Påsk

Hej! 

Nu är det några dagar sen sist igen. Ska guida er igenom min senaste vecka lite fort.

Min bil gick som sagt sönder, jag var i skolan nästan varje dag förra veckan och jobbade ganska mycket också. Daniella bjöd på en megagod brunch, skärtorsdagen firades på jobbet. I fredags spelade vi biljard med Martin och marcus x2. I lördags tränade jag och linnea happening på morgonen, åkte till Stockholm med Anniken på dagen, vi åt middag med min familj på kvällen och jag gick ut på berget på natten. 

William fick också ett stort påskägg som jag gömt i rummet (bilden). I söndags var det gofrulle med Anniken igen innan kvällsjobb och sen bowling efter jobbet. I måndags pluggade vi i Täby centrum och därefter bjöd Tina på släktfika med Williams familj! Det beslutades även att vi ska åka till Riga för att fira Williams morfars födelsedag i juni, då har man något att se fram emot! 

Har även hunnit ta en promenad med Hector, fikat med Maya och idag tränat tre gånger (!) Step, sjukgymnastik och bootcamp med jobbet (sista bilden). Skulle varit ledig denna vecka men har fått jobba lite så det känns bra!

Det har hänt mycket senaste veckan vilket bara är roligt, då går tiden fort och jag slipper tänka på att jag saknar William. Justja! Det ska jag också berätta. Har bokat en ny resa, om tre veckor bär det av igen. OM jag längtar.

Vi hörs och ses ❤️ 










21 mars


Hej!

första veckan hemma och tentaveckan är över. Kan säga att tentan kändes bra och analysen som var 25% av betyget kändes helt ok att lämna in! Bilden här ovan är från när jag i söndags "firade@ att få vila och äta massa god frukost med Anniken. 

Det har varit ganska skönt att ha kommit hem mitt i all stress så man inte ens har hunnit analysera över att vara själv eller vara hemma för att man haft så mycket. Dessutom har jag lärt mig enormt mycket när jag pluggade i USA genom att bara göra allt själv. Lämna in kompletteringar och sånt gjorde att jag egentligen hade lärt mig mer än dem som varit hemma så det känns skönt att veta att jag kan plugga "distans" så att säga. 

Idag började en ny kurs, dock missade jag den genom att jag jobbade på morgonen och när jag skulle ta bilen upp till skolan så sa den ifrån på motorvägen. Så där stod jag med en ickerullande eller bromsande bil. Men jag överlevde ! Bilen bogserade jag och min snälla bror hem och vad som är felet vet jag inte än. Men det är ju en fransk bil och det mesta verkar vara fel med dem har jag hört.. Nåväl! Vad vore inte livet utan lite spänning? 

Nu när det lugnar ner sig igen börjar jag direkt längta till nästa resa. Förhoppningsvis är den inte allt för långt bort, måste nog flyga över en sväng innan det är dags att skriva b-uppsats här hemma. Tiden går fort när man har roligt ! Det kan jag även meddela att den gör på lång sikt, nu är det faktiskt 4 år sen jag och William började träffas. Galet. 

Vi hörs ! 

I'm home

Tillbaka till det verkliga livet
 
I lördags spenderade vi natten på hotell. Vi bestämde oss för att köpa massa glass, chips, öl och vin och så checkade vi in vid femtiden och spenderade hela kvällen där. Ett perfekt avslut på ett fint hiltonhotell där vi bara åt massa gott, kollade film och badade i poolen på hotellet. 
 
I söndags shoppade vi lite kläder till Williams intervju på Californiens största outlet mall innan vi var tvungna att säga hejdå och åka hem. Planet var lite sent så jag missade planet precis i London och fick vara kvar några timmar extra. Kom hem sent på natten lagom förvirrad och upp tidigt för skola dagen efter. Nu är det som sagt tentavecka så det har blivit tidiga morgnar och långa dagar, det känns helt okej. Mycket högre krav och mer att göra denna termin men det borde gå bra. William påpekade det och han har väl ganska rätt, än så länge har skolan gått ganska smidigt för mig vilket är skönt! Nu håller vi tummarna för att även denna tenta går bra så får jag vila upp mig efter lördag. 
 
