Finalen i Umeå förra helgen, 2:a i fristående



Lite suddig bild men jag hoppas man ser ändå:)

Innebandy och svinisspruta

De blev inga lektioner idag, skönt nog, kollade innebandy som var i skolan, och så tog vi svinissprutan, så nu slipper man bli gris!:)

Dagens roligaste var när ramona sitter och förklarar om när hon var ute med sin hund för några år sen, då en random gubbe hade kommit fram till henne och ba: "sådan hund sådan matte" HAHAHAHHAHAHA, för att hon hade über lockigt mörkt hår, och hennes hund är en pudel, jag kunde inte sluta skratta! hon är allt bra härligt den där bruden , det går inte att inte älska henne! grejen är den att hennes hår är assnyggt! men det var så jävla kul!
 
ÄR DE LIKA? HAHAHA


Första advent

  
Julen 2008


Idag är det första advent och det är bara 26 dagar kvar till julafton! Från och med nu börjar allting med julen, och jag älskar det! Igår låg jag hemma och myste med mamma och kollade nya harrypotterfilmen! Den var grym, sen gick jag upp lagom tidigt imorse för först äta adventsfrukost med Nylagad gröt och tända ljus, sen för att åka till trosa på julmarknad (och min bror skulle kolla bil). Det var super mysigt med sång, brända mandlar och alla möjliga stånd! Vi köpte inte hem så mycket på marknaden, renkorvar (vad det nu är), karameller, och porslinstomtar så klart!Men det var FULLPROPPAT med folk! Jag fick nästan panik av att gå där, träffade lite folk man kände iallafall! När vi ändå var i Trosa passade pappa även på at hälsa på några från hans "gubbgäng", vi åkte till tre av dom.


Sen bar det av hemåt, jag skulle egentligen städa, men ringde Maya ist. Så vi åkte och handlade, sen hämtade vi upp henne och åkte hem till mig. Vi har planerat inför juluppvisningen för barnen, ritat flaggor, lyssnat julmusik, kollat film och spelat spel! Alltid lika roligt att ha henne här:)


Nu ska jag plugga, har en förskjuten uppsats till imorgon, som jag inte ens har börjat med. Sen har jag en svenskauppsats som skulle vara inne förra veckan, och jag ska även ha läst klart en engelskabok och skrivit ut fem citat och sagt varför jag valde dom, jag har inte ens läst halva boken, och det skulle vara inne innan höstlovet..  Jag är så duktig ibland! Nåväl, nu är det bara att ta fram böcker och börja plugga!


Ha det bra folket ! puss


Nu gäller det att planera!

Jag läste nyss ett mail om hur allting ska gå till på juluppvisningen, och jag blir seriöst RÄDD, eller stressad! Lördagen den 5:e december (nästa lördag) ska vi ha juluppvisning med gympan i täljehallen. Jag satt och kollade igenom hela schemat för en och en halv timmes uppvisning (den är förkortad), och jag kommer ärligt talat dö..


Varje år har vi ett tema och i år är det länder, vi klär alltså ut oss, gör någon dans, har musikstil efter temat, och visar gymnastik på samma gång. Jag ska sammanlagt ha sex eller sju ombyten, och allting ska gå på en och en halv timme. Inte för att jag tror att någon bryr sig, men nu ska jag förklara mitt hektista schema.

 Defilering OVERALL
 Direkt ut på fristående DRÄKT
 ca 6 min ledigt
 FINLAND Hopp med Saturnus o co. 
 ca 3 min ledigt
 GREKLAND Matta, jag som gymnast
 2½ min ledigt
 INDIEN med småtjejerna
 Direkt ut som KINA, matta med saturnus o co.
 5 min ledigt
 INDIAN, hopp, jag som gymnast
 2 min ledigt
 Tempoflickisar DRÄKT?
 Direkt Avslutningsnummer VALFRITT LAND.

När jag har ledigt är det andra grupper ute på golvet alltså. Härrejösses, jag kommer dö! sen är det kanske en, en och en halv timme efter att juluppvisningen är slut, då ska man ut på resturang med ledarna, men jag ser ändå fram emot dagen! det måste vara bland den härligaste dagen på året!


Lördag

Nu är äntligen handledarkursen över ! jag var nära på att somna flera gånger så pappa fick putta till mig! jag kan inte säga att jag har så mycket mer kunskap om allting sen innan, för jag fattade inte så mycket, och gav ganska failade svar när dom frågade mig något, men man lär sig nog så småningom! Det enda bra var att det fanns grymt mycket kakor och godis, att Sandra och Alexandra också var där och höll mig sällskap, och att jag har gått den där jävla kursen så att jag om en månad kan börja köra bil:)


Nu städar jag rummet, eller rensar min bokhylla kan man säga,  jag tänkte lägga upp bilder snart på hur jag tror jag vill ha mitt rum sen ! Men nu ska jag återgå till julmusik och rensning. Puss!


