You deserve the love you keep trying to give everyone else

 
 
 
En bra uppstartsvecka på nya kursen avslutades bra i Linköping med god mat, bra vänner och studentevenemang. En ny och ganska lugn (som det verkar just nu) vecka börjar imorgon. Nu räknar vi ner dagarna tills jag åker bort. 24 dagar, låt tiden gå fort.
 



Termin 1✔️

Ibland är det fullt ös där jag pluggar i skolan 8-16, tränar, jobbar och pluggar igen. Stunder då jag inte har en enda sekund över känns det som. Så har det varit nu de första två veckorna av Januari, något som varit skönt eftersom jag fått annat att tänka på i början när William åkte. 

I lördags skrev jag sista tentan för terminen. Kändes bra att gå därifrån och veta att jag är minst godkänd, till skillnad från första tentan där jag nästan var helt säker på att jag inte var det. En termin in känns allting bra. Jag fick gå den kurs jag helst ville, jag har kvar mina klasskompisar och jag hinner dessutom åka över till USA. Har bokat en resa till William nu också och jag åker om en månad.

Nu har jag all tid i världen ett tag framöver. Få föreläsningar och knappt något jobb. Jag vill dock jobba mer, men det känns ganska bra att få kolla serier och göra ingenting ett tag. Imorgon börjar nästa kurs och jag är mer än redo! 

Lite småbilder på vad jag hunnit göra under mina lediga timmar !




Ny pärla

Började första dagen på året med att starta bilen och den hade gått sönder. För någon månad sen blev jag dessutom påbackad av en annan bil, fick ut 32 000 av försäkringsbolaget för att skrota den och vips så köpte vi en ny bil idag. Hänger inte själv med i svängarna, men nu har jag en ny liten pärla. En Renault clio. Pappa skulle bara åka och kolla på den och vips så var den min! Han åkte hem med den från Eskilstuna idag. Har kvar min guldiga lilla bil också, däck ska bytas och radion som är min ska bytas. Sen ska den trasiga lämnas bort och jag har redan en ny! Känns riktigt bra faktiskt. 

Bortsett från det har jag varit i skolan hela veckan. Tentapluggandet är i full gång, inga planer för vårterminen än. Förtränger det så länge jag bara kan. Snart så får vi se! 

Trots att första dagen på året började halvdant med en trasig bil så jämnade det upp sig ganska fort när man fick en ny! 




RSS 2.0