Avsked och tjockistider

Är påväg hem från Oscar där vi har ätit allt onyttigt som finns och kollat på vänner och läst en massa citat om vad barn tycker om vänskap. Har sagt hejdå för en månad nu igen, trist när någon man brukar träffa varje dag bor uppe i ume, men man överlever!

Ska hem nu och packa väskan och hämta Sanna så beger vi oss till Västerås för ett dygn, äta tacos och mysa med Emilia i hennes nya lägenhet. Skönt att komma bort en liten bit och göra något annorlunda när man är ledig, men bäst blir det på fredag, då blir det Barca!

Nu får det vara nog med skitsnack, hör av mig imorgon eller något! Pussar och kramar

Justja, bjuder på ett citat från boken, tyckte det var lite gulligt


One day

Det är söndagsmorgon och jag vaknar utan ångest, inge huvudvärk, inga skämmiga konversationer, ingenting.. för det gjorde jag igår.

Skämt och sido, jag har precis kommit hem från mannen min där vi spenderade gårdagen med att mysa med god mat och film. Nu åkte han till göteborg för att spela match och jag sitter hemma och väntar på en fet frukost som mamma fixar. Tidigare på dagen igår hann jag träffa fia och hennes jobbkompisar där vi fikade och strosade på stan, efter det smet jag till täljehallen och kollade kings träningsmatch med orre, martin och victor. Och efter det var det chillmode igen tills jag åkte till william.

Senare idag blir det barnträning, sen ska man väl försöka pricka in en stund med oscar innan han åker hem och sen åker jag och Sanna till västerås till imorgon. Mys med emilia står på schemat, hon fick sin nya lägenhet igår så det passar nog bra med lite sällsis, eller våldgästning om man kanske ska säga så.
 
Nej nu blir det frulletime!
 
 
 
 

Harry potter fest

Godmorgon alla glada och mindre glada

Startade min morgon riktigt bra med ett roligt jobbpass med min kära kollega Anna. Efter det träffade jag Fidde, cissan och Fedde och vi åt mat och strosade runt och letade kläder till kvällen. Det var Harry Potter fest och jag skulle vara professor trelawney. Hur ful är inte hon liksom? Åkte till mig och åt god mat och powernapade i två timmar till Melissa horn innan Fedde kom. Sen fixade vi oss och åkte dit.

Måste bara säga att det var bland det roligaste jag har gjort på länge. Alla gick all in och jag var omringad av folk som älskade Harry Potter. Samtalsämnet var ju ganska uppenbart och det var så roligt att kunna diskutera och ha så kul. Vid elvatiden såg vi hur det kom några som liknande dementorer med facklor, det var allas föräldrar som hade klätt ut sig till dödsätare och stod utanför huset. Länge sen jag skrattade så mycket. Harry Potter musik och pumpkinjuice, allt var perfekt.

Vid tre tiden smet vi hem och sov ist, en riktigt rolig kväll. Vad som händer idag är ännu oklart. Vi får väl se vart dagen tar vägen. Ha en bra dag iaf


Some nights I stay up

Klockan är snart tolv och sova går inte, kan vara för allt godis som jag och mina vänner proppade i oss nyss, kan vara för att jag har varit hyper hela kvällen, kan vara för att alla tankar tar över och sömn är omöjligt förrän man släppt allt.

Tränade imorse iaf, myste hemma och lunchade på ceasars med min bästa vän. Sen låg jag hemma i tre timmar i min ensamhet och hatade mitt liv, sen tankade jag bilen (för första gången) och tränade tjejerna. I pausen åkte jag och Matilda iväg och bara släppte allt och skrek oss hesa i bilen när vi sjöng till gamla låtar. Träffade Johanna på Coop och släppte av henne osv. Åkte och tränade vuxengruppen och Oscar dyker upp i hallen. Min allra bästa killkompis är hemma efter en månad i ume, tanken var att han skulle komma först om en månad men eftersom harryfesten är imorgon så åkte han ner under helgen, vilken lycka att få träffa honom igen. Efter träningen åkte vi förbi Marcus och nu är jag hemma. Hela min dag i ord, så himla spännande.

