Älskade väder

Tidigare i veckan stod det att det skulle vara molnigt och regna idag. Men utan ett moln på himmelen så ligger jag och pressar innan jobbet. Hur skönt som helst


Den största smärtan är att inte veta

Godkväll

Min lediga dag har varit skön. Tränade imorse, var barnvakt åt jordens sötaste unge hos Lasse. Lekte med Frida p, åt nois med mamma och tog en långprommis med Angelica. Har fått någon promenadabstinens. Måste gå hela tiden. Antar att det är för att jag inte kan röra mig på så många andra sätt, men jag vet inte riktigt.

Är just nu hos mitt hjärta där jag väntar på att människan ska duscha klart. Det går ju inte snabbt.

Puss min vänner


Let's Dance our tears away

Fy tusan vad skönt att jag om en timme avslutar mina 14 dagar i rad med jobb. Lyckan är obeskrivlig. Har haft det sjukt stressigt vissa dagar, klagat oerhört mycket vissa dagar men ändå överlevt. Jag tror det är så när man är stressad och har mycket att göra, vare sig det gäller skolan, jobb eller annat. Det viktiga är vad man gör av den lilla tiden man har över. Att man gör saker impuls, träffar vänner, tar en glass i solen, gör någon glad, tar en promenad, skrattar tills tårarna rinner eller vad man nu är. Men just DET lilla är så sjukt viktigt för att orka allt det dåliga. Så har jag levt de senaste dagarna för att orka och så levde jag även förra året mina sista dagar innan studenten.

 

För att tala om något annat, igår jobbade jag morgon, tog en lunch och fika paus med mina kollegor innan vi fortsatte med att ha möte. Tog en glass på stan med Fedde, gick en långpromenad med två av mina bästa tjejer - Matilda och Maya. Åkte sedan på en kort utflykt till mälarbadet med kärleken och bara njöt av hur fint det var.

 

Imorse var jag en grym wifey som skämde bort min man lite. Bakade scones, amerikanska pannkakor, kokade ägg och aa. Allt fanns med. Och det kanske inte är "värsta frukosten" för vissa. Men alla som känner mig vet att jag gärna skippar frukost, och jag kan knappt ens koka ägg så jag förtjänar applåder för mitt engagemang. Åkte och tränade hos sjukgymnasten, hängde lite till med w och hans syster innan jag tog mig till jobbet där jag nu är. Efteråt ska jag få mysa med mina vänner som jag saknat som en dåre.

 

Oj mycket text som ingen bryr sig om, här kommer bilder ist!

 
Oj! Nu slutar jag visst! Puss vänner

Sovnatt

Godmorgon! Klockan är lite efter sex och jag har precis sovit en natt på jobbet. Igår latade jag och William oss hela dagen, tog promenad, åt glass, åt lite mer onyttigheter och bara vilade. Det var så sjukt skönt att få somna om när jag kom hem från jobbet, helt galet.

Senare på eftermiddagen fikade jag med Angelica och efter det gick jag en långpromenad med bv. Började alltså jobba nio igår, vilket var oerhört skönt att få en dag och nästan en hel kväll ledig!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja jobba, efteråt väntas lunch med lovisa och möte. Kuuuuul, får inte sova nånting efter detta morgonpass. Men jaja! Vi hörs vänner


270513 11:03

Godmorgon!

Igår vad en bitter dag, ett tag. Men jag tog ett bad, åt mat och åkte hem till min favorit och efter bara en liten stund mådde jag mycket bättre. Först åt vi middag med hans mormor och sen satt jag, William, Linn och Isak och spelade monopol. Grymt roligt faktiskt, fast jag var sämst. Senare på kvällen började min telefon fungera igen. Bästa känslan kan jag tala om för er!

Nu har jag varit och jobbat några timmar, och är tillbaka i den säng jag fick lämna imorse. Har sovit två timmar och det var mer än värt, och dessutom få känna att man får en sovmorgon. Trots att jag har jobbat! Får se vad dagen bjuder på, hoppas på sol! Puss


-

glöm det jag sa innan, världens sämsta dag
 
Har fått ryggskott för jag bar så tungt på jobbet, min telefon har gått sönder och pga det dåliga vädret ska vi inte ut och äta längre, vi ska beställa hem mat.
 
