Basketonsdag

Igår började dagen med att kings vann SM-guld för tredje året i rad. Tråkigt nog var vi ju inte på plats utan fick nöja oss med SVT play. Riktigt kul med vinst iallafall! 


På kvällen åkte vi till Philips arena och kollade på hawks vs Nets. Bra match dr de vann och sån sjukt stor underhållning! Basket är så extremt stort här. Tack bästa pappa för biljetterna ! 






🍓

Tisdagar verkar vara vår kväll med sötsuget. Detta lyxades det med ikväll iallafall. Brukar inte göra det men kommer definitivt börja göra det oftare. 

Imorgon blir det NBA match då pappa köpte biljetter till oss idag! Är supertaggad. Godnatt! 





Önskar man kunde dela på sig

Jag längtar nästan aldrig hem. Men när ens vän förlorar sin hund som är hennes bästa vän vill man bara vara den som finns där. Kramar, gråter och skrattar och gör allt som behövs just då. Då vill jag inte sitta här på andra sidan jorden och bara prata över internet. Tänker på dig Maya ❤️ 




Söndags-spa

William ville ta en paus från pluggandet så vi åkte till ett koreanskt spa med massor av olika bastusar. Man åt dessutom middag på golvet. Mysigt !






Slutet på veckan

Nu är veckan snart slut och det har vart tomt på uppdatering. Det har väl inte hänt så mycket speciellt egentligen. Vi tog en skön promenad i tisdags runt sjön och avslutade med lite frozen yoghurt. 




Lunchade med Kristin i onsdags och hjälpte till lite på jobbet i torsdags och fredags. 

I fredags var vi ett gäng som gick på Steve Aokis spelning på red room. En riktigt stor och bra klubb men alldeles för mycket folk för att man ens skulle kunna andas så jag och William åkte hem lite tidigare. Men Steve spelade riktigt bra !




Och igår gjorde vi inte så mycket alls. Åkte till lenox med Cameron och Darina för att hitta något till banketten som är på fredag men vi lyckades inge vidare. Lagade iallafall en god Pestopaj till middag och hann kolla kanske 10 avsnitt av new girl. En riktigt lugn kväll!

Och nu har vi startat dagen med amerikanska pannkakor och basketmatch på tvn. Får se vad dagen har att bjuda på! 

Ny vecka

Helgen bjöd på massor av roligheter. I lördags åkte jag och killarna till en bar i buckhead där man både kunde spela dart, biljard, beerpong och annat kul. Därefter mötte jag upp Darina och tjejerna på en annan bar där vi dansade hela kvällen. 

Igår blev det promenad i regnet och en lugn söndag. Nu är det ny vecka och jag har precis varit och sagt hej till de på restaurangen. Får se om jag ska vara där lite på torsdagar och fredagar bara för kul. 

Det var allt just nu! 





-

Efter en mindre shoppingrunda och William hade klippt håret släppte han av mig hos Kristin lite impuls. Hon jag och Codie gick ut till Dark Horse i decatur. Mötte sedan upp William och Iggy i buckhead innan vi drog hem. Hade riktigt roligt ! 

Idag har vi bara sovit igenom dagen och vi får se vad vi gör ikväll. Troligtvis blir det någon dartbar eller något med några. En lugn kväll där vi ändå gör något. 

Hörs en annan dag!








Hemlösa djur

Det finns så många hemlösa djur här. Den här lilla vovven hittade vi imorse, jätterädd för William men ville komma till mig och följde sedan efter mig. Om man bara fick ta hem den och ge den ett hem 😢



Torsdagspepp

Igår tränade vi, William pluggade matte och jag hann se en hel säsong av Greys Anatomy.

William har matteprov idag så han är uppe tidigt och pluggar, och jag? Jag äter frukost. Ska åka och laga bilen snart. Idag ska vi både gå på yogapass och gymma. Blandar min flexibilitet med hans styrka. Ha en bra dag alla där hemma! 

/ piff och puff



Clearwater beach & key sand beach

Här kommer lite bilder sen helgen. Tre dagar gick snabbt men det var ändå värt resan ner. Det är mitt i veckan och jag har fastnat totalt för Greys Anatomy. Har börjat från första programmet på första säsongen, det här är farligt. Har dessutom sökt klart inför högskolan i höst. Stort, läskigt men ändå skönt. 

Allt för mig, vi hörs!


Det fanns en isrink mitt i köpcentrumet??















Weekend

Lång dag idag. Planen var att vi skulle upp vid fem idag men eftersom halva Williams lag festade i lägenheten när vi försökte sova gick det inge vidare att somna. Vi kom iallafall iväg runt halv sju och körde hela vägen ner till Tampa där vi nu är. 

Vi hann förbi stranden några timmar innan solen gick ner. Så fint här vid Clearwater beach. Sen åkte vi till hotellet som faktiskt är jättefint och åt därefter på restaurangen här bredvid. Nu är det läggdags. Tror vi stannar en dag extra så William kan träffa några basketcoacher i en skola här i Tampa. Skönt med en extradag också! Här kommer en bildbomb, vi hörs!











