Gala

Påväg hem från galan nu, massa konstiga människor, några kändisar och det ena och det andra. Men visst var det trevligt ! Aldrig varit där förut så det var ju kul. Massa hemska berättelser om folk som drabbats av cancer. Uschusch.

Nu blir det hem och snabbfixa sig för att sen åka till stan och träffa min kära vän Oscar som kommit hem för helgen! Måste firas med en utekväll, eller jaa, drinkkväll. Skriver imorgon! Kramiss


Rosa bandet galan

Sitter på tåget påväg upp till estocolmo. Kvällens planer ser lovande ut, middag med mamma, rosa bandet galan och kanske en utgång på det. Men vi får se.. Haltar just ni fram efter att ha tappat ett strykjärn på foten... Alltså linda. Ett strykjärn. Orkar inte. Prova inte det själva, det är inte så skönt.

Får se vad den här kvällen har att bjuda på helt enkelt! Jag kan iaf bjuds på en sån där riktigt "hejjagheterlindaochjagvetintevadjagskagöraförposepåfotonsådetblirpeace" så cool är jag.


Svävar bland rosa moln

Tänk att det kan göra så mycket att jobba med människor. Det finns nog inget jobb där man får så mycket positivt tillbaka som att jobba med den här sortens människor. Att jobba i morse har helt klart gjort min dag till den bättre. Jag kan inte ens ångra att jag klev upp sex imorse för att jobba.

Jaa vad ska man säga, visst finns det dagar?


Little bit of love

Ibland undrar jag hur folk kan klara sig utan en sport, utan en förening. Jag har levt med samma sport i samma förening sen jag var tre år. Jag är uppväxt med samma människor som har sett mig sen jag var liten. Jag har växt upp och tränat barn sen de var små. Gympan är mer än bara en sport, hela föreningen är som en stor familj. Det är vänner som syskon, barn som man är tränare för, tränare som äldre syskon och alla föräldrar som är som ens egna. Ens egna lag är ens bästa vänner och alla älskar varandra.

Efter jobbet gick jag förbi kansliet där Anna jobbar, sen kommer två föräldrar in och bara chillar och snackar. Det droppar in folk hela tiden och man vill aldrig gå därifrån. Vi åkte till max och åt där vi träffade andra föräldrar och tränare så blev vi ännu fler. Det är så otroligt skönt att ha människor i alla åldrar som man alltid träffar. Att gå till en träning och träffa alla dessa underbara personer. Åh jag älskar gympan


Use somebody

Godmorgon

Sitter och myser med en god frukost och firar att jag endast jobbar en och en halv timme idag (ja jag vet, sjukt kort jobbpass). Kom hem från min pojke för ett tag sen där jag spenderat natten. Somnade sjukt tidigt igår, halv nio..

Hela min jobbiga jobbhelg är färdig iaf och det känns sjukt bra. Imorgon blir det jobb och sen rosa bandet galan med mamma, ingen aning om vad som händer där men det får vi väl se!

Nu måste jag trycka i mig frukosten och åka till dagiset. Puss kompisar


Tröttjävlatrötttrött

Vilka jävla Humörsvängningar jag har, det är läskigt. Arg imorse, glad typ två timmar senare för att jag fick reda på trådlösa internet på jobbet. Sen jobbade jag i nio timmar och nu är jag så trött att jag skulle kunna gråta utan anledning. Nu har jag iaf jobbat klart och bosatt mig i ankis soffa med Fidde p. Tänkte först gå ut men energin räcker inte till. Barnträning och jobb imorgon också.

Längtar tills jag slutar jobba imorgon. Då är mina 30 timmars jobb under tre dagar äntligen färdiga. Alltså 30 timmar på tre dar, observera att jag inte sover natt på jobbet heller. Död åt Jaa.. Allt. Sen längtar jag även för att jag får träffa min pojke igen. Han har jobbat natt och jag har jobbat dag så vi hinner aldrig ses. Men snart så!