Du är så yeah yeah, wow wow!

Äntligen hemma, äntligen sova! Fast det var grymt bra hos Maja, trots att jag höll på att somna så var vi igång och dansade. En tjejmiddag med 15 fantastiska brudar var det! Jag har inte druckigt nånting, det blev lite trubbel på vägen, men jag har lika kul nyktert måste jag säga! Ett tack till alla brudar som gav mig en bra kväll, och ett STORT tack till födelsedagsbarnet Maja! Kom nyss hem och precis när jag ska dra kommer dom gamla boysen, har inte träffat dom på ett ganska långt tag, lite sorgligt. Så alla lär ju parta vidare nudå, men jag får parta i mina drömmar...


Anledningen till varför jag är hemma så tidigt är ju för att jag ska ta handledarkurs i övningskörning imorgon bitti. OJ vad det känns bra att jag ens har kollat igenom dom där böckerna man fick som man borde läsa för att förstå något på kursen. Men äsch, varför fatta? Det är bara att testa sig fram litegranna:)

Nu är det nattedags, sov sött vakna blött!


Jag älskar mina brudar !


Sängsängsäng... sovasova sängsängsäng...




hallådär köp blåbär!

Nu är jag äntligen hemma, efter en heldag i skolan, utvecklingssamtal, nattinnebandy och fem timmar på stan med två hemskt tunga väskor! Och jag är INTE den piggaste...


Igår på idrotten hade vi styrketest, och eftersom jag har varit lite slö på just dom timmarna så ville jag visa schuman vad jag går för! Och beviset på att jag gjorde det är träningsverken idag, gjorde 110 rygglyft utan paus, 55 sittups utan paus, 25 st typ bänkpress eller vad det heter, med 15 kilo på, och satt 7½ minut i 90 grader. Mina lår är söndriga efter det! Sen på utvecklingssamtalet fick jag reda på att det går jättebra i skolan för mig, 1.5 % frånvaro för hela terminen. Lite stolt där:)) och sen gick min pappa och dan i samma skola och bodde typ i samma höghus när dom var små, så nu är dom homies! LINDA EKSTRÖM GILLAR DETTA! han sägeriaf att jag har stora chanser för det högsta betyget i nästan alla ämnen!



Styrketestet tog kol på mig så det blev ingen träning för kvällen utan jag stannade kvar på vacksta och kollade nattinnebandy. VILKET KRIG! inge spel, bara tacklingar, jag blev skrämd, nästa år ska jag vara med också... haha. Jag somnade vid halv fyra, gick upp åtta, inte så värst mycket sömn.. Men de är pågrund av dom där jävla jourerna som inte ville att man skulle sova på internatet, men jag ville inte sova i hallen så det blev hoffmans rum ist, dom som sov i hallen som knappt en timme, så jag hade tur iaf:)

Ska duscha nu, känner mig inte särskilt fräsch, kanske syns på bilden! haha


all i want for christmas is you

Hejsansvejsan!

Nu har halva veckan gått och det är så skönt, den här veckan består trots allt nästan bara av plugg! men nu sköt vi fram lite till nästa vecka, skönt de! Idag har jag inte haft nån gympa, eller jag var förbi maxis träning och hämtade blombackanycklarna som jag alltid glömmer. Men jag tränade inte tjejerna, det har ist blivit en kväll med jullåtar som upprepas 500 ggr i mina högtalare, och mer planering med mitt rum. Bilder kanske kommer upp på fredag hur det ska bli!:) Sen har mamma köpt ny fiskmat åt Greta, en finig burk!haha, så jag passade på att göra rent vattnet och byta grus och alltihopa, jag gillar min lilla firre:) Det blir föresten ingen resa till halmstad för mig.. mina föräldrar är rädda att jag kommer få för mycket med gympan igen så jag inte kommer sköta skolan eller nånting, vilket relaterade till mitt omogna beteende igår.. hehe. Jag sa åt min pappa att ta ner tavlan som han fick i present där det står "världens bästa pappa", för han var inte det längre.. Så är jag när jag inte får som jag vill!


Hur som helst så är det skola, laga våfflor med rammis, tove och kanske minna, utvecklingssamtal som JAG måste hålla i! träning och nattinnebandy som gäller imorgon. Så jag kommer inte hem förrän på fredag nångång.
Ska nog sova tidigt idag, känns som att det kommer behövas! puss


När jag ändå snackade om fishie så kunde den få vara med på bild också!



Ist för "Jag heter Doris, inte Boris, jag är en vegeterian"


Så är min version


"Jag heter Greta, inget att meta, och jag hoppas att du är en vegan"


Jag älskar att jag är så grymt påhittig. HEHE..


