Jag jobbar inte så

Jag tror inte att jag är byggd för att gå upp innan sju, det går bara inte. Jag lyckas alltid vakna när bussen som jag ska ta till sjukgymnasten går. Det är så otroligt jobbigt att vara uppe nu, pest och pina utan att skoja. Tårarna rinner för att jag gäspar och jag set ut som en kines för att jag inte får upp mina ögon.

Gårdagen i skolan var värdelös, ungefär lika värdelös som den här dagen kommer vara. Våra idrottslärare är i Idre med ettorna och då får vi våra svenska och engelskalärare som vikarier. Igår fick vi spela kubb, liksom, kom igen. Kubb? Vill inte ena tänka på vad vi ska göra idag. Sen ska jag på hälsocoach samtal iaf, en grej min kompis håller på med i hennes skola. Därefter är det träningar som vanligt.

Jaja allt bajssnack gör mig sömnigare, ska träna nu. Skriver senare !


Arg och ledsen

Hej mina vänner

Har inte hunnit skriva på några dar. Kan väl säga att skivan i fredags var en rolig kväll, det hände mycket och jag gick runt och var lite chockad hela kvällen. Redde ut det efteråt och somnade hos Matilda. I lördags var det som sagt dagen som inte existerade, Chillade hos Tilds nästan hela dagen, åt middag ute med mamma och tilds och resten av kvällen mös jag med Elin, Sofia och Matilda och hämtade pappa på scaniarinken. Tränade hela kvällen och sen tog jag det bara lugnt typ. Somnade inte förrän halv fyra, fyra dum som jag är.

I måndags var jag på stan och åt och tog kort med Maria montezami, (ofrivilligt) Anki ville. Haha. Sen åkte vi till skolan och gjorde ingenting, tog oss till Matilda där vi bakade och tog det lugnt. Sen tog jag och Maya oss till kingsmatchen som förövrigt var asbra. Därefter åkte vi till Maya och kollade film med Marre, Wille och Alex.

Igår var det sjukis, skola och träning som vanligt. Kollade på lejonkungen och somnade inte förrän sent igen.. Borde skämmas.

Nu är jag så arg och ledsen som man kan bli tror jag nog.. Jag krigade mig upp tidigt imorse för att kunna åka till quecorner och lämna in mina kläder på tryck, och eftersom pappa hade bilen skulle jag få ta bussen. Jag går upp tidigt och vad händer? Jag missar bussen. Jag är så arg. Så nu sitter jag tjurig och får vänta en timme tills jag ska åka till skolan ist för jag hinner inte. Blir så arg. Träning ikväll igen, i Salem. Hejaaa får se om jag åker med. Borde plugga ! Hörs sen.


Bakeday

Dagen som aldrig finns, dagen efter. Så om man gör en kort sammanfattning så finns det inte lika många dagar på året som det finns.. Typ så.


Du vill ha det du förlorat, men mig får du inte tillbaks

Herrejävlar vad ett väder kan få en på bra humör, alla i de soliga länderna, är de alltid glada då eller?

Trött som ett jävla as klev jag upp imorse. Sov hemma då Matilda skulle sova tidigt och jag fixade datorn och kollade film och lite sånt. Har haft naturkunskap hela morgonen. Yeyyy Gud så kul!! Inte riktigt så kul inte. Ligger i min säng och ska duscha och testa kläder till ikväll. Då är det studentskiva som gäller, först middag och förfest hos tildis. Hoppas på en toppenkväll!


Smörgåstårta och solsken

Ligger i sängen som en uppsvälld valross, eller typ flodhäst, de är väl fetare?

Har varit på årsmötet och proppat i mig smörgåstårta tills det inte gick ner mer. Man måste ju passa på när det finns! Mötet gick bra, satt och höll med till allt, jag inledde med att applådera och resten följde med. You are all my bitches. Nejdå inte riktigt så men det kändes bra. Resterande tid av årsmötet applåderade alla till varenda ja som dök upp. yeyyy victory is mine

Dagen har annars varit bra. Rehabade lite, ont gör det men viljan övertar nog smärtan i slutändan, vare sig det är bra eller dåligt. Kollade på under idrotten i skolan, låg och sov i solskenet under lunchrasten, hade matte och fattade vad jag höll på med! Åkte därefter hem till matilda med sofia och tildis och åt glass och bara mös, oscar kom förbi en sväng också. Inga dåliga dagar jag lever om man säger så.