Nu ska jag sluta skriva innan jag somnar, sov gott kompisar


Kollektivtrafik suger

Vaknade av att min far kliver in i rummet och säger att jag måste ta bussen till jobbet. Vadå buss? Buss suger. Nu har jag vant mig vid att åka bil varje dag så jag åker aldrig buss. Så jag fick kliva upp de fick göra i ordning frukost och sånt. Nu sitter jag på en värdelös buss som knakar, det är broöppning och sådär pinsamt tyst i hela bussen, någon tuggar tuggummi högt och en annan idiot sitter och slår foten i golvet i takt till musiken han lyssnar på eller något. Allt detta jobbiga slipper man om man får sitta i en bil som tar en från A till B. Åhh jag hatar kollektivtrafiken. Särskilt när broöppningen gör att jag inte hinner köpa lunch.

Annars är det bra, jobb i nio timmar nu. Hörs efter det eller något! Kramisss


Slutkörd

Äntligen ligger jag i sängen nerbäddad under mitt underbara täcke och ska få sova. Mina ögon svider, min hjärna är tom och mina ben och min fot värker. Trots denna jobbiga dag så är jag på bättre humör än när jag skrev gårdagens inlägg.

Gick upp vid sex imorse. Alltså för 20 timmar sen. Har hunnit sjutsa pappa och ätit frulle, jobbat på dagis, bytt bil, jobbat i Järna, fixat mig hos Maja och kört utgång på flamingo. Eller Jaa utgång och utgång. Mer typ myshäng. Men nykter som jag var och är så beställde jag en redbull och satt där som en social sak. Ratade fulla konstiga människor och skrattade åt att jag är så oskön.

Men hur som haver. Ska inte trötta ut mig själv (enda läsaren i denna blogg) okej där överdrev jag. Men ska inte trötta ut er så jag avlägsnar. Jobb imorgon med! Tjohooooo ska skaffa ett bättre liv så snart jag bara orkar

Love

(bild på mina kamrater sen kvällen, fula eller fulla.. Eller kanske båda, avgör själv )


Visst finns det dagar

Humöret ändras på två sekunder. Jag vet ingenting. Just nu vet jag ingenting. Jag jobbar ibland... När jag jobbar så klagar jag, när jag är ledig så klagar jag. Att träna mina tjejer är roligt. Men att inte få träna själv dödar mig. Att behöva vänta två timmar och sen träna vuxengruppen SUGER. Jag har absolut ingen motivation till NÅGONTING.

Jag vet inte vad jag gör om en månad.. Ska jag säga att jag kan jobba? Eller kommer jag sitta med ett jävla gips runt halva benet? Hur ska jag överleva tre månader som rastlös när jag knappt klarar av en dag? Kanske borde ringa doktorn för vaccinationen jag skulle gjort för några månader sen... Så jag måste väl börja om igen. Och för att hämta ut tabletter så jag kan höja mitt blodtryck så jag slipper känna mig svimfärdig hela tiden. men jag har ju så fullt upp att jag glömt det.

Sjuk är jag också.. Helvete. Men jag måste ju ändå jobba så jag klarar tre månader utan jobb. Så imorgon jobbar jag tretton timmar. Sen hela lördag och hela söndag. Jobbhelger äger. NEJ

Ursäkta mitt PMS men jag hatar mitt liv för tillfället. Typ. Fick iaf spendera en timme med min pojkvän idag vilket gjorde mig lite gladare. Eftersom vi inte hinner ses under helgen. Men jag är inte bitter inte. Aldrig

Signar ut så ni slipper bitterfittan

Godnatt


Aldrig ensam

Jag har vänner som fyller mina dagar så jag slipper vara ensam en enda gång. Finns inga bättre


Biotimeee

Tror min mage spricker efter all mat på olearys. Men nu blir det Magic Mike med världens bästa arbetskollegor!


Vuxenpoäng


Igår när jag gick på stan så samlade jag många vuxenpoäng. Jag gick in på Hemtex och köpte kudden som syns på bilden och handlade även näsdukar och våtservetter. Jaa visst tänker folk, vilka jävla vuxenpoäng. Men för mig som inte ens bäddar sängen själv så var jag stolt när jag vandrade hem med en stor påse med en kudde i.

