pluggnarkoman

yo!

Jag mår dåligt, jag har inte ens tid till att skriva lite om vad som har hänt de senaste dagarna för jag har så mycket att göra i skolan. Och för en gångs skull

så gör jag det!

Jag har blivit en pluggnarkoman, skriver när jag har tid.

Bajs


hugger i sten

Hade jag träningsverk igår? NEJ! min kropp var lite trött men det överlevde man!

Mysig dag igår, salsa på idrotten, slutade tolv och fikade med mina fina klasskompisar på bacino i två timmar, sen vidare och sitta på nancys med mina underbara vänner Matilda, Hugo och Christopher. Sen vart det lite klädköp med mamma, pizza hos matilda och sen kom fia och vi kollade på Harry Potter och mös hela kvällen!

Nu på morgonen har jag tagit mig tid åt att njuta av de mesta jag gjort, jag gjorde en fin och nyttig frukost, släckte och gjorde det mörkt i köket, tände ljus och bara hade det mys, sen tog jag ett långt bad med musik och ja. Snart ska jag träffa fia.

Jag kan också meddela att jag vill inte ha denna tråkiga höst med massa plugg, jag vill ha tillbaka sommarens bästa dar. Som Eurogym. Så därför vill jag dela med mig av bilder därifrån. Skicka tillbaka mig tack








Träningsverk imorgon?

Kom precis hem från träningen, det var länge sen jag var såhär slut!

Vi har fått en tränare som heter Marcelo, han är biff och dödar en med styrka. Men jag ska se det på den goda sidan! Idag började min nyttiga månad, och jag har kört sönder mig på kondition och sedan styrka, bra start!

imorgon slutar vi vid tolv, då blir det lunch med mina fina vänner tildiz, hugo och coffe. Första lektionen har vi idrott kan jag börja med... Jag kommer vara död. Jag har bestämt mig för en lugn helg iaf!

Nu blir det duschen, löklinda is back!


Som jag känner nu, så vet jag inte vad jag skulle göra utan gymnastiken.

När du har tråkigt




18:24

yoo

Jag är emo, jag gick upp tidigt, jag trivdes inte alls med mitt klädval idag, jag är blek och ful och jag har kort hår. Mer tänker jag inte säga för jag vet hur vissa hatar när man klagar. Mitt val

nåväl, träningen gick bra igår iaf! idag var vi på något museum, snart ska jag ut och köra, sen plugga.

Jag saknar mitt hår, och jag vill vara brun, och jag vill... inte klaga
Grattis Linda! du lyckas med... inget av de


feels like home

Jag har insett att om man bara plockar undan lite, så ser mitt rum faktist väldigt fint ut.


Massor av foton har ramlat ner, det kommer fler




just the way you are

Sitter i mitt rum och lyssnar på ännu en av mina nya favoritlåtar just the way you are med bruno mars. Hur fin som helst! I fredags blev det party, det var kul, inte det bästa men en bra kväll! blev rätt mycket prat med människor, lite för lite dans, och en linda som var igång! Igår vaknade jag upp med fia och vi åt nancys och fikade med zätis. Jag köpte även en ny tröja som var superfin!

Fia och jag lagade sedan tacos hemma hos mig och gjorde det jättemysigt, stolt hemmafru, sen åkte vi hem till henne och var med Tova. Vi kollade på never back down som var jättebra ! Jag brukar inte gilla slagsmålsfilmer men den här hade bra handling. Nu har jag testat och beställt kläder ur sgsf:s klädkollektion och det är dags att bege sig ut och övningsköra innan träning, köpa skor och laddare till mobilen.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJDO

Här är middagen och sen sofias kattunge som jag vill eta opp

vad gör vi? nu kör vi!



Hejhopp!

Igår hade vi operation dagsverket och idrottsdag på dagen, vi paddlade kanot, körde dragkamp och så förstörde jag ett förråd. Rätt okej faktist! och till kvällen var det välkomstfest! mycket dans och väldigt lökigt, en bra sjungande hugo och en helt okej kväll! 

