Busresa

Är helt slut efter nio timmars bussresa med alla tjejer. Har mestadels stängt in mig under täcket och kollat ps. I love you och gossip girl så det har inte varit så farligt. Är sjukt trött bara

Under kvällen har vi tittat på en töntig Tjejfilm och nu har vi kramat godnatt till alla och det är dags att sova. En plågande tid att gå upp imorgon bitti. Kvart i sex... Men då är det Tävlingsdags!

Sov gott kompisar


It's a good thing tears never show in the pouring rain

Börjar inlägget med en fet avundsjuka på alla de jävlar som flyr till värmen. Och en stor önskan att få göra desjälv, med sin bästa vän eller så, till Sardinien eller så. Men nej jag skojar ju bara, vill hellre leva instängd i ett hus i tre månader och vara blek och bitter, såklart.
Y
Är som vanligt den segaste på att göra saker i tid. Om nio timmar åker jag till Landskrona och jag har inte börjat packa än. Jag ska dessutom vara ledare och borde väl se till att få med saker både till mina tjejer och till mig själv. Har gjort allt utom det viktiga idag. Igår åkte jag till william där jag sov kvar. Tränade mitt sista pass hos sjukgymnasten imorse och resterande tid har jag suttit på kansliet med Anna och sen varit i hallen. Yeyyy
 
min helg spenderas alltså tillsammans med 23 fjortisar, varav 18 timmar är i en buss där man inte kan rymma. Om jag ser fram emot det? Jaa de är så otroligt sköna så det gör inget!! Men jag borde inte ligga här i sängen och knappa. Har viktigare saker att göra, typ som att sova. Prio 1. Packa fixar jag när jag är som mest stressad imorgon bitti. Har hört att man gör saker bättre under press. 
 
Får väl se hur mycket uppdateringar det blir! 
goodnight homiesss
 

Onsdagsjävel

Trots mina fyra timmar sömn inatt så krigade jag mig in i duschen kl 6 imorse,. Och sen tillbaka till sängen en kvart innan det var dags att ta på sig kläder och åka. Jobbade i fyra timmar och hämtade sedan Fidde, vi åkte hem till mig, gjorde pankisar, var på stan med försäkringskassan, bokade summerburstbiljett och SEN åkte Jag tillbaka till jobbet och jobbade fyra timmar till för min chief hade ringt under dagen. Vilken kämpe va? Vill ge mig själv en guldstjärna

Nu ligger jag utmattad i sängen där Jag började dagen, och då tänker man att "eftersom jag har sovit så lite och jobbat så mycket så borde jag sova..." i helvete heller. Får se vart jag tar vägen men nånting ska Jag göra. Ensam individ söker sällskap. Lär bli phagen eller Anki eller något annat skoj. Vägra vara själv.

En superdupersöt bild på mig idag när
Jag tackade ja till mitt andra jobbpass för dagen "wait what?" "oh no you didn't, oh yes i totally did" typ så. Typ assöt


Skönt

Bra att man kan sova när man har sådär 4 och en halv timme kvar tills jag ska upp. SKÖNt aa mm aa. Nej Jag får väl bara skylla mig själv för att vara med mina vänner, läsa onödiga bloggar, hata på fjortisar på instagram, tänka på allt som har med världsproblem att göra, går före när man egentligen bara ska stänga av sin jävla hjärna (som annars ändå inte fungerar) och bara slockna. Så mycket svårare att somna själv än att somna brevid någon annan. Ångest

Typ som den här texten, hittade inte bilden så det blir lite rolig text sådär

typical me

My brain during the day:
Potato, potato, ching chong tomato

My brain at night:
I wonder why the Earth was placed exactly here and allowed us to provide a perfect climate to sustain human life.


