Oktober:
Jag hade inte så mycket ledigt, det var gympagympagympa, jag hade tre eller fyra fyllda helger i rad. Och i mitten av oktober bestog sexton dagar i rad, av gympa. Jag trodde jag skulle gå i väggen, om man kan göra det på att gå i skolan, gympa och vara ledare? Välkomstmiddag på vacksta var det enda jag hann med. Jag hade även en vit månad under oktober, och det gav resultat. Sen var det kurs en helg, tävling i örebro både som gymnast och som ledare, vilket tog en helg. Helgen efter det var det Södertäljetävlingen enda dagen ledare andra gymnast. Sen blev det höstlov och då var de väl maya och
jag som hade julkänsla några dagar!
 


November:
Hemskare höstväder blev det, det livades upp med ganska mycket fester igen. Därefter var det Umeå en helg som gällde, en fantastisk helg! man har alltid lika kul med alla gympabrudarna.  Sen var det nattinnebandy också, och en natt på vacksta. Några tjejmiddagar och sen the end på November. 


December:
Sista månaden för året, och ja.. den blev ju inte riktigt som tänkt. Jag bröt tummen på uppvisningen i början av månaden och fick operera, har alltså levt lite halft på sjukhuset, men helt på värktabletter. haha. Fest i skutan var det, sen några till men det var lugnt i december för min del. Julafton var mysig som varje år! Därefter var det lugna dagar inför nyår,besök på sjukhuset, julmiddag med släkt, charader med tjejerna, och så ska vi inte glömma, maya och sofia! Dom har jag spenderat mina sista dagar på, och den sista dagen, blev med ALLA som jag nämnt i det här miltalslånga inlägget.



Jag säger då det, en minnesvärt år, som inte sammanfattades så bra, men det var mycket att ha med ! I början blev vi små festprissar, men det har tinat ut och är inte lika mycket längre, vi har blivit gamla och orkar inte. Nej men i början är det alltid roligast och man orkar med VARENDA fest, det gör man kanske inte längre. Jag har några av dom iaf, och det är dom mest minnesvärda! Jag har iallafall haft ett underbart år och vill tacka alla som gjort det till vad det blev! ♥


tälje kebab yo yo starka såser yo yo

Hallådär!

Dagarna bara går, eller, egentligen går det ganska sakta, känns som att det var en vecka sen det var nyår, menmen. De senaste dagarna har det varit Maya som har gällt, och lite annat folk. I fredags var det film med Sofia,Zäta och Theng. Sen igår blev det film hos Pontus med han och Gösta, och ikväll blir det filmis med Viggi, Nille och Beija. Vi orkar nog inte så mycket mer än film känns det som! Men det är kul, och ännu roligare med sällskap. Nåväl, nu blir det att fetta kebab, dags att börja träna snart kanske? Imorgon kommer sammanfattning av 2009. Vi höres!


Känns som att jag vill och borde börja träna igen
Bild från i somras i täby, tagen av Maya.


Ett nytt år, ett nytt inlägg

Vad kan man säga, det nya året invigdes på ett bra sätt! Men det var ju inte allt för lyckat, efter all min mammas konstiga mat som är för "fin" för att smaka gott, så halkade mamma och bröt foten. Så vi åkte in till sjukan och jag satt där med henne en timme in på kvällen, men bara till åtta, sen smet jag! Justja, jag var också inne på sjukan idag och bytte gips, ett rött, awesome!

Därefter blev det lite party hos Isabelle, lyckat men en spegel gick sönder och dum som jag är kliver jag rakt i glassplittret... aj. Därefter blev det att gå vidare, för att nå målet.. maren haha. Vi väntade vid en busshållplats och killarna börjar smälla raketer, någon sparkar på en av dom och den sjuts mot oss och sprängs framför oss. Jag kände det, och jag vet inte om det är det eller om det är köldblabla som har gjort att jag är helt blåprickig på delar av mina ben, vid låret är det värst! Väl på maren var det ett ståhej! Men tolvslaget närmade sig, och när det var dags var det bara att gå runt och hälsa alla gott nytt år. Efter nån timme blev det att dra vidare till zäta som hade efterfesten, det var trevligt så länge det varade! Känns som att det blev ett bra nyår trotsallt!


Den första dagen på året har bestått av att pappa har tagit ut glaset i min fot, jag har ätit stark mat som jag sprang runt i hela huset och panikade för att det var så starkt, ätit mig fet på godis och kollat kops med maya, sofia, victor och theng, och skrattat sönder mig som ett fån pågrund av sömnbrist. Inte roligaste dagen, eller inlägget. Godnatt!


RSS 2.0