Igår hann jag göra mycket, åkte hem på morgonen, tränade sjukgymnastik, åt frukost på tilds jobb, jobbade på dagis, mös hos anki, lunchade på stan, städade rummet, sjutsade och hämtade folk, tränade barn, fikade med ebba, mös hos frida och vi åkte hit och sov. Försök att göra så mycket på en dag ni...

Och bara för att jag gjorde så himla mycket igår så väljer jag att göra INGENTING idag ungefär. Är halvsjuk och trött. Så jag och frida har myst framför tv:n i tre timmar och bara latat oss. Nu duschar hon och jag ska väl ta och lägga mig i ett bad. Måste se till att bli frisk till helgen.

Börjar nog skrämma mina grannar lite, de tror nog att jag är psykiskt sjuk när jag gång på gång springer ut till brevlådan så fort jag får post. Nyss sprang jag ut i bara trosor och linne med täcket halvsläpandes efteråt, och SJÄLVKLART ska alla grannar gå ut samtidigt. Tur att de tycker om mig så mycket att det kanske inte gör något.

Nej nu ska jag ta tag i livet och bli fresh, ikväll blir det möte och sen middag och bio på heron med mina kära arbetskamrater. Ha en bra kväll kompisar

You found me

Jag har hittat rätt


Feels like home

Jag är inte personen som är hemmakär om man säger så, har absolut ingenting emot att vara hemma men det slutar oftast med att jag inte är det. Det gör ingenting om jag sover borta flera nätter i rad. Jag älskar ju att göra saker.

Har kanske sammanlagt varit hemma i 45 min sen i lördags morse och nu är det måndag kväll och jag ska snart iväg igen. Men när man är hemma kör man kvalitetstid, äter maten, duschar och ligger i sängen så är man klar igen.

Det blev en sleepover igår hos Frida med henne och Anki. Idag har jag bara haft möte på jobbet och tränat barn. Slutsnackat om allt skit. Nu väntas kvalitetstid i badet innan jag åker till min pojke. Kram på er


Don't you worry child

Snartsnartsnart, längtar fast ändå inte, dagen då jag äntligen kan säga att jag kan dö lycklig efteråt. Då har jag sett avicii, tiesto, David guetta, och sist men inte minst Swedish house mafia. Visst har jag sett andra dj:s men det här var listan på vad jag ska se innan jag dör. Och den listan är snart klar!

Men samtidigt så är det ju efter det som jag ska opereras, och det blir ju både roligt och tråkigt. Mest tråkigt, men efter regn kommer solsken !

Nu slutar jag jobbet och ska ta mig till mina vänner ! Sov gott kompisar


Impulsutgång

Asså söndagar. Är ganska glad ändå. Är varken bakis eller har något jobb att gå till imorgon! Jag skulle dock haft en vecka ledigt men jag hoppade in och jobbade idag nu i sex timmar efter träningen.

Igår var jag och William i Nacka och kollade kläder.. Hittade INGENTING, ganska skönt ändå. Då stannar pengarna på kontot. Men ändå sämst. Det enda vi hittade var typ tvspel. Så vi åkte hem och kollade snabbt på kingsmatchen och gejmade halo och sen blev det impulsutgång på strippen. Har inte varit ute där på hur länge som helst men det var faktist roligt! Var nykter och körde bil men det var roligt att träffa massa som man känner. Vi drog dock ganska tidigt och jag åt kebab med Alex och William och sen blev det hemgång. Jävlar vad detaljerat det blev. Skriv upp min gårdag nu, gör det era jävlar. Vet att ni bryr er

Jaja Slutasnackat. Imorse åkte mannen till malmö och jag tog en prommis i två timmar med matilda innan träningen. Har typ träningsverk eller något i skjärten, kan man få det av att gå? Konstigt konstigt

Jaja bjussar upp några bilder sen helgen så hörs vi sen! Puss och hej


20-10-12

Godmorgon, eller jaa morgon och morgon.. klockan är ett

Har tagit mig en välförtjänt sovmorgon då jag kom hem ganska sent igår. Åkte på bio med trotzan och frida, vi såg Ted och den var sukt bra måste jag säga! Efter det åkte vi till sofia och var med henne, victor och malin och efter det var det hemgång.

