All kärlek till sommaren

 En hel vecka har gått sen sist och jag har knappt hunnit blinka. Största delen har bestått av jobb. Men nästan all tid däremellan har jag varit på stranden. Efter att ha jobbat ett långpass från måndag-tisdag fick jag skratta och umgås med mina fina tjejer isabelle, matilda och Maya ute på skansundets bistro. Underbart god mat och massa uppdateringar hann vi gå igenom. Senare på kvällen såg jag apornas planet med gänget. Ändå ganska bra trots att jag höll för ögonen största delen av filmen. 
På onsdagen jobbade jag ett långpass igen, 8:30-21 med en tvåtimmarspaus mitt i där jag åkte till Stranden och mötte upp killarna. 

I torsdags skjutsade vi mamma och pappa till Arlanda och åkte sen till en blå lagun på Ekerö. Inget märkvärdigt. Lite fint vatten men alldeles för mycket folk. 



På kvällen tränade jag med sofia på utegymmet och träffade mina kollegor och mös hos lundis med ligan. 


I fredags var min andra lediga dag, vi stressade runt på stan och tog oss till farstanäs.., igen

På kvällen firade vi marcus och Mario. En lång men rolig kväll! 





Dagen efter var vi lite trötta men tog oss till stranden innan jag började jobba. Kvällen spenderades hos Johan med massa trevliga människor. 

Nu är det söndag. Sista dagen på veckan och snart ska jag till jobbet. Den här sommaren går alldeles för fort. Nu är det inte lång tid kvar tills William åker tillbaka, och sen åker jag. Jag har varit redo så länge nu och jag är fortfarande det. Men sommaren med honom hemma där vi kan vara tillsammans med våra vänner är det allra bästa. 

Om man bara får stoppa tiden, vill hinna umgås med alla och ha kvar den här sommaren lite till. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0