Kalasigt

Godmorgon!

Jag är vaken halv tio på en måndag morgon när jag har semester. Vad händer? Jaja någon gång måste vara den första.

Igår fikade jag på stan med Trotz och Anki, sen köpte vi tårta och firade Fia som fyllde år och därefter satte vi oss på ceasars till jag var lite för trött och ville hem och sova. Kunde dock inte sova på typ fyra timmar, asskumt.

Idag kommer min saknade pojke hem så jag får några dagar tillsammans med honom innan jag drar utomlands. Men nu först blir det en runda på stan med mina kära vänner, ikväll blir det fekkenation.. Igen. So long suckersss


Project x

Har man sett filmen project x så förstår man vad man menar med fest. Igår hade en tjej en project x fest, kan inte riktigt avgöra hur många som var där men allt som allt med alla som kom och gick eller var utanför så var det väl minst 200st. Kaoss

Nykter som jag var så iakttog jag allting, kollade på allt som gick sönder och hälsade på alla man kände och inte kände. Efter några timmars minglande och spårande tog vi oss tillbaka till Marcus igen där vi även var innan, så badade vi i poolen och bara tog det lugnt. Kvällen var väl lite unik, men jag hade kul. Slutade med att jag tog oscars bil och körde hem han och Fedde, Sjutsade Marcus och tog sen cykeln hem till mig vid fyratiden.

Klockan är ett på dagen och jag är fortfarande mätt sen middagen på barolo igår, sjukt gott. Hade matkoma halva kvällen typ. Kan nog vänta med att äta till middagen... Fett skönt, då slipper man laga något. Jaja vi hörs loosers!


Hemmafester levererar

Godmorgon!! Som rubriken säger så måste jag faktist säga det att hemmafester är bättre än mycket annat. Det blir mer personligt och roligare. Och just nu är det ös på hemmafester när alla är ensamma hemma. Hos Oscar, igår hos Marcus, idag är det någon fest, på måndag och aa. Hela tiden.

Kan även meddela att jag åker till Magaluf med Frida om mindre än en vecka nu. Känns förjävla bra om man får säga så.


Borta bra men hemma bäst

Hemma igen efter några mysiga och även läskiga dagar på Åland med min bästa. Eftersom jag har tagit det lugnt sen i lördags så var jag tvungen att träffa lite människor, har hunnit vara med Johanna, Max, Matilda, Marcus, Marcus, Victor och Oscar. Men nu är jag hemma igen, ensam i huset och ska försöka sova. Har några roliga dagar att se fram emot! Semesterlivet äger. Puss och kram skumbanan


Studenten 2012








Mitt livs bästa dag

Känns som att jag blåser bort

Älskade Sverigeväder, det spöregnar, blåser, åskar och blixtrar som aldrig förr. Kul att man man har så fint väder här. Har precis kommit hem från begravningen, den var jättefin. Har precis lagt mig i sängen och tänkte rensa bilder, kanske kommer upp en bildbomb på samma gång, om inte åskan pajar datan och hela mitt hus. Känns som att man är i en mage som kurrar oerhört mycket. `

Snart kommer bildbomben.. vänta bara

Myskväll

Hej mina vänner !

Klockan är mycket och jag borde sova. Ska upp om typ fem timmar. Jag har haft några mysiga dagar ! Blandannat med cissilou, tildis, Marcus och dom och lite sånt.

I tisdags var vi i Stockholm och på långpromenad och flippade lite, igår skulle jag städa rummet. Slutade med två Ikeabesök, en felköpt sängram som ledde till att jag fick en större säng! Winwin. Sen var det vackstalägerplanering, chill på virres land och hos Marcus. Idag fixade vi också med rummet. Åkte till huvudstaden med tilds och kollade kläder och åt. Hade vackstamöte idag igen. Åkte till Marcus och badade pool och tog det lugnt . Var med om en sjuk sak som skrämmer mig lite. Därför jag är vaken nu, vågar inte riktigt somna.