Trodde jag skulle vara ledig hela helgen men icke, imorgon blir det jobb efter min träning. Så himla duktig. Nog snackat om det. Nu måste jag fixa mig och sen åka till william, vi ska nånstans i stockholm och kolla kläder. Lönen har ju kommit. Puss mina vänner

Det är som att välja mellan att alltid ha grå himmel eller strålande sol med risk för regn

Åhh äntligen fredag. Och äntligen kan jag säga äntligen fredag!!

Vissa dagar är bättre än andra och igår var verkligen inte min dag. Så därför finns det Inge så mycket att berätta. I onsdags och igår lunchade jag på stan med Anna och Angelica. Det är på stan det finns mat så det är på stan man hänger. Både i onsdags och igår spenderade jag kvällarna och nätterna hos min kära pojkvän. Och både i onsdags och igår jobbade jag i järna under morgnarna. Och det var väl faktan om mina senaste dagar... De har typ varit identiska.. Fast ändå inte

Idag har jag jobbat på dagis hela dagen och nu väntas bio med mina kära vänner. En ledig helg börjar bra!! Därför avslutar jag detta inlägg och välkomnar helgen !

Puss och kram


Michaela Forni


23:51

Klockan är mycket och jag borde inte vara uppe.. Om sju timmar börjar jag jobba, om sex och en halv timme kliver jag upp. Ändå var det här det bästa valet att göra ikväll. Tänkte ha en hemmakväll, men jag är rädd för ensamhet och klarar det inte så jag åkte ut till Fia och mös med ljus och godis och bara pratade. Vet inte var det är med mig och varför jag är rädd att vara själv, men så är det bara.

Utom det så var jag hos sjukgymnasten imorse, åkte tillbaka till Anki och mös där i några timmar. Vi drog en runda på stan där vi åt lunch och jag köpte en ny plånbok. Sen har jag haft träning med tjejerna, och jag vet att ni läser det här och ni var en pain in the ass idag.. Så snälla lyssna bättre på torsdag så blir jag gladare! Men ni körde ändå bra.

Och Jaa.. Ännu en dag har gått i mitt "efterstudentenliv". Jag har det nog ganska bra ändå.. Trots allt.

Slut på ord! Kram på er

Drar upp en bild på min nya hårfärg, här har ni Linda. 19 år gammal med grått hår. Förtidspensionär kallas det.


Bästismys och höständring

Min lediga måndag var äntligen här. Efter att ha myst hos Anki igår med godsaker åkte jag och Frida hem till mig och sov. Idag har vi skrivit nyttighetslöfte (ska hållas, jag lovar) och fikat på stan med anki och viktoria.

Senare på kvällen impulsköpte jag lite hårfärg och spenderade kvällen med min bästa vän. Vi slingade och färgade hår och pratade om allt mellan himmel och jord, allt som man ska göra med en bästa vän. Så otroligt skönt att ha någon som man kan vända sig till i alla lägen. Nu är mitt hår lite närmre grått ist för att ha tigerfärgat. Råttfärgat is the new Brown typ. Jaja har inte riktigt fattat det än.

Är nu hos Angelica och ska sova här, alltid skönt med sällskap! Nej nu ska jag vara social igen, bjussar på en bild sen Barcelona. Kom hem för en vecka sen, lite stört. Jaja sov gott kompisar !


I need you like a heart need to beat, there's nothing new

Alla klagar på att det är söndag för att deras helg är slut och det är skola imorgon, själv är jag glad över att det är söndag eftersom jag jobbat hela helgen och får två lediga dagar efter idag.

Igår jobbade jag som sagt till halv nio och åkte därefter hem och fixade mig lite och därefter åkte jag och frida till olearys där alla killar var. Träffade massa roliga människor men duktig som jag var så var jag både nykter, körde bil och gick ej ut på strip. (samlar vuxenpoäng). Åkte hem med mannen min.

Har haft en lugn och skön morgon innan tjejernas träning väntade. Utan musik jobbade vi oss igenom en friståendeträning med sång och en dålig taktkänsla. Gick väl sådär måste jag säga men de var duktiga ändå!!