Jag vill på riktigt döda någon

Can't hold us

Vart är jag? På jobbet såklart, är mer här än hemma.

Gårdagen bjöd på en del, först helenabesök med Anki, sen jobb där vi åkte och fikade och mös. När jag slutade plockade jag upp Matilda och johanna. Vi åkte till Johan en sväng, och alla åkte ut till tullen. Trevlig kväll, träffade många roligs människor. Men jag var extremt trött så vi åkte hem vid ett tiden. Imorse hatade jag mitt liv när jag var tvungen att lämna mannen och sängen. Men jag får väl se det i pengar.. Efteråt ska jag fira mors dag med någon middag vid skansundet.

Ändå duglig söndag, puss

Här är mina söta vänner sen gårdagen


It's to early to say goodnight

 

Godmorgon !

Måste bara säga att det finns inte så mycket som är värre än att vakna kissnödig, för antingen ligger man vaken i sängen och fortsätter vara kissnödig, eller så går man upp på toa men kan inte somna efteråt. Så hur man än gör så inser man att man inte kommer kunna sova mer när man vaknar och är kissnödig. Ulandsproblem

 

Igår jobbade jag på morgonen, åkte tillbaka till William och kröp ner i sängen och sov två timmar till, vi åkte till stan och gjorde lite ärenden och sen var det tillbaka till jobbet igen. KUL. Dock inte ett så jobbigt pass som tur var!

 

Efteråt fick jag sjuts till gräns där hon firades. Vi körde hela havet stormar och limbo, ändå kul! Efteråt blev det utgång på flamman och vi fick även sällskap av Martin och dom. En helt okej utgång, kanske inte mer än så. Avslutades med kebab och en seg efterfest hos Hoffman. Men visst var det kul att åtminstone göra något? Det var det faktiskt! Gick hem när utelamporna släcktes, tidningen delades ut och fåglarna kvittrade. Så nu är man trött

 

Ska göra något roligt av mitt liv, typ duscha. Och säga hej till Anki vore kul. Sen jobb igen... Och efter det hoppas jag på en utgång på tullen! Vore kul. Har iallafall fått höra att vi ska åka och fika på jobbet, låter inte fel.

 

Här är en bild sen gårdagen på mig och min gamla vän hoffman


In my bones

06:10 ringde klockan imorse. 06:30 var jag på jobbet. Om det är någon morgon jag INTE ville jobba så var det idag, men ingen kunde ta passet så jag får bita i läppen och fortsätta.

Gårdagen var väl bra, är nyklippt och har ny färg i håret, vet inte vad jag Tycker riktigt. Men fick 20 tjejer som sa att det var fint så vi får hoppas att de inte bara sa så för att vara snälla. Hade alltså avslutning igår med mina underbara tjejer. Hur mysigt och trevligt som helst. Kommer sakna dom under sommaren, fast att vi kommer ha sommarträningar.

På kvällen gick jag och William på bio, och det gör jag aldrig igen. Vidrigaste filmen Ever, Evil dead. Fyfan. Och sen att bli skrämd av hans pappa när vi kommer hem. Jag grät.

Mer än så har inte hänt, ska köra igenom det här passet och åka tillbaka till w och läggs mig och sova, Låtsas som att jag aldrig klivit upp utan fått sovmorgon. Bra plan. Nu: jobba

Jag tror jag hatar mitt liv


Frissan

Hoppas på ett under. Vill ej bli tiger eller zebra.

Annars då? Slutade jobbet efter 20 timmar, lunchade med William, fixar håret, ska på avslutning med mina tjejer och bio ikväll! Någorlunda duglig torsdag. Sörjer över mina elvadagarirad jobbpass. Tårarna rinner


Onsdag

 
Fick ingen frisörtid idag. Dags för lunch på stan och jobb.
 
Puss

skisser för sommaren

Halol

Igår sken solen som aldrig förr. Jag passade på att skämma bort mina vänner med amerikanska pannkakor som vi satt i värmen och åt. Därefter åkte jag till jobbet för ett tvåtimmarsmöte. Direkt till sjukhuset med hela familjen där vi fick hälsa på min käre Gudfar som åkte in i förrgår. Kändes iallafall bra att han mådde lite bättre.