Nej nu ska jag ta och försöka fixa nedladdningsprogram så jag kan ladda ner filmer någon gång och sen kanske jag tar mig till matilda och sover där. Imorgon är det fackout som gäller och jag är taggad som aldrig förr. Hörs då!

 


Vem lämnade vem

Godmorgon!

Fick lite sovmorgon nu på morgonen vilket gör mig lyckligare såhär på torsdagsmorgonen, sitter på en halv nio buss ist för halv sju buss till sjukgymnasten.

Igår väcktes jag av att kines ville ha någon att äta med, bjöd hem henne till mig och vi åt hamburgare och pommes och njöt av livet i solen. Gick förbi centrum och köpte en glass också, sjukt skönt väder var det. Åkte till skolan och kollade på när treorna körde superstar, sen smet vi till anki där hon och jag smälte choklad och värmde bär och åt det med glass, inte nyttigt men gott som fan. Gick till stålhamraskolan där jag var vikarie åt bamsegympan.

Efter det åkte jag till Matilda där hon, jag och Fia gick en långpromenad UTAN mobiler, starkt gjort. Åkte och gjorde lite ärenden så hamnade jag och Fia hemma hos mig därefter. Hon ligger kvar och sover medan jag måste träna innan skolan, jaja jag ska inte klaga, vädret gör mig lycklig.

Ikväll är det årsmöte och kanske vuxenträning om vi hinner med. Smörgåstårta på mötet. Min mage kurrar! Nej nu ska det brännas fett och byggas muskler så jag blir hel i mina skador någongång. Ha det braaa!


It's ok not to be ok

Jag är så arg och ledsen just nu

Imorse missade jag bussen till skolan, fick åka till min brors jobb och ta bilen. Åkte hem och åt och sen till träningen. Varför jag är arg och ledsen är för min jävla fot. Den gör så otroligt ont och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill mer än allt kunna gympa just nu, jag förtjänar inte det här faktist. Att få sitta och titta på när mina lagkamrater sätter de sista varven inför tävling och jag kan inte bidra med något, inte ens försöka. Det enda är fristående, om ens det. Jag sitter och gosar in min fot med Voltaren och drogar Alvedon för att må bättre. Den blir överansträngd efter varje dag. Jag inbillar mig att jag kan köra. Men oavsett vad någon säger så ska jag bidra med att tävla på friståendet, och nästa tävling ska jag antingen vila helt eller köra all in, beror på hur foten mår. Blir så trött på mina skador.

Somnar som en mindre lycklig tjej inatt, börjar sent, kollar på idrott i tre timmar och har bamsegympa imorgon. Ändå kul. Hörs då! Puss


Äckelsverige

Morning sunshine! SKOJA så var det visst snö ute :ppp. Vad gick fel? Det står i tidningen att vårvädret är här och att det blir 15 grader i helgen, in my ass att det blir så när vi fått snö igen.

Hur som helst, igår var vi ute och red med skolan. Jag fick största hästen, och jag hatar hästar. Det går inte ihop. Trodde jag skulle dö när den började springa snabbare och hela jag hoppade upp och ner. Snacka om smärta i skjärten. Därefter åkte jag hem till Matilda där vi lagade mat och bakade morotskaka. Senare mot kvällen tog vi oss till mario där det var filmkväll, vi såg någon film om några som rånar tower heights typ. Efter det åkte jag och Fia hem till Matilda och sov där.

