Ändrade planer

Hej! 

Mycket har hänt sen inlägget i onsdags. I torsdags morse bokade jag om flyget och i fredags morse åkte jag mot William, en vecka tidigare än planerat. Så här är jag! Alldeles överlycklig över att vara tillbaka. Dels för oreolatte, dels för chipotle, dels för de 30 grader värme som är här men mest för att få vara med William såklart. 

Efter en bra men lite försenad flygtur i fredags så däckade jag som vanligt när jag kom hit. Igår var vi på en softball-match i skolan och umgicks med hans lagkamrater och åt bbq. Mot eftermiddagen låg vi vid poolen och bara njöt av värmen och på kvällen åt vi god glass och kollade på solsidan. 

Idag har vi varit ute i en park och spelat utomhusbasket i solen, nästan lite för varmt (men jag ska absolut inte klaga). Och bara helt underbart ! Har fått mig en sport-bh bränna lite fint sådär också. Men den solas nog bort. Här kan man ju stanna förevigt, det vet vi ju. 

Hoppas ni har det bra där hemma, kramar från oss❤️








Hello from the other side

.. Ungefär som rubriken kan man se det. Det har varit tomt här sen ett tag tillbaka. Jag har spenderat i princip all tid på jobbet eller med en rapport tillsammans med mina klasskompisar. Det har varit krävande, men alltid kul. Sån tur att jag har dem, både nu och även i nästa moment, b-uppsatsen. Vi är iallafall snart klara och deadline är 29 april så vi är i god tid. Jag kan därför ta på mig lite mer jobb och bara ha tid att vila ut innan jag åker. Den dagen släpps nämligen en hemtenta så kan vara skönt att ha nya krafter. 

Annars mår jag bra! Vädret blir allt bättre och så även humöret. Nu längtar vi först till min lilla trip till USA och sen till sommaren. Skönt att glädjas åt det lilla.

Här är bilder på hur mina jobb och  pluggdagar kan se ut, ändå inte allt för illa. Vi hörs mina vänner ❤️
I





RSS 2.0