We walked through the world, where nobody has been before, turn back the hands of time, open every door

Bra plump när man tror att man börjar en timme senare än vad man egentligen gör. Skönt


Fotografering och jobbtider

Ingen rast och ingen ro. Trots att jag kom hem sent igår och huvudet inte är på den rätta sidan så klev jag upp imorse för att ha fotografering med gympan. Först mina tjejer, sen mitt eget lag, sen med alla ledare, privat ledarfoto och kompisbilder. Så där stod jag i två timmar med ett leende på läpparna framför kameran. Men det var inte så hemskt ! Nu har jag jobbat en del och har väl en timme kvar ungefär. Inte det bästa att jobba med den här känslan men det går de med!

Längtar efter att sluta och åka hem och krypa ner under täcket framför en film tillsammans med mannen min. Mitt rum är kaos men jag har nog en mamma som har städat åt mig för jag bad henne göra det. Skönt att lämna stökigt och komma hem till rent. Jag har allt bra föräldrar!

Här är en lite suddig bild från fotograferingen. Det var en mamma som tog kort med mobilen! Mina älskade tjejer det där


We came, we raved, we loved

Finner inga ord till gårdagen. Ligger i sängen med en stor housemafia tröja, vattenflaska och en fet ångest att kolla kontoutdraget.. Vilken kväll. Hur kan man göra något så bra?
 
Det är himla svårt att veta vad som är bäst nu. Det här året har varit fyllt av så mycket bra och roliga saker att det inte går att rangordna längre. Avicii, studenten, summerburst och nu shm. Jag vill inte säga för mycket för jag är ganska tom på ord. Jag bjuder på lite bilder och säger bara
 
Nu kan jag dö lycklig
 

SWEDISH HOUSE MAFIA

Har sovit i ungefär 13 timmar. Seg i kroppen och hes i halsen ska jag ändå kriga mig upp till Stockholm. Här ska inget missas. Får känslan av att en av årets bästa kvällar är här. De tre männen i mitt liv ska stå på en fet plattform och spela inför 65000 människor. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt!

Om några timmar åker vi upp till huvudstaden där vi äter gott och fixar oss i Matildas systers lägenhet och sen bär det av till friends arena. Är lite lycklig på ett sätt, alla som lagt upp massvis med bilder och sagt att det var det bästa i deras liv, jag kan inte gråta, jag har fortfarande allt kvar!!

Ikväll är jag taggad, händer inte så ofta men ikväll är det ALL IN.
Ha en bra kväll gott folk !


Lyckans dag

Känslan att vakna på morgonen utan att telefonen har ringt från dagiset. De sa att de kanske skulle ringa in mig så jag ska jobba där. De har ringt under de morgnar jag inte jobbat där.  Men idag har det inte ringt och det är så skönt att få ha sovit ut och ligga under täcket och kolla på desperate housewifes. Undrar varför det är det bästa som finns. För tillfället kanske jag tycker det eftersom jag har chansen att kunna göra annat. Men snart blir mitt sänghäng DET ENDA jag gör. Lite deprimerande kanske det är Jobbar i Järna senare idag, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Ska nog ta det lugnt eftersom det är imorgon som det smäller! Första spelningen var igår och det ser helt sjukt ut. Är så sjukt taggad. Efter att jag sett dom kan jag dö lycklig. Då har jag sett avicii, Tiesto, deniz koyo, nause, alesso, icona pop, David guetta, axwell, ingrosso och många fler. Och nu de två sista plus nu den som saknades i somras. Steve Angello. De tre tillsammans som blir den sjukaste trion i världen. Avslutar det här året på bästa sätt, man sparar det bästa till sist. Åh jag längtar till imorgon

22/11

Jag är en sån alltiallobrud som kan göra tusen saker samtidigt. Just nu sitter och och trampar på en träningscykel som finns i hallen samtidigt som jag bloggar och svettas som ett as.

Har jobbat och tränat tjejerna idag. Allt var bra på jobbet utom att byta bajsblöja.. Har aldrig behövt göra det tidigare men nu fick jag tre.. I RAD . Får rysningar bara jag tänker på det. Ska adoptera ett barn som redan kan gå på toa ist. Hann även träffa Sulalampi och Trotz under eftermiddagen vilket uppskattades.