Baby are you down, down, down, down, down..

"Du deltar aktivt (men ibland blir du allt för surrig och okoncentrerad för att jag ska kunna bedöma om/att du tar till dig av lektionsinnnehållet, Linda)"

"Blir kul att få se dej o resten av klassen på skidor"

"Du verkar ha lätt för matte, inga problem med uppgifterna du räknar. Men du pladdrar ju så vansinnigt om helt andra saker än matte. Är säker på att ditt resultat skulle bli ännu bättre om du var mer koncentrerad och dessutom så tror jag att de kompisar du pratar med behöver kunna koncentrera sig mer för att kunna jobba bra."

"Bra om du lyckas få med dej båda gympaskorna så slipper du få ont i fötterna"


Hahahhaha jag älskar omdömena jag får, här är några av dom! på nästan varje omdöme står det att jag snackar för mycket, och på sista så handlar det om att jag bara fick med mig en sko, haha.

Mycket plugg den här veckan, de ogillas kan jag säga. Hade matteprov idag, skulle lämnat in en svenskauppsats idag, har datakunskapsprov imorgon, idrottsprov på onsdag, energiuppsats på torsdag, och utvecklingssamtal som JAG ska hålla i!:o och på fredag är det dansredovisning. Suck... Det bir nog ingen nattinebandy för oss i år ändå, vi var för sega med att bestämma klädsel så det sket sig, och vi är för trötta. Kan hända att jag åker ner till halmstad på fredag och är där hela helgen med gympan, vi får se! har ändå en handledarkurs att gå på tidigt på lördag morgon, men den kan ju avbokas:). Justja! Idag i skolan hittade minna och anko något intressant, en blogg som heter ekstromlinda.blogg.se och skriver asskumma saker:o och nämner även matilda, som om det var jag! och så finns det en med samma bakrund och text och alltihopa som heter strandman.blogg.se som skriver om nån kille hon är kär i och grejer. Jag och minna anar att någon kanske har gjort en blogg som ska föreställa oss, eller jag vet inte. Egentligen, varför skulle nån vilja göra de? men struntsamma, dags att återgå till de hemska pluggandet-.-

Love


Bortsett från att vi hade fem lag före oss, så vann vi!

Bra helg, bra tävling, bra tävlat, bra resa (dit), bra madrass (tack och lov), bra hejarklack, bra gymnaster, bra ledare, bra mat, bra godis, bra lekar, bra folk, helt enkelt, en BRA RESA!!!



Nu ska jag förklara lite av helgen, kanske lite förkortat, men så mycke som möjligt ändå!


I freags vaknar jag upp av att Matilda har ringt och sms:at några gånger, och säger att hon är sjuk och kan inte följa med = panik. Jag börjar först fundera på om vi ens kommer kunna HA ett lag utan henne, och frågar anna, och det kan vi. Sen kommer nästa problem, det var hennes pappa som skulle sjutsa till bromma. Jaha.. då blir det allt att leta upp en ny bil som kan köra, min bror, då tror man ju att det är löst, men nej! pappa säger att han har åkt med bilen till kyrkan vid klaffbron och ställt den där, så att vi måste åka dit och hämta den. OCH att han har nycklarna, så jag måste gå in i ett rum, klättra upp på en stol, ta bort massa böcker, leta fram en vit låda och DÄR har vi nyckeln. Från att jag vaknade hade jag två timmar på mig innan vi typ skulle åka. Sen fick jag reda på att Matilda var på vårdcentralen och vi skulle möta upp matildas mamma halv tolv och hämta sjukförsäkringenspapper. Den morgonen skulle jag alltså, packa, väcka min brorsa och se till att han kan sjutsa, duscha, ta bussen och hämta bilen, åka och handla godis, hem och äta pannkakor, packa resten, hämta sjukförsäkringspapper och SEN åka ! stressigt värre men jag hann:) Sen när vi var på flygplatsen såg vi faktist magnus uggla... coolt huh? Och sen flög vi i en timme, tog bussen till sovhallen, lämnade packningen och tog bussen till polishögskolan där vi träffade emma! (gammal tränare som numera pluggar till polis i Umeå).  Vi lagade mat och var där hela kvällen nästan, sen när vi kom tillbaka packade vi upp, kollade på en dansfilm och somnade.


Oj, det blev ganska långt, men ändå!


