Jobbigt jobb

Känns oerhört bra att ha det jobb jag har när jag får betalt för att sitta och äta godis och kolla sporten, eller gå en timmes promenad eller måla naglarna. Nu väntar bara natten och jobb imorgon till 15. Har ett antal timmar kvar, 19 och en halv timme bara. Flippa kör.


Dygnsjobb

Hallå vänner

Trött som ett as vaknade jag efter gårdagen, vi var i Trosa och ute på tullen för det var Trosa stadslopp. Resterande Södertälje var också där typ, många roliga människor och det var en rolig kväll. Kom i säng lite sent dock och nu ska jag jobba. Mindre kul.

Ännu mindre roligt är det att jag börjar 13:30 idag och slutar 15:00 imorgon. Mer än ett dygns jobb. Men jaja, det klarar jag! Torsdagen bestod av jobb och födelsedagsfirande och gårdagen bestod av lunchande på stan, fiske hos Fia och utgång som sagt.

Nu har mina bästa killar försvunnit ur landet också. Fredrik och Oscar åkte till Italien och min fina åkte till frankrike för att sen spela em. Tur att han kommer hem någon dag emellan om typ en vecka. Så jag får överleva utan dom, men det går nog. Jag har ju mina andra vänner !

Nu blir det jobb, adios amigos


Skinny love

Måste bara säga att jag kan förlåta sverige igen nu när vädret är strålande, älskar de här dagarna. Dock börjar jag jobba om två timmar ,. Mindre kul. Mina senaste dagar har varit bra och relativt lugna. Hade träning och sen tvspels och filmkväll med grönsaker och dipp med Wille. Igår bakade jag och Anki och vi åkte ut till tveta med några gympatjejer och Helenas mamma och firade födelsedagsbarnet. Älskade helena.

Därefter blev det Impulsutgång, jag Fedde Matilda och Frida. Flipp och askul. Idag är man trött men det var det värt. Lunchade precis på stan med Matilda och nu ska jag hem och försöka hitta en nyckel till kassaskåpet som verkar ha försvunnit. Bra jobbat ... Jaja vi hörs mina vänner!


Habits

Nu har jag jobbat klart och är ledig I två dar. Asskönt. Det var lagom läskigt att sova kvar faktist, men jag hade turen att slippa känna mig så ensam. Kollade på lite filmer och somnade ganska snabbt därefter. Nu är jag helt död och åker till William för att kolla sommarlovsmorgon, nu fan ska jag se det! Missar hela tiden.

Ikväll är det träning, sen är livet oklart. Hörs sen! Puss


Swedish house mafia

Har levt dagen i ett lyckorus, jag fick biljett till swedish house mafia i november, sjukt många som inte fick. Jag och Frida kallsvettades av oro att inte få biljett, men vi fick och jag är så sjukt glad. Vi firade med tårta på Sofias jobb och sen Matildas, det är vi fyra som ska gå. Därefter har jag och Frida firat lite mer med solarieöarna och nancys. Nu sitter jag och spränger hörlurarna påväg till jobbet. Min data är paj förresten, mindre roligt, men just nu gör det inget. Tråkigt att inte kunna kolla film ikväll på jobbet men har jag tur så löser det sig ändå.

Jaja nu ska jag sluta uttråka alla, ville bara göra alla avundsjuka och berätta att jag ska på SWEDISH HOUSE MAFIA!!!!! Och för er som inte får gå, bättre lycka nästa gång, så blev det ingen :ppppp

Puss kompisar


Det är som att komma hem, första gången du sa hej

Hola amigos

Hela helgen har gått och snabbt som fan har det gått också. Jag har hunnit med det ena och det andra som jag skrivit tidigare, midsommarfirande och annat, igår blev det fotboll och så hälsade vi på lite fester ute hos Fia på landet. Kvällen slutade bättre än jag hade där iaf.

Imorse tog jag mig hem, och åkte Lite impuls till Trosa med mina friends. Åt middag på någon resturang och köpte glass, powerwalkade med min bästa vän och dampade med fia Tova och Fedde. Nu ska min kära vän Emilia hämta mig för hon har tagit körkort!! Vi åker ut till vår kära vän Helena och myser lite. Börjar jobba sex imorgon bitti, jobbigt värre. Men det som gör mig glad är att biljetterna till swedish house mafia släpps och vi ska köpa dirr!! Sen blir det jobb igen hela natten, men jaja. Cash is king.