Nu på morgonen gick jag upp samtidigt som dom men dom åkte till skolan och jag till sjukgymnasten. Nu är jag påväg hem och sitter med min vitamin defence som jag haffade när jag gick tog en sväng till pressbyrån. Hem och duscha så blir det till skolan för att ha matte. Åh vilken lycka. Eller inte. Jaja puss och kram


Matte kan ta sig

Inga vidare bra humör just nu, Agerade senil under kvällen och glömde göra alla mina ärenden. Min fot är åt helvete och jag fattar inte matte c. Fuck aina godnatt


Ändå inte kul

Hej alla bakiskompisar som nu ligger i sin säng och inte kommer längre.. jag vet nog att det finns några!

Själv är jag inte den då jag var nykter igår, ett bra val. Ett mindre bra val var dock att gå ut, hade varit mycket bättre om jag bara var hemma! Grillkvällen hos olivia var jättemysig och allt var bra, men på krogen så var det mest kaos, problem och jobbiga människor faktist. Stannade dock hela kvällen ut och fick i mig kebab också, missade två bussar efter varandra och kom hem vid kvart över fyra, ändå inte värt.

Vaknade brevid fia och tog mig till träningen för att träna tjejer. Nu är jag hos oscar och ska snart åka till träningen igen. WEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hehe nej. jag kan inte träna.. INTE KUL LINDA, INTE KUL

Jaja tråkig tjej signar ut

Trött som en jävla jävel

Haha jag inser nu att den enda gången jag skriver blogginlägg är när jag ligger i sängen. Men då har jag inget att göra och vill hitta en anledning till att få ligga kvar längre så det är nog därför!

Igår tog jag mig till Tyresö som sagt, lite svårt att följa en gps när man åker i en tunnel och den inte har täckning, men det gick bra ändå måste jag säga! Träningen däremot gick inte så bra för mig, handikappad som jag är försökte jag springa och köra lite fristående och träna foten, men det kändes rätt mycket faktist. Jag tror jag inbillar mig att det går bra och att jag kommer kunna tävla, men jag kan ju knappt göra någonting. Däremot sista halvtimmen när vi körde trampoliner kunde jag gympa lite och då kom min livsglädje tillbaka. Påvägen hem var det fest i bilen igen med Mange makers och Carola, man blir ju så taggad! Tog en sväng till donken då jag inte hade ätit på hela dagen. Åkte hem till Matilda och mös med henne Sofia Max och Filip. Sjöng lite för Max vid tolvslaget eftersom han fyller 19 idag. Vid halv två tiden åkte jag hem och slocknade.

Nu har jag iaf fått sova ut men min träningsverk sen i torsdags är inte mysig! Klockan är snart ett och jag insåg att jag ska vara hos olli om två timmar och grilla och spendera kvällen där, men det blir mys. Sen är det utgång lutar det åt , men vi får se om jag följer med. Ska vara nykter och kan ju knappt gå. Ändå kul

Hör av mig en annan gång, nu måste jag ta tag i livet.. Ofrivilligt


träningsfredag

Ligger i sängen och vill inte röra mig, eller jaa.. jag kan knappt röra mig. Min träningsverk sen igår är brutal, särskilt i magen, låren och ena vaden. Jag tränade barnen, tog en promenad hem med matilda och åkte tillbaka till träningen, var med på corepasset och tränade de vuxna. Och idag kan jag knappt gå? undra vad som gick fel

Jag har iallafall bara chillat och laddat ner massa låtar under eftermiddagen. Lunchat hos tove och gått på stan en sväng innan. Snart ska jag kriga mig upp ur sängen och åka till tyresö där det blir att träna hela kvällen, det går väl bra? hoppas på det iaf. Ska bara försöka hitta dit, mitt lokalsinne är noll när jag kör bil. Vi tackar gudarna för GPS och håller tummarna för att vi kommer fram.

