Revolution

Morgonträning


Morgondopp


Kvällsträning och kvällsdopp

Morgonträning dag 2

Morgondopp dag 2

Japp, det här är livet med William. I söndags kväll sa han"den här veckan ska vi springa varje morgon", ingen återvändo. Sagt och gjort. Igår och idag har vi sprungit 5 km innan jobbet, kört lite snabba hopp och tagit ett morgondopp efter. Hur skönt som helst när det är klart men det är inte roligt när klockan ringer 7 på morgonen. 

Igår tränade jag även efter jobbet med Fedde och på kvällen åt vi på barolo med William och Lollo. Efter det åkte vi till minigolfbanan där våra vänner hade rosékväll vid vattnet. Ni förstår varför jag älskar sommarkvällar. 

Nu har jag även bokat flygresan över till USA. 4 september lyfter det med en preliminär hemresa den 8 oktober. Nu börjar det kännas på riktigt. Att jag faktiskt ska göra det här och bara prova något nytt efter alldeles för lång tid i samma stad och samma liv. Jag är så nervös och orolig på samma gång. Samtidigt som jag lämnar allt så kommer mitt liv vara så tomt och oklart när jag kommer dit. Och jag kan Inte styra något innan. Så spännande

Nu blir det jobb i 5 timmar till sen minigolf och grillning. Vi hörs!


All kärlek till sommaren

 En hel vecka har gått sen sist och jag har knappt hunnit blinka. Största delen har bestått av jobb. Men nästan all tid däremellan har jag varit på stranden. Efter att ha jobbat ett långpass från måndag-tisdag fick jag skratta och umgås med mina fina tjejer isabelle, matilda och Maya ute på skansundets bistro. Underbart god mat och massa uppdateringar hann vi gå igenom. Senare på kvällen såg jag apornas planet med gänget. Ändå ganska bra trots att jag höll för ögonen största delen av filmen. 
På onsdagen jobbade jag ett långpass igen, 8:30-21 med en tvåtimmarspaus mitt i där jag åkte till Stranden och mötte upp killarna. 

I torsdags skjutsade vi mamma och pappa till Arlanda och åkte sen till en blå lagun på Ekerö. Inget märkvärdigt. Lite fint vatten men alldeles för mycket folk. 



På kvällen tränade jag med sofia på utegymmet och träffade mina kollegor och mös hos lundis med ligan. 


I fredags var min andra lediga dag, vi stressade runt på stan och tog oss till farstanäs.., igen

På kvällen firade vi marcus och Mario. En lång men rolig kväll! 





Dagen efter var vi lite trötta men tog oss till stranden innan jag började jobba. Kvällen spenderades hos Johan med massa trevliga människor. 

Nu är det söndag. Sista dagen på veckan och snart ska jag till jobbet. Den här sommaren går alldeles för fort. Nu är det inte lång tid kvar tills William åker tillbaka, och sen åker jag. Jag har varit redo så länge nu och jag är fortfarande det. Men sommaren med honom hemma där vi kan vara tillsammans med våra vänner är det allra bästa. 

Om man bara får stoppa tiden, vill hinna umgås med alla och ha kvar den här sommaren lite till. 


The promise

Låten som gör mig kär i Tracy Chapman, som gör mig lite extra kär i kärleken. 

Igår tog vi vara på dagen efter min mysmorgon. Vi åkte till Lundbäck och badade i poolen innan jag skulle jobba. Hur skönt som helst att ta ett dopp och få se solen ordentligt.


Sen jobbade jag några timmar och på kvällen kollade vi på apornas planet 1 hela ligan. Planen är att se tvåan på bio snart. Mysigt med lite utebio och bra vänner. 

Idag tog jag en pw till spåret. Sprang 6km i strålande sol och gick tillbaka och körde lite styrka hemma. Kändes bra att röra på sig lite efter en lat helg. Plockade lite smultron i trädgården till min gröt innan jag rusade iväg till jobbet


Nu har jag jobbat i 8timmar. Har väl 16h kvar tills jag slutar! Heja mig.

Hörs en annan dag ❤️


Söndagsmode



Kaffe och sängen. Äntligen får jag känna av att bara dega i några timmar en söndagsmorgon. Jag som alltid brukar ha bråttom till jobb och annat.

Igår var vi hos Mario med basketmänniskor innan vi gick ut på vou. 