Nu börjar det bli för lökigt och jobbig för att göra båda samtidigt. Har hunnit cykla i tjugo min nu, tio till sen får jag våldgästa Anki innan vuxenträningen börjar!

Sov gott kompisar. Bjuder på en bild från min hurtiga sida! Kan till och med ta kort på mig själv samtidigt som jag tränar. Kalla mig världsbäst !


Impulsshopping

Har nog spenderat mer pengar idag än vad jag får göra under resterande månad tillsammans. Hur som helst så är jag nöjd över mina inköp och det är huvudsaken!

Efter att ha tränat imorse så kom Linda till mig och vi åkte till skärholmen för att köpa julklappar. Kan väl säga att det blev lite julklappar, lite mer åt mig.

Har köpt vantar, rosetter, en klänning, pyamasshorts och en ipad. Slutade bra med en ipad liksom. Men nu är jag lycklig som ett barn på julafton.

Här blir det en bild på mina inköp och så tar jag mig snart till Pershagen. Puss och kram från ett lyckligt barn

Lång dag

Har äntligen krupit ner i sängen efter en lång tisdag. Har jobbat på dagis i nio timmar, varit tränare, hängt på träningen och lekt med kompisar. Nu förstår jag hur det är att jobba en hel dag.. Inte ofta Jag gör det. He he. Nu förstår jag er som jobbar varje dag och är så trötta. Mina dagisbarn var supersöta iaf.. Oftast, förutom när de grät och slängde mat på golvet.. Vilket hände 70% av tiden. Men resterande 30% var de söta. Det ser ni på bilden nedanför... De gick runt och kramade varandra. Gulleungar

På träningen skulle vi välja ut de gymnaster som ska tävla. Ångest och elakt. Känner mig som en häxa mot mina små änglar. Jag är hjärntvättad...

Nu blir det scrubs och läggdags. Sjukgympa, skäris och möte imorgon!

Sov gott loosers


HATAR

När man inte kan sova för det enda som går runt i huvet är gympa... Gympa ... Och gympa.

Vilka som ska vara med på vilka varv, vad vi ska träna på imorgon, vem som sträckte på tårna igår... Allt som har med mina tjejer att göra. Såhär är det varje natt, kan inte sluta tänka.

Ni är mitt liv tjejer, kom ihåg det.


Luckiest girl on the planet

Har haft en skön måndag trots jobb. Fick sova ut imorse tillsammans med min älskade, han var ledig för första gången på flera månader. Tog en välförtjänt seg morgon. Sen åkte jag och hämtade linda och vi åkte till mediamarkt för att jag ville köpa en iPad på impuls. Men min impulsplan gick inte så bra då alla ipads var slut. Så jag tröstköpte ett nytt mobilskal och åkte till jobbet. Har jobbat i åtta timmar men det har funkat bra ändå!

Ligger och myser hos anki framför scrubs och ska snart åka hem. Dagisjobb hela dagen imorgon. Vad gör man inte för pengar (som ändå bara äts upp). Men jaja.

Godnatt kära vänner


Söndagsmys

Veckans sista dag är här och solsidan börjar snart, kan det bli bättre ? Jaa min pojke kommer snart och jag ska göra fruktsallad som vi kan äta.

Har haft en skön dag där tjejernas träning gick bra och sen åkte jag och Matilda till Stockholm och åt lunchmiddag hos hennes syster Elin och hennes pojkvän. Var jättelänge sen jag träffade dom så det var roligt att få komma och hälsa på!

Imorgon är det jobb igen. Jobbar faktist fem dagar nästa vecka, mycket för att vara mig! Men jag får slita och stå i och på lördag är det house mafia, om jag längtar? Jaaaaaa

Men nu måste jag ner och göra fruktsallad ! Vi hörs mina vänner


We are shining and we will never be afraid again

Hola amigos!