 

Efter det åkte jag till estrad där jag och halva gympan kollade på anna tainios dansuppvisning med hennes grupp som hon tränat med i en och en halv termin. Precis som en Skolvecka och kanske lite till, flera timmar om dagen. Riktigt häftigt att se. Alla var grymma, särskilt Anna såklart! Hon gjorde även ett solo ägnat till helena. Men självklart ska min telefon stänga av sig just då. Har iallafall några dåliga mobilbilder som ni kan se här nedanför.

 

Idag tog jag sovmorgon medan william åkte och tränade. Lunchade på stan med mina kära kollegor och därefter åkte jag tillbaka till mannen där vi uträttade några ärenden osv. Har jobbat hela kvällen och för första gången var inte "pisspasset" jobbigt. Riktigt skönt!

 

Har inget mer att säga, förändring i håret försöker planeras in till imorgon, får se om modet är med mig! Här är mina dagar i bilder, massa gosaker, dansuppvisning och fina snapchats, allt vad gör ungefär

 


Volleyboll

I fredags spelade jag som sagt volleyboll med fina människor nere på mälarbadet. Jennifer hade med sin kamera och tog massor av fina bilder som jag nu lånar från henne för att visa hur fint det faktiskt var den kvällen.
 
Annars då? Tävlat idag med mina stjärnor, ingen medalj tyvärr. Synd när tävlingsnerverna går igång, men de var riktigt duktiga ändå! Och dom är så himla underbara, älskar varenda en. Har typ brutit tån igår, bra oskönt. Har även fått extremt ont i båda mina ben, som en inflammation eller något. Lär ju vara de nya sulorna som spökar. Känner mig lite halvförlamad i kroppen och ligger här och kollar på hockey, har blivit värsta sportfånen ju.
 
För att tala om något helt annat så har jag precis fått höra en tråkig nyhet. Det är så himla svårt att förstå att folk som står en nära helt plötsligt kan vara nära på att försvinna. Och i de här tiderna saknar man sin kära vän lite mer. Ibland är livet bra orättvist
 
Godnatt ♥

Godmorgon

Klockan är halv tio och jag är vaken.. Varför?

Gårdagen bjöd på en del, drog till solarieöarna med William som brände sig bra mycket. Lunchade på stan med Tove. Fixade mig med linds och åkte på basketmatch. U20. Efter förlängning slutade det med förlust och det var länge sen jag var så Depp, resterande täljehallen likaså. De förlorade semi och ska alltså spela om tredjeplats idag. Det blev ingen final.

Efteråt åkte vi till barolo där vi åt middag med tjejerna från jobbet. Snodde även med mig Linn som fick gå ut för första gången sen hon fyllde arton. Riktigt trevlig kväll men jag tog det lugnt trots omständigheterna eftersom jag snart ska iväg på tävling med mina tjejer! Nu sitter jag hos min käre pojkvän som kanske tog lite väl mycket för att kompensera sorgen. Skriver väl mer när jag kommer hem. Här är en och annan bild sen igår och appen vill hjälpa mig !


Bra dag

Har haft en sjukt bra dag idag. Det gjorde inte ens något att jag jobbade sju till elva. Efteråt åkte jag och william till af'fären, köpte massa gott och tog oss ut på picknick. Bara det att alla moln kom fram när vi precis satt oss. Åkte hem till honom där solen lös och vi fortsatte vår picknick. Snart ska jag ta mig ner till mälarbadet där vi ska spela volleyboll några stycken! Om jag nu kan köra med min fot..
 
För tillfället älskar jag mitt liv mer än vanligt, solen lyser, jag är ledig hela helgen och jag har fått lön. Underbart
 
 
 

Att vara utan något ofrivilligt

Från att vara sjukskriven och vara för rastlös till att nu vara fullt upptagen och knappt ha någon tid över. Kan inte bestämma vad som är bäst faktiskt!

Första lediga dagen på några dagar. Tränade imorse, åkte till Stockholm med Frida och hämtade ut mina sulor från sofiahemmet, sjukt sköna! Jag och Frida var bra vilsna uppe i huvudstaden och gick runt med karta i mobilen för att hitta. Gick runt i någon timme nästan och bara letade lunchplats, det var ju fullt på alla uteserveringar ! Hittade iaf waynes där det blev lunch och fika. Och vi fick vila!!

