Livet deluxe

Ibland händer det så mycket att man inte ens hinner sätta sig ner och skriva ner några rader om sina dagar. För tillfället är det full rulle och mitt liv är bara för bra. Har hunnit njuta av tre dagars ledighet, umgåtts med vänner, firat Helena som skulle fyllt 20år, kollat alla Williams fem basketmatcher live på datorn. Firat Olivia, varit ute i Trosa, chillat hos Benjamin med fina vänner, tränat sjukgymnastik, shoppat en del osv.

 

Nu sitter jag här på jobbet och gör absolut ingenting, en sovnatt väntar och med tanke på vad klockslaget var när jag klev innanför dörren inatt så kommer jag nog somna bums. Lika bra för imorgon kommer min favorit hem. Ska åka och hämta dom på Arlanda, jag bara längtar.

 

Har iallafall haft en grym vecka varav den dåliga uppdateringen. Att vänner kan vara så bra, så bäst

 

bjuder på en del random bilder sen dagarna, för ovanlighetens skull har kameran INTE varit i högsta hugg

 

Allsång på skansen

Tjatjabloggeeen
 
I måndags hade jag en riktig stressdag med kiropraktor,sjukgymnastik, lunch med mamma och jobb. I tisdags morse körde jag william och några killar till stockholm. De har nu åkt till Turkiet för en turnering. Därefter stressade jag hem och åkte till skansen där vi gick på allsång. Åt god mat, kollade djur, drack vin och sjöng med till bra artister, en riktigt mysig kväll!
 
Idag har jag hunnit träna, sola, äta på stan, shoppa lite och kolla live på H20:s match nere i turkiet. Har hittils hunnit göra massor på min lediga tid. Nu ska jag äta och sen rymma från huset igen. Dom gör om våra fönster vilket betyder att hela vårt hus är en renoveringsyta. Men nu ska jag sluta snacka, här kommer bilder från gårdagen!
 

Ha det bra !
 
pusss
 
 

Midsommar

så snabbt Beck hela helgen. Hann knappt ens ta ett andetag så var den slut. 
 
Vad har hänt sen i torsdags? 
 
Min kärlek kom hem på kvällen. På fredagen spenderade jag hela dagen på jobbet med mina kollegor och boende där vi firade midsommamened dubbel OB och ingen ansträngning. 
 
Åkte sedan upp till Stockholm och körde femkamp på Glund med William och hans föräldrar
 
jag var sämst på femkampen, men blev ett barn på nytt vid karusellerna
 
Dagen efter var det jobb kl 9 varav den lugna midsommarkvällen. Senare på kvällen åkte vi till Trosa och tog oss varsin alkoholfri drink tillsammans med Cecilia 
 
senare åpå natten tog jag på mig massor av kläder och jag och min boyfriend tog oss ut på äventyr
 
Och nu sitter jag här på jobbet igen. Slutar dock snart!! Då blir det the notebook och massa mys med fina vänner
 
sov gott!! 
 

Livet på en pinne

Med ett extremt myggbett mellan ögonen välkomnar jag nu midsommar. Där jag inte ens vet vad jag ska göra. KUL

Var iaf hos kiropraktorn idag vilket gjorde mitt liv lite lättare. Lunchade med pappa, hängde med min gudfar osv. Sen har jag bara jobbat. Om en timme slutar jag. Då ska jag åka till min kärlek och få pussa på honom. Han kan nog få mig på bättre humör.

Glad midsommar amigos


We are the outsiders

Godkväll vänner !

Min dag dög väl, lagade asgod lunch, tränade, gick på stan med Anki och tjatade till mig ett par gratis hörlurar. (Tydligen fick inte alla det) men oförskämd som jag är kliver jag fram till mobilizera och kräver att också få såna. Okej så svårt var det inte, men som ett barn på julafton var jag lycklig efteråt. Har ju aldrig haft såna där stora, och dom var dessutom rosa. Går ej att motstå!

Hur som helst hängde jag på stan med pappa en stund och på kvällen har jag varit med Maya och Matilda och bara myst. Så underbart att ha så bra människor i sitt liv.