På lördagen blev det en tidig morgon, Sol (det andra laget i SGSF som var uppe och tävlade) tävlade på morgonen och skulle alltså ha hjälp med håruppsättning, vilket gjorde att vi som inte tävlade förrän på eftermiddagen, fick gå upp tidigt som satan och hjälpa till. Men de var det värt! Sen tävlade dom och dom var duktiga:) det blev rätt många missar och en fjortonde plats, men dom kämpade! och vi hejade som satan kan jag säga! på allt och alla, södertälje hördes mest iaf! Sen på eftermiddagen tävlade vi, det gick bra, varken toppen eller sämst, det flöt på, inga fall eller så! vi kom på femte plats i kvalet och kom därför vidare till finalen som var dagen efter. När vi skulle ta kort efter tävlingen slog jag i min tå så nageln är som en lös tand, LÖS! Sen blev det dusch och mat.... mmm mat. TACOS! det blev krig mellan södertäljetjejerna, vi äter mer än ett hockeylag gör, det enda sgsf tänker på är mat! men gott var de! Sen på kvällen var det uppdrag som gällde, vi delades upp i grupper och skulle göra massor av saker som stod på ett papper, man skulle antingen ta kort, filma eller ta med en sak. Det fanns t.ex "gå och läs en saga för ett annat lag(filma)", eller "gå ut och knacka dörr och sjung en julsång(filma)" . töntigt och askul, såna är vi ! Mitt lag, (team rosa) VANN:D vi bodde alltså i en stor gympa hall som man kunde dela i tre, så det fanns ganska många lag, och i skolan fanns de ännu fler. Efter det blev det att kolla på filmerna sen tävlingen. Och här var det så jävla kul, när vi hade gjort uppdragen hade vi träffat massa andra gymnaster som tyckte det var askul de vi gjorde så dom började hänga efter oss. och när vi låg och kolla gympafiler smög dom in i sina sovsäckar och typ dansade, hahaha det var så kul att se! dom såg ut som små färglada korvar som hade tappat bort sig! Lulegymnasterna var grymma! Sen blev det en cheerleaderfilm och sen sovdags!





En roman, men keep on! inte mycket kvar nu:))





På söndan blev det tidigare uppgång och stressigare schema, fixa hår, sminka och upp och iväg! det gjore det ju inte bättre att kön till matsalen var mil lång-.- menmen, vad gör man inte för mat? Sen var de att packa de sista och dra iväg och förträna. Allting flöt på, förutom att Fedde blev sjuk, vi hade redan en sjuk däruppe, två med tainio, men de funkade ändå, vi hade turen att få tillbaka Linda Nilsson som inte tränat på tre månader efter en olycka, men hon ställde upp! Tävlingen gick bra och vi kom sexa, det är ändå bra för att vara ett nytt lag och allt! Efter tävlingen var det snabbdusch och sen skynda till maten. KONSTIGT att jag, Linda ekström glömmer något! skor och jacka i hallen (som jag kom på när jag skulle gå). Och mobilen i omklädningsrummet (vilket jag kom på när jag redan hade börjat gått nåra hundra meter-.- Sen blev det MAT ,stressa packa och till hallen för att vänta på bussen som ska komma kvart i två och köra oss till flygplatsen. Men vi var ju inte tvungna att stressa, för det KOMMER INGEN JÄVLA BUSS! vi hade bokat den och allt men nejnej, den hade väl glömt eller något. Så fem i halv tre, kommer 10 taxibilar som vi beställde eftersom de inte kom någon buss! Då hade vi en halvtimme kvar till flyget skulle gå, vi hann dit till tjugo i, men då var flyget försenat. Till KVART I FEM! :o Så det blev fika och mysa på flygplatsen i några timmar. Sen på cafét glömmer jag min plånbok och är utan den i fem minuter, kommer på det och springer tillbaka. Den var kvar! Då kollar jag på min kamera, och den hade blivit fuktskadad för ett av mina sminkbortagningsmedel hade gått sönder och det är vattenlösligt och hade blött ner HELA min väska. JIPPI! men de var inte så farligt ändå, den funkade ändå. Tills vi satt på planet. Då pajade den helt... suck. den höll iaf i tre månader! och dom flesta av bilderna försvann från minneskortet:(( BRA LINDA.. BRA! Sen när jag kommer och ska hämta min väska, så hänger en Röd lapp där de står "HEAVY"... Åh ännu bättre Linda! du har lastat din väska FÖR TUNG! Sen blev det hemresa och tack gode gud att jag är hemma välbehållen, det skulle väl inte vara sån stor chans efter allt jag åstakommit på tre dar..





Bilder kommer lite senare! Det här inlägget är redan waayy to long långkalsong. Allt om min helg, hoppas du läste, den VAR bra!


umeå snart!

hejhej hemskt mycket hej!

