ny header

tröttnade på gamla och här kommer något nytt! inte riktigt nöjd än, men har inte tid att fixa det nu. Vad tycks? Dags att plugga, äta frukt och sova !


Elegi




Jag satt och tittade runt på bloggar och såg då att Mathilda  har lagt in en bra text. Jag läste den och kände, att det är typ så jag känt nu den senaste veckan ! Med tanke på att jag kommer göra alla möjliga tokiga saker som jag nog aldrig skulle gjort annars. Lite bygger nog på Sannas tänk, jag går och säger att vi ska skämma ut oss, men hon säger bara, jag skäms inte. Och det är sant, man ska inte skämmas, jag är som jag är. Idag fick jag tråkigt och gick fram till några främmande ettor och satte mig och pratade allmänt med dom, det är dags att inte tänka varför? utan varför inte?

 


kort söndagsinlägg

Känns som att jag varit rätt så duktig idag faktist! Tränat barn, tränat själv där det var massa styrka och vighetstest och sen gått hela vägen hem!

Jag är helt död och kommer inte orka mycket mer, idrott tjugo i nio imorgon bitti! Nej nu ska jag lyssna på massa nya låtar som jag laddat ner och gräva ner mig i sängen och sova, TIDIGT!!

Godnatten

I believe

Uppe med tuppen!

Snart är det dags att ta bussen till tjejernas träning. Jag väljer faktist att åka buss före att åka bil idag för jag älskar att bara sitta i min egna värld och dunka musik, underbart. Sen blir det en två timmars paus med lunch och sen tränar jag själv.

Igår var vi först hos Olivia, sen på stan och kollade Brolle, inte för att jag vet någonting om honom eller hans musik, men han var inte särskilt bra ändå, så jag gick till mc donalds med minna, stephanie och Ida, sen åkte vi bruds till Andy där vi var i någon timme typ, sen vart det hemfärd. En helt okej kväll med mina fina! ¨

Här har jag lite charming pictures på mig, Frida, Sofia och Nico när vi fikade, enjoy!


Sliten tjej

Hey hoe!

Gårdagen var alldeles utmärkt, lite yngre än medelåldern kan vi varit men det kvittade! En riktigt rolig kväll som bjöd på allt möjligt, synd bara att man int mår lika bra idag som igår. Tidig uppgång imorse och en heldags ledarkickoff på vacksta. Som vanligt kan vi inte bara vara normala och låta en dag gå utan att vi gör något idiotiskt eller galet. Denna dag var det kontaktannonser på en whiteboardtavla i ett klassrum där massa innebandykillar bodde. Får väl se om man får någon okänd som ringer. Förhoppningsvis inte, inte direkt att det är särskilt seriöst, och om de tror det lär vi bli idiotförklarade och betraktas som omogna. Det gillar vi!

Nog om det, dags för dusch, man vill inte lukta usch när man är högt i kurs, sen vidare hem till Olivia där det vankas, inte vet jag, allt och ingenting! Får se vart kvällen leder, inte den mest taggade just nu iaf.

PUSSWWWWWW

Bonde söker fru

Friday

hejdär !

Idag är det äntligen fredag och skolveckan är över. Helt stört hur mycket man får att göra direkt, men det är bara leva med det, i år ska jag satsa i skolan ! Dagarna bara går, sofia har fått sig en loverboy som är kär i henne och har skrivit ett kärleksbrev till henne, vi tjejer har brist på underhållning och ska därför nästa vecka ha en tävling om att göra en massa roliga och helgalna saker för 94:orna.

Jag fick hem ett paket idag, med en jacka som jag är sådär nöjd med, men den kanske passar till vissa kläder någon gång under hösten! och en halsduk som är supermysig. Här har jag såklart bilder på dom också! Ikväll blir det hem till Bredenbergs där det händer lite roligheter!

Hör av mig imorgon efter ledarkickoffen, tjadåååå


Markos fina kärleksbrev till fia!


Pretty proud

Jag har vuxit idag, blivit en aning äldre, för att efter 27897637890294873 försök av att göra en inbakad fläta, så har jag faktist lyckats! Visserligen på mig själv och jag vågar inte se den i spegeln, för den lär ju inte vara fin. Utan jag sitter här vid datorn och känner på min inbakade fläta och är stolt som tuppen!