Så, vad går alla tankar om som jag skrev om lite högre upp. Jag har insett att jag är rädd för att vara ensam. Anledningen till varför jag i alla mina år har gjort något jämt och ständigt och alltid varit med människor är för att jag är rädd för att vara ensam. Det värsta jag vet är att gå och lägga mig ensam när det är för tidigt för att sova. Nu när jag jobbar så är man ledig vissa dagar, och jag gör allt för att fylla dessa. Men i tomrummen så vill jag kräkas av uttråkan och ensamhet.

Jag trivs bra bland människor och ser ingen anledning till att vara själv, då känner jag mig bara oönskad och värdelös. Så min stora rädsla är alltså ensamhet, efter alla år har jag nog kommit fram till det rätta. Vad det gör för skillnad vet jag Inte, men då finns det anledningar till varför jag är som jag är. Och bara tanken på hur ensam jag kommer vara när jag opererats skrämmer mig. Det finns ingen som kommer kunna vara med mig hela tiden när jag sitter hemma. Antar att det är bra att lära sig vara själv, jag har väl gjort det mer den senaste tiden när alla jobbar och allas scheman är olika. Men den tid som handikappad ser jag inte fram emot, däremot tiden efter det.

Jag ser ljuset i mörkret, här ligger jag med smärtor i foten och jag önskar att man bara kunde sjuta sönder foten. Men snart så, tills sommaren hoppas jag på att kunna slippa ha ont!

Man ska ju aldrig ge upp hoppet om det man älskar, eller hur?

Nu har jag fått skriva av mig så tankarna finns i ord på en värdelös sida ist. Då blir det läggdags, godnatt mina vänner


We're all in the same game, just different levels


Back on track

Hej kamrater

Har precis varit hos sjukgymnasten och tränat. Hade lite extratid innan jag skulle prata med Lasse om operation och rehab innan och efter det så jag satte mig och strechade. Något jag inte har gjort på ett halvår sen jag skadade mig. Kom faktist ner i spagat med ena benet och nästan med andra, och nästan splitt också, man kanske ska börja strecha lite nu innan jag ska opereras så jag inte är allt för stel när jag kommer tillbaka? Låter som en plan tycker jag, jag vill bli en gummisnodd.

Detta firas med en redbull och desperate housewifes. Sen får jag nog träffa mina kära vänner på en runda på stan och fika. Måste hitta kläder till fredag. Harry p fest väntas och den kommer bli grym. So long sålänge


Middagsmys och jacuzzibad

Hej alla nattugglor

Eller Jaa. Klockan är kvart över elva men det är mycket för mig numera

Hade sjukaste drömmarna inatt om mord, Andreas wijk och att min arbetskamrat bröt nacken. Inga roliga drömmar, men jag fick vakna brevid min älskade och det var ju bättre iaf. Det som var mindre bra var att vi vaknade av att hans chef ringde och sa att han började jobba för en kvart sen... Jag hade inte ställt alarmet ordentligt.

Åkte hem och kollade desperate housewifes och Åkte och åt Lunch med Anki. Därefter var det möte och fika på stan med mina arbetskamrater. Efter fikat åkte vi till vår chef där hon hade lagat god middag och en supergod efterrätt. Massa skratt och jacuzzibad hann vi med. Har sjukt bra arbetskamrater måste jag säga, vi har så roligt ihop. Planerade utgång gjorde vi också. Men nu har jag sjutsat hem alla och ligger i sängen för att sova, träning hos sjukgymnasten imorgon. Ska även berätta beskedet om min kommande operation. Då får man skapa nya mål om att ha en ny rehabilitering till den efter operationen och Gipset och allt. Längtar redan tills jag kan gå normalt igen. Nu är jag som vanligt och pratar på för fullt. Läggdags var det, godnatt mina vänner!


Where is the love

Lyssnar på en grym låt från black eyed peas, where is the love. Kanske inte den nyaste, men den är sjukt bra faktist.