Har precis täckt hela mig med täcket och är påväg att somna. Har jobbat i tio timmar och är helt slut, trots att de har varit världens skönaste jobbdag.

Efter jobbet åt jag Frida och Matilda på barolo där vi även fick besök av Max lite senare. Vi skulle röra oss vidare till park hotell med bestämde oss för att åka till stockholm. Så vår älskade chaffis Max åkte med upp till TGI fridays där vi tog Sveriges störta jordgubbsdrink och hade trevligt!

Stört vad trött jag är. Kommer somna vilken sekund som helst. Planer finns redan för morgondagen så då krävs det skönhetssömn! Okej överdrivt. Shrek säger godnatt.

Vi hörs mina vänner! Här finns lite bilder sen ikväll. Love


Fired up

Ligger i sängen och kollar en typiskt töntig highschoolfilm, Fired up. Den handlar om Två killar som åker på cheercamp. Kan det bli bättre en fredagkväll? Cheerleaderfilmer äger.

Har iaf hunnit luncha på stan med Anna och Matilda och jobbat i några timmar! Var på dans med mina boenden och har underbara arbetskollegor så det finns inget att klaga på. Imorgon jobbar jag också, alla är under 20 som jag jobbar med imorgon. Bara att ladda om för Den sista dagen på mina fyradagariradpass.

Sen får vi se vart kvällen tar oss. Det är lördag vilket gör att det finns mycket att välja mellan!

Säger godnatt och vi hörs imorgon ! Pusss kompisar


Thank god it's friday

Godmorgon !

Förstår inte hur jag kan vara så trött. Kom nyss hem från William och planen är att sova vidare, men det går ju inte! Ångest.

I onsdags kväll hämtade jag mitt ps2 och hade gamenight med mig själv.. Tills mina vänner tvingade mig att ha sleepover med dom så jag åkte dit. Igår morse var jag hos sjukgymnasten igen! Lunchade med tildis på stan och jobbade hela kvällen så det blev ingen träning för min del.

Nu ska jag försöka sova vidare och dra igenom kvällens jobbpass, det blir dans på stadshuset så det blir nog inte så jobbigt! Ha det bra friendssss

Bjussar på en bild på mig och mina coola byxor som jag inte vågar använda så jag har de som typ mysbyxor, igår fick de vistas på jobbet. Men det är i Järna och där gör det inget om man går i zebrafärgade jeopardbyxor.


Det är rätt som det sägs

Shopping gör kvinnor lyckligare, iaf mig.
 
Jobbade fyra timmar imorse, och har tre jobbdagar till framför mig. Så jag tyckte att jag förtjänade att få handla mig lite lycka. Dock blev det inte så mycket, men lite söta underkläder och smink. Fick bra sällskap av Johanna och Angelica vilket gjorde det ännu bättre.
 
Har precis bosatt mig i sängen med mjukisar och känner mig halväcklig sådär. Inte ofta jag väljer att bara sitta hemma och göra ingenting helt själv. Vad händer.. Ville bara uttrycka min lycka över mina nya inköp (och min stolthet att jag för första gången på några månader inte åt lunch på stan utan faktist åt en matlåda hemma hos anki).
 
Slutsnackat om det, tv och sänghäng på schemat! 

Alltialloinlägg

 
 
Vill börja tipsa om att lyssna på den här grymt sköna låten som numera är min favvolåt (som jag förklarade om igår men kan inte hålla mig och måste tvinga alla att älska den). Typiskt mig
 
Har iaf haft en bradålig dag typ, inte för att någon bryr sig men så att jag kan minnas om två år när jag kollar tillbaka på hur brutala mina humörsvängningar var under den här perioden. Så därför måste detta antecknas då jag har närminnesförlust och kommer ha glömt bort det här redan imorgon, och då blir jag arg igen osv. Skönt liv jotackjaa.
 