Nu ligger jag i min säng och har precis proppat smärtstillande och taggar för att försöka sova med min smärta i ryggen. Imorgon får jag iallafall träffa en kiropraktor!

Och imorgon kommer även min saknade pojkvän hem. Som förövrigt spelade en grym match idag mot Estland. Riktigt kul! Blir lite stolt.

Puss och godnatt ❤


Gårdagen

Japp bilden nedan är en kort beskrivning av gårdagen. Den sög. Hade ett helvetespass på jobbet också, inte ens på natten fick man sova utan då skulle larmet gå. Är aptrött men idag är en ny dag. Den kan ju bli allt annat än så dålig som igår iaf! Vi hörs mina vänner


Ilandsproblem

Här sitter jag på en vårdcentral där datorsystemet har slutat funka. Ingen vet vem man ska träffa, läkaren vet inte vem den ska ta emot och vad den ska Göra med mig. Ingen vet nånting och jag vet ingenting heller. Är här för min brutna tå som typ fördubblats i storleken sen helgen. Skulle kunna vara en infektion och därför vill jag kolla.

Min tå gör alltså ont, och Sen helgen kan jag knappt andas för att min knut i ryggen gör så ont. Jag känner mig som quasimodo. Kunde inte sova inatt heller. Både pga den och min fot som också gör sjukt ont. Det går bra nu som man brukar säga..

Men om man ska sluta klaga så kanske jag kan berätta om gårdagen. Kollade lite resor till Tallinn, åkte till Frida, åt på stan, firade Ekiz, satt på barolo med mina tjejer och avslutade kvällen hos Oscar med Maya. Ingen speciell dag men hann med ganska mycket ändå.

Nu på morgonen har jag hunnit träna och jag har svettats som ett as, så jag sitter här aplökig och stinker. Fräscht. Satsar på att åka hem. Duscha sova och sen kliva på mitt 18 timmars pass.

Såååå. Heido


Ledig

Igår avslutade jag inlägget med att säga att jag skulle hålla tummarna för något. Fem minuter senare ringde William och sa att han är med i landslaget.

Jag spenderade kvällen där med promenader och räkna kläder osv, inatt åkte han vid tre tiden så jag ligger här lite ensam i sängen. Fick ledigt från morgonpasset imorse vilket var extremt skönt då jag verkligen behövde sova. Nu ska jag försöka få tag på mina vänner så blir väl stranden kanske planen för dagen! Och fira min bror på kvällen kom jag på nu...

Ha det bäst

Pussar


SUMMERBURST

Har haft en otroligt bra helg i stockholm med mina vänner. Årets bästa evenemang är ju summerburst. Vi bodde på ett hostel med massa andra som var på summerburst. Vi åt mat på goda fik, vi drack drinkar och dansade till housemusik och vi älskade livet. Finns inte så mycket som är så bra som just summerburst. Jag låter bilderna tala istället!
 
I slutet på kvällen träffade vi även våra kompisar från magaluf som var här nere på besök
 
Här kommer lite bilder från stureplansgruppen som kan leverera lite bättre bilder än vad min telefon gör
 
Till er som inte var där, jag förstår om ni är ledsna. Det här är det absolut bästa
 
Nu ska jag hålla tummarna för snart får jag veta sommarens planer!
 
Vi hörs
 
 
 

Titta när jag dansar

Har glömt uppdatera. Årets bästa helg är här och jag har bosatt mig i Stockholm för att kunna ha det så enkelt som möjligt! Gårdagen var bra, regnet öste ner men sånt gör inget. Mina skor är förstörda och man har ju varit piggare. Träffade massa härliga människor och Jaa. Idag är det dags igen! Först dusch och frulle. Vi hörs!


Onsdag

Min dag:

❤ Solat under moln


❤ Tagit mina första steg på löpbandet


❤ Badat på farstanäs med bra människor


❤ Ätit på stan med mor och bror pga extrem svält


❤ Myst på yngern bland alla äckelmygg


❤ Fått lön en vecka för tidigt, HALLELULJA


❤ Avslutas med första Harry P filmen


Bra dag!! Och en ännu bättre helg väntas. Längtar


Ett år

Har haft en bra dag med min kärlek. Avslutades med middag på La Cantina. Tänk att ett år har gått så snabbt, eller ja egentligen längre. Men i ett år har du varit officiellt min. Jag kunde inte vara lyckligare


BILDDAGBOK

Japp, här kommer min senaste vecka i bilder och förklaringar. Den stora frågan är om man ska skriva ovanför eller under bilden? Kan aldrig bestämma sånt. Men denna gång får det bli över bilden!
 
