Seize the day

Hejdär!

Sen jag skrev senast, vilket var för två dar sen, så har jag övningskört massor, kändes riktigt bra faktist! Jag har lekt rövare med Sofia både hos mig och henne, igår kväll drog vi till Steffanie där det väntades partay. Bra kväll faktist, slutade riktigt fantastiskt på kebabhouse med massor av andras kebabtallrikar för min del, spöregn och Maja haffar. Jag och Fia kom hem vid halv tre till mig så slocknade vi.


Den finaste bilderna jag har att bjuda på sen igår kväll!



Idag har det varit årets hittils varmaste dag, vi tog en promenad till stan där vi satt på maren och mös med Ida, åkte sen hem till Matilda och åt glass och kollade gamla bilder. Sen hem till mig där Fia och jag åt, jag fixade mig och åkte till Emelie där vi träffades vi "gamla" tjejer och hade trevligt. Fler folk kom men jag var inte särskilt taggad. Hemma nu och jag är trött som bara den, ska sova gott och imorgon väntas fika och träningar!


Bilder från ikväll



Nu blir det att gå och lägga mig och ta av mig strumporna. Mer info om mig, det bästa som finns när man ska lägga sig är inte att ta av sig bh:n i mitt läge, utan att gå med strumporna ända tills man ska sova och ta av sig dom då. Den känslan är världsbäst!


Sist men inte minst vill jag tacka Sofia för alla dom här dagarna ! ♥

Trackback
RSS 2.0