Har iaf lekt med anki, ätit mat och tränat tjejerna. Standard.. Efter det åkte jag och tildisimo hem till henne, vi SKULLE plugga körkortsteori. Men när vi ses finns det allt annat att prata om. Och det bästa är att vi jämt tycker likadant. Just nu är vi båda trötta på homosapiens... alltså människor för de som inte fattade min otroligt roliga förklaring. Hur folk är så äckligt otacksamma och egoistiska. Jag vet inte hur folk uppfattar mig, men jag gör allt för att göra det bästa för andra. Jag vill inte vara dum, jag vill inte göra saker mer komplicerade än vad de behöver vara. Helt enkelt, jag vill vara snäll mot så många som möjligt. För att förhoppningsvis få någonting tillbaka. Men vissa tar saker förgivet vilket jag tycker är synd. Man kanske inte ska vara så snäll ändå? inte överdrivet iaf.
 
Nu tror ni kanske att jag redan grävt gropen till graven men så är det ju inte. Ville bara få ut allt hat på (ursäkta) men det kvinnliga könet där man bara tar och tar och aldrig ger något tillbaka. Men jag överlever, jag har ju mina bästa vänner som jag antagligen har fastnat vid för att de inte är såna.
 
Nu får mitt utbrott vara över för tillfället och jag återgår till viktigare saker. Idag är ingen vanlig dag för det är min PAPPAS födelsedag, hurrahurrahurra! Oavsett om jag kan bli lite arg ibland för att jag inte får som jag vill, så får jag faktist oftast som jag vill. Jag har en 2meter lång bamsebjörn till pappa som ställer upp jämt och ständigt. Han kanske tros vara socialt handikappad (vet att du läser det här pappa och du vet själv att du är det). Men de som verkligen känner honom vet att han inte är det. Han släpper bara inte in människor så lätt om man säger så. Men din humor kommer jag nog aldrig förstå.. Hur som helst så älskar jag honom och han är värd ett grattis även här! Trots att jag ringde och sjöng med min vackra stämma imorse...

Och med det här så lär ju låten vara slut och därför får det bli ett slut på inlägget också!
Godnatt på er kompisar
 
Bild på mig och bästa gubben

 

only you

Morninggggggg

Har haft smått panik under morgonen då min telefon inte fungerat men nu funkar den igen! wohooo

Åkte till min kära pojkvän igår, vi åkte till Mediamarkt och jag hoppades på att kunna impulsköpa en ipad för 2200 som den kostade men NEJ, den var ju såklart slut. Det var en liten ful unge som smällde mig på rumpan också, seriöst? han var högst nio år, vart är världen påväg? och varför hindrade inte hans föräldrar det här som stod previd. Usch.. William blev iaf ett surroundsystem rikare innan vi lämnade affären.

Åkte hem tidigt imorse när william åkte till jobbet, jag gjorde faktist något som jag skulle gjort för länge sen. Bokade tid hos sjukgymnasten! haha.. det tog några dar, eller veckor men nu är jag tillbaka! Nej nu kanske jag ska ta tag i mitt liv...

Every second is a lovesong

Här sitter jag och lyssnar på en av mina nya favoritlåtar, Luckiest girl med Vinsten. Den akustiska är riktigt mysig såhär i äckelhösten när det dessutom är en måndag. Tog en välförtjänt sovmorgon och drog iväg på några ärenden. Tillexempelt så rullade jag och Niklas en trampett från Blombackahallen till Västergård. Sen blev det såklart Kanslihäng i några timmar. Har hunnit städa mitt rum nu på eftermiddagen också, kolla bilden! såhär fint brukar det inte vara..

Har hamnat i någon dum deprission där jag bara väntar på bättre tider. Nu vet jag ju hur mina framtida månader kommer att se ut. Jag längtar redan tills det är över. Men nu är den en månad kvar tills operationen ska ske. Det blir som att jag bara väntar och väntar tills den dagen är där. Visst har jag saker att göra, men just nu vill jag bara få det gjort. Först vart jag rädd när jag fick höra att jag skulle opereras för då var jag inte redo, men nu är jag redo för att bli handelikapp. 
 