Tidigare på dagen jobbade jag, vi var i Trosa och åt giros. Ett mindre jobbigt arbetspass kan man väl säga 

Häromdagen fyllde William år också! Han fick frukost på sängen. Planen var skara sommarland men det blev inte så då några bangade. Vi åkte till farstanäs och badade istället. På kvällen åt vi god middag med Williams föräldrar och senare var vi hos Lundbäck och drack vin. 




I fredags tränade jag med Anki innan jobbet, låt oss säga att det dödade. Men det är skönt när man är helt slut efteråt! Vi åt lunch med Linn innan jag åkte till jobbet också. Avslutade kvällen med bio, "bad neighbours". Inget att se 

Nu gick jag lite fram och tillbaka i de senaste dagarna. Men ni förstår ändå, sammanfattningsvis jobbar jag mest. Som typ snart, då jobbar jag igen. Ska dega lite till först. 

Ha en bra söndag ❤️

-

Idag har jag äntligen tagit arslet ut vagnen igen. Efter alldeles för lång vila åkte jag, Lollo, Fedde, frida och cissi ut till tveta och sprang och gymmade på deras utegym. Avslutades med en tonfisksallad på maren. 

Känns så skönt att träna igen. Mindre skönt att sitta på en buss påväg hem och fortfarande lukta svett. Nu när mamma och pappa är på Åland har jag ingen bil. Tur att jag har en pojkvän som kör mig nästan överallt (trots att jag inte vill det egentligen). 

Mitt 30h pass var döden, efteråt åt vi en god middag hos William med hans morfar och Tina. Spelade crocket och kubb och hade det allmänt trevligt, något som fick mig att glömma det långa jobbiga arbetspasset. 

Imorgon är jag ledig och William fyller år.
Då tar vi oss till skara sommarland över dagen. Känns som ett perfekt sätt att spendera sin lediga dag. 

Vi hörs en annan dag! 

Carry you on

Godmorgon !

Semester finns det ingen här men jag utnyttjar varenda lediga stund jag har. 

I lördags efter mitt långa arbetspass åkte jag till Vacksta en stund och mös med Sofia och Angelica. På kvällen åkte jag och William till Martin och senare åkte jag till Trosa med tjejerna. Inte den roligaste utgången men kul att träffa lite folk och strukturen inne på trosayran var bra tycker jag med öltält och sittplatser osv. 



Igår firade vi mamma lite på förmiddagen, polisanmälde min kamera osv. Sen jobbade jag några timmar pch på kvällen var det Fotbollskväll hos victor. Gillar inte fotboll särskilt mycket och trots att det var vm final så blev jag inte mer insatt för det! 

Nu är jag påväg till sjukgymnasten  för att bli friskförklarad, sen väntar 30h jobb. Heja mig.. Vi hörs !!

Lättnaden

Idag fick jag veta att jag får jobba heltid På dagiset från 11 augusti och fram till att jag åker till USA. Så åtminstone 3 veckor på dagiset blir det! Känns skönt att ha fått lite trygghet under den månaden så att jag får in lite pengar. Så får jag dessutom jobba extra på kvällar och helger i Järna. Känns som att det behövs om man ska åka tomhänt utan jobb till ett nytt land.

Dagen har förövrigt gått bra. Snart jobbat 12timmar, har bara 16timmar kvar! Tjoo, tog på mig lite extrapass nästa vecka också så jobbar 30timmar från måndag-tisdag. Antar att man får göra det efter en veckas semester! Hoppas på att vi åker till skara sommarland eller något roligt iaf. 

Nu blir det läggdags! Hörs en annan dag❤️

Back again

Nu är vi hemma igen efter en lång dags hemresa igår där jag hann flagna av halva mig ungefär.

Sista dagen spenderade vi en liten stund på stranden men det var nästan för varmt så vi åkte och kollade på basketEM Sverige-Tyskland där William spelade förra året. Sverige fick stortorsk men det var ändå roligt att få se matchen och hans kompisar spela. Man saknade Tallin lite just då!

Nu är min semester för denna sommar slut och jag får återgå till jobb. Börjar med ett 28timmarspass från idag till imorgon. Livet :))))))

Ha det så bra mina vänner!

Paradiset

Dagarna bara går och vi har ingen tid över ens till små blogginlägg ibland ! Så här kommer de tre senaste dagarna, ganska händelserika om man säger så. 

I söndags åkte vi till södra kusten. Påvägen dit åkte vi igenom någon ravin eller Canyon som de kallade det. 

Efteråt åkte vi vidare till en strand som hette Shinaria, det var klarblått vatten så där snorklade vi hela dagen. 




Hittade ett hål i en stor sten liten längre upp 




Senare på eftermiddagen åkte vi till preveli beach, en lite längre promenad med trappor ner dit men väl nere var helt klart värt det. 