Om en halvtimme ska vi åka, den här morgonen har inte blivit riktigt som tänkt, matilda har fyrti graders feber och kan tyvärr inte åka med i helgen, och med tanke på att hon är med på alla varv så kommer vi behöva reserver. Det var hon som skulle skjutsa upp till flygplatsen men de går ju inte så min bror får sjutsa, så vi har nyss åkt och hämtat bilen som stod vid bron, handlat godis, och nu ska jag äta pannkakor. Sen kvart i tolv ska vi möta matildas mamma och hämta sjukförsäkringspapper som man måste ge till tävlingsgrejen. Jag har sjukt mycket packning och de ser ut som att jag ska vara borta i två veckor, men så är det alltid! nu är det bara att hoppas att det inte väger mer än 20 kg..:))) men de ordnar sig nog. Nu jävlar ska vi kötta i Umeå och ta hem det där!

Ha det bra här hemma, jag kommer sakna er  ! pussar

Eaven if the sky is falling down

Varför deppa när man kan peppa!?




Imorgon flyger jag och alla vi andra på bilden långt upp i landet för att tävla hela helgen. Jag har lagt undan mina depptider nu, det krävdes en fajt, ett deeptalk, tårar och kramar av mamma i två timmar igår för att få ut allting. Nu är de borta iaf!


Jag ser faktist fram emot att åka iväg, ska bli kul! VI TAGGAR!! nej men de ska bli bra de där tror jag! Det kanske blir ett inlägg imorgon också om jag hinner och om jag har något intressant att säga! Puss och hej, ha de gött!


NEJ FÖRRESTEN! jag glömde säga att vi spelade innebandy idag, och jag tränade inför nattinnebandyn, men med tanke på att jag nästan ALDRIG har kört innabandy så kändes de ganska bra:D förutom när jag ramlade, slog sönder mina tånaglar, fick blåmärken stora som en tennisboll i färg som ett blåbär av niklas, eller när jag gjorde självmål, eller helt enkelt gjorde så mitt lag förlorade. Men jag är stolt över min insats!


En berättelse om min och Mayas vänskap

Jag är inte normal, jag har aldrig varit normal, jag kommer aldrig bli normal, det är bara jag som är så här onormal, läs och njut, eller tyck att jag är den skummaste på jorden. Be happy iaf!


Det var en gång en flicka, som ofta hade hicka, när hon hade hicka ville hon dricka, hon söp satan, och ramlade ut på gatan. I hennes tidigare ålder var hon en sprallig tjej med gula kläder , där hon gick hoppade runt på sin gympaträning, det fanns en tjej som hette maya där, som hon inte kände så värst bra, och även om de gick i samma grupp under en låång tid, så blev de aldrig riktigt bra vänner, förrän vackstalägren kom upp, och det smällde till och min bror med glasögon gillar sill, när daglägret i blombacka var, då maya och linda började umgås, och när de satt på en plint med den nya bomullsaktiga overålen, som är inköpt från pålen, så kommer en liten gympaflicka fram och ville ha hjälp, hon trodde vi var ledare, chiefarna alltså, då kände de båda tjejerna sig riktigt grymma och började gympa hårt för de tyckte ändå inte det var särskilt svårt.


Den dagen, utan att de hade någon som helst aning, så hade en av truppledarna varit ute på en liten spaning, på just de här två tuffa brudarna i lyxförpackning, de var så coola att de blev uttagna till truppen, och där gympade de ännu mer, och dom bara ler och ler. Denna glada flickan i gula kläder, och hennes grymma vän som hon aldrig förut känt började bli bättre och bättre vänner, och nu står den gulklädda flickan där hon står idag, sittandes på en stol, överlycklig att hon gick på det där lägret, som förändrade hennes liv, och gav henne två saker hon älskar, gymnastiken, och den grymma tjejen.. MAYA HED

THE END


Bästavän

Jag har insett, jag har många bra vänner, som jag älskar oerhört mycket...


Men det finns en person banne mig är bättre, och det är Matilda Bredenberg! Vi kan verkligen allt om varandra och vi har så mycket gemensamt. Jag har inte nämnt något om dig tidigare, men du är bara för bra, du är bäst! Vi har gått igenom så mycket som man kan göra, men det löser sig, vi håller små saker till de lilla och gör de aldrig till något stort, för vi vet att det är inte värt att tjaffsa om det. Jag kan säga allt till dig och vad som än händer, så kommer du alltid att vara den bästa. Du är fantastisk och jag älskar dig vännen!
 

 



Älskar bilden sen vi var dalmatiner på spex i nian! haha


Breathe gentle

Tjolahopp!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag vet inte, det blir så när man har sega dagar och gympa och skola! Igår var jag inte på topphumör kan man ju säga, jag känner fortfarande samma sak, men det är ändå inte så mycket att göra åt saken. Nu är jag inte heller på så bra humör, men det har ju också sina orsaker, jag är grymt trött, har prov imorgon, nästa vecka är det tre prov, jag har inte pluggat på ett enda, och just nu gläds jag inte åt så mycket jag läser eller får höra heller. Bajs på allt de dåliga, fram till de bra!