Natti bajskorvar


Midsommar

Hej alla bakisglada människor, tydligen är det endast 7% av de över 18 som vaknar utan baksmälla denna dag. Skönt att inte ingå bland dom sju procenten, eller inte.

Gårdagen var bra, dansade kring midsommarstången och vissa mådde bättre än andra. Men jag tror alla hade kul ändå. Efter några om och men slutade vi hemma hos mig sovandes. Denna dag har bestått av besök hos polisen, letat nycklar, ätit kebab och nu chillar jag i phagen. Bakishäng känns nödvändigt faktist. Men det var ju trots allt midsommar. Hörs sen


Hjärter dams sista sång

Morsning korsning, var uppe med tuppen imorse, klockan 5 ringde klockan och jag var ovanligt morgonpigg. Fattar inte vad som hände, tror aldrig det kommer hända igen. Nu är klockan nio och jag är påväg hem, ändå skönt att sluta tidigt och ha hela dagen fri. Ska väl ta en promenad och sola. Kanske luncha med frida. Ikväll kommer min bajsis hem, känns braa. Hörs sen loosers


Arbetsnarkoman

Hola

Sitter i min säng och lyssnar på lars winnerbäck och tar vara på den tiden jag är ledig.. börjar ju jobba om tre timmar. Fick ett samtal från chefen imorse där jag fick typ tio pass till, många är sovpass så det gjorde inte så mycket. Men i och med att jag var förberedd på att vara nästan helt ledig så ändrades det. Men jag ska inte klaga, pengar är ju skönt.

Igår lunchade jag med maya på stan, fick hem en ny byxdress och en tröja också. Tränade tjejerna ute på vacksta och åkte till fia och kollade fotboll. Zlatan gjorde snyggaste målet och sverige vann, winwin. Tänkte att jag skulle ta en promenad men jag insåg att jag har en trasig fot, inte lika skönt då. Får nog skippa det, pastasallad ska jag göra iaf. Än så länge kan jag inte klaga på mitt "sommarlov", vi får väl se hur det blir efter allt jobb. Ska försöka ta mig till maggan i slutet på juli också, det vore ju fett.

Jaja slutsnackat, ska söka jobb på statoil nu, man vill ju inte jobba för lite, right?
Puss och kram


Ge mig värme

Så jävla snabb

Ibland går det så bra för mig att uppdatera regelbundet, men jag får skylla på att jag har haft en del för mig. Har fått jobbet på det där hemmet, tränat tjejerna, varit på det bästa nånsin, nämligen summerburst, som faktist var bättre än studenten. Sen har jag varit ledare på Sommarskoj i gymnastik i två dagar nu, Jaa det är väl ungefär det som händer. Solen börjar komma fram och jag kan inte göra annat än att älska livet, ska försöka lägga upp lite bilder och annat sen de senaste veckorna. Nu dunkad det musik och sen lunch på stan med Maya.

Vi hörs mina vänner


Fötter och provjobb

Aloha

Lite info om min cpskadade fot, som det verkar så är den inte bruten utan ännu värre. Jag har ett sällsynt extraben i foten som har tappat fästet till det andra benet och på så sätt är min sena i foten lös. JA vad kul man kan ha. Magnetröntgen om typ två månader, kan ju räkna med att jag inte får
Träna på ett år. Yey.

Igår och idag Provjobbar jag på ett boende för personer med funktionsnedsättning, lite läskigt men spännande. Får se till att hitta charmen i dem. Resterande tid har spenderats med grillning, fotbollstittande, skolbesök, nattbad och annat mysigt.

Nu dunkas det musik och jag ska försöka överleva 6 timmar till. Hörs sen mongos


Nervös

Idag blir det sjukhusbesök, efter all denna väntan ska jag få reda på vad som egentligen ska hända med min fot, tänk så måste jag bara vila, tänk så ska den brytas upp, tänk så måste den opereras eller gipsas. Har längtat efter att få veta. Men samtidigt vet jag inte vad jag vill höra. Får panik.

Hör av mig när jag vet!


En saknad vän

Hej igen!