Bra start

Finns inget bättre än att få börja dagen såhär. Först Gofrukost med William och sen tog vi en promenad, han till gymmet och jag till sjön där jag sprang några varv. Det är lika varmt som högsommaren men allting ser lika grönt ut och doftar precis som när man ska gå på sommarlov. 

Vill inte skryta eller så men... aa. Svårt att undgå! Gillar livet här iallafall 





Sommar här i Atlanta

Godmorgon! 

Jetlagen måste fortfarande sitta i om klockan är sju på morgonen och jag är pigg. Men det är bara att kliva upp! Snart ska jag fixa någon frukost till oss och sen ut och springa lite tänkte jag. 

Igår var det hela 33 grader ett tag, helt sjukt varmt !! Men jag klagar inte, har längtat efter värme så jag njuter mest. Jag följde med William på någon föreläsning i skolan som alla elever fick gå på och på kvällen lagade vi lite god mat. Baconlindad kyckling med couscous. Det blev faktiskt väldigt gott!

Idag ska jag möta upp Kristin över en lunch, fixa mina fransar och träffa Darina på kvällen. Blir nog en bra dag! Imorgon blir det Florida 🌸

Vi hörs !





There's no place I'd rather be

Nu är det väl ungefär 19 timmar sen jag lämnade huset i Södertälje och jag har precis kommit till lägenheten här i USA. Det är en lång flygresa och jag trodde nästan att jag skulle ruttna i planet tillslut. Så lång tid tog det. 

Men det ledde ju till något bra! För här är jag hos William igen, i mitt favoritland. Flygresorna gick i allmänhet bra och jag har fått med mig väskorna hela vägen hit. Nu är man lagom trött, ska få i mig något att äta. Sen blir det nog läggdags, vare sig jag vill eller inte. Huvudet har nog redan somnat.. Vi hörs!





Så lyckligt lottad



Idag när jag kom hem låg blommor och choklad utanför huset. Mina fina vänner har lämnat det trots att vi skulle ses någon timme senare.  

Om några timmar åker jag hemifrån, kan inte ens vänta. Visserligen är jag dödstrött efter allt jobb men jag vill bara komma fram. 

Har haft en lång men bra tid hemma. Visserligen har jag längtat tillbaka varenda sekund men mina vänner och min familj slår ändå allt. Om jag inte säger det tillräckligt så älskar jag er till månen och tillbaka!! Kommer sakna alla men det är dags att ta mig över igen. Äntligen. 

Vi hörs när jag är framme❤️

2 dagar



Gårdagen var helt perfekt. Åt påskmat och umgicks med familjen, drack drinkar med mina tjejer och gick ut och dansade hela kvällen. Är helt överlycklig bara för att jag har haft så roligt det här lediga dygnet. Det var självklart inte så lockande att komma till jobbet idag igen men å andra sidan, det är därför jag har stannat en vecka längre.

Slår vad om att mina lediga timmar imorgon kväll kommer gå på två sekunder, sen bär det av mot andra sidan Atlanten igen 🌍

Godnatt!

Påskafton



Nu ni... Det nya rekordet med arbetstimmar i rad är snart satt. Är nu inne i 41,5 av 42h. Snart får jag åka hem och vila ett dygn innan det sista dygnspasset startar, Ikväll ska jag få dricka drinkar med mina vänner, avskedsdrinkar kan vi ju kalla det!

Ha en bra lördag ☀️

25/42





25 av 42 timmar kvar på jobbet, har än sålänge kraft och humör kvar. Nu återstår bara lite sömn och några timmars jobb imorgon. Hoppas att tiden går snabbt så jag får hem och fira lite påsk med familjen. Inte för att påsken missas här på jobbet, det är påskpynt överallt och för att inte tala om allt godis.. Herregud. 

Sov så gott !

💇



Efter att jag inte hade klippt mig på kanske 7 månader var det dags. Ungefär en decimeter borta men det behövdes, känns fräscht nu iallafall! På bilden ser ni även min nya vita kappa, redan smutsig men det visste vi nog redan om att den skulle bli.

6 days

En dimmig dag som denna när jag bara sovit 1,5h på jobbet under natten finns det inget bättre än att börja dagen med brunch hos Lollis. Bra sällskap och massa gott. 

Igår bokade jag och William två nätter i Clearwater beach i Florida till nästa helg, en liten weekend att se fram emot. Dessutom bestämde jag och Tildis att vi åker till London under en helg i sommar, antingen för att se Taylor Swift eller Ed sheeran. Det återstår att se!! Något att se fram emot iallafall. 

Fick ledigt ikväll, ska gå på step och umgås med Martin och gänget på kvällen. Men först sova och klippa av barret till hår, vi hörs!




RSS 2.0