Favorit i repris

Tjabba!

Nu har jag tränat med handen för första gången på tre månader, känns bra!

Jag har namnsdag idag, Linda Marie Ekström. Awesome! Även om jag inte tycker att mellannamnet passar till mitt namn.

Snart ska jag och Maya ut till Sofia och uppleva gamla minnen. Nämligen basta och bada i snön, de var två år sen den här bilden togs men de är vi tre iaf! och bada i snön gör vi också! 

Skriver mer imorgon! pussar från mig




Bra kväll hos Jonathan

Nu när jag ändå är hemma så kan jag ju inte bara sitta hemma på mitt lov. Igår spenderade jag dagen med Matilda, därefter mötte jag upp alla brudar och några av killarna på bussen och vi begav oss till Jonathan. Utan att dricka en enda droppe så hade jag underbart roligt.

Jag måste säga att Jonte verkligen är en höjdare på att rappa! Julia, Ida och Tove visade upp sin fina dans för mig, lite lagom fulla stog dom och dansade till gammal musik. Jag filmade så här är lite av deras danser!


Det här är ett klipp som jag och Tobias satt och tittade på, jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Lite hemsk är det kanske men jaja, det var nöje för mig!


Jävla sverige

Ja så bra gick den resan!

Hemma igen, efter att ha stått på flygplatsen i en kö i tre timmar. Inställt flyg och vi åker på onsdag istället, och åker hem måndag natt. Känns surt när man var inställd på att åka, men vad ska man göra?

Bajs


Tjaadå sverige



Gud så skönt det ska bli att komma bort!
Bort från vädret, allt skitsnack, alla tråkiga affärer, och helt enkelt södertälje, eller ja.. SVERIGE!


Vi kommer ha det underbart bra och jag får äntigen träffa Elin igen! jag saknar henne. Jag kommer hem på onsdag natt, så jag lär ju inte uppdatera igen förrän på torsdag om jag inte skriver därifrån.


Jag kan även meddela att jag var hos doktorn idag, och jag får äntligen börja träna som vanligt igen! hallelulja, de tog bara tre månader! äschdå. Nu ska vi vara glada. Ha ett bra sportlov här hemma, jag kommer sakna brudarna, men jag överlever nog!


Puss på stjärtan!


Snöbad

Idag skulle vi skriva en krönika, och jag hade hjärnsläpp. Jag hade ingenting som jag kände att jag ville skriva om. Inget speciellt händer i mitt liv liksom, så jag bestämde mig för att det skulle göra det. För att känna känslan av att jag gör något utöver det vanliga. Så öppnar jag klassrumsfönstret, ställer mig på fönsterbrädan och hoppar rakt ner i snön. Andra gången för denna vinter, men den här gången var det djupare, och även kallare. Iskall och blöt som jag gick därifrån så tänkte jag att fan, jag har visst något att skriva om. Min klumpighet, mitt konstiga liv.

Sagt och gjort, jag håller på och skriva om detta. Kanske visar upp den här sen, om den blir bra, de lär den inte bli, jag suger på svenska. Nåväl, bilder på spektaklet har jag iaf!





gief mi summer

Conitchua

Jag har bytt header, jag tröttnade på den gamla. Låter den här vara ett tag, tills jag kanske orkar anstränga mig lite. Hoppas den duger iaf


Gårdagen var bra, satt hemma till tio och åt glass och myste data, tills jag fick reda på att det faktist hände något, då jag en kvart senare begav mig till linn. Lagom mycket folk, lagom mycke dricka för min del, men en bra kväll!


Måste säga att jag har troligen kirrat sommarjobb och jobb för senare också! På kolgrillen, så jag är lycklig.


Jag satt och tittade igenom gamla bilder och fick en enormt stor saknad efter sommaren. Det är ju så skönt att jag kan se ut ur fönstret för det är absolut inte heltäckt med snö. smile


Jag vill bli brun och ha sommar nu tack!



empty room






Jag har spenderat hela dagen på detta, att rensa ur mitt rum. Det har tagit mig sex timmar nu, om inte mer! skönt att få de gjort iaf. Jag tog ju lite pauser, som när jag hittade en bild på mig och angelica som små, jag sitter i barnvagnen med glass i munnen. Låter i alla fall som att det är jag.