Imorgon blir en lång och krävande dag men sen åker jag och min bästa bort till Åland i några dagar och försvinner härifrån. Känns lättande. Hör av mig om jag hinner ! Puss love


Saknad och längtan

Hallådär

Det har hänt en del på några dar. I lördags var det jobb och fira olli och utgång. Jag körde bil och hade asroligt, även på efterfesten. Började mitt sista jobbpass på en månad som avslutades igår morse. Min fina pojke hade kommit hem efter att ha varit borta i lite mer än en vecka. Vi åkte och badade på vacksta, åt middag med hans mormor och badade och grillade med våra vänner, som ensam tjej blev jag även islängd i poolen med kläderna på.. Lämnade honom igen för några timmar sen, nu blir han borta i två veckor. Det är både längtan och saknad. Längtan tills vi ses och saknad när vi inte ses. Men jag överlever, har ju massa annat för mig nu när jag har semester!

Nu blir det prommis med bästavän och sen Stockholm med cissilou! Mysis. Vi hörs alla fina


Kvalitetskväll

Hemma ovanligt tidigt för en fredagskväll. Klockan är halv ett och jag känner att jag börjar få en baksmälla på de fem ciderna jag druckit idag, trots att jag inte ens blivit påverkad. Asskumt

Har haft en mysig kväll hos Martin med grillning, alkohol, kubb och massa vänner. Känns ännu bättre att jag och Marcus ägde på kubb. Nu blir det sänghäng i min ensamhet och trösta mig med att jag är ensam i två nätter till med att kolla på flyg 29 saknas. En serie som gick på sommarlovsmorgon för typ 6 år sen. Har fastnat för det igen. Vad gör man inte som en no-lifer?

Jobb imorgon sen fekke och fira olli. Säkert utgång också. Yey. Ovanligt otaggad. Kanske för att jag varit taggad och festat typ 15 gånger på en månad. Jaja ingen bryr sig. Vi hörs loosers


Lived Every second like it was my last one

Hej alla rara

En vecka går sjukt snabbt har jag märkt, det är redan fredag liksom. Men för tillfället klagar jag inte om tiden går snabbare. Åtminstone några dagar till.

Sen i måndags har jag hunnit jobba, åkte iväg till plantagen och andra äventyr med en av de boende, hälsade på Sofia dessutom. Efter jobbet åkte jag och badade med olli och Trotz på vacksta, åt med Anna på stan och hade sista träningen för terminen med laget, skadade foten gjorde jag också, den andra foten. Haha. Men det var bara lite lugnt. Efter det åkte vi ut till Victors land och grillade lite och mös.

I onsdags åkte vi och badade igen, denna gång var det jag frida Victor och Marcus. Superfint väder, hur skönt som helst! På kvällen var det tacokväll hos Matilda. Sen mös vi ute i en park med lite vin och musik och gick ut på flamingo. Igår var det bara nancys med Anki och sen jobb. Har jobbat sen igår, slutar vid två. Då blir det helg! Skoja.. Så ska man jobba hela helgen :Ppp. Men jag får ta det lugnt för kvällen iaf!

Hör av mig när jag har något viktigt att säga.. Men det har jag ju aldrig så. Jag skriver när jag skriver


Sjukhushäng

Påväg till jobbet nu, vädret är alldeles för fint för att jag ska jobba, men jag ska
Pressa lite nu innan. Börjar med att ha möte i tre timmar. Sen sover jag kvar och jobbar till imorgon.

Var på magnetröntgen tidigare Idag, fick sätta på mig en sån där sexig sjukhusrock och strosa runt i. Man känner sig så otroligt fin i dom.. Eller Inte. Fick lägga mig på en båt som åkte in i ett rör, och där hängde jag och röret i typ 45 min. Den burrade men jag fick lyssna radio. Svaren skulle ta någon månad men jag längtar till att få veta. Orkar inte vara handi längre.


Neon lights

Har tagit vara på mina lediga timmar, tacos med frida och fotbollskväll med Marcus och dom. Började med att heja på Italien, ändrade mig och insåg att Spanien hade både bättre och snyggare spelare. Så insatt är jag!

Nu blir det sängdags, magnetröntgen möten och jobb imorgon, slutar inte förrän 13:30 på tisdag. Yey. Nu ska jag sluta klaga. Sov gott!


RSS 2.0