Åkte direkt till träningen där jag hade en bra träning med mina tjejer. Sen valde jag att stanna kvar och kolla på den gruppen där jag brukar träna, och det är ju något jag ångrar att jag gjorde. Vissa dar är det så frustrerande att aldrig bli hel och kunna få träna igen. Och det värsta är att jag nu har börjat inse att jag aldrig kommer kunna komma tillbaka. Det skär bara jag tänker på det. Så mycket som jag saknar att ha träningar att gå till, mål att uppnå och få vara helt slut efter ett träningspass.. Jag önskar att jag kunde få känna på det igen!

Från en liten bitter Linda måste jag sägs godnatt, klockan ringer äckligt tidigt imorgon.


I got you

Sjukt utmattande dag, har varit på dagiset hela dagen. Dock har det varit en ovanligt bra dag på jobbet med massa mys med barnen, men trots det är man ändå trött ! Åkte direkt till träningen där jag har tränat tjejerna i tre timmar. Det gjorde mig inte piggare direkt. Men imorgon är jag ledig och det ska jag njuta av... Med sjukgymnastik 8:30, men sen blir det Stockholm med Frida! Jag är lite lycklig ändå för jag ska få hämta ut mina sulor.. Finally!

Nu hinner jag inte skriva mer, ska hämta pappsen och sen kommer kärleken. Får väl skriva imorgon eller något!

Här är en bild från gårdagen där jag, Frida och Olivia var på barolo och tog ett glas vin. Eller jag körde bil så för mig blev det alkoholfritt. (Oerhört viktigt för mina små knattar som läser att få veta). Jaja ajöken!


Above all other things

Ja men det är kul, det är kul att jobba. Nej. Med ett fejkleende på läpparna har jag påbörjat mitt jobbpass här i Järna. Och det är såklart pass of hell. Ni förstår nog inte. Dör trötthetsdöden iaf.

Ser inte fram emot dagisjobb imorgon heller. Ser inte fram emot så mycket alls faktiskt.

Puss


TA BORT DIG SJÄLV

Jaa. På en kväll har jag lyckats förstöra mig själv. Besökt solarieöarna och tagit ordet bränna till en helt ny nivå. Red is the new tan. Typ. Och sen fick jag för mig att slinga håret blondare och få bort utväxten. Detta ville jag prova hemma trots att min pojkvän så snällt varnade mig om att det kanske blir lika illa som sist. Och varför lyssnar jag inte på honom? Är nu en randig katt eller något i håret. Blondare upptill. Orange nertill. Med en fin blandning av en extrem mängd utväxt kvar. Sammanfattning: don't do this at home. Ska besöka frissan någon dag när jag vågar låta de ta saxen och klippa i håret också.

Nu har jag jobbat klart på dagis för idag och ska snart till Frida och mysa innan jag åker vidare till nästa jobb. Blir ändå glad att jag ska träffa mina kollegor, inget annat. Det var allt! Bjuder på en hatemylife-bild. Om ni inte ser mig den närmsta tiden vet ni varför.. Jag är inte värd att titta på.

Massa kramar


Jobb nr 2

Efter en tidig morgon i Järna och några timmars jobb där så har jag åkt vidare till dagiset där jag nu sitter med alla sovande barn. Kör samma race imorgon med dubbeljobb och heldag på dagiset på onsdag. Jag jobbar verkligen i perioder, allt på en gång och sen ingenting osv. Efteråt blir det middag med Matilda och så ska det nog ske en liten förändring i håret, får dock se hur det blir. Är lite orolig, men det kan inte bli så mycket värre än den feta utväxt jag har för tillfället, hoppas iaf att det blir någorlunda dugligt men vi får väl se!!


Next to you

Hoppla så sitter man här på jobbet och degar. Igår var jag som sagt på match, Sverige Estland. Och VILKEN match, med fyra sekunder kvar ser Estland till att de får en ledning med två poäng. Och Tobbe får starta med bollen med bara 1 sekund kvar. Han passar till första bästa och nästan från halvplan där killen dessutom måste vända sig om för att skjuta så sätter han den. En trepoängare och Sverige vann, sjukt. Jag och maya bara skrek. Efteråt åkte vi hem och kollade på någon skräckis vilket gav mig mardrömmar. Men för första gången blev Inte jag mördad. Utan jag var mördaren.. Konstigt men iallafall

Tränade tjejerna. Det har varit rån och Jaa.. En vanlig söndag helt enkelt!