Köpte med mig ravioli på burk och lite annat gott till lunch då jag åkte direkt till jobbet och nu sitter jag här. Ska ut och bära däck nu, bifflinda kallar. Sen ska jag nog mysa med mina vänner!

Även en träning och jobbsöndag kan leverera!

Puss så länge


Jobbtider

Hatar att ha någon hälsningsfras, man vill ju inte liksom dra "tjatjabloggeeeeen" så vi skippar den idag

Har iaf jobbat hela dagen igår och i sju timmar idag, har en och en halv timme kvar tills jag slutat! Igår blev det tacos och efterrätt och singstarkväll på jobbet och idag har vi varit vid farstanäs på promenad och sen köpte vi Burger king till Lunch. Har nog inte ett jobb att klaga på, vid de flesta tillfällen. Kommer ha men för livet efter en Upplevelse i eftermiddags men sånt får väl jämna ut allt det chilliga vi gör annars antar jag.

Efter jobbet blir det nog att mysa på olearys med någon drink och bra vänner om det vill sig, dilemma om man ska ta bilen eller ej. Men sånt löser sig!

Träning och jobb imorgon med, men sånt får Jag tåla. Måste ju få in lite pengar eftersom jag äter upp all min inkomst. Alltidhungrigtörstig

Nu ska jag inte tråka ut er, vi hörs imorgon eller något. Kramissss


Oh fuck It's friday

Alla är lyckliga att det är fredag, men inte jag. Efter en veckas ledighet och väldigt lite jobb i övrigt så väntas en hel helg med jobb. Så jag kan inte tacka Gud att det är fredag, Menmen!

Vaknade på en bättre sida idag, mitt pms humör igår kan ha att göra med att jag endast sov tre timmar. Men nu har jag tagit igen mig med tolv timmars sömn och mår bättre. Har gjort mig en fetgod pastasallad... Tills jag hällde i pastan och smakade. Mitt tålamod var för dåligt igen. Pastan är inte klar. Så nu får jag äta hård pasta med sallad, men det blir nog gott ändå! Sen blir det efterrätt med glass och smält choklad, både mamma och pappa är hemma tidigt idag så då kan man passa på innan jag åker till jobbet, tar fredagsmyset tidigt!

Jobbar under eftermiddagen och kvällen och därefter får vi väl se vad som står på tur! En filmkväll eller något vore ju inte fel. Skriver kanske sen!!

Pusss från en gladare Linda


Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå

Är helt lost och jättedeprimerad, antagligen för att mitt huvud värker som aldrig förr och hela jag är efterbliven. Vet inte vad det har blivit med mig, har hamnat i någon slags rutin som har blivit nu efter studenten och den rutinen suger. Jag vill göra om totalt och må lika bra som man gjorde när man gick i skolan och orkade mycket mer.

Det är så himla dumt för varje dag går jag och saknar det som varit och drömmer om att få åka utomlands och bara försvinna till det bättre. Men det fanns en jätteklok text om hur man glömmer bort att ändra hur man har det. Så det kanske är det jag ska göra, se till att njuta av det liv jag har. Oj här blev man djup märker jag, men jag borde väl sluta klaga och omringa mig av folk som får mig att må bra. Fylla det tomrum och alla frågetecken som uppstod efter studenten och bara gilla läget.

Sen borde jag väl inte klaga, jag har ett underbart liv. Det krävs bara lite småjusteringar i vardagen för att må bra igen.

Lite gay och deprimerande inlägg, men jaja man måste väl få ut sig allt någonstans


Bakeday

Tjosan i trosan

Gårdagen var rolig, denna dag är mindre rolig. Vi åt sushi hos anki och drog ut i Stockholm alla tjejer från jobbet. Började på collage och slutade på Rose. Sjukt rolig och spårad kväll. Jag och frida kom hem halv sju imorse och mötte mamma som var uppe. Sov några timmar och kollade desperate housewifes i några timmar innan vi tog oss till nancys och vidare till anki.