Idag paddlade vi storkanadensare i en timme och hade vattenkrig, sen dansade vi typ, fikade lite med fia och virre efter. Nu börjar jag bli stressad, för ikväll är det lokalfest i rönninge för att amanda och hennes kompis fyller år! jag taggar satan, vet bara inte vad jag ska ha på mig ! snart blir det middag hos tildzzz.

nu ska jag tagga med musik och välja kläder ! heddåååååå

plugghästen..

Dags att plugga..
Starta datorn, åh facebook, nej plugga, någon skrev!, nej plugga, åh bloggen! nej plugga, ful header, gör om! nej plugga!!! öppnar en sida, undra vad.... facebook, nej bort !, påtal om bort, vart åkte den pers... facebook, törstig, vatten, nu vill jag ta ett bad! efter badet, nej plugga nu!, först en titt på face... ska han va med på tv, klockan nio? måste ses ! nej plugga.. nu kanske !, ska kolla vilken tid...facebook!

NEJ LINDA MARIE EKSTRÖM! kan det vara SÅ svårt att skriva om antika grekland.

jag ska anlita en pluggare åt mig, eller typ radera allt tekniskt i denna värld och koncentrera mig på vad som egentligen ska göras. NU: plugg! Men först en macka på det !

Jag tycker att jag spenderar mycket tid på plugg, varför det tar så lång tid har man ju nu fått svaret på! inte undra på att jag aldrig sover


Uppdatering:
För en timme sen hade jag på tre timmar skrivit tre rader, den sista timmen hade jag bara satt en punkt. NU, en timme senare, har jag gjort massor, jag har gjort KLART arbetet! till och med innan man ska ha lämnat in det! nu har jag skrivit en och en halv dataskriven sida om det sämsta antika grekland. Nu är min hjärna rensad och jag ska sova. Operation dagsverket, idrottsdag och välkomstfest imorgon. HAJDO


jag står fast än idag


som vanligt pluggar jag på bra

ny header igen, jag gillade inte min förra, vet inte vad jag tycker om den här heller men den får duga! Nu förstår ni också varför jag säger att jag pluggar, men ändå inte gör det. det finns så mycket mer intressanta saker att göra, som detta. Och nu ska jag måla naglarna!!

tjadååååååå

Lyckligt barnslig

stupid in love

Hallådär!

Idag är jag på bättre humör,jag övningskörde och det gick bra, tjejerna gjorde bra ifrån sig på träningen, jag åt god sallad, och på vår egen träning lärde vi oss ett nytt fristående! Och det bästa är väl att min iphone funkar, jag fick nollställa den och sen gick det!

så det enda negativa just nu är väl... plugg! men det klarar jag av, nu är det dusha som gäller jag svettas ihjäl som vanligt.

Hajdoooo

Här är nya friståendelåten! jättefin faktist, och det var jag som tipsade om den !

fin? vadå fin?!

tjenixen!

Gårdagen var mys, eller jag vet inte riktigt vad det var. Vi taggade hos angelica och kollade på idol, sen fick jag reda på att jag skulle jobba idag och då åkte jag hem, haha. Idag har jag haft hard workwork in tha kiorre, etit korv, toastat baguett och skrattat som en dåre.

Jag kan förklara mitt utseende idag, inget smink, normala kläder, mina finnar lyser och mina påsar under ögonen är lika stora som en ikeakasse, men ÄNDÅ så får jag en massa komplimanger om att jag är fin. Vänta nu... titta igenom mig igen? VAD är fint, säg mig VAD?!? jag hade mitt rosa vollangiga linne, det kanske är lite sött, men vadå? inte gjorde de mig så fin. En trettonårig kineskille försökte ragga på mig i kiosken, gick inge vidare kan jag säga, stackars kille. Han som var så himla lindizz style!