Jag älskar min klass och allt som har att göra med den, en annan helt underbar nyhet är att våran egna michelle ska få börja på vacksta !! hon fick egentligen inte, men efter ett möte med rektorn och lite goda ord från oss och henne så får hon börja, känns riktigt bra! Imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan, grymt skönt! ska ha naturkunskap, och sen innebandy på idrotten! Jag måste ju träna till mig lite inför nattinnebandyn, jag är inte särskilt bra på det.. jag kan inte ens skjuta på en boll med en klubba, men vadå?! övning ger färdighet:D Och på fredag blir det en flyget till Umeå och tävling, ska faktist bli mysigt att komma bort, och vara med gympan. (jag vet att jag är negativ till gympan just nu, men alla gymnaster tillsammans är en annan sak, utan själva tävlingen också)! Och jag ska göra allt jag kan för att se positivt på det och ge allting en andra chans!


Nej dags att börja plugga, jag ligger efter som bara den skulle jag tro.... Wish me luck!


Inlägg som skulle varit igår(tisdag) men internet bajsade




Vad gör man när det man har lagt ner sitt liv på, det som tar upp den största delen i livet, helt plötsligt inte är lika roligt längre? det går inte bara att sluta, om jag nu ändå kämpat mig upp till där jag är idag, kan jag inte bara ge upp. Jag ÄLSKAR gymnastik, men det går ändå inte, jag kan inte vara så där sjukt lycklig och verkligen känna att åh de är är bäst !


Jag ska inte säga för mycket men de är ju pågrund av alla förändringar, jag kan inte förklara, bara dom som är i samma situation kan förstå vad jag menar, jag VILL vara glad, jag VILL må bra och känna att det här är bra! Men de är inte roligt längre att tävla, det kanske är en period jag är inne i, men så som de är nu, så trivs inte jag. Jag vill bara tillbaka till våren, med falun, med lagkänsla, med peppandet och hur jävla grymt taggade vi var! Jag vill nästan tillbaka ännu längre, till den tiden då vi hade läger i katrineholm varenda termin, det var VI! Rm yngre, allt vi gjort tillsammans kommer alltid sitta kvar. Ni var de bästa jag hade, jag älskar fortfarande gympan, men de är inte samma sak längre, och jag är fast i föreningen, jag kommer inte därifrån, de vill jag inte heller. Just nu vet jag inte vad jag vill, eller jag vet vad jag vill, men de jag vill kan jag inte få, och de är gamla måne.


Japp, man kan inte alltid vara glad och jag var tvungen att säga vad jag tycker och tänker och så är det bara. 


Love 


The party don't start until I walk in



Bild sen i fredags

Bra helg!


Fredagen den 13:e

Hallihallå!


Gårdagen bjöd på massa kul, det varju nämligen fredagen den 13:e ! Och hela den här veckan har jag gått och tjatat om att min turdag är på fredagen! När man är lite annorlunda.. född fredagen den 13:e så har man MÅNGA otursdagar, och någon enstaka turdag varje år, och den dagen är fredagen den 13:e! Fast jag är inte ensam om det, på något komiskt sätt är vi ganska många i släkten som är födda då! Min pappa, min morbror och min kusin också. Mamma föddes den 13:e men inte på en fredag, Andreas skulle födas den 13:e men blev sen och föddes den 17:e. Nu har ni lite kunskap om otursfamiljen också! fast jag tror jag är värst med att ha otur faktist..


Sen om dagen i helhet då, i skolan var jag segare än någonsin, men det fanns ju folk som piggade upp mig lite iaf! När jag kom hem blev det middag för pappa och han fick tavlan jag gjorde! Och jag fick massa godis från Cinderella där han precis hade varit. Sen bar det av till Moa för lite förkrök inför tha big partaj. När vi väl åkte dit visade det sig att man kände hälften av allihopa och det var fullproppat med folk, men en bra kväll det var det! bilder kanske kommer sen:)


Idag fyller Moa år! Grattis till sötnosen, och ikväll bär det av till henne.


Ha en bra kväll puss!


Grattis till världens bästa pappa !

Idag är det min käre pappas födelsedag, jag gav faktist honom en present, en tavla som han kan hänga på kontoret, med bilder på han och mig! ibland är jag ju allt för snäll!


Bara tuta och köra

Jag har inte insett att jag är sexton förrän här om dan! det är ju inte värsta speciella åldern där man får göra så mycket mer än att bli äldre. Men man får ju börja övningsköra, och det är precis vad jag ska börja göra! Pappa har bokat handledarkurs som är om typ två veckor, sen får jag börja köra, bara sådär! Det är ju nästan skrämmande..

JAG VET INTE ENS VAR MAN GASAR! 
 