 
I onsdags hade jag sovit natten på jobbet, skyndade mig hem och tog mig till Igelstas utspring
 
Där var vi för att gratta fina Emma som tog studenten
 
Jag körde premiär med min "långklänning" och Sanna var lika snygg som alltid
 
Vi åkte ner på stan för att bli avundsjuka på alla som fick åka flak
 
Vi grattade även vår lilla fedde som också tog studenten

Redan klockan fyra var frida igång
 
Mina fina vänner
 
Vi åkte till Trotz där vi var på hennes mottagning och kalasade
 
Som vanligt lekte jag mest med barnen
 
Flyttade oss vidare till torekällberget där slutskivan var, inga bilder och inget minne sen det tyvärr
 
Dagen efter var mindre skön, började med att kolla när Vackstanäs hade utspring, mådde som ett as
 
Anna och Nathalie efter flaket, avis men bakis var jag
 
Firade Michelle på kvällen med middag på Barolo med bra vänner
 
Avböjde utgång då jag inte var så taggad, åkte hem och gjorde glass istället
 
Dagen efter åkte jag, william och mina föräldrar till stendörren
 
Vi åt massa gott
 
Och jag tog till och med ett premiärdopp i 15 grader kallt havsvatten
 
Vi åkte vidare till Yngern och badade med Alex och Martin tills solen slutade värma
 
Därefter åt vi god mat och spelade kubb med hans familj. Senare på kvällen åkte vi till Johan där alla killarna var.
 
Sen blev det lördag och min jobbledighet tog slut. Efter ett 9-17 pass åkte jag till Frida P där hon hade 20 års kalas. Har bara dessa två bilder, oskön som jag är
 
Igår var en sån där jobbdag igen, lagade dock asgod mat och valde att sova kvar för mer pengar
 

Efter mer än 20 timmar på jobbet blev det ännu mer jobb, eller ja, picknick med kollegorna. God sallad och kubbspel, riktigt kul faktiskt!
 
Och tro det eller ej, men här tar den långa sammanfattningen slut. Hade så mycket bilder sen dagarna så kände att det vore kul att dela med sig lite. Efter en hel timme hemma ( mer än vad jag vart den senaste veckan) så ska jag röra mig till mina vänner igen.
 
Och efter det här inlägget lär jag ju inte behöva uppdatera på länge igen, men vem vet? jag kanske får tråkigt
 
Love

Ovanligt dålig

Alltså vad händer? Jag har verkligen inte HUNNIT skriva de senaste dagarna. Har iallafall varit lite ledig, firat lite studenter, badat och haft det skitbra. Kanske därför jag inte haft tid. Ville bara säga att jag lever, har bara inte varit hemma på fem dar ungefär. Och jag tackade precis ja till att sova kvar på jobbet inatt, en liten facepalm på mig själv, men å andra sidan så får jag 700 kr för att stanna kvar tills jag börjar jobba imorgon bitti istället för att åka hem, lägga mig i sängen och få ingenting. Dessutom sover jag med en nära vän som kollega så det är hur chill som helst. Hon har dessutom godis.. Mums!

Nu är det slutsnackat, planen är att ni får som en bilddagbok av mina senaste dagar så fort jag kommer hem till dumburken. Det ska väl gå att hålla?

Puss och godnatt!

Och Justja... Vet inte om ni missat, men den här människan på bilden. Jag älskar honom


Tuesday

Godmorgon vänner!

Ännu en gång den där kissnödigheten som gör att man inte kan somna om. Har sovit så himla konstigt inatt, ena stunden för varmt, andra för kallt. Det har varit ljust i princip hela natten så vet inte ens om det varit morgon, eller natt när jag vaknat.

