Fort Myers



Hej goda vänner, familjen, Williams släkt, gympabarn, stalkers osv! 

Vi är nu i Fort Lauderdale och har precis släppt av William på flygplatsen, Han har träning imorgon och var tvungen att åka hem tidigare än oss! Vi har iallafall haft några dagar i Fort myers. Vädret svek väl oss 2 av 3 dagar men det gjorde inte så mycket! Vi har shoppat kläder och plockat snäckor ist. Idag sken solen och jag har hunnit få lite färg på kroppen iaf! 

Imorgon väntar en dag i här i Fort lauderdale och på tisdag åker vi hem till Atlanta. Uppdaterar med alla bilder och sånt då, bloggappen vill inte samarbeta. På bilden högst upp är iaf jag och William när vi hade köpt fula strandkläder för att vara lite turister! 

Nu blir det läggdags, nattinatt❤️

Julafton

God jul alla hemma i Sverige ! Klockan är nu halv tio och vi har sprungit hem i ösregn som jag aldrig sett förut från minigolfbanan. Bortsett från den enda skuren vi haft så har vi haft bra väder! 
 
Både igår och idag har vi varit på Universal studios. På två dagar hinner man verkligen se allt! Vi har åkt alla roliga åkturer som Simpsons, mumien, transformers, spider-man och mycket mycket annat. Bäst av allt var såklart Harry Potter delen.. Igen. Men nu har det byggts ut! Nu är det Hogsmeade och slottet som vanligt,därifrån åker man självaste hogwartsexpressen (jag vet såååå coolt) till London och Diagon Alley. Hela Diagon alley är nytt och jag är verkligen så fascinerad över hur stort det kan bli. Vi fick visa världens mest populära attraktion (Harry Potter i slottet) och även prova den nya åkturen i gringotts bank. 
 
De flesta åkturerna här på universal är 4D åkturer. Man sitter i en vagn av ett bredare slag oftast, åker upp och ner och åt alla kanter i en byggnad med massa filmdukar framför sig som får en att känna att man själv är med. Som t.ex. Harry så tror man verkligen att man åker på kvasten genom hela Hogwarts, och på transformers tar transformern tag i vagnen och på mumien sprutar riktig eld mot en. Det känns så verkligt att det inte går att beskriva! 
 
Dock gör denna verkligheten att man blir extremt illamående och även såhär kl 10 på kvällen så snurrar det fortfarande. 
 
Nog pratat om det! Det var sjukt roligt att åka tillbaka igen. Jag är i en liten harrypotterbubbla och kommer nog vara det ett tag... Här kommer en bildbomb sen de två senaste dagarna ! Imorgon åker vi vidare mot fort myers. 
 
Ps. Saknar min familj och julafton i Sverige lite faktiskt, det måste man nog göra. Fick skypa med dem iaf ! Glömmer inte bort er även om jag är här borta mamma och pappa❤️❤️ 
 
 





Day 3

Det är fullt upp på resan än sålänge! Vi har hunnit åka våra 8h till Daytona Beach, sovit en natt på hotellet till höger på bilden (precis vid vattnet) och idag reste vi vidare till Orlando.

Vi åkte direkt till Disney world och gick på Epcot världen. Den var väl helt ok men inte riktigt lika bra som Magic Kingsdom. Inte så många bergochdahlbanor utan mer små delar med olika delar som visar olika länder. Ändå en bra dag som har avslutats på Fridays som middag. Imorgon väntar Universal Studios dag 1 och jag är sååå taggad på att få se den nya Harry Potter världen. 

Sov så gott!!






Day 1

Igår började vi vår roadtrip. Vi åkte i 5 timmar upp mot South Carolina till Florence där vi kollade på Williams match. En jämn match som slutade med vinst och William spelade bra! 

Efteråt tog vi oss till hotellet och åt på Chili's. En bra första dag och nu sitter vi i bilen igen ner mot Datona Beach. Kommer väl ta ungefär 8h med stopp. Hörs sen!



Friday



Hej fredag ! 

Idag åkte jag till Geniewink och gjorde ny ögonfransförlängning. Lika nöjd som sist! Förutom det har jag städat lite i lägenheten och packat för både mig och William till resan. Imorgon bär det av till Florida!! Eller först till Williams match, Därefter Datona Beach, Orlando, Fort lauderdale, fort myers och kanske lite Keywest också! Kommer bli så kul.  

Kommer uppdatera så gott jag kan!