Puss och kram mina vänner


Mange bjuder



Hej alla fula

Just nu är det party in my head med Mange bjuder, eller jaa.. party i mitt hus med endast mig som gäst. Då blir det verkligen vad man gör det till iaf! Jag har aldrig tyckt om mange makers låtarna särskilt mycket, men det finns en hat-kärlek till just mange bjuder. Den är ju för skön

Hade inte den bästa morgonen som man kan läsa här nedanför, jag är nog lite för trött numera. Har somnat sittandes med datan i knät, kläderna på och musik som spelar två kvällar den här veckan. Fokus sömn numera? neeeeej det är tråkigt. Imorse ville vår lärare att vi skulle få lite spänning i våra liv så han tog ut oss för att pimpla på isen.. när den typ smält bort. Länge sen jag var så rädd. Min skjärt blev blöt och vi fick ingen jävla fisk, fanns inget roligt med det äventyret. Hade matte och jag och fridet var lika engagerade som vanligt. Dan gillar verkligen inte mig... Nu sitter jag här hemma i min mysklädsel och ska snart ta tag i livet. Barnträning, egenträning och vuxenträning idag! Blir nog roligt. Imorgon blir det att åka till tyresö och träna hela kvällen, kan bli kul.. om jag kan träna. Men det löser sig!

Har inte börjat laga någon mat än och ska åka snart. Dags att ta tag i livet. So long suckers

JUSTJA! Innan ni lämnar den här sidan tipsar jag er med att kolla på filmen nedanför, det är en liknelse av vad danny gjorde under sitt uppträdande.. men det här är helt sjukt, de är japaner. det säger egentligen allt. Se och njut!


Smart Linda, smart

Ibland orkar jag inte med min enormt tröga hjärna och efterblivenhet. Pårriktigt

Min buss går tjugo i tju när jag ska till sjukgymnastens. Min klocka ringer första gången vid sex, nästa vid tio över sex och den sista vid tjugo över sex. Går jag upp tjugo över sex har jag bråttom. När jag ser att klockan är tjugo över så väljer jag att sätta om klockan till halv. När den ringer vid halv tittar jag på klockan och inser att jag aldrig kommer hinna då jag måste packa saker. Så jag tänkte ta tio i ist, då är det väl dags att gå upp tänker man? NEJ men jag ligger kvar, tittar på klockan och väljer att somna om. VEM FAN ÄR JAG SOM SOMNAR OM, ÄR JAG HELT EFTERBLIVEN ELLER???? Jag hade ju redan missat en buss. Vaknar kvart i av att mamma ringer.. Och så lätt missade jag en buss till. Jag hetsar runt och gör ingenting. Ser ut som att jag inte vet vad jag ska göra fast jag har massor för mig. Packar ner det sista och kollar på klockan. 07:02, bussen går 04. Helvete, springer ut (nej jag kan inte springa med min fot) så hela vägen till busshållplatsen där halva sverige ser mig, så hoppar jag på ett ben blandat med att halta som en idiot. Jag ser nog mer handikappad ut utan kryckor än med just nu, Jaa men skön morgon. Nu ska jag träna och bli bra i min kropp. Och för er som inte kör det och borde. Gå på rehab, det funkar faktist bra. Sålänge man inte skadar sig under tiden. Puss och kram


Jag jobbar på det

Som ni kanske läste i inlägget tidigare idag så var jag lite forever alone på stan ett tag.. det blev inte bara en timme utan jag skulle möta upp mina vänner på stan istället som skulle äta på nancys och sen åka tillbaka till skolan. Så jag spenderade en och en halv timme till att.. sitta på en bänk. Ändå kul? en tant såg att jag hade kryckor och att jag inte kunde rymma så hon satte sig brevid mig och berättade hela hennes livshistoria. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag satt och lyssna och lät henne prata av sig om hennes barnbarns barn och hennes egna ungdom. Spännande... eller inte '

I skolan räknade jag och fidde matte, fast spelade mest quiz me på mobilen. Det slutade med att min lärare hängde över mig och ville också vara med mig, sen skulle han behärska sig lite och agera mattelärare så då säger han " linda räkna matte nu, jag kan spela det där åt dig sålänge" haha skön. Fick med mig frida hem och vi lagade hamburgare och bakade kladdkaka. mumsiiii. På träningen gick det ganska bra, agerade psykolog, pluggade matte och tränade att gå på min egen träning. Gick ganska bra! Ska försöka lära mig gå lite bättre nu igen( imorgon utan kryckor). På fredag har vi träning i tyresö och jag vill vara med mer än allt. Jag jobbar på det, det går nog bra!