Men än är jag inte där så jag får passa på att gå och röra på mig och köra bil sålänge jag bara kan! Så det blir väl att göra något av den här måndagen också.
 
Love
 
 

HALMSTAD















 

Farsdag

Bara för att man varit borta hela helgen betyder det inte att jag har glömt fars dag. Väldigt originellt och inte speciellt men det är ju tydligt vilken dag det är! Det får duga ... Han vet att jag älskar honom ändå


Hemfärd

Sitter nu i bussen påväg hem och håller på att somna. Har skönaste platsen där man både kan sträcka ut benen, kolla bra på filmen, kolla ut och ladda telefonen, OCH bussen har wifi. Kan det bli bättre ? Jo om man slapp åka buss i sex timmar,.. Men snart är vi äntligen hemma så Jag ska sluta klaga!

Hur som helst så har tävlingen gått asbra, något fall här och där och en felräkning av domarna men vi hamnade på en sjätte eller femteplats och det är grymt. Älskar mitt lag.

Nu ska Jag försöka sova så är man hemma snabbare! Pusss


Final

Tävlingen är klar för idag och vi kör vidare imorgon för vi kom till final! Trött efter en hel dag med gympa så kryper man ner under täcket på luftmadrassen och sover för att orka en till dag. Och imorgon är det ju hemfärd också. Trots att jag kör läktarhäng pga skadan så är det grymt roligt att vara med på tävlingen. Jag älskar gympan

Sov gott hjärtisar


Halmstad

Godmorgon!

Det var lite segt att åks buss i sju timmar, men det gick snabbare än tänkt ändå! Vi lekte lekar, kollade film, stannade i Jönköping och åt lunch osv. Hade förträning på friståendet igår och idag är det Tävlingsdags! Dock är vår tävlingspool kl åtta ikväll så vi har en hel dags mys och förberedning. Jag vill shoppa men vi får se vad vi hinner Med! Vi ska vara i hallen en del och kolla på andra lag också.

Sjukt skönt att vara borta lite iaf. Med alla underbara lagkamrater. Nu ska vi kolla the hangover och bara gosa!!

Pussss


Tävling

 Hej!
 
Eftersom jag är borta i helgen så blir det bara massa tråkiga mobilinlägg så jag tänkte visa filmerna från när mina tjejer tävlade i helgen. Riktigt duktiga var dom! 
 
Nu måste jag packa det sista och snart åker bussen till Halmstad.
Love
 

Sjukhushäng

Visst sa jag att jag skulle göra inlägg? Men det gjorde jag ju inte. Som allt annat jag skulle göra idag som inte blev av.

Har iaf ätit asian roxy idag, myst med mina vänner och nu sitter jag på akuten med Anna och väntar på röntgen. Hon krockade lite med tummen idag så vi får se om det är brutet. Men på sjukhuset är man van att hänga så det gör inte så mycket! Bara det att vi är ledare igen om en timme och det vore ju bra om vi hann tillbaka. Om hon inte ska opereras eller något annat roligt.

Jaja nu ska Jag social! Här är Anna som kör tummen upp med en tumme utan funktion. Vi åker till Halmstad imorgon ändå har vi sagt! Hörs senare homies


Update

Känns som att det var en evighet sen jag skrev sist, så var det bara i måndags morse! Sammanfattningsvis har Jag jobbat, saknat Helena, varit med frida och Anki, ätit, tappat bort bankkort, tränat barn, kollat basket, och jobbat och ätit lite till. Typ så! Bra sammanfattning för att vara mig.

Har även fått sjukhusbrevet som jag väntat på i två månader. En sån lycka! 11 december slår det till. Operationsdags. Jag är taggad till tusen!