Så där har man orsaken till varför jag de senaste timmarna inte pluggat utan har suttit och försökt göra flätor och spelat spel på mobilen. Vilka prioriteringar, jag älskar dom! Idag i skolan hände inget speciellt, fikade efter med Sofia, Frida och Nicolina. Köpte nya skrivböcker gjorde jag också. Dagens bästa måste ha varit sanna som gick in i gymmet med de nya ettorna, hälsade på alla och gjorde en chin, fick dom att applådera och gick därifrån. Vilken brud. Imorgon är det hon och jag som tävlar om två mackor i cafeterian, vem gör värst saker mot ettorna, jag är taggad !!

Dags att börja plugga, hajdoooo


Ingen bra start

Hallådär!

Här sitter nu världens tröttaste Linda, och en besviken också. Jag trodde att min första dag på denna termin i både skola och gympa, skulle gå bra, till och med bättre än innan! men nu efteråt känns det inte alls likadant.

Det första vi gjorde i skolan var typ att börja nästan direkt med samhälle i en och en halv timme, lunchen var inge god eller så. Efter lunchen var det värst. Tre timmar Engelska B, det var jag, matilda och frida, tre tvåor, resten treor. Jag kommer dö, och det första vi gjorde var att ha ett test, där jag inte fattade någonting, jag som trodde jag var bra på engelska. Jösses

Innan tjejernas träning drog jag i mig tre korvar och en macka på tio minuter på centralen, bra mat. Träningen gick väl bra, men jag var lite otagg, eller okoncentrerad, jag och matilda gjorde inget annat än att skratta, så barnen kunde knappt köra. På vår träning blev det inte bättre, jag var så tagg på att komma tillbaka, men fick sjukt ont i nacken och ryggen när jag körde så det gick knappt. KUL!

Det enda som var bra var typ våra gympatjejer och vi ledare ska åka till Gotland på Visby cup i oktober, kommer nog bli super!

Allt från lyckliga Linda

Coooola cheier som tar schtekarpiczz på toaletten på skolan. Fettt awezomeee!! fnizz:*:*

Söndagsskrivning

Tjenare!

 Ni fick i inlägget innan se vad jag köpte i Stockholm, och lite idag på stan också. Men jag har fått och köpt lite mer än så, nämligen en extern hårdisk så min dator slipper gå sönder typ... imorgon pågrund av alla bilder. Och på den får jag plats med mer än jag någonsin kommer kunna fylla tror jag. Och även, något som kanske är en tabbe, förhoppningsvis, men just nu så trivs jag ! En Iphone... jag som kan hantera mobiler, kameror och allt annat tekniskt så bra! Men den här ska jag allt ta det lugnt med, tro mig!!

 

Imorgon börjar jag tvåan. Sommaren har rent utav sugit jämfört med året innan, visst har vissa roliga saker hänt, men dom går typ att räkna på fingarna, alltså inte tillräckligt många. Jag kan säga att sommarens bästa kväll var midsommar hos Lööv, sommarens bästa resa var Eurogym, sommarens bästa bränna, INGEN! jag är inte ens brun, och mitt mål med sommarlovet var att bli pepparkaka. Otur som jag har så jobbade jag ju de varmaste veckorna, men jobbet var ju helt klart jättebra !

När jag kommer till skolan imorgon så kommer man bara se en massa ettor, och jag kommer stirra. Jag vet det redan nu, för hur mycket man än försöker att inte göra det, så vet jag hur mycket alla tittade på oss när man började, och nu vet jag hur utstirrad man blir, så jag tycker synd om alla ettor. Vi blir en större klass också, med nya ämnen och andra lärare. Äsch, vi får se hur allt blir, det berättar jag imorgon!

Nu som slutet på mitt långa och ointressanta söndagsinlägg så ska jag visa lite bilder sen Vackstalägret !