Nu sitter jag och försöker få upp massa bilder sen lägret i helgen, går segt som in i helvete men snart så!

Sovmorgon imorgon och sen bara idrott. Njuter av mina sköna skoldagar.
Haaaaaaaaaaaaaaaa det praaaaaa

Forever alone

Som rubriken berättar så sitter jag helt ensam på en bänk vid maren och väntar på bättre tider. Sjukgymnastiken stänger vid halv elva och min buss till skolan går halv tolv och jag hinner inte hem emellan. Snacka om att ha tråkigt. Och med kryckor blir mig ser jag betydligt mycket mer mobbad ut.. Inget positivt. Ska hoppa till skolan och ha matte, sen ska jag hem och äta och åla till träningen. Ingen speciell dag direkt! Då får man gör den rolig. Eller hur? Positiva jag.. Hehehehee puss


Lyckan

Tappar bort ett tresidors arbete om kolhydrater.. hittar det en halvtimme senare och kan leva igen. Och visst fan uppskattade jag livet mer EFTER att jag hittat arbetet än innan? ändå skumt, det var ju inte direkt så att arbetet hade blivit bättre eller så, det bara slapps skriva om. Men det tackar vi gudarna för. I och med att jag hittade arbetet och skrivit en analys över mina kostvanor så får jag sitta uppe såhär vid ett på natten, för då börjar jag inte förrän vid halv ett imorgon. Men sjukgymnast vid tio, men det gör ingenting!

Frågan är hur bra det går hos sjukgymnasten. Var på röntgen igår och hej och hå! Tack som fan, inget är brutet. Bara ledbandsskada, vilket betyder att jag nu är ett kryckmongo MEN jag kommer på benen mycket snabbare ! Satsar på att kunna tävla på fristående om mindre än tre veckor... vadå? inget är ju omöjligt. Bara lite.. mindre möjligt. Men jag har mål att sträva mot iaf. Lägret var trots min skada, det var ju tur det! Bilder kommer så småningom, kanske imorgon... om vi har tur!

Rolig dag idag, tog mig till anki, någon jävla jävel hade skruvat ur hennes bultar inatt. Vem är så dum och har så brist på liv? hursomhelst, bultarna till däcket var av så hela hjulet ramlade av. Hennes superfarfar kom och hjälpte oss få fast däcket och olivia kom och hämtade oss så vi kunde bege oss mot oxelösund. Där hängde vi på bodaborg, jag med kryckor... inte så enkelt, men är man en krigare så är man! folk trodde jag hade krigat så mycket inne i banorna att jag skadat foten och fick hoppa på kryckor.. Men så var inte läget. Efter bodaborg blev det en sväng förbi donkelish och sen barnträning. Efterblivna barn kan man iallafall hitta där om ingenannanstans, men dom är också söta.. på sitt egna sätt. Som ingen annan tycker om

Resterande del av kvällen har jag suttit framför den här dumburken och knappat in saker jag inte har någon aning om vad det är. Men vad gör det? det gäller att bara få ett betyg i handen, inte direkt så att man lär sig så mycket i skolan trots allt. Finns för mycket att minnas.

Nu ska jag sluta prata, skriva och vad det nu är. Tänka är nog bra om jag slutar med.

Godnatt mina vänner, bjuder på en bild sen lägret



Handelikappkapp

Ingen är förvånad, inte ens jag. Hann träna i fyra timmar igår, sen ramlar jag på en FUCKING mattkant och stukar foten. Så jävla typiskt, och när jag äntligen var påväg tillbaka. Kunde inte gå på den igår och nu börjar jag stödja lite smått. Har tävling om tre veckor, ska till sjukhuset idag och kolla så att det inte är en större skada. Får panik om jag inte kan tävla, antagligen så kan jag väl inte det. Mitt liv suger lite, ändå kul. Men alla mina lagkamrater är guldvärda och det är ju tur det! Hör av mig senare efter akuten och det. Pussar


Destination Gävle

Sitter på bussen påväg upp till Gävle och kollar på solsidan. Man tröttnar aldrig. Tanken var att jag skulle lägga mig tidigt igår, men efter lite kladdkaksfika, sjutsning och packning fick mig att somna vid ett-tiden och jag är fortfarande inte helt frisk. Ska försöka se till att köra så gott det går ändå! Taggad är jag iaf. Hörs sen!