Nu ligger vi i soffan hos Anki och väntar på att göra våra liv värda att leva, sen blir det träningar!! Hörs senare. Puss och kram


Värmen tinade frusna hjärtan som än en gång ska frysa till is

Godmorgon alla sjusovare

Klockan är tjugo över tio och dh börjar på tv så jag sitter bänkad. Gick upp vid sjutiden när William skulle till jobbet och jag åkte hem och kröp ner i min säng i en timme till. Sen drog jag på mig träningskläderna och åkte till sjukgymnasten och tränade.

I måndags när jag kom hem träffade jag mina kära vänner och mös hos Frida. Igår lunchade jag Anki Frida och Anna på stan och sen tränade jag. Oj spännande inlägg.

Jaja struntsamma bilder sen Barcelona kommer nog senare idag! Sen ikväll blir det middag och utgång med alla tjejer från jobbet, kommer nog bli grymt bra.

Hörs sen! Love


Hem ljuva hem

Och så var man hemma igen

Lite sämre väder men annars skönt att vara hemma. Efter Frullen imorse tog vi oss ännu en runda genom stadens stora shoppinggata och köpte lite linnen och Jeans osv. Åkte till flygplatsen ganska tidigt och flyget skulle gå vid tre. Visserligen gick flyget vid tre, men efter en halvtimme uppe i luften och halvvägs över frankrike så börjar planet skaka och de säger att vi ska vända tillbaka för planet har ett fel. Fick panik och trodde jag skulle dö, men det gick bra! Vi bytte plan och kom iväg igen vid kvart över sex, två timmar senare än tänkt. Var väl lite skräckslagen hela flygresan hem men det hade jag väl mina anledningar till. Nu sitter jag i bilen påväg hem och ska nog träffa anki och Frida. Alltid vill man ha någon att vara med!

Imorgon blir det relax till Max. Min fot är lite ur funktion efter allt promenerande de senaste dagarna. Hörs imorgon!

Adios amigos


Turisttönt

Hejhejhejhemsktmyckethej

Barcelona levererar fortfarande, har turistat massor idag. Åkt sightseeingbuss över hela staden, gått mitt i ett protestanttåg, bränt mig på stranden och åkt linbana över halva staden. Men det har varit bra. 30-35 grader är inte att klaga på, det enda jag vill klaga på är att jag inte får mina "soltimmar". Och det har jag min mamma att skylla på.. Mellan 11-14 vill jag ligga på stranden... Men icke sa Nicke. Rulla runt på hjul och kolla kyrkor den tiden var mycket mer passande för mor min. Åt helvete med det. Kommer hem lika blek som när jag åkte. Kanske lite röd då jag bara bränner mig. Menmen! Livet är bra annars, åker hem imorgon och det känns ganska lagom. Kan inte spendera längre tid med mamma. Det finns så sjukt mycket att se så jag ger upp och man får kolla på mer en annan gång!

Nu ligger vi på hotellet och har precis duschat, kollar på spansk MTV där jag inte fattar allt för mycket men det är ju tv iaf. Snart ska vi ut för att vandra på stan och köpa kläder om affärerna fortfarande är öppna på en söndagskväll, så blir väl någon uteservering.

Skriver när jag kommit hem imorgon eller något. Love


Barcelona

Hola amigos

Kan ju berätta att Barcelona är underbart. En stor jävla stad med massa roliga hus, och goda matställen och även en enormt lång strand mitt i allt.

Kom till hotellet vid etttiden igår, min väska hade gått sönder under resfärden så vi fick köpa en ny idag. Men idag har vi mest kollat runt. Jag har köpt två nya skjortor, annars har jag inte hittat något. Låg på stranden i några timmar, det är väl 35 grader i solen och typ 25 i vattnet så det är väl synd att klaga. Men tråkig som mamma är så måste vi kolla på en massa saker så jag kommer inte hinna få någon färg. Mitt mål med att pressa kommer alltså inte genomföras.

Under kvällen har vi ätit god mat och gått runt hela stan, verkligen HELA. Nej men utan att överdriva så har vi åtminstone gått i tre timmar.. Men nu ska jag äta lite godis och mysa ner mig i sängen. Imorgon är en ny dag! Kramisss


Avlägsnar Landet

Godmorgon!