Hur som helst har jag tagit en promenad till syd och hämtat min plånbok, äckligt kvavt ute! Snart kommer väl William hem från morgonträningen, då blir det väl frukosttime och sen ska jag möta upp Linda på stan innan det blir jobb!

Nu är det studententider förresten. Man längtar ju tillbaka lite! Jaja nu ska jag göra nytta. Puss


Time for some changes

Jag ska lära mig springa igen
 
Efter att ha pratat med Lasse har jag insett att min fot blir nog inte så mycket bättre än såhär. Eller ja, det finns inte så mycket engagemang på sjukhuset för att göra det bättre. Så nu är det dags, har fått ett löpprogram av min sjukgymnast nu. Känns sjukt bra att komma till skott, om det nu kommer gå det vill säga!

Har förövrigt haft ganska starka åsikter på mötet på jobbet idag också, vilket förhoppningsvis ledde till en förbättring. Kanske är bra att stå på sig ibland ! Har dessutom varit wifey hemma och lagat mat. Ibland kan den där bruden alltså...
 
Mer än så har jag inte att säga, nu kommer min man och jag måste åka!
 
puss

Buss

Trodde aldrig att jag skulle säga det här. Men när man blivit bortskämd med bil för länge så uppskattar man faktiskt att sätta sig på en buss när man har tid. Få sitta i sin ensamhet och lyssna på musik och bara tänka. Låter som att jag behöver terapi men så är inte läget. Bara skönt att ta sig fram lite saktare, utan att köra själv, utan att behöva prata med någon annan. Ska dock inte åka så långt. Bara till syd och hämta bilen, det är alldeles lagom!


Helgen i bilder

Tog på mig min nya XL blus från Vero Moda. Spillde dock ketchup på den efter två timmar
 
 
 
Åkte till Järfälla med Federica där vi gick runt på stan, träffade Emil, kollade tävling och jag var allmänt bitter över att som vanligt få sitta på läktaren
 
Väl hemma i södertälje lämnade jag i princip bara bilen och åkte till Angelica för att fira henne med släkt och vänner
 
Hann dock knappt dit innan vi tog oss vidare till en ishall i gnesta som de hade gjort till en krog
 
Kan ju säga såhär, jag var inte värst. Hur som helst ville jag och william wingmana våra vänner med varandra. Tror vi var mer cockblockers än wingmanare faktiskt.
 
Tog en välförtjänt sovmorgon och en "latdag" där jag och Hektor låg och solade och mös medan mannen fick jobba
 
Fler bilder har jag inte. Men har iallafall jobbat under kvällen, får nog inte klaga. Men huvudvärken jag bär på är BRUTAL för att inte överdriva. Mitt huvud sprängs och det snurrar när jag ligger ner. Har dessutom typ fått inflammation i armbågen igen, och foten gör ont. Och aa. Nu är det läggdags!
 
Godnatt kära vänner
 

Lördagsplaner

Hej!

Igår på jobbet åkte vi på dans i Nykvarn, skönt att komma ut lite! Efteråt sov jag natten och kom hem nu på morgonen. Har hunnit fixa lite hemlisar, kramat om min pappa lite och tagit ett långt bad. Planen var promenad men tror inte jag hinner det faktiskt, får väl försöka klämma in det imorgon. Ska försöka prova ta några Springsteg (vi snackar typ 20 meter) i lite hemlighet. Eller aa, hur mycket hemlighet det är nu när jag skriver ut det. Men jag börjar ge upp hoppet och tänker inte vänta till augusti för förbättringar. Så jag ska kolla hur det går, hur ont det gör. Man vill ju liksom kunna springa i sommar!

Hur som helst ska jag göra mig i ordning och åka till Järfälla där mitt lag som jag brukade vara gymnast i ska tävla. Jag plågar mig varje gång med att åka och kolla, och ni kan ju räkna med ett deppinlägg inom det närmsta dygnet eftersom jag vet att jag kommer ångra mig. Men vad ska man göra? Man vill ju inte släppa sporten helt!

Efteråt ska jag iallafall fira min kära Barndomsvän som även är en av mina bästa vänner, nämligen Angelica som fyller 20 år idag. Blir nog en bra kväll med smörgåstårta och cider.

Adios amigos


RSS 2.0