Det är söndag igen, veckorna går sjukt snabbt och jag har nog fortfarande inte förstått att jag inte ska börja skolan igen. Veckan har väl haft sina upp och nergångar. I måndags var jag ledig, tränade barn och var med william. I tisdags jobbade jag och tränade barn. I onsdags var jag i huvudstaden med frida och inhandlade fyra plagg i vinrött och en svart tröja. Följer med strömmen med den nya färgen. Hade en sleepover med anki och frida. På torsdagen lunchades det på stan och jag träffade idrottsläkaren och fick höra det (egentligen) goda beskedet som jag tog lite dåligt. Tränade barn och vuxna och fick lite sällskap emellan och massa tröstande av alla gympamänniskor. I fredags gick jag på dans i stadshuset med jobbet. Sen firade jag victor och därefter åkte jag till johan och kollade på Battleship med killarna. För att fortsätta den (som jag insåg nu) tråkiga sammanfattningen (men orkar inte radera det jag skrev innan) så jag fortsätter istället. I lördags var det bröllop för min kusin och hennes nyblivna man. Superfint och de var jättekära och jag var jätteavundsjuk. Sen åkte vi vaxholmsbåt i fem timmar runt om i stockholm och åt god mat osv. Åkte sedan till Maya och var med brudarna.

Imorse kom william förbi och träffade min mormor, för hon och min morbror åkte hem idag igen efter en helg här nere i södertälje. Sen har jag tränat barn i fyra timmar och ja.. det var det.

BRA LIV JÄTTESPÄNNANDE OCH SUPERKUL HELT OCH HÅLLET FANTASTISKT LINDA

Bröllop och yrsel

Mår du bra Linda?

Jo tack jag mår asbra

Bortsett från att jag mår illa varje dag, håller på att svimma hela tiden, har lågt blodtryck, har ont i foten och mår allmänt inte bra. Men det är ju bara småsaker

Förstår inte vad det är med min kropp, den protesterar just nu. Hela min kropp är i deppmode och då blir jag också det. Har varit på bröllop idag iaf och det var jättefint. Var även med mina fina brudar senare på kvällen men som vanligt mår jag Inge bra och måste åka hem. Kul liv

Hörs när jag mår bättre


Där tog det roliga slut

Och så blev det torsdag, torsdagen den 20 september som jag väntat på nu i en månad och 13 dar. Där jag äntligen skulle få träffa en idrottsläkare som faktist kunde hjälpa mig med min skada. Den förra kiropraktorn jag hade var helt efterbliven, ursäkta men det var hon. Svaret jag fick för en och en halv månad sen var att jag inte kunde operera. Träffade idrottsläkaren idag och det går absolut att operera. Så för att uppdatera allt som pågått sen 10 mars. Jag ska få opereras. Beskedet tog jag inte lika lyckligt som jag trodde ifall det skulle hända. Men det var väl för att jag i all sannolikhet inte kommer kunna träna efter operationen heller. Men jag får en bättre vardag. Så inom tre månader kommer jag att opereras och i tre månader kommer jag vara totalt handikappad. Gipset kommer sitta på i tre fucking månader. Ja ni förstår ju. Måste ladda ner massa bra serier för hemma kommer jag iaf vara en del.

Kan låta som att jag är lycklig. Men om jag ska vara ärlig är mitt huvud söndersprängt, mina ögon svullna och hela jag är kaos. Hela min värld försvann med ett enda litet besked. Visst jag har vetat det sen tidigare, men det är helt osannolikt. Jag är i tusen bitar känns det som.

Den lyckan jag får är från människor runt i kring mig, mina föräldrar, mina vänner, mina gymnaster, lagkamrater och tränare, min pojkvän och ja, de flesta jag känner. Visst det låter töntigt som om det vore världens undergång, men för mig är det det. Jag blev aldrig färdig, jag kände mig inte nöjd. Jag slutade inte för att jag blev utnött, för att jag tröttnade. Jag slutade för att jag klev ner från en fucking springkloss för att hämta blåbärssoppa. Menmen, vi får väl se livet från den ljusa sidan, jag kommer få börja springa om ca 1 år. Har ju något att se fram emot. Beach 2014 här kommer jaaag

Mitt tunga huvud ska försöka sova lite, träffa mormor, gå på disco med jobbet och sen fira virre imorgon. Har ingen tid för ledsna miner.