Det blev middag hos Matilda där hon hade lagat supergod mat, sen lite plugg och promenad. Nu är jag stendöd, min iphone funkar inte och jag ska träna barn imorgon vid tolv, och jag ska även plugga, hur ska jag hinna? jag funderar på att gräva ner mig själv. Jag ska bli sorken i nalle puh. Nej nu är det sovdags

Ha det så kult


aldrig mer

ska jag klippa håret, antingen får jag bli som bäverkvinnan med en bäversvans till hår, eller så snaggar jag. Jag vet inte hur mycket hår som försvann, men jag kommer aldrig klippa mig igen! Nej fy farao
Jag tittar mig i spegeln och vill börja gråta!

Före


Efter


yoo broe

jag har världens finaste och underbaraste vänner
Visserligen finns det fler vänner i mitt liv, men dessa är top 3 och jag älskar dom till tusen!

Kärlek till er


finaste bilden också<3<3<3<3


Ni är bäst

Förövrigt så har micho blivit förälskad i lammkött, min kropp kommer imorgon vara lammkött efter styrkan idag, imorgon kommer löklinda tillbaka då vi har motionsgympapass på morgonen. Slutar tio imorgon. Awesome

Ps. Jag gillar inte hästar

Fred ut


jag skulle nog aldrig klara av att bo ensam

Idag när jag städade rummet hittade jag något, eller ganska mycket, vissa saker bättre än andra om man säger så! det första var en matlåda som är mer än en vecka gammal, där det låg köttbullar och makaroner. Matlådan hade fått ett eget samhälle där i med små vita tussar. När jag öppnade lådan var hela nedervåningen förgiftad. Jag kunde inte vara i närheten

Och sen härmar jag maya lite, för det finns nämligen lite fynd i mitt rum också. Ibland rensar mina föräldrar men nu har det samlats på, duktigt linda. Jag som brukar känna mig duktig med drickandet...

Mina husdjur dammråttorna säger även hej på bilden där någonstans

Undra om jag någonsin skulle kunna bo ensam?
Dags att börja lära mig, därför ska jag fortsätta med städningen!


Visst finns det dagar

Hej världen!

Jag kommer och går, som alltid! Nu är jag här, bjöd nyss på dagens bästa. Vi satt på nancys och tjejerna gick en runda och skrev lite var på en riktigt snygg status. I fredags var jag på tjejmiddag, mysigt och bra ! Men jag var trött och åkte hem rätt så tidigt till Sofia och sov där. På lördagen var vi på fisketävling! riktigt bra väder, fisk fick vi också, men det dög inte till förstapriset, men priser fick vi! och roligt hade vi också. Efter tävlingen åkte vi till sandön eller vad det heter där vi bastade, och BADADE i 16 grader kallt vatten!

I söndags jobbade jag och idag har jag gått i skolan, mina senaste dagar då! Ikväll har jag bara lagat mat och pluggat med min bästa. Alltid lika trevligt! Nu ska jag plugga och snarka ! börjar sent imorgon:)))))))

sov gott alla ickesnarkande vänner


I wanna boom bang bang with your body yo

Äntligen fredag!

Jag lyckas med mycket jag, igår glömde jag plånboken vilket ledde till att jag inte hade busskort, pengar till mat eller kortnyckel till hallen, och idag har ja lyckats känna mig bra på basket, tills jag insåg att jag gjorde självmål.

Nu har jag hämtat fiskesaker och valt ut kläder till kvällen, ikväll är det tjejmiddag hos Emelie och därefter ska jag sova hos fia. För imorgon ska vi på fisketävling och vara ute vid slandön! kommer nog bli megamys.

Dags att börja städa mitt rum, det skulle kunna bo grisar här inne, alltså fler än en.

ha det bra alla fina!


you don't know what you got til' you missing it alot



I want to give you all of me - the underneath
Want you to show me imperfection is actually love
I thought, cursed - I was cursed -
Destined to be lonely
A circle in a world of squares
Where nobody knows me


So with every footstep I must
follow the kissing moments
I thought were impossible


Breathe gentle, Be gentle
Don't leave me behind
Cause love goes faster
Breathe gentle, Be gentle
Never let me go when love goes faster
I will be gentle

RSS 2.0