På stranden fanns en "Palm forest" som vi gick in i. Längst in fanns en liten flod eller vad det var. Där vattnet rann ut till stranden. Hur fint som helst. 




Lite pussbilder här och var 

Sen hände det roliga. Eller mindre roliga... Jag har inte kört bil på hela resan. Så säger William att jag ska köra bilen när vi åker från stranden. Jag hinner köra ungefär 20m innan en bil backar in i vår hyrbil i extrem fart och vi får värsta bucklan. På hyrbilen liksom... Vi fick åka till Plakias med dom som körde in i oss och vänta i typ två timmar på en från försäkringsbolaget till vår hyrfirma. Han behövde bara skriva papper och bekräfta att vi inte skulle betala något sen fick vi åka tillbaka med vår knöliga bil. 

Igår tog vi lilla bilen och åkte i två och en halv timme till elafonissi. Den mest kända stranden på Kreta skulle Jag tro. Hur fint som helst men massor av människor. Vi snorklade och såg havseremitkrabbor! 







Hemska smala slingriga vägar överallt på Kreta

Åt på en mysig resturang igår, där man får raki efter varje middag. Hällde min i vattenglaset som den lilla fegisen jag är :)))) 


Idag åkte vi till Balos som låg på nordöstra kusten på Kreta. Sjukt fint när man väl är där men det tar ungefär en halvtimmes bilåkande på en hemskt smal och gropig väg upp mot bergen och sedan en halvtimmes promenad i ojämna trappor ner för andra sidan berget. Det är värt det en gång men jag gör det aldrig igen!
Längst ner på bilden ser man hur vägen vi åkte på såg ut. Och så nära kanten fick man köra. 

Såhär såg väl stranden ut ungefär !





Så bra kan man ha det

Nu ligger vi på hotellrummet lagom brända och förstörda efter ännu en lång dag. Imorgon åker vi till Heraklion och spenderar dagen där och kollar på basket EM på kvällen. 

Vill inte att resan ska ta slut, har det verkligen helt underbart. Vi hörs när vi kommer hem! 

Pussar och kramar 

Livet på Kreta i panorama

Hej! 

Nu är vi här och som vanligt när man är utomlands springer tiden iväg. Vi har hunnit spendera två nätter och två hela dagar här än sålänge. 

Igår gick vi ner till stranden och tog ett par solstolar och stannade där hela dagen. Vi hade en servitris som serverade oss på plats så vi rörde oss inte ur fläcken bortsett från när vi badade. Det är väldigt blåsigt just nu så det har varit röd flagg och vågor som sträcker sig upp de tre första solstolsraderna ungefär ! 

På kvällen åt vi på en typisk resturang vid vattnet som är lite överturistig, köpte senare en bikini och en klänning i gamla stan i småbutiker. fick även prova äkta frozen yoghurt ! 




Imorse var det molnigt under morgonen. Vi tog oss till biluthyrningen där vi nu har hyrt en bil i 4 dar för €120! Kändes ändå värt för att kunna åka runt på Kreta. 

Vi tog oss först till Melidoni cave som ligger en bit utanför staden. Det är en kalkstensgrotta uppe i bergen. Visst var det fint men inget märkvärdig om man vart i en större och bättre som både jag och William vart förut. 

Vi åkte sedan mot Kretas "bali". Väldigt blåsigt nere vid första stranden men över kullen hittade vi ett paradis. Hur fint som helst, klarblått vatten och jättefina klippor. 







Nu på kvällen åt vi inne i gamla stan på en resturang som William åt på för typ 6 år sen. God mat och chefen kände igrn honom! 


Det var allt nu! Imorgon blir det södra kusten. Upp tidigt. Vi hörs ! Natti

Dagarna innan jag åker

Klockan är sju och jag är dödstrött. Enda anledningen att motivera mig till att vara vaken är nog att vi åker till Kreta idag! 

Har lite tid över och der blir lite sent att uppdatera mina senaste dagar när jag kommer hem så här kommer dom!

Skämde bort William och frida med en dunderbrunch häromdagen
Skenet bedrar, såhär såg det ut innan brunchen var färdig. Smoothiefest

Hade min sista gympaträning med mina baskettjejer och killar


Jobbade det sista av fyra pass på två veckor och nu tog jag semester igen! 

Nu tar vi tåget till malmö, sen flyg ikväll. Har wifi på hotellet så jag borde kunna skriva! Ha en bra vecka ❤️

RSS 2.0