Ha det bra alla vänner


Megautväxt vs. Råttfärgat

Bra fråga...

Måste ju göra något åt min feta utväxt som börjar likna Rebecka och fionas utväxter. Antingen slingar jag blont igen och får fortsätta vidare med det, eller så tonar jag i den färg jag hade, rättfärgat. Kan hända att det blir brunt. Svårt val. Ett u-landsproblem skulle jag vilja säga. Får sova på saken, sleepover hos Anki med Fidde och henne, slipper sova ensam! Godnatt kompisar


Wedding dresses

Har lite panik över vad jag ska ha på mig på lördag när min kusin gifter sig. Den högsta önskan är att jag hittar något i stockholm nu i veckan, typ en långkjol eller något annat fint. Om inte annat så har jag rotat igenom hela min garderob och försökt se lösningar. Inte det bästa men något av de på bilderna nedanför. Tanken är iallafall att jag ska ha den där koftsaken på mig eftersom september ändå är ganska kallt, och sen ett par kilklackar till det. Vad som kläs mer på kroppen är ännu oklart. Vi kommer först gå på brölloppet i stockholm någonstans och sen åka någon kryssningsbåt som går vid skärgården där man äter och sånt. Men om man ser till att hålla sig inomhus kan man nog ha barbent! Kanske...
Klarar inte att ta bilder på mig själv utan att vara oseriös, så jag vill visa min rätta sida lite.
Vi hörs homies

Bästa mamma

Det finns några som alltid vet när nånting inte är bra, jag är så sjukt trött efter allt jobbande och är bara inte på bra humör. Då kommer jag hem och så har mamma gjort chokladpudding, hon vet när det behövs som mest. Hon går upp och gör megafrukost innan jobbet, pappa låter mig ha bilen hela tiden. De vet när de ska få mig att må bra. Dom är bäst

Jag har jobbat sjukt mycket denna vecka. Tror det var 59 timmar. 10 timmar igår och 10 timmar idag. Borde inte klaga för jag har ett underbart jobb men man blir trött. Igår på kvällen mös jag med Maya och massa godsaker, känns skönt med lugna kvällar. Idag har jag spenderat kvällen hos min bästa vän där vi bara myst i flera timmar.

Under helgen på jobbet har vi varit på tullgarns slott, fikat, sjungit singstar, ätit tacos och hamburgare (det blir så när jag lagar maten) och haft det allmänt mysigt. Det är som att hänga med sina vänner och få betalt, men ibland går tiden sjukt sakta. Efter allt detta jobbande firar jag med chokladpudding och att jag endast jobbar tisdag och fredag som det ser ut just nu! Lyckan är oslagbar. Måste se till att hitta en klänning till brölloppet under veckan så det låter ju bra med ledighet. Man vill ju inte gå naken på lördag

Puss på skinkan


Jag hatar nätter

Jag hatar iskalla nätter när sängen är för stor och tankarna tar över ens vilja av att sova.


Inflyttningsfest

Hallå kamrater

Kom nyss hem från Sannas Inflyttningsfest där jag varit ikväll. Eller fest och fest, tjejkväll med utgång för deras del. Jag som är en arbetsnarkoman tycker mer om att sova. Har iaf haft det supertrevligt! Msn blir så otroligt taggad på att flytta till eget när man ser hur fint hon och Eric har det. Man får möblera och dekorera en hel lägenhet som man vill ha den, och (förlåt mamma och pappa), men slippa tjatet om smutstvätt och dammråttor och bäst av allt, slippa sitta vid ett matbord där det pratas i en halvtimme om hur en tegelsten var orange medan de andra var röda på ett hus. Nej men ni fattar

Vad jag har gjort mer idag är väl typ, jobbat, chillat, sjutsat människor, hängt hos tilds och varit hos Sanna. Storslaget vilka händelser