Efter två dagars jobb då jag har haft fullt upp känns det mer än rätt att bara få vakna lite lugnt av sig själv och solen skiner in genom fönstret. Det har varit lite hektiskt, igår var det sjukgympa, dagis och träning. Men efter det åkte jag hem och bara tog det lugnt och packade lite och fick även sällskap av mannen min. Imorse gick jag upp och gjorde frulle till honom innan han åkte till jobbet och jag gick och la mig igen. Pappa och Andreas åkte också iväg tidigt imorse med min gudfar för en fiskesemester på Åland, undra vad man väljer mest.

Nu blir det att packa det sista, träffa min kära vän Frida för en lunch och sen åker jag och mamma till Barcelona. Ska bli skönt att komma bort, även om det bara är för några dagar. Några dagar borta från äckliga, regniga och kalla Sverige och man får känna på att gå i shorts och linne igen. Jag klagar inte. Så om det inte hinns med en uppdatering på Arlanda eller så, och jag har ingen aning om vi har internet på hotellet. Så skriver jag om några dar igen !

So long suckers


Dubbeljobb

Som rubriken säger så jobbade jag dubbelt igår. Jag som har vant mig vid att inte jobba nånting jobbade på två ställen. Påväg till jobbet ringde de från dagiset och frågade om jag kunde jobba, så när jag slutade vid elva åkte jag direkt till dagiset på stan och jobbade till fyra. Har glömt hur det är att jobba med barn, söta är dom men jobbiga som bara den ibland! Springer in i väggar och gråter, Menmen! Det är roligt med barn

Senare på kvällen hämtade William upp mig och vi åkte till heron och åt middag och kollade på en oväntad vänskap. Bland det bättre som jag har sett! Riktigt rolig film. Sen åkte vi hem och sov. Vaknade imorse som en sten, åkte hem och bytte om och tränade hos sjukgymnasten. Nu sitter jag på tildis jobb och ska snart till dagiset igen. 9-17 Tjohoo. Jaja cash is king

Puss från Ekiz


Lost and insecure, you found me

Hej alla vänner, gympabarn, tränare, släktingar osv som läser denna ordbajsande sida

Tränade imorse (i mina nya träningshorts) (väldigt viktigt med det sista om shortsen). Höll på att svimma så skippade sista övningen, spännande det där med min kropp och blodtryck och allt annat, en 19 åring i en 90 årings kropp ungefär. Kom hem sen och gluttade tv i tre timmar som jag alltid gör numera, fick iaf sällskap av fidde. Vi lagade en väldigt avancerad lunch.. hamburgare och pommes, men gott var det ! Och strosade sedan runt lite överallt i staden, i moraberg, fika med marcus och victor osv...

Sen har jag bara tränat tjejerna som var superduktiga, mina små stjärnor det där. Gick en promenad med min bästa vän också och nu ligger jag här igen, i min säng under mitt underbara duntäcke och ska snart sova. Jobb kl 7 imorgon bitti, sen ska jag nog hitta på något roligt med pojken min. Skriver imorgon eller något!

Love

Word


Västeråsbesök

Hej mina vänner

Har nyss kommit hem från ett kort men intensivt besök i Västerås hos Emilia där hon numera bor. Jag och Sanna åkte dit igår kväll och vi köpte tacos och massa gott och bara mös och snackade. Imorse smet Emilia tidigt till skolan och jag och Sanna låg kvar och sov i några timmar. Efter det utforskade vi stadens all shopping och mat, och var även nere vid vattnet vid alla de fina lägenheterna. En riktigt mysig stad, ganska stor men ändå väldigt fin. Vi sa att det var en blandning mellan Stockholm och Trosa.

Det var skönt att komma bort även om det bara var för ett dygn och bara 12 mil härifrån, men då bryter man vardagen lite. Fick med mig hem lite överblivet godis, ett par nya träningsshorts, en ny bh och ett par assköna byxor (mindre fina) men de kostade bara 29kr så det får bli mjukisbyxor eller nånting!!

Ska mysa ner mig i ett bad så får vi se vad som händer sen. Här bjuds det på lite bilder sen vår lilla roadtrip. Puss och kram


RSS 2.0