Det här är vad pappa tror om mig:

-Linda, jag kan nog räkna allt du kan om bilar på mina tio fingrar.

Tack pappa de värmde!

Nej men jag börjar bli skrajsen, äsch! så svårt kan de väl inte vara att köra bil, bara tuta och köra!


Grattis Maja, Moa, Tova och Mattias!

Nu blir det många gratulationer här!


Flera stycken som fyller år i veckan som är värda ett GRATTIS!


MATTIAS LARSSON  (IGÅR)    
MAJA JUNEL 16 ÅR (IDAG)
MOA JANSSON (LÖRDAG)
TOVA DERK 16 ÅR (LÖRDAG)
                    
                                                 

Den som fyller år på fredag får faktist ett eget inlägg, sådeså:)


Misslyckad tjej..



Tjolahopp!

Vi började halv ett idag som varje måndag, det är så sjukt skönt! Men jag måste ändå stressa ihjäl mig och lämna huset som om halva djurparken vart där! Sen i skolan var det äcklig mat, så det blev delikatoboll, eller det blev två.. dom är så sjukt goda! Jag tror jag är uppe i 35st eller något sen skolan började:o inte bra linda.. inte bra..


Sen har jag misslyckats med att vara klyftig idag...


Först pratar jag så mycket på mattelektionen att Dan tar ut mig ur klassrummet och ba:


- Linda du måste skärpa till dig, jag sa det senast i torsdags! även om du har lätt att lära så stör du dina kompisar som inte har lika lätt att lära sig, med att du snackar hela tiden. 
- Men... de är ju inte BARA jag som snackar? eller hur?
- Men det är du som låter mest och håller i snacket, så lägg ner
- Men Dan.. det är inte så lätt att vara tyst när man är med dom där?
- Var bara tyst nu


Sen när vi sitter på engelskan, så kommer jag in på ämnet mitt hatobjekt (en tjej som tror sig vara bäst,snyggast,finast, allt de där, men egentligen är den fulaste personen på jorden som inte har några vänner eller nånting) hursomhelst så sitter jag och snackar om att hon köpte ett par fejkade 96 jeans för två månader sen, och sitter och verkligen förklarar att 96 jeans är UTE! och då sitter en i min klass och lyssnar, och hon har såna jeans nästan varje dag. Och visst att man kan ha dom på sig nu, men jag ville komma fram till att dom är ute och att man inte köper ett par fejkade såna för nån månad sen! men de tror inte jag hon tänkte, så hon blev ganska tyst.


Mitt tredje misslyckande är att jag sitter på bussen från vacksta och förklarar mitt failande med jeansen, och börjar då förklara igen om den här tjejen, då jag nästan skriker ut mig att -"hon går även i en särklass och det säger ju allt om hur dum i huvet hon är!" Då tänkte inte jag på att vi sitter längst fram på bussen där ALLA från särklasserna sitter, och där sitter dom också och lyssnar på mitt samtal. Kände mig som en riktigt bra människa just då!


BRA LINDA ! det var min dag de, inte en otursdag, men en mindre lyckad dag. Min turdag är ju då på fredag! SOM jag längtat, fredagen den 13 är äntligen här, jag har kanske en eller två turdagar om året liksom. Så är det att vara otursbarn, mer om de på fredag. Nu är de nattedags!


Sov sött vakna blött!


Sådan far sådan dotter? nä..

Pappa: - Det där är väl Sebbe som du gick i samma klass som förut?Han ser lite annorlunda ut
Jag: - Ja, han har blivit lite mer fjortis
Pappa: - Vadå fjortis? Han är väl sexton?
Jag: - Men pappa, hur många gånger har jag förklarat att man inte måste vara fjorton för att vara fjortis?
Pappa: - Men vadå? Man kan ju inte vara fjortis när man är 16?
Jag: - PAPPA FJORTIS ÄR ETT SÄTT ATT VARA!!! som man kan vara hiphopare!!
Pappa: - Men hur är dom då?
Jag: - ÅHH hur många gånger har jag inte berättat!

Ibland undrar jag om han spelar dum, eller om han bara är rentutav helt korkad. Han säger tillexempelt inte en "emo" utan en "imo" som om de vore nån utomjording? Då vet man iallafall var jag får min dumhet ifrån.


Cause when I leave for the night, I ain't coming back

Hejdär!

Kvällen blev sjukt lyckad igår, det blev inte så chill utan mer festlikt, hos tove igår då! Jag och Maya taggade satan och det blev en bra kväll! Vi blev väl lite fler än tänkt, men de gjorde inget för det blev inget failande någonstans.


Några höjdare blev det också! : "Linda sitter till och med och sjunger om att vi saknar er som ni var förut!" eller kanske "I'm blue da ba di da ba dai "  eller den bästa " Jag är en casanova, men ikväll är jag bara din" HAHA.