Tjejerna posade efter att de sjungit julsång för personalen

Korvgrillning vid vattnet

Aqua dansen som var avslutningsnumret på uppvisningen

I väntan på mat, och vi ledare stog såklart längst fram och tog mat först

En hög flickis när vi flyttade ut gymparedskapen

Emilia, Linnéa och jag när vi var EMD

Något säger mit att det coolaste man kan göra framför kameran är peace tecknet, eller det kanske är mer kaninöron för barnen. Kaninöron är ju coolt

Testa på Rytmisk gymnastik

Alla som var med på lägret !

 

Slut på bilder, slut på inlägg

Godnatt gott folk


shopping i Estocolmo



Kofta Monki 299:-                                Tröja HM 199:-                                 Linne Monki 79:-
Leggings HM 69:-                               Jeans Monki 250:-                             
Linne HM 49:-

Transparent Linne Gina tricot 129:-          Kjol Åhlens 49:-                 Kjol Åhlens 49:-


Plånbok Monki 79:-
Solglasögon Intersport 179:-


en ägare till ganska så mycket nytt

här kommer en samling bilder på delar av vad jag fick i födelsedagspresent och även köpt själv.

Köpt själv




Fått i present






Jag var även i stockholm med Matilda, Maja och Sara igår också och handlade en del kläder, så fler bilder kommer under dagen!

Hemma igen

efter fyra dagar och tre nätter på vacksta, igår åt vi även middag på barolo med ledarna. Sliten tjej, skriver mer om allt sen! nu blir det stan med min allra bästa vän. Ha det bäst, puss på skjärten!

Fullbokat

Min planering de två kommande dagarna:

Vara isolerad i mitt eget hus med halstabletter, nässpray, te, alvedon och film. YEY 

kan man önska sig en frisk födelsedag?

Om en timme fyller jag år
Om en timme blir jag ett år äldre, en centimeter längre
Hoppas inte att jag blir större i någon kroppsdel
Jag blir ett år närmre min 18 års dag
Och tre år närmre min 20 års dag

Men om en timme kommer jag ligga och sova
Och hosta
Och snora
Och ha ett dunkande huvud
Och en öm kropp
Och ha en enormt stor smärta i min hals

Min dag imorgon kommer inte alls vara som när jag var liten, det vet man ju redan nu.
Jag vet vad jag ska få för presenter, jag har ju själv pekat ut dom
Jag vet att den här dagen inte innehåller så mycket mer än några grattis, en tårta och en lite äldre tjej

Men varför ser jag då fram emot den lika mycket varje år?

För att jag inbillar mig fortfarande att jag fyller sju.

Godnatt världen. Imorgon blir det middag med mina finaste tjejer, de kan man ju iallafall se fram emot!


can't help but wait

Det var länge sen jag mådde så dåligt som jag gjorde igår, och lite idag. Från att vara på vacksta och må prima, tills att man kommer hem och börjar må så dåligt att man inte orkar stå upp. Jag kan inte vara sjuk, det funkar inte med min planering. Jag fyller år imorgon, jag åker till vacksta på måndag. Att vara sjuk kan vara de jobbigaste.

Emo Linda har talat

bromance


Tjoho !

Inatt sov jag hos Sofia, vi såg Karate kid. Rätt så bra, idag har jag ätit nancys med massa fina brudar och övningskört. Nu sitter jag och dunkar låten här nedanför och gillar läget. Kvällen spenderas förhoppningsvis med vänner, dricka och en jäkla massa bra musik. Men vi får väl se! Dags att börja fixa sig kanske, men först.... OC !


hard work work

Hej !

Världens bästa uppdaterare är här. eller inte.

Men jag kan faktist skylla på att jag har jobbat ! I fredags åkte matilda och jag gick upp tidigt och bra för att få lite sol på mig, och för att se mer oc. På kvällen var jag och Sofia i Nykvarn hos Fralle, kom hem vid halv fyra. Kanske inte det bästa för att jobba dagen efter.

Jag jobbade i nio timmar igår och sen var jag med Ebba och Alfons där vi åt Snickerstårta, mös och bara snackade. När jag skulle hem så regnade det och blixtrade så det blev strömavbrott, jag blev asrädd. Kollade oc och somnade, och idag har jag jobbat från ett till halv sju. Rätt bra faktist ! Jag har faktist också gjort ett köp, så om någon vecka kommer jag gå runt med en iphone i handen, inte den nya, men ändå! frågan är om de är så bra så klumpig som jag är...