Gårdagen var bra, inget speciellt men det bar av till ninmars kompis lägenhet och sedan vidare till josef. Idag är kvällen osäker, men jag hoppas det blir som jag vill!

Jag har inte ätit något på hela dagen, olikt mig men jag har inte orkat eller tänkt på det. Så nu är jag döhungrig och det blir god mat! namnam

Don't dream it's over

BRA FREDAG!

  • Jag har fått tillbaka min bästa vän plattång
  • Vi slapp engelskaprovet
  • Jag får mitt rum fixat om en vecka
  • Om precis en vecka är jag påväg till London
  • Jag ska nu ner och äta grekmat med mina vänner och snylta till mig sommarjobb
  • Jag får börja övningsköra
  • Om två veckor får jag träna!!
  • Det är HELG!

Eftersom jag är så lycklig så får ni en bild på mig, en nytagen bild, som togs för fem min.

Puss och kram skumbanan


can't wait



Kan man inte spola fram en vecka? så jag kan få åka till london och köpa alla dom här fina grejerna, och tusen grejer till! har redan börjat titta på nätet, man måste ju vara förberedd!


Ren lycka i mina ögon

Imorse vaknade jag på fel sida, det var inte alls min dag. Jag har varit en klagomänniska allt för länge nu. Jag har haft mina depptider, men nu ska jag se positivt, det finns saker som har gjort mig lycklig igen. Så jag ska dra upp lite saker som är ren lycka för mig.


  • Musik. Det finns dagar då jag inte skulle klara mig utan min ipod

  • Spontana händelser. Att helt plötsligt få/ få uppleva något som man inte förväntat sig

  • Yoga. Avslappning när man är mensbarn, lugn musik, tända ljus

  • Uppskattning. När någon visar uppskattning för att man gjort något bra

  • Omtanke. När någon oväntad visar att den bryr sig

  • Ett bad. Att ta ett varmt bad, med tända ljus och bakrundsmusik 

Allt det här har jag upplevt idag, och det här har gjort att jag har tänkt efter, och inte fan är livet dåligt! 
Ett plus i kanten är att jag har världens underbaraste vänner, och att jag och Matilda får om bara tio dagar åka till London och hälsa på Elin som jag saknar mucho.

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag, tisdag onsdag torsdag fredag lördag...


 


Glad alla hjärtans dag!

Denna dag är oerhört överskattad enligt mig, eller ja. Geléhjärtan är iallafall gott!

Eftersom jag då är, vad kan man säga. Pojkvänslös, så har jag spenderat min kväll med me, myself and I, vi har ätit en underbart god middag, ätit godis och kollat tv. Hur romantiskt kan det bli?!?! jag älskar mig själv..

Okej en snutt överdrivet. Jag har iaf kollat innebandymatch, tränat själv och tränat barn. God mat har jag iaf ätit så de var sant! men min kärlek är för tillfället gymnastiken, och maten, och mina älskade vänner såklart. ingen kan faktist ta deras plats.

Puss på skjärten!

Bjuder på en bild på min älskade. bara för att hon är bäst<3<3<3
Okej lite överdrift igen kanske...


speechless

Speechless, that's how you make me feel


Världens bästa Matilda 17 år!!

Lite sent men ändå, här bjuds det massvis med bilder på världens bästa Matlåda!!










Min otroligt intressanta dag

hallå!

Jag och tildis var lata idag och sket i att sola, jag har istället sovit ut. Tio timmar sov jag, och jag vaknade av mig själv vid kvart över nio!! Men det tog en timme att välja kläder imorse, jag kände mig som grinchen... igen. Att slösa en timme på klädval när man går på vacksta är ju hemskt, speciellt när jag ändå inte ens valde något bra i slutändan.

Jag har gjort en rolig grej idag, eller egentligen inte men jag hade kul åt det, cecilia också för den delen. Jag ställde mig på ett staket i skolan, och hoppade rakt ner i en djup snöhög. Jag hade snö runtomkring mig, och även i skorna och innanför byxorna. Det är dagens händelse! Det bevisar då vilket otroligt intressant liv jag har! men vadå, så länge jag har kul... På onsdag fyller den bästa år och jag smider planer som bara den!