Home again

Då är man hemma igen. Mitt mobilinlägg med alla mina fina bilder vägrade fungera så jag drar väl upp några bilder från mammas kamera är ist. Kan snabbt sammanfatta vad jag gjorde igår : Gick ungefär en mil i det fina vädret, fikade på stan, fick tre nya tröjor, hälsade på kusinen och deras katt, åt gott och sov. Ja i princip det. Efter en fika med fina vänner på Angelicas altan ska jag nu ta tag i livet och göra mig i ordning! Basketmatch ikväll.
 
Här kommer bilder! (jag vet att jag inte är så söt) puss

Falun

En dag har gått. Inte lika illa som jag hade väntat mig.

Har hunnit åka bil och lyssna på bra musik. kolla Harry Potter, blivit gödad av mormor, gått typ fyra gånger runt en sjö = 1 mil, fått benhinneinflammation och gråtit lite över min extrema träningsverk i gluteus maximus = le ass. Har även kollat på en dokumentär om one directions första år och blivit HELT fascinerad. Hade ingen aning om att de sökte till x factor som enskilda individer och åkte ut samma gång, men blev sen inropade för att fortsätta tävlingen tillsammans. Det var liksom så de lärde känna varandra och bli one direction. Har helt seriöst blivit en directioner på bara en timme! Nu förstår jag varför alla tjejer är så desperata(några av mina gymnaster som var på deras konsert igår). Jaja sjukt ändå!

Har världens sjukaste konversation med mina vänner på sms. Vill bara skratta högt och vara med dom.

Justja måste berätta vad min mormor har sagt idag.. Hon har koll på läget, eller Inte. Hon frågade om jag tjänar pengar på att spela basket- har aldrig spelat basket. Hon kallar mig Sandra, vilket är min kusin. Och vi är definitivt inte lika om man säger så. Okej. Nu: godnatt!


Hello goodbye

Och efter några dagar med abstinens efter mitt lyckopiller har jag äntligen fått träffa honom och kramat sönder honom. Men nu har jag åkt därifrån och ska precis sätta mig i bilen mot Falun.

Gårdagen var bra, eller lång. Tränade hos sjukgymnasten, gick hem från stan, uträttade sjukhusbesök, åt sushi och tränade barn! Har inte så mycket att säga. Ska väl ta mig iväg och träffa mormor lite med mamma medan killarna är på Åland och fiskar. Min tanke är att gå promenader sova och kolla film. Hög önskan om sol så jag kan bli brun, men det tror jag inte går. Kommer hem på lördag dag. Då blir det att kolla Sverige Estland!

Jaja nu åker vi, brum brum ! Puss


Där måsarna skrattar sig hesa

Vissa dagar vill jag bara ta min resväska och mina bästa vänner och sätta mig på första flyg utomlands. Kanske Magaluf igen, och bara ha så sjukt kul. Jag vill dessutom bli brun igen. Och det blir man lätt när man är utomlands.

Ge mig pengar så åker vi


Just one of those days

Vaknade upp hos Matilda imorse och åkte hem för att sova lite längre, blev visst till tolv. Lunchade på ceasars med anna och Angelica och nu är jag på jobbet. Och här vill jag verkligen inte vara. Jag orkar inte mer, ska seriöst byta jobb. Alla är bara bittra och inget är bra. Jag är så trött på att jobba, särskilt kvällar. Vill bli fastanställd på ett måndag-fredagsjobb. Någon som har ett ledigt?

Hursomhelst, ska jobba mina två sista timmar av mina 45 timmar de senaste fem dagarna. Sen är jag ledig till söndag. Välbehövt känner jag


Sleepover

Och äntligen är alla dagens Jobbtimmar över. Att först sitta i ett möte i fyra timmar för att sedan jobba - piss. Har iallafall hamnat i Matildas nya lägenhet där vi ska spendera natten. Sista jobbdagen imorgon på några dar.

Sov så gott!


Please come home to me

Min morgon börjar INTE bra när jag tappar telefonen och framsidan går också sönder. Nu är min telefon verkligen unik.