Jag har laddat in bilder sen olika tillfällen, så här kommer några av dem.










Nu blir det till att träffa Tova och Sofia, ha de bäst!


gimmi gimmi


Hallå !

Dagarna bara går, efter jag skrev senast så har jag varit med maya och sofia, ätit pizza och massa gott, kollat barnfilmer och nördat. Sen har jag igår sprang jag, var och fikade med gammalt konfafolk, haft möte och åkt ut till sofia med matilda där vi såg på filmer och åt ÄNNU mer godis. Och idag, har vi fulat oss med spännisbilder och fillingar (bilden ovanför) charmiga tjejer där. Inga är nog som vi. Sen gått på stan där vi var ännu fulare och jag testade en 70AA bh, den passade bra.. och därefter åter ett gympamöte, promenad från stan och hämtat oc box. Nu sitter jag hemma. Där har ni mina senaste dagar ganska bra sammanfattade!

Imorgon åker min bästa vän till Barcelona, så hon kan ju dö. Men under tiden ska jag underhålla mig med OC, världsbäst. Jag kanska tappar min sociala del i några dar men det är de värt! Sen fick jag höra en happy grej idag, jag tjatar om att åka bort någonstans, och min mamma vill till riga nästa helg, eller paris. Och om inte Andreas vill med så kanske Sofia kan följa med ! grymt.

Justja, beställt två par nya bikinisar och ett par korall chinos. Bara så alla vet för jag är så koooool.

Hajdo

fit for fight

Har nu tränat och strechat i ca 2 timmar. Jobbigt men skönt nu i efterhand ! Jag ska bli slim men inombordsmusklig och VIG. Lökig blev jag som jag sa så nu blir det ett skönt bad och sen kycklingwok till lunch (inte jag som lagar, även om jag önskade att jag kunde de, så värmer man såklart maten). Efter det blir det att träffa sulalampin!


Medan mina tråkiga inlägg uttråkar er så kan ni ju ta och läsa något väldigt klokt som isabelle lundstedt skrev på sin blogg, det är verkligen sant. Riktigt bra skrivet ! och här är hennes blogg http://isabelle93.blogg.se. Länkar funkar typ inge bra, jag måste klura ut lite med det först. Men läs här !

Varför är man kvar i något man trodde man lämnat för länge sen? Vad är det där lilla speciella som får en att stanna kvar fast man tror att man har gått vidare och varför sitter känslan kvar när man har sagt till sina vänner att man har lagt det bakom sig? Varför kan vi inte bara erkänna att vi är kvar, vi har fastnat och kan inte komma loss? Vi är rädda och intalar oss själva att vi har gått vidare, alla känslor är borta och han är bara min kompis. Vill vi inte inse sanningen? Är den verkligen så hemsk och är det verkligen så svårt att säga det rakt ut? Det är inte först du erkänner för dig själv att du har fasnat, dina känslor som du hade har inte försvunnit, du kan inte komma loss, inte förän då kan du gå vidare, eller stanna kvar.
 Vad är jobbigast?


Godmorgon världen



Sliten Linda som taggat sönder på att jag skulle ut och springa idag, tittar ut genom fönstret och får se, SPÖREGN. Vad vill sverige? Jag har knappt fått sol i år. Men jag ska ta tag i livet och träna ändå, utan att springa, nu ska det bli ändringar!

Jag är seg som satan, kvällen hos sofia blev inte riktigt som tänkt, hände väl lite men det var trevligt så länge det varade! Vi sov där och sen träffade vi matilda och cecilia dagen efter, mys. Lördagskvällen spenderades hos Hellsing med typ gammalt vanligt folk, slutade med kebab ! fantastiskt. Och igår jobbade jag från 9 till 19, och kollade bara film med matilda sen och åkte till donken med bror. 
 
Nu ska jag sätta på min nyaste spotifylista ontz ontz och dunka och löka apa. Dags att sätta kroppen i trim!

Allt för mig hejj


RSS 2.0