Nu ska jag väl jobba vidare, typ dricka te och äta kaka. Hörs imorgon med kanske lite mer ansträngande inlägg!! Kanske filmer från tävlingen osv.

Sov gott mina vänner


Träningsvärk

Kul att jag tränade i en och en halv timme och har träningsvärk. Inte fetaste fetaste men det känns ändå. Men efter åtta, nio månader utan att ens ha rört på mig så får man väl räkna med det när kör gympa !

Vi var som sagt ute hos Helenis igår. Det var superfint, alltid lika skönt att få träffs andra där och vara tillsammans, det var ändå gympan som man hade som mest när det hände för två år sen.

Efteråt blev det Max till middag (alltidsånyttig) och så fick jag ta avsked till mina kompisar igen. Nästan alla var hemma den här helgen. Olivia från London, Oscar från Umeå, Fredrik från Linköping och Emilia från Västerås. Men igår skulle jag behövt ta 6 avsked då Anna från jobbet åker till Asien i en månad.. Men dålig kompis som jag är så hann jag bara säga hejdå till oscar, Fredrik och Emilia. Men det är ju inte sista gången man ses så hoppas det är lugnt !

Åkte hem till William där vi kollade solsidan och åt glass typ. Fick dock åka hem tidigt imorse för att pappa skulle få sjuts till syd så att jag kunde ta bilen, så det blev pershagen-brunnsäng-syd-brunnsäng och sen sova igen. Men nu har jag vaknat och ska ner på stan och luncha med Anna innan nio timmars jobb!

Pusss


En gång gymnast, alltid gymnast

Vilken skön söndag det har varit, en bra söndag än så länge!

Igår efter tävlingen så drog jag mig till Tobbe där vi firade honom och klädde ut oss. Eftersom vi bestämde i sista sekund att vi skulle klä ut oss så blev det att vara zombies för mig och Maya. Inte det finaste. Men man orkar ju inte klä sig slutty på halloween. Ska man klä ut sig så är det för att man får chansen att vara EXTRA ful. Inget annat

Väl ute var det trevligt med alla människor, men som vanligt är jag ganska trött på strippen så jag åkte hem relativt tidigt.

Vaknade upp imorse brevid min älskade, tog en lugn morgon innan pappa hämtade mig och jag åkte till täljehallen. Jag var alltså träningsfri och jobbfri idag så jag passade på att vara lite gymnast. Har inte tränat sen i mars så visst var man lite ringrostig efter 8 månader men det var roligt ändå! Nu efteråt kommer det väl göra ont men det var det värt. Det är så sjukt roligt och jag ville göra några sista volter innan operationen. Min tränare frågade om jag kunde hoppa in på några varv till tävlingen i halmstad nästa helg men så långt ska jag inte gå. Blir lite fel om man har så ont att man knappt kan gå ibland.. Men så gympar man på för fullt. Men det går ju, det gör bara ont när man belastar lite.

Nåväl slutsnackat om gympan. Nu ska jag snabbduscha och sen åka ut till tveta där jag ska träffa världens bästa lag och alla vänner för att få tända ljus hos vår fina Helena.

Kram på er sålänge


Södertälyeah trupp cup

Herregud vad trött jag är.

Har spenderat elva timmar i täljehallen nu och mina ben viker sig. Den årliga tävlingen har varit och den blev lika bra som alla andra år. Dock lika mycket att göra som alla andra år.. Började som ledare imorse då mina tjejer tävlade. De var superduktiga och kammande hem bra placeringar och en silvermedalj i fristående vilket kändes väldigt bra!

Efter deras tävling satt jag i musiken med Oscar Fredrik Matilda och Maya, fick massa sällskap! Efter tre timmar i musiken fick jag byta om och sitta som tyckare (domare) och döma en annan klass i tre timmar.. men nu är jag färdig!