Helgen

Japp, jag har landat. Landade visserligen i måndags kväll men nu har jag landat ordentligt igen. Känns så skönt att vara tillbaka igen ! 

Ska börja med att berätta om helgen, i fredags fick jag mysa med hela tjejgänget hos Steffani, så mysigt att vi är så många.


I lördags var det juluppvisningen under dagen. Det tog emot att sitta på läktaren och bara kolla på men det är väl så det blir när man inte är hemma allt jämt. Temat var Kalle Ankas jul och alla gymnaster var jätteduktiga. Som vanligt blir jag en känslobomb när jag ser gympan. 


Kvällen avslutades med ledarmiddag och utgång med både gympan och vänner, en perfekt kväll! 

På söndagen firades det jul hemma hos hos, Kalle anka kl 15, julmat, Karl-Bertil Jonsson och Svensson Svensson. Jag tror alla i familjen blev nöjda över sina julklappar och jag blev supernöjd över mina. Hade en helt underbar alternativ-julafton med familjen! 


Sen i måndags bar det av. En lång flygresa med 18h från min dörr till Williams. Flygresan gick iallafall bra och jag däckade så fort jag kom fram. 


Igår åkte jag till Lenox Square och köpte Williams julklapp som han även fick samma dag. Apple TV! Vi tog det bara lugnt på kvällen och idag åkte han bort. Nu är han borta fram till lördag då jag och hans familj åker till Francis Marion och kollar på hans match. Sen bär det av mot Florida i tio dagar!! Kommer bli så skönt 





Nu ska jag först "överleva" mina dagar här själv, ska försöka baka lite. Det är ändå läskigt att vara ensam i lägenheten och på hela campus. Men jag överlever nog! 

En jetlaggad Linda ska sova nu klockan nio... Nattinatt!

Äntligen



Imorgon lyfter jag. Berättar mer om den roligs helgen och allt när jag är framme. Tack för den här månaden Sverige, vi ses nog i februari igen ❤️

Keep your head up

De senaste dagarna har jag inte ens hunnit blinka. Som jag redan visste så skulle de sista två veckorna bli intensiva, men jag trodde aldrig att min kropp skulle reagera såhär. Jag har alltid orkat allt oavsett hur mycket jag gjort och hur många timmar i sträck jag jobbat. Igår började det ta stopp, har nu jobbat 12 dagar i rad varav 3 dagar denna vecka har jag jobbat dubbelpass (7-21). Den enda dagen då jag bara jobbade på dagis tränade jag dubbelpass för att försöka "ta igen" den tiden jag missar pga jobb. Jag har därför blivit sjuk igen och nu börjar jag för första gången känna den riktiga känslan av utmatthet. Hemskt skulle jag säga. Igår bröt jag ihop när jag kom hem för jag var så trött och idag har jag haft extrema smärtor i bröstet och haft svårt att andas. 

Låter extremt mycket som att jag tycker jättesynd om mig själv och är rädd att jag ska gå in i väggen men nej, så är det inte. Hade jag fortsatt i det här tempot på jobbet med dessutom all ångest utanför med försäkringsbolag, julklappsinköp, alla "måsten" att träffa alla jag känner innan jag åker tillbaka samt paniken över att jag knappt har några pengar kvar. DÅ hade jag nog intr klarat mer efter ett tag. Nu är det min sista arbetsdag imorgon och på lördag ska jag få springa runt i täljehallen med gympan och bara må bra. På söndag ska jag ha en mini-jul med familjen och äta julmat och bara umgås. Sen blir nog allt bra igen, särskilt på måndag när jag åker tillbaka till mitt favoritställe. 

Nu har jag klagat färdigt, ni behöver inte läsa om mitt tillstånd, kom ihåg att jag gör det här för att kunna kolla tillbaka om några år, se vad jag gjorde och hur jag mådde! 

Nog pratat om det, idag var det julbord med Tunaängen. Tredje året gillt! Fick njuta av god mat och den helt underbara Kakbuffén. Fick även ett bra "avslut" för denna gång med mina kollegor och en fin julklapp av chefen. Det gillar vi! 




6

Ett riktigt jobbigt och dåligt arbetspass återhämtades med kanslihäng, Indoor walking och skivstång på Friskis och en kväll med mina gymnaster. Nu känns det bättre och det är bara att kämpa de sista dagarna nu, helgen ser jag fram emot! 