Här kommer bilder som visar en del av kvällen, tyvärr tog batteriet slut ganska snabbt !


Maya Linda Minna


Fler bilder kommer upp på face!

Take care.


Vi är på gång, vi är laddade, vi är tända!

Hallå i stugan!

Nu är jag med den bästaste Maya, vi var nyss på stan och kollade på när Ebba, Jennifer, Denice och Rebecka och flera dansade, dom var allt bra dom! Nu sitter vi och spränger högtalarna och peppar, visserligen bara lite chillkrök men det blir nog bra:) 


Hoppas ni får en bra kväll allesammans, eller dom som läser. om någon läser. annars får väl jag ta åt mig, 


vi ska ha en bra kväll iaf! pusss
 


Ja då ses vi på lördag...

Godmorgon världen!

Gårdagen blev mysig, idol och snack med matilda, känns som att det behövdes en lugn kväll. Jag måste bara säga, RABIH ÅKTE ÄNTLIGEN UT! finally, han kan inte sjunga så mycket mer än sean kingstons låtar! 


Förresten HATAR jag skolfoton, att man aldrig kan se någorlunda bra ut. Här får ni se klassfotot, alla blev jättefina utom jag! nästa år ska jag fan skolka...


Min underbara klass!

Klassfoto

Nu blir det att duscha och sen ner på stan med matilda och köpa farsdag present till pappa. 
Vi hörs!
 


Thank god it's friday!

Tjena folket!

Idag är det fredag och det kan ju inte bli så mycket bättre! Vi hade bara en lektion idag, dansen hade vi igår så den slapp vi, och så får vi gå hem på Görans lektion, han är ju bara bäst! Jag har gått och varit orolig över att jag är pank, men sen när jag ska ta ut pengar så satan i gatan! jag har ju lite kosing, köpte nyss en glass av min bror bara för att jag har pengar, och älskar glass. Pengar= Mer glass åt Linda!

Min mage värker sen träningen igår, så fort susanne håller uppvärmningen kan man knappt röra sig dagen efter! Nu är det bara att börja träna hårt igen, fick reda på vilka som är med i friståendet och jag är en av dom:) men jag är med på mitt HAT varv också, bord -.- menmen! vad gör man inte för gympan? Snart bär det av till Umeå och den helgen kommer nog bli super! Ungefär 50-60 gymnaster från södertälje tillsammans i en stad och tävlar, härligt härligt! Här är en film på när vi kör friståendet i Falun, då vi kom på andra plats av mer än tjugofem lag tror jag? 



Kvällen har inga mål än, vi får väl se vad som händer, troligen blir det väl minna och tjejerna, kan berätta sen hur kvällen var!

JUSTJA! Ekströms kladdkaka har kommit ut, och för dom som känner mig så älskar jag kladdkaka och jag älskar den kladdkaka jag brukar baka! Måste testa den och se om den är lika god som min, det är ju ändå EKSTRÖMS kladdkaka.

Ha en bra kväll gott folk!


Tack till min älskade vän Maya !

Sisådärja! nu ser den inte lika amatörsmässig ut förhoppningsvis?! Maya har fixat till den lite, tack gumman! Gå gärna in på hennes blogg och kolla, www.Mayahed.devote.se !

Jag glömde också säga att visserligen kommer det stå mycket om gympan och mina vänner här, men mest av allt kommer den nog fyllas med mina klumpigheter! För det är vad min vardag består av som mest, så är det när man är född fredagen den 13. Lyckat va? Därför är jag inte särskilt förvånad när jag:

  1. Tappar mobilen
  2. Tappar bort nycklarna
  3. Ramlar
  4. Säger olämpliga saker
  5. Förstör saker
  6. Tappar mobilen
  7. Glömmer tider
  8. Irrar runt
  9. Glömmer viktiga saker
  10. Har jag sagt tappar mobilen? det gör jag iaf minst 5 gånger/ dag. Om inte 227 gånger.

Så, nu är det snart nattedags, imorgon är de naturkunskap de första tre timmarna, OM jag längtar.. hehe.
Vi hörs.


Välkommen till min nya blogg!

Jag har alltid varit tveksam till att skaffa blogg, men nu har jag tagit beslutet, jag ska ge det ett försök! Om de blir bra eller inte, det märker vi. Läs min blogg om du vill läsa den, annars, gör de inte, men jag skriver på ändå! Nu gäller de bara att bli vän med alla saker och fatta hur man gör, och det blir ju inte lättare när man är ett kinder och fattar nada, htlm kod? liksom, vad är de? Maya får ta och hjälpa mig helt enkelt, tills dess får ni nöja er med en amatörblogg, för de är ju vad jag är... amatör ! 

 Puss och hej !


RSS 2.0