Nej vad fan gör jag uppe? Ska ju jobba imorgon. Pensionärer måste sova tidigt. Fuck aina godnatt


Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand

Morning loosers

När skrev jag sist? Jag tror det var när jag hängde på samma ställe som jag gör nu, i bilen med jobbet, där jag gör ingenting. Efter jobbet smet jag och åt Burger king och Chillade med Frida, åkte till träningen och tränade tjejerna. Åkte till William i pausen, tränade vuxna och hamnade hos mannen igen där vi hade sleepover. Åkte därifrån vid sex imorse för att hämta farsgubben hemma och sjutsa han till tåget, man får slava så när man får bilen. Har jobbat i tre timmar och har tre och en halv kvar ! Det spöregnar ute så jag isolerar mig nog här i bilen tills vidare. Vi slutar tidigt här ute och åker tillbaka till boendet, skönt det iaf. Vad som händer ikväll är oklart, ska kanske förbi Sanna och säga hej till tjejerna och kolla lägenheten. Men det blir nog inte länge. Jobb 9-19 imorgon och söndag.

Nåväl. Slutasnackat om sånt som inte ens den mest uttråkade personen i världen skulle bry sig om.

Skriver när jag kan och känner för det ! Love


Workin'

Har jobbat sen tre timmar tillbaka och har ca 5 timmar kvar här ute på vischan. Är med en av mina boende på hans jobb och min uppgift är att göra ingenting. Så jag åker flakmoppe, plockar och äter äpplen, fikar och går på promenad och bara sitter i solen och njuter. Underbart väder och massa söta människor här på jobbet.

Ikväll blir det träningar och vad som händer däremellan och efteråt är ännu oklart. Lär väl bli hemgång och vila.

Men nu ska jag "jobba" vidare.
Puss kompisar


Skinny love

Bra dag, bättre humör än gårdagen. Mer snor i näsan än gårdagen. Oklart vad som är bäst faktist. Lekte med Frida p under dagen, vi gick på stabilt letade kläder till bröllopet, hittade jag några? Nej. Klart som fan att man inte gjorde i den här staden. Måste typ åka till London för att hitta kläder, okej kanske Stockholm. Åkte hem och skulle chilla hemma, mamma var inte hemma så det blev pizza. Av all hämtmat så blir det pizza, vet att du läser det här pappa men förlåt, jag gillar inte pizza längre. Kanske var lite mitt fel då jag råkade säga pizza som ett förslag. Men jag ville ändå inte ha det. Efter maten blev det en myskväll med tildis och sen hämtade jag mamma. Typ det blev gjort ikväll. Fick frågan om att jobba idag. Men min enda lediga dag under veckan och jag är dessutom sjuk. Nejtack. Sa dock ja till att jag kunde jobba längre imorgon och fredag. Om man kunde jobba livstid ist för heltid så kan man ju nästan säga att det är vad jag gör för tillfället.

Bortsett från det är jag lycklig, och som sista punkt. Skriv för fan inte bara "hej" som inledningsfas i ett samtal, man har väl ett större syfte att prata än att bara skriva "hej". Seriöst. Det är som att inte skriva något alls. Ville bara få av mig det, lär er av misstagen.

Godnatt alla nattugglor


Vad vore jag utan dina andetag

Godmorgon världen

Jag sa igår att jag borde vara lycklig idag för det är min enda lediga dag denna vecka. Och visst är jag lycklig över det, men all min trötthet, all stress och all oro svämmade nog över igår. På min egna träning stannade jag kvar för jag väntade på william, och då träffade jag alla möjliga människor och alla med samma fråga, varför tränar inte du? Eller som för någon vecka sen då en av mina gymnaster frågar "varför tränar inte du? kommer du nånsin kunna träna igen? Så du har alltså slutat gympan?

Jag gör så gott jag kan, skrattar lite och säger som det är. Troligtvis inte. Troligtvis kommer jag aldrig mer kunna träna igen. Det skulle behöva ske ett mirakel för att det ska kunna gå. Det är som vilken annan chock och sorg som helst, man förstår det inte först. Och ju mer man pratar om det desto mer bearbetar man det.