Natti




8



Helgen försvann på en sekund men jag hann med mycket! I fredags gick jag på skivstång med Williams familj och på kvällen kollade vi idol tillsammans och bara tog det lugnt. I lördags jobbade jag, gick på IW med julmusik, så kul! Efteråt åt vi middag hos matilda innan vi träffade hela tjejgänget (alla utom Angelica, frida och tove). Minna var hemma från Malta och Ida har åkt hem från sin Asienresa, så kul att vi var alla tjejer samlade! Hade lika roligt som vi alltid har. Senare gick vi ut på flamingo där allt det roliga bara fortsatte. 

Idag tog jag och Anna oss upp till Stockholm för att kolla på julklappar innan jag åkte och jobbade, riktigt mysigt ! Ett bra avslut på en bra helg. 

Nu väntar 5 arbetsdagar till sen blir det semester! Längtar 

Stå ut

Ibland undrar jag vad jag tänker med när jag klämmer in en heltidsmånad på två veckor istället. När jag jobbar långs dagar, kvällar och helger. Idag var en sån dag. På båda jobben har vi idag varit underbemannade, särskilt på dagiset. I princip hälften av all personal var borta och det var svårt att få ihop det på ett bra sätt. Och bland de värsta känslorna som finns är väl att känna sig otillräcklig, det fick jag känna idag. Att de som faktiskt behövde hjälp knappt kunde få den för vi hann inte med alla på samma gång. 

Som Anniken sa idag så väljer jag det här själv och så är det ju. Jag klämmer hellre ihop mer jobb än att stanna hemma längre. Jag väljer dock inte att behöva jobba som 4 personal när jag bara kan vara 1. Nu är det bara 8 arbetsdagar i rad kvar, sen blir det vila igen. 

Är iallafall glad att jag börjar lära mig att ta hand om mig själv mer och faktiskt se till att sova i tid och inte vara med på allt. Som tur är har jag min mamma och pappa till hjälp där som gärna ser att jag är hemma. Vad gör man utan dom? 




12



Älskar jul och allt det mysiga med det. Idag julpyntade jag och mamma lite mer i huset, Ett tjugotal nya tomtar ställdes upp i kök och vardagsrum, Man märker när det är jul hos familjen Ekström kan jag ju säga! Efter det mös jag med Anniken då vi båda är sjuka och inte kan träna, så tråkigt ! Har även som vanligt haft min lilla FaceTime stund med William. Nu är det läggdags och imorgon väntar dubbelpass, bara att stå ut i 9 dagar till. Sen blir det semester !

Vi hörs ❤️❤️

Räknar dagar

Om prick 13 dagar är jag framme, i rätt tid och allt. Om nu planet går som det ska. Jag längtar bort, jag vill väldigt ofta vara på ett annat ställe än vad jag är. Men när jag är där finns det ingenstans jag hellre vill vara. 

Långa dagar på jobbet nu. Igår blev det dubbeljobb vilket resulterade i 15h arbete. Idag blev det 11h på dagiset vilket är alldeles för mycket för mig just nu. Iallafall när man jobbar på dagis. Efteråt tog jag mig till Friskis och körde spin-intervall. Något som kommer resultera i en ännu sjukare Linda imorgon. 

Efteråt åt jag middag på Milano med mina kära friends från dagiset (och Fedde). Och såhär fint var det på maren ! 




Igår fick William äntligen börja träna igen efter att han bröt fingret. Ikväll ska han förhoppningsvis spela lite. Så himla roligt för honom, vet hur det är att behöva vara utan sin sport. Kommer tyvärr inte hinna se matchen för jag börjar kl 6 imorgon bitti.. Får hålla tummarna i sömnen. Godnatt! 

En god gärning



Det här är inte riktig en vanlig tomtesäck, Det är en säck med kläder och filtar till hemlösa människor som ligger i små gränder och portar. Mina vänner kom på den bra idén att samla ihop kläder och filtar och annat till de behövande som fryser. Önskar att jag kunde åka med imorgon men jag jobbar 7-18 så min goda gärning får bli att bidra med det jag har hemma. Är så oerhört stolt över hur fina vänner jag faktiskt har som tänker på andra och startar ett sånt här projekt. 

I övrigt har jag jobbat 15h idag, lite lagom trött och en lång dag väntar imorgon också. Hoppas på att vakna friskare för jag har bokat in mig på spin-intervall på kvällen. 

Om två veckor är jag framme också, längtar ihjäl mig just nu. 

Godnatt! 

RSS 2.0