Jag måste bara säga att min klass är underbar, de gör varje dag till en otroligt rolig dag!


Bild på mig i den fina snöhögen





SÖ - SÖ - DERTÄLJE

alohaaaa!

Gårdagen bjöd på fekke hos ankolinish, jag kom dit efter middagen och började fixa mig med frida, anko och cecilia. Sen droppade det in mer och mer folk. En bra kväll! Kom hem tidigt, vid kvart i ett och var tvungen att börja bränna skivor och grejer Inför idag, och jag säger då det. HATA VÄCKARKLOCKOR



varför jag hatar väckarklockor är för att det orsakade en hemsk morgon för mig. Jag vaknade av att jag fick sms av matilda där det står "vi åker nu". Vilket betyder att hon är vid mig tre minuter senare, klockan var då fem i halv sju. Jag skulle gått upp fem. Bussen till Motala skulle gå kvart i sju från västergård. Det var bara att hoppa upp, springa och väcka pappa och tvinga honom att sjutsa, klä på mig, packa ner allting och åka. Sju minuter senare var jag iväg. HEMSKT! det förstörde min morgon helt och hållet. När jag väl sitter på bussen inser jag att jag inte har min mobil. jag letade överallt och fick sen reda på att den var hemma.


Tävlingen gick bra, småtjejerna drog hem en silvermedalj och Måne kom fyra! Sol gjorde jättebra ifrån sig dom med och kom fyra. Därefter var det pyramiden (som bara vår förening ställde upp med), det blev asbra och jag hade hur kul som helst. Under hemresan vart det allsång i nästan tre timmar, och sen har jag lärt mig använda Nintendo DS, hur coolt som helst, man kan ju chatta med andra!! och man kunde rita till varandra, vilket mina mogna vänner michelle och matilda tog användning av. De ritade nämligen snoppar och skickade till nio åringarna... sen ritade ungarna tillbaka! dom vet nog inte riktigt hur den ser ut.. haha. nog om det! bokläsning sen sova. Sola och skola imorgon. Puss


FEKKE

tjosan i trosan

Igår var jag hos Maya med henne och Sofia, vi åt tacos och flyttade rum. Hon skulle få ett större. En bra kväll, man har alltid lika kul med dom fisarna.

Idag har jag inhandlat lite underkläder och gått på stan med Cecilia och Frida, vi åt nancys och hade trevlans! Nu har jag tjockat i mig världsgod mat och gör mig redo för fekke som anko säger! vi får se hur kvällen blir, nykter för min del då, tävling imorgon tre timmar bort, åker hemifrån kvart över sex.. TAGGARÅÅÅ!

Ha en bra kväll allesammans! puss



Jag och självaste Cecilia från skidturen i torsdags!

don't leave me behind when love goes faster



Snö? Ogillas

Känns inte som den bästa dagen i mitt liv direkt

  • fullproppad buss från brunnsäng för att bussen innan inte gick. Folk bråkade och trängdes på bussen, och jag kom knappt ut på centralen för idioterna ska IN i bussen där man kliver UT.
  • Det är nära snöstorm ute och vi fick GÅ två kilometer från stora vägen till skolan.
  • När det är så vackert och varmt och härligt väder så tyckte vår härliga idrottslärare att vi absolut inte ska ställa in skidåkningen utan vi var tvungna att ut och åka i orörd pudersnö som når upp till låren, i TRE timmar..
  • Sen var man ju tvungen att gå ut till vägen igen bara för att kunna komma hem också, två kilometer till.

Jag måste ändå säga att skidåkningen var jobbig men på sitt sätt så var det ändå kul! för min klass äger.

Lite bilder har jag allt tagit också! fast med mobilen då..  


meet me halfway



Tjenamors!

Första dagen i andra månaden idag då.


Lördagen var väl bra, det bjöds på roligheter iaf! Igår vart det innebandymatch och sen träning.
Min dag har bestått av inget mindre än:


Canserboxen för första gången i mitt liv, inte ett dugg brunare men de blir man inte första gången!
Ljupdyk ner i en snöhög
och sist men inte minst, disco på småbarnsgympan. Jag hade till och med discokulor med mig! megakul faktist


Paradise nu, imorgon blir det att kolla på redovisningar av treornas projektarbete


Tjaaaaadå


RSS 2.0