Återhämtning

Sitter hemma och köttar i mig apelsin, te, alvedon och nässpray för att kunna må bra till imorgon. Åker till gävle imorgon bitti och tränar hela helgen. Jag vill vara utvilad så att man kan ta i ordentligt. Ska ligga hemma i soffan hela kvällen och göra allt för att bli frisk. Vår tränare sa att vi skulle ta det lugnt den här veckan så vi skulle orka, så jag får väl skylla mig själv lite. Orkar inte vara sjuk....

Hör av mig sen, om inte så skriver jag efter helgen eller något.


Lyckorus

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Jag är så lycklig just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har haft en skolvecka som varit hur chill som helst, frida tog körkort igår, det börjar bli vår, träningarna idag gick jättebra och här kommer dom bästa lyckoskotten!

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN IPHONE!!!!

och något som är ännu bättre, som känns sjukt bra

JAG FICK EN PLATS I FRISTÅENDET!!!!

Svårt att förklara lyckan. Men under den här en och en halv vecka som jag varit utan min telefon så har jag inte vetat vad jag ska göra, och en plats i friståendet av sex stycken när alla är så otroligt duktiga känns riktigt skönt. Särskilt eftersom jag varit oseriös och alltid varit trött på söndagarna efter alla lördagar innan, och jag var sjuk idag när de skulle titta ut vilka som skulle gå tävla. Men nu ska jag skärpa till mig på riktigt!

Mer än så har ja inte att säga. Helgen börjar imorgon men jag är sjuk så det blir nog att vila. Kanske åker upp till stockholm och äter middag med mina kära vänner matilda, johanna och max. Men sen blir det sängdags, läger i gävle hela helgen. Taggaaa!

Puss och kram från en lycklig tjej


Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden


Sitter här med mitt glas oboy och njuter lite av min sovmorgon som väntar imorgon.

Dagen har varit lång och både bra och dålig. Kom hem lite sent igår efter ett besök hos fia där jag även träffade marcus och victor. Det påverkade min trötthet ganska bra, imorse när klockan ringde vid sex så ångrade jag mig ganska bra. Tränade hos sjukgymnasten och tog mig till skolan. Träffade JB som kom och hälsade på i skolan, då blev man lite glad. Har inte sett han på två år sen han slutade i vår klass. Jag lostade som vanligt och har glömt allt under de två veckors uppehåll från plugget som vi fått ha. Jag fick även en bekräftelse på att jag INTE är fotogenisk då min kära vän frida la upp ett album på facebook med smygbilder på mig. Jag var långt ifrån lycklig när jag fick se dom

Efter skolan åkte vi hem till mig och åt hamburgare och sen åkte vi och köpte glass och njöt av livet innan min träning. På träningen gick det väl upp och ner, skadar mig fortfarande och ingen kroppsdel är hel. Men jag gjorde iaf rondat flickis sträckt salto med halvskruv. Arabiska? Jaja jag är gympatjej man får vänja sig. Jag ska iaf kötta på lägret i helgen, det är en sak som är säker.

Slutsnackat om allt tråkigt och roligt och vad det nu är. Jag är glad iaf.. får sova till halv elva ju.

Sov gott kompisar


Vi fortsätter växa, fast hon förblir 17 år

Igår kväll var det filmkväll hos anki med en hel ungdomsgård. Trängas fick vi göra, men det är ju mysigt. Idag vaknade jag vid tolvtiden av att matilda ringde. Hon frågade om jag ville med till stockholm och det ville jag så jag hetsade upp och fixade med mig så tog vi oss till huvudstaden. Hon köpte byxor och jag var sällskap. Åkte hem rätt tidigt och var vikarie på barngympa. Därefter har jag hunnit vara ute i tveta med matilda och angelica och jag lämnade ett kort och tände ljus.