Igår morse gick jag och maya upp och gjorde amerikanska plättar, och på träningen var mina tjejer grymt duktiga. Hade faktiskt en riktigt bra träning. Efteråt åkte jag och jobbade, åkte till Stockholm med jobbet osv. Efteråt mös jag med mina vänner hos Frida.

Har inget märkvärdigt att berätta. Ser knappt fram emot veckan. Den kommer suga. Och jag är så otroligt trött på tjejer och deras beteende.

Nu måste jag börja trampa! Sen väntas jobb. Puss

Puss


Skoja

Jag slipper sova själv. För jag har världens bästa Maya som kommer hit och sover! Har jag glömt säga hur bra hon är? Massa kärlek


Sleeping alone

Klockan slår snart om till fyra på morgonen och jag har precis kommit hem. Har under dagen sagt hejdå till William som åkt på landslagsläger, gått en promenad med bästa vän, ätit sushi med Angelica och jobbat mig igenom åtta timmar där jag lagat asgod mat och varit megaeffektiv. Efter jobbet tog jag mig till Julia där alla tjejer var och därefter åkte vi till benjamin där massa andra var. Tanken var utgång, men vi kom aldrig så långt. Några gick ut men vi var några stycken som blev kvar. Då jag var nykter och hade bil kändes det mer socialt och passande att bara stanna kvar och snacka. Och efter ett tag kom alla tillbaka då krogarna hade stängt och det lilla lugna blev lite mer drag igen. Hur som helst en riktigt trevlig kväll! Verkligen roligt när man inser att man har så bra vänner, och att det finns så trevliga och roliga personer att umgås med.

Det enda lilla tråkiga är att jag nu har kommit hem till ett ensamt hus, helt ensam. Mamma och pappa är i Trosa och jag har ingen man som är hemma. Jag som är så mörkrädd. Borde väl sova så snabbt som möjligt! Godnatt ❤


23:21

Jag helt HELT slut. Jobbade alltså 6:30-10. Lunchade med Linda, anna och Angelica. Åkte hem till William och pressade solen i några timmar. Åkte till jobbet där vi åkte till arvingarna och nu är jag hos min pojke igen. Slutade jobba halv elva. Nu ska jag bara gosa med honom för han åker iväg imorgon. Har bara en bild på människan där han skjuter luftgevär och ser ut som en ryss, men den bjuder han på! Puss


Det är för oss solen går upp

Godmorgon! Har redan hunnit jobba några timmar, besökt en saknad vän och sitter nu hos Angelica. Snart ska vi till stan och möta upp Linda för en lunch. Sen ska jag pressa solen ända tills jag börjar jobba IGEN. Men livet är ju bra. Var i Tildis nya lägenhet igår, kommer bli så fint!

Puss


Svett

Och så sitter man på den där träningscykeln igen, klockan är kvart i nio och jag är till och med sen till sjukgymnasten. Gårdagen var lugn med mannen min. Tog en promenad med Hektor och såg på en sjukt konstig film, jag somnade som vanligt.

Idag tänkte jag spendera lite kvalitetstid med Oscar som åker hem ikväll, sen få jag träffa mina tjejer igen som jag inte sett sen i onsdags förra veckan. Menmen ! Som de sjunger i låten som jag lyssnar på just nu "jag vill se din svett". Borde kötta.

Vi hörs!


Happy Valborg

Och så var man hemma igen efter ett dygn borta. Svårt att sammanfatta Valborg men det har varit sjukt roligt. Människor ÖVERALLT. En park med 4000 studenter, aldrig sett något så smutsigt. Lite dj bås överallt. Poliser och ordningsvakter överallt. Lite konserter här och var. Och ALLA var lika taggade. Några av tjejerna fick en svit på hotellet för att extrasängarna var slut. Vi fick en tillökning med Trotz och vi var väl 17 pers som förade där inne. Några tillsägningar, Marge i toan som gjorde stopp. Vi försökte gå ut, köerna till krogarna var för långa och festerna som vi var bjudna på orkade ingen gå till. Slutade upp med bk på rummet hotellet men ingen klagade. Hade sjukt kul ändå

Kan inte sammanfatta bättre. Kings vann sm guld och jag var överlycklig. Här kommer bilder istället

 
Nu kom min skatt, dags för middag! puss

RSS 2.0