Har precis kommit hem och ska trycka i mig mat och snabbduscha. Sen blir det att kalasa för Tobbe som fyllde år igår och kanske en utgång på det. Och kanske en utklädnad på det. Om engagemanget finns. Det återstår att se ! Kvällen är bara barnet eller vad säger man? Hörs en annan dag i ett annat liv


Fridayy

Har hunnit med massor denna fredag, Har gjort massa ärenden till tävlingen imorgon. Åkt runt halva stan. Lunchat kebab med Anna och suttit med massa gympamänniskor och skrivit bedömningsunderlagen till domarna.

Har även hunnit träffa William ett tag innan han åkte på middag och jag åkte till Maja där hon och Ida fyller år och det skulle självklart firas. Efter god mat, roliga lekar och massa skratt så åkte jag vidare till täljehallen där det styrdes med redskap och förberedning inför morgondagen. Efter det släppte jag av pappa och tog bilen till flamingo. Träffade massa roliga människor och även tjejerna igen. Var dock väldigt trött och ska upp halv sju imorgon bitti så jag väntade bara tills Oscar kom så att jag fick hälsa och sen åkte vi hemåt. Nu är klockan halv två och jag får panik. Fem timmars sömn och sen 10 timmar i täljehallen. Funwithsun. Skriver väl efter det någon gång!

Kan bjussa på en bild på vad jag hade på mig.. Dock inte de orangea partybralllorna. Men min nya svarta blus blev det iaf. Lite missanpassad på krogen men what evaaaaah så att säga. Tänk er mig säga så.. Fyfan.

Får se om bloggappen klarar av att visa fler bilder från kvällen. Upp till bevis!

Godnatt kompisar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094640addf2b33cb5001ff0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094640addf2b33cb5001ff0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094640addf2b33cb5001ff0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094640addf2b33cb5001ff0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_50946453ddf2b33ca3001ed9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_50946453ddf2b33ca3001ed9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094645dddf2b33c93002003.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_5094645dddf2b33c93002003.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_50946467e087c359c5b7de62.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1504489/images/2012/pic_50946467e087c359c5b7de62.jpg" class="image">


Out of our minds with nothing inside

Sitter på jobbet i min ensamhet.. Brukar som senast sluta nio och då är jag aldrig sist eftersom jag inte vågar sova natt här så jag har inga nattpass, men ikväll får jag jobba fram till att natten börjar så kommer en annan och byter av mig 23. Får panik av att vara ensam i det här stora trevåningshuset, det är mörkt och kallt och det låter hela tiden med massa konstiga ljud. Under halloweentider också, Linda tre år är nog mörkrädd.

Igår sa jag ju att jag skulle ut.. Sagt men inte gjort. Kom hem och ville ta en powernap innan jag drog, men powernapen blev visst till imorse vid elva.. Ingen utgång för mig inte. Det var ändå bara Oscar och killarna ute, inga tjejer följde med så jag hade ändå bara känt mig missanpassad. Okej så farligt hade det kanske inte hade varit men ändå, skönt att sova.

Under dagen har jag varit i hölö och tränat mina tjejer som (som vanligt) var sjukt duktiga. Lyckligt lottad som har 23 tonåringar som är så otroligt duktiga och underbara. Efter det blev det massor med ärenden och hann även träffa Oscar en kort stund på donken med Anna innan jag gav mig iväg till jobbet. Spännande dag? Oklart va..

Imorgon är första dagen på en vecka som jag är ledig. Riktigt skönt faktist! På kvällen blir det födelsedagsfirande för födelsedagsbarnen maja och Ida som fyller den värdelösa åldern nitton. Men allt för att få fira eller hur? Men som
Vanligt när de fyller år så måste jag sova tidigt för att södertäljetävlingen är på lördag. Men inga ledsna miner för det inte!

Nu ska jag försöka sysselsätta mig så jag slipper skrämma upp mig själv. Lär ju ha något spännande att berätta imorgon, för det har jag ju varje dag.. Right? Ha ha. Godnatt loosers


RSS 2.0