Det är en sak att välja att sluta, eller få träna men man kan inte satsa helt. Men från att göra en dubbelsalto till att fem minuter senare skada sig så att man aldrig mer får träna. Det är ett för stort hopp. Visserligen vet jag att jag skadar mig väldigt mycket och varje skada blir värre och värre och redan innan hade doktorerna sagt att jag bör sluta. Det går inte, efter 16 år gympa, och jag har aldrig tröttnat. Det är mitt liv. 
 
Tidigare när jag har skadat mig har jag fått vila några månader och sen börja om från noll, till att på ungefär en två månader komma tillbaka där jag slutade. Sen får jag träna "på topp" i ungefär en, två månader sen skadas jag igen.  Så har det varit de senaste åren. Jag har brutit fingret, tummen, armar har hoppat ur led, fötter har stukats och brutits, ryggen har tagit skada och jaa, listan är för lång. Men varje gång har jag sett ett hopp, och jag har kämpat hos sjukgymnasten för att få veta att jag kommer tillbaka. Det fick jag höra även denna gång, att det bara var en ledbandsskada och att jag skulle träna upp den så snabbt som möjligt och sen får jag träna igen. Men icke. Jag går runt med en ständig smärta som jag är van med nu. Det finns ingen operation, man kan inte bara gipsa, utan det finns ingen lösning. Ett halvår har gått utan att jag har fått komma tillbaka, jag har tappat hoppet helt och det går inte att förklara. Jag har förlorat halva mig känns det som. Låter kanske skittöntigt att man är ledsen över en skada, men så är det. Som tur i oturen kom alla känslor igår kväll när vi skulle sova. Men jag är glad att jag hade min lycka brevid mig som kunde trösta mig lite.
 
Nu har jag fått ut allt om hur det känns att inte få träna, lite kortfattat. Det suger. Nu ska jag sluta deppa och möta Desperate housewifes vid tv:n med en kopp varm choklad. Skippar sjukgymnastiken då jag är sjuk och jobbig. Sen kommer fidde p också, min fru som varit utomlands. 
 
 
Puss mina vänner och förlåt för mitt deppmode 

Tandtroll och sneblickar

Folk kollar på mig som om jag hade en död människa i min väska.. Snälla ni. Det är en påse kycklingpanna som är lite för stor för att väskan ska kunna stängas. Inte för att göra reklam men Findus kycklingpanna är sjukt praktisk, i med allt i en stekpanna och du får en wok. Och för mig som är kass på matlagning så är det ännu bättre. Därför tar jag med mig en påse kycklingpanna som räcker till matlådor för två portioner, lunch och middag. Precis vad jag behöver idag! Kan folk sluta hata? En påse som man kan slänga direkt efter är betydligt mycket smartare än en matlåda som ligger stinkandes i väskan resten av dagen. Och sen sitter några muslimska människor på bussen brevid mig som hatar på att jag har ett hål i knät på mina byxor, de ser väl det som att jag är största trashet. Förlåt, jag tänkte inte på att någon kan våldta mitt knä... Mitt KNÄ

Jaja slutsnackat om hatet på folk som hatar. Sitter på bussen påväg till syd för att hämta bilen och sen till tandläkaren för att de ska fylla igen en "grop" för att undvika risken till att det blir ett hål. Är inte en grop och ett hål ungefär samma sak? De kanske bara vill ljuga och inte berätta att jag har Tandtroll i mina tänder som hoppar omkring.

Efter det blir det ett besök på kansliet, sen vill jag även hinna säga hejdå till Anki. Hon och Fia åker till Turkiet idag och man vill ju ta ett ordentligt avsked, de väljer faktist att åka dem 11/9. Den dagen då det känns lite mer riskfyllt, särskilt om man ska till turkland. Efter det blir det jobb, träning och sen leka med pojkvännen min.

Har nog inget mer att tillägga än att lyckan är ganska stor över att jag nästan är helt ledig från allt imorgon, endast sjukgymnastik halv två. Min enda lediga jobbdag denna vecka, det ska bannemig firas!