Idag är det 16 månader sen Helena försvann.. det är alldeles för lång tid. Om jag bara fick träffa henne en sista gång, det är allt jag begär. Saknaden består. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på melissa horn, varje låt har en egen betydelse och man kan känna igen sig i alla. Idag bjuds det på en stor favorit, kungsholmens hamn.


Blessed


Kom hem från träningen för inte så länge sen, lever fortfarande i lyckorus sen gårdagen.

Träningen gick bra, sjukt jobbigt eftersom jag är förkyld, ont i magen och är lite tung sen igår. Men det var bara att kötta. Idag var sista träningen att visa vad man går för, ikväll tar de ut vilka sex som ska tävla på friståendet i Göteborg om mindre än en månad. Det är så jobbigt för man har verkligen ingen aning om hur det kan gå. Vem som helst kan bli tagen, alla är så sjukt bra.

Nu sitter jag och kollar filmer från gårdagen och här är en kort visning över hur det såg ut, med just min favoritlåt blessed. Ni förstår ju själva. Man kan inte vara annat än överlycklig


jag tror jag kan leva på det här förevigt



Jag finner typ inga ord för gårdagen. Det var så sjukt bra! Över mina förväntningar, över allas förväntningar tror jag nog. Det var så fett att till och med kungen hade gillat det! Avicii är en av världens bästa dj:s, för mig är han nog världens bästa. Jag fick se honom spela, och hela globen lyftes kändes det som. Jag svävar fortfarande på moln, hela globen med grym musik och alla älskar avicii lika mycket. Helt galet. Vill göra om kvällen tusen gånger om.

Efteråt kom marcus och hämtade hos och vi tog oss hem till hoeg efter lite donken i magen. Där var det en väldigt lugn efterfest men ändå skönt. Marcus sjutsa hem mig och vid femtiden var jag hemma. Slocknade direkt och var tvungen att gå upp vid två för att duscha och käka. Snart är det träning, om jag är taggad? njaa oklart. Men jag ska göra mitt bästa!


I'm SO ready



Kom nyss hem efter en sleepover hos fia med sköna människor. Gårdagen bjöd på fika på stan och nattbio, dessutom var det skräckfilm. Om jag dog? ja.

Slutpratat om det, nu sprängs mina högtalare med världens bästa låtar av världens bästa dj. Ikväll är det fackout som står på schemat och om det ställs in kommer jag gråta floder. Men det får inte hända, det ska inte hända.

Nu kör vi


vill sova en hel vecka

Jag har blivit en hoppande liten tioåring igen.. iaf när jag hör Eric Saades låt med Hotter than fire. Sjukt bra ju! eller är det bara jag??

Nu kommer jag bli sådär socialt handikappad igen.. jag har lämnat in min älsklingstelefon till lagning och går runt med någon Nokia Touch som jag inte fattar nånting av. Går knappt att sms:a! De senaste dagarna har varit lugna men det är skönt det med! I onsdags var jag med Sofia. Vi fulade runt oss lite och på kvällen mötte vi upp max på park hotel och satte oss och tog någon drink. Därefter träffade vi våra vänner en kort stund, max drog vidare upp till stockholm och jag åkte hem och sov. Igår var det en lång dag, det var sportlovsdagen i axa som stog på schemat. Folk fick alltså testa på gymnastik och vi hade en uppvisning, roligtroligt! men trött som ett as var man efteråt. Vi käkade grekmat och åkte upp till träningen och köttade i två timmar till. Efter det åkte jag till marcus där vi sågs allihopa och spelade tv-spel och kollade film, sen blev det nattedags.

Jag känner att jag skulle kunna sova en hel vecka för att jag är så trött men jag är uppe och skuttar ändå.. skuttar var väl att överdriva, jag släpar mina ben bakom mig. Idag blir det antingen att åka upp till stockholm och strosa runt eller något annat mysigt. Fint väder är det iaf. Och imorgon är det avicii. lyckan som uppstår

Jaja nu ska jag fixa mig lite. hejdå idiotas


RSS 2.0