Alltid lika jobbigt att lämna min allra bästa person 
 
Vi hörs och ses !

Att inte kunna åka hem

Tiden springer iväg och det är redan fredag. Bara två dagar kvar tills jag ska åka hem. Svårt att förklara men känslan är bara "jag kan inte", jag kan inte åka hem. Jag älskar allt här, så fort jag är hemma vill jag vara här. Jag vill inte utsätta mig för att stå på flygplatsen och säga hejdå för 750:e gången och inte veta när vi ses igen. 

Det här är som en dröm och jag vill inte tillbaka till verkligheten, även om man nu måste. 

Här är bilder sen de senaste dagarna i San Francisco! vädret är inte på vår sida mina sista dagar här, det regnar morgon till kväll. Men vi hittar på något ändå!!

Ses snart Sverige, kramar 








LA och San Diego

Hej ! 
 
Nu har vi kommit hem från en kort men intensiv roadtrip söderut. I fredags åkte vi mot LA, mötte upp Kristin där vi fick bo. I lördags hann vi med nästan allt man behövde se i LA, UCLA, Rodeo Drive, Beverly Hills, Hollywood Boulevard, Hollywoodhiken och en utgång i Hollywood på kvällen. Vi hade inte så tur med vädret men det regnade inte på oss iallafall.  På söndagen fick vi se lite sol och såg mer av Santa Monica och Venice innan vi åkte vidare mot San Diego. 
 
Här kommer lite bilder från kameran! 
 
LACMA- Los Angeles County Museum of Art
 
Hollywood Boulevard
 
Hollywood hike
 
Santa Monica 

Venice Beach
 
San Diego 
 
Balboa Park
 
Old town
 
Malibu

Springbreak

Hej!
 
Länge sen nu. Har inga riktiga bortförklaringar, på något sätt går tiden så himla fort även om jag inte riktigt vet vad jag gör med tiden. För att ta reda på det får vi gå igenom dag till dag sen jag senast skrev. 
 
På lördagen var det alltså sista matchen för säsongen och på kvällen firade vi sistaårseleverna tillsammans med Williams lag och tjejernas basketlag. Vi hade en jättebra kväll! 


I söndags åt vi brunch på stacks, ett populärt och gott frukostställe i området. 
 
Vi lekte lite med en app där man kan byta ansikten och såhär snygga blev vi som ombytta roller.. Ja


Vi sköt lite på kvällen och pluggade. På måndagen fick jag "rymma" från rummet lite då de skulle kolla igenom allas rum och jag får väl egentligen inte vara där. Åt frukost på starbucks och spenderade några timmar här i parken, går inte att klaga riktigt. Sen kom även William och vi pluggade tillsammans lite. 
 
Vi åkte till redwood city där jag tappade bort mitt kort och på kvällen var det komedishow i skolan. Tydligen några "kända" komiker (kanske B-kändisar) men inga jag visste om. Skratta tills jag grät gjorde jag iallafall. Sen satt vi uppe halva natten och pluggade.


I tisdags försökte jag rymma igen men kom inte så långt, bilen startade inte och jag hade inget bankkort. William hade prov och intervju och efteråt "firade" vi det på ett omtalat hamburgerställe och avslutade med frozen yoghurt på vårt favoritställe. 
 
Igår försökte jag också komma iväg men det gick inge vidare, gick en mil i parken iallafall. På kvällen passade vi på att gå på bio, vi åkte en bit för vi ville se imax, men det visade sig inte vara det ändå. Däremot var det mer än en timme till bion började när vi kom fram och en restaurang hade "bowla wednesday" vilket betydde att en stor drink var på halva priset, vi delade på en sangria och sen blev det star wars. 
 
 Idag har jag åkt och bytt batteri på bilen och handlat ! Dagen har liksom redan gått. Sjukt ! Vi har grattat Williams pappa också som fyller år, grattis Cai🎈🎉
 
Imorgon bär det av till LA för helgen, och förhoppningsvis San Diego på söndag. Nu är spring break här och jag hoppas att mina sista 10 dagar här kommer bli minst lika bra som innan, om inte bättre. 
 
Vi hörs!!

RSS 2.0