Och en sista grej, skadeglädje är den bästa glädjen. Lyckan när man tittar på när andra bilar får parkeringsböter, upplever det just nu på syd. Känns bra, tills man får en egen...

Ha en bra dag vänner och ovänner


Måndagsgöra

Orkar inte... Har varit på vårdcentralen en timme nu, träffade doktorn och ska ta nytt blodprov. Jag orkar inte med efterblivna människor som smiter före och låtsas som att dom är akut trots att de inte ens är det. Efter det blir det att åka till Anki och sen vidare till jobbet för fyra timmars möte och därefter fyra timmars jobb.

Är jobbigt förkyld och trött hela tiden. Men man kan ju inte sjukanmäla dit från jobbet för lite snor i näsan, hade en lugn kväll igår hos William där vi fettade oss med ben &jerrys och kollade på xfactor och yesman. Men nu är det min tur äntligen, slut på allt småsnack. Vi hörs kompisar


Söndagsmorgon

Godmorgon kompisar

Var förbi Emelie en sväng igår, fick träffa alla underbara tjejer igen. Sen protesterade min kropp som börjar bli sjuk och allmänt trött så det blev ingen utgång och jag åkte hem. Drack varm choklad och kollade på paralympics. Jag har blivit värsta kärringen

Imorse vaknade jag ganska tidigt av att jag var sönderförkyld. Eftersom jag var hemma fick mamma ta hand om mig och göra te och serva mig med filt och hitta nemo. Nu har jag precis ätit en megafrulle som hon hade dukat fram. Om några timmar blir det föräldramöte för mina tjejers föräldrar och sen ska jag väl hitta på något roligt med min man.

Söndagsnöje när man inte jobbar, så sjukt skönt


Världens bästa föräldrar

Ibland kan dom, dom där som gjorde mig till liv. Lämnade mitt rum imorse i katastrof. Alla kläder var smutsiga och låg på golvet och det vad stökigt överallt. Nu när jag kom hem efter tio timmars jobb så hänger alla kläder rena i garderoben och det är kliniskt rent i rummet och sängen har nybäddade lakan och allt. De vet hur de gör mig glad !

Har som sagt jobbat hela dagen, får se vad som händer ikväll. Emelie ska firas men jag ska inte ut så vi får se om jag hinner dit eller om jag drar en hemmakväll.

Justja! Har märkt att mina tjejer har hittat hit till bloggen.. Tips från coachen. Gör inget av det jag gör... Nejdå ni kan vara lugna. Ni vet redan allt om mig.

Skriver väl imorgon eller något! So long suckers


Nostalgi på jobbet

Hej mina vänner !

Träningen gick bra igår. De börjar dock närma sig lite problem som jag inte riktigt är så villig på att lösa på det sätt som är tänkt, men vi får väl se! Var med och körde lite med mitt lag, det är så roligt, vill inte göra något annat än att få träna.

Imorse var det sjukgymnastik och allting gick väldigt bråttom. Körde igenom passet på en halvtimme. Sprang till bussen. Kom hem och duschade och fixade mig och packade väskan på en halvtimme och sen ner till stan igen. På stan hann jag på tio minuter gå till nancys, hämta mat och ta mig till centralen där jag tog bussen till Anki. Kände mig som självaste bolt. Allting gick på mindre än en timme typ ! Åt hos Anki och hon Sjutsade mig till jobbet.

Nu sitter jag på jobbet och dricker kaffr och nostalgiläser en okejtidning sen 2000. Därefter blir det jobb i 7 timmar till sen slutar jag! Men det är en rolig dag, ska baka pizza och gå på dans. Vad som händer sen har jag ingen aning om. Ha det bra så länge !!


Kattvakt

Sitter hos Anki i min ensamhet och kollar på när hennes katt äter sig fet på maten jag gödande honom med. Det känns som att det spökar i huset men nejnej. Det är Herman hennes katt, någon snarkar högt... Herman. Saker ramlar ner.. Herman. TVn stängs av... Herman sitter på fjärrkontrollen. Då slipper man känna sig ensam iaf!