Jag sa att jag skulle dra in alla bilder från studenten idag, men jag har inte hunnit med det. Och det är massa fina bilder påväg ut på Facebook från den fotograf som var med oss hela dagen så jag ska bjuda på dem också tänkte jag.

Istället tänkte jag skriva av mig lite om min kära vän, som jag under de här dagarna har tänkt på en del, men inte hunnit reflektera över på ett tag. Det är oerhört svårt att förklara saknaden av en vän, det är ett tomrum som inte går att fyllas av någon annan. Jag tror inte man inser hur stark man är förrän det väl händer. Det går inte en dag utan att ditt underbara skratt eller ditt vackra leende dyker upp i mitt huvud. Antingen med goda minnen eller saknaden som gör så ont. Jag kan inte hålla mig från tårar när jag tänker på vilken underbar person du är. Jag kan inte förstå att det har gått mer än ett och ett halvt år sen det hände.. Ett och ett halvt år.

Idag kände jag för att åka ut till tveta, när jag kommer dit håller solen på att gå ner, när jag är påväg gåendes så kändes det så trist att solen var nere. Men vad lyckas jag se? Att det går en halvmeter tjock solstråleslinga genom gräsmattan, över hela kyrkogården är solen täckt av skogen, men den lilla springan tränger igenom och lyser rakt på graven, det var helt sjukt. Du är en solstråle och det kommer du alltid att förbli. En vän som du borde alla ha. Som jag sa tidigare idag, du har gett
Mig känslan att oavsett vad, så löser det sig alltid. Jag hoppas jag kan bära med mig det resten av livet och att det har lösts sig för dig med.

Jag saknar dig så det gör ont


För jag har tagit studenten...

Jaa var ska jag börja, det har varit omtumlande dagar det här. Hela den här veckan har varit fullspäckad med roligheter och det slutar ganska sorgligt faktist. Vi börjar faktamässigt så får jag förklara känslan med att sluta skolan en annan gång. I tisdags tog alltså Igelsta studenten, först var jag på jobbintervju på ett hem för funktionshindrade i Järna(ska provjobba tisdag och onsdag), sen innan utspringet skar jag upp fingret ganska brutalt. Kom blödandes till utspringet och grattade alla, åkte till sjukhuset där jag inte orkade vänta på att de skulle sy så vi tejpade sålänge. Kollade flak, var på mottagningar och gick ut på deras slutskiva. Spännande utgång det där, men winwin för mig iaf. Dock började mitt finger blöda igenom så alla på skivan blev blodiga.

I onsdags vaknade jag upp och trodde att jag hade tagit studenten, whatwhat? ja fråga mig inte. Blev lycklig när jag insåg att jag hade dagen kvar. Åkte hem för att duscha och sen till Trosa för att fixa flaket. På kvällen mös jag med oscar och fredrik. I torsdags var det full rulle igen, sista skoldagen med klassen. Spelade volleyboll på mälarbadet, kollade spexet om oss treor i skolan, åkte till ragnhilds utspring, slingade håret, var på johannnas mottagning, tränade vuxna och sålde biljetter. Hetsigaste dagen? aa mm check. Om inte tisdagen var värre. Slutade med att jag var uppe halva natten för att fixa allt till morgondagen.

Den stora dagen började med att jag snoozade. VEM SNOOZAR PÅ SIN EGEN STUDENT??? jag hade inte fattat att det faktist var dags. Men jag hann upp i tid iaf, fixade mig hos matilda och vi tog oss till nico på champagnefrukost. Hela klassen var sjukt taggade och vi hade så roligt. Träffade alla andra vid busshållplatsen och bussturen till skolan var insane. Väl i skolan tipsades jag om att dricka vatten, av ALLA lärare. Lunchen var god, minnet var sämre. Höll ett tal, fick något pris för mest sociala och ambitiösa eleven, flippade satan. Sprang ut på trappen och var lyckligare än nånsin, träffade min familj och mina fina vänner, åkte flaket som var sjukare än nånsin. Blödde ner allas klänningar, hela flaket och min egen studentmössa med fingret igen. Kom hem på något vänster, träffade familj och vänner, åkte till matilda och skämde ut mig lite, träffade gympabarn, ledare och kamrater. Drog vidare ut där jag nästan somnade för att jag var så trött. Slutade med att jag åkte hem till sjuklingen och sov där.

Vaknade upp igår, äcklig som aldrig förr. Vi tog oss till mig, sen donken och såg någon kändis och sen sjukhuset. När han hämtade pencellin passade jag på att fixa om mitt finger lite, sjukhushäng är standard. På kvällen åt vi middag på barolo med tjejerna och flippade och firade fridas födelsedag hos henne. Somnade som en stock för att jag var så sliten.

Nu ligger jag i min säng och är inprincip arbetslös och jävligt rastlös. Känslan är inte bra, får se till att göra något av mitt liv. Nu vet ni allt om mina senaste dagar! Lite för stort alkoholintag och väldigt mycket att göra, men jag har genomlevt två nya livsrekord under två dagar. I fredags var den bästa dagen i mitt liv och igår var den mest ångestfyllda dagen i mitt liv. Skål på det.

Vi hörs mina vänner, senare idag kommer nog bilder sen studenten också ! ´


Jag kan inte fatta

Imorgon tar jag studenten!!


det är nära nu

helgen gick snabbt och nu är det redan slut på måndagen. Vi var kvar till fyratiden i stockholm igår och kollade på finalen. Väl hemma tog jag det lugnt och åkte på bio senare på kvällen och sov med min bajs. Idag åkte vi till skolan helt i onödan, åkte och spelade fotbollsgolf i järna men som vanligt så får jag göra så mycket. Nej så kul ska vi inte ha det. Det började regna, fick sjuts till stan och köpte massa studentbajs och en ny klänning som jag kanske har imorgon. Sen har jag bara fixat närvaro och min ledarlön, solat och nu hänger jag här i phagen igen bland de coola. Imorgon tar hela igelsta studenten och vi sitter och lyssnar på graduation med vitamin C, jag vill gråta. Det visar hur nära slutet man är. Ser fram emot morgondagen ändå, sola, skola, jobbintervju, utspring, flakåk, mottagningar och slutskiva. Kan ju inte bli en dålig dag!
Jaja nu har pysen dammsugit klart och jag ska skaffa mig ett liv, kommer se ut som en zombie imorgon med mina påsar under ögonen, orkar inte göra något åt saken. Hör av mig på onsdag eller något!
pössssss

Sjuka frågor och dåligt väder

Godmorgon alla sjusovare, klockan är nio en söndag och jag antar att ingen är uppe per tillfället, förutom jag som redan hunnit äta frukost. Men nu ligger jag i sängen igen och ska halvsova hela morgonen.

Vi har det superbra här på tävlingen. Vi kom hit i fredags, åt och lekte och sov. Tävlade igår, de var superduktiga men det ledde inte till final tyvärr. Men det var bara tio stycken av hundra som
Kom vidare och det var deras första tävling på den här nivån, då räknar man inte med final. Men vi har det bra ändå!

Gick och handlade igår, sen körde vi sanning och konka och fick både berätta och höra massa sjuka saker, sen vid ett var det läggdags och dum som jag är satt jag uppe i mer än en timme för att prata i telefon. Men det var det värt! Nu ska jag sussa vidare och sen ska vi kolla finalen. Vi hörs mina kära


så jävla lycklig

hej mina vänner

är en tidsoptimist och klev precis ut ur badet när jag ska åka på tävling hela helgen, och jag är inte ens i närheten av att ha packat klart. Känner att tiden för ett blogginlägg finns också.. eller inte

Hursomhelst lever jag i ett lyckorus, I onsdags sov vi på victors land och flippade satan, igår var det fridrottsdag och träningar och idag är det fredag. Inte nog med att det är fredag, igår lämnade jag in mitt sista arbete, imorse skrev jag mitt sista prov och jag skrev klart projektarbetet. Nu är jag officiellt KLAR med skolan. Går inte att förklara känslan. Det ringde även en kille från ett jobb och jag ska på intervju på tisdag, det lät lovande om att få jobbet. Så kort och gott, DET GÅR BRA NU!

Åker på tävling hela helgen med tjejerna, deras första RM tävling och det kommer gå så bra. De är otroligt duktiga och jag är så stolt över dem. Blir nog en bra helg, skönt att komma bort lite. Om en vecka tar jag studenten, det är helt sjukt. Men nu har jag inte tid för att sitta här, ett bättre liv väntar.

Uppdaterar kanske senare! puss mina kära

Älskar att ha varierade kläder när man åker på tävling

RSS 2.0