Jobbade under dagen som sagt och det var väl inte särskilt ansträngande. Åkte till Anki och fick mat, hämtade pappa och William och hängde hos mig, åkte till träningen och har tränat tjejerna och nu har jag en paus eftersom jag inte tränar själv. Sen blir det att träna vuxengruppen och vad som händer efter det är oklart. Lär ju vara att sova, ska träna imorgon bitti och jobba sen. Tjohoo

Jaja, jag och mitt överintressanta liv ska kolla vidare på katten som äter och på family guys överdrivna skämt. Puss


Pick yourself up, don't blame the world

haha jag fattar inte hur jag kan klaga på mitt jobb, jag har underbara boenden, fantastiska arbetskamrater och allt jag behöver Göra är att samarbeta med dessa. Just nu sitter jag ensam på jobbet och gör lite nytta med rapportskrivning. Men inte fan är det jobbigt. Ska väl åka och handla lite och sen slutar jag. Gårdagens arbete var inte heller så jobbigt direkt, åkte därefter till mannen där vi spelade tvspel, något läskigt dataspel med en mördare som jagade mig och sen somnade vi.

Senare idag blir det träningar och Mata ankis katt. Sen får vi väl se vad som mer dyker upp på schemat! Hörs later dudes


Hard work work

Sitter på en bänk mitt ute i ingenstans och jobbar.. Eller ja. Mitt jobb är just nu att Göra ingenting så därför kan jag ju skriva lite här.

Igår vart det lunch på stan med mina homies och sen träning. Tränade barnen och kollade på min egna träning. Sen fick jag sällskap av Trotzis som sedan blev hemsjutsad. Imorse fick jag sällskap av Maya och Anki och vi gjorde megafrukost och kollade på desperate housewifes och drömde oss bort till utlandet. Vill bara bort härifrån


Let's find our footprints and follow them back home

Känns som att jag skriver likadant hela tiden. Påväg till sjukgymnasten, påväg från sjukgymnasten, när jag är hemma och myser på dagen eller innan jag ska lägga mig på kvällen. Men jaja, då hittar jag rutiner iaf!

Nu är jag iaf påväg till sjukgymnasten. Ska först träna och sen ha något test och vi ska snacka om min värdelösa fot. Sen blir det nog en prommis hem i det fina vädret. Vad som händer sen får dagen leda mig till. Är ledig från jobbet iaf. Träningar ikväll! Skriver väl när jag är rastlös igen.

Hörs sen!


Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val

Sitter på bussen påväg hem från en kväll med Maya. Först var det grekmiddag och sen fika och myskväll med Maya. Skönt med kvalitetstid med mina kära vänner, nu blir det hemgång och läggdags. Imorgon är det jobb. Depp på livet ? Jaaa kanske lite. Det är höst då får man vara det

Godnatt kompisar


Jag saknar det som inte finns

Livet är allt bra ibland, eller hur?

Kanske inte ska börja så, inte idag iaf. Jobbade igår iaf, hämtade mor och far i trosa med sällskap av anki, drog en spontanutgång som slutade med en för lång kö och jag åkte till anki ist för att gå ut. Kvällen slutade hos william. Idag har jag hunnit träna mina tjejer och bara chillat. Vad som händer sen är ännu oklart, vi får väl se så småningom. Klockan är ju bara fyra och jag har hela kvällen ledigt. Tråkigt nog jobbar typ alla mina vänner ikväll. Men ensamhet skadar inte ibland, bio vore iofs mys. Jaja jag smider planer i ensamhet! hörs sen

Others only read of the love, the love that i love

Påväg hem från ett supertrevlig födelsedagsfirande. Tyvärr är varken huvet eller kroppen med och låter mig hålla igång utan allt jobbande dödar mig. Jag är helt slut. Har träffat massor av gamla vänner och haft det trevligt men sängen kallar. Imorgon är det avsked av min bästa vän och sen jobb igen. Man får ju aldrig för mycket av det goda.. Eller hur?


RSS 2.0