Mobilblogg

Drygt det känns att behöva blogga från mobilen, visserligen gör jag oftast det men jag har ändå alltid möjlighet till dator om jag skulle vilja det. Men låter man en dator ligga på golvet precis framför sängen så man använder den som "trappsteg" när man ska i och ur sängen så får man nog skylla sig själv. Den och hårddisken är iallafall på lagning nu så jag hoppas de kommer snart.

Annars då? Påsk. Har jobbat från 8-15 idag. Precis slutat och kommit hem. Fått ett asjävlagott påskägg och har ont i foten så jag funderar på att bli hög på morfintabletter, men nej. Väntar på att bästis ska bli klar på kalas så vi ska åka och köpa glass och njuta av vädret, har inte hunnit göra det. Sen ska jag svälla av all god mat till middag, efter min planerade matkoma ska jag rulla över till Oscar där det väntas födelsedagsfirande, och utgång (om jag är frisk och inte allt för fet osv). Hur som helst säkert en bra kväll, min första lediga kväll på tre dar, och det väntas två jobbkvällar två dar framöver också så... Yolo

Bjussar på såna där alldeles perfekta bilder med vit bakgrund och massa hjärtan. För min telefon har såna effekter (coolt jag vet). Kläderna är två av de inköp jag handlade igår, och påskägget är det ägg jag fick av mina egna påskharar mor och far. De gömde det inte i år.. Asbesviken

Glad påsk !


Jag ska sakna dig imorgon

Friday- I'm in love. Nej inte riktigt, inte i fredagen iaf. men ändå inte bitter.

Vad har jag gjort sen sist.. Jobbat, myst lunchat, shoppat, jobbat och nu är jag med två av mina bästa vänner och gör absolut ingenting, precis som vi alltid gjorde förut. Får inte klaga på mitt jobb. Får massa OB, det enda jag gör är att måla naglarna och äta Tacos.. Typ. Jobb imorgon också, ska få äta en fet kladdkaka och måla påskägg.

Till skillnad från min pojkvän och alla de från basketen så får jag en inkomst för det jobb jag gör i helgen, och jag gör lika mycket som dom, om inte mindre. Skadeglädje eller vad man ska kalla det. Ville iallafall bara uppdatera om att mitt liv inte är så farligt för tillfället. Massa kärlek


Hur ska du våga chansa, du som aldrig haft någon tur

Redan onsdag. Det känns som att jag vill göra ALLT för tillfället, men har inte kraften, tiden eller pengarna. Jag vill resa, gå på studentskiva, vara frisk, göra allt impuls, åka och shoppa, njuta av solen och KUNNA SPRINGA. Förlåt jag vet att det blir uttjatat men ni förstår nog inte. Får inte ens göra knäböj liksom.

Hur som helst så blir jag aldrig frisk heller, har numera inte ont i halsen men har en ständig flod snor i näsan, låter som en man och hostar som Jaa.. Jag vet inte vad. Har ju redan tagit ledigt några dar, vad mer krävs?

Hade en någorlunda spännande men bra dag igår. Lunch på stan med Anna, fika på stan med Anki och Oscar, årsmöte och hem till min älskling. Har spenderat hela långa dagen där, vi har gjort absolut ingenting vilket verkligen har behövts. Nu på kvällen har jag tränat barn och jag och tildis har hängt med Maja och Steffe som ska ut, vi har snackat med minna och fått höra hur hon har det. Saknar henne !!

Medan alla mina vänner sveper sina groggar för en utgång så ska jag svepa min tekopp för sovgång. Typ lika bra! Jobb imorgon. Nu börjar påskhelgen, bara att stå ut.

Försvinn nu dumma förkylning, mina OB pengar behövs.

Godnatt kära vänner!

Justja. Checka min snygga träningsoutfit, var inte hemma och hade inga träningskläder där så jag fick låna av William. Typ min size. Eller inte


367

Studentfirande, spänning, alkohol, vadslagning, mod, sympati och ändå veta att man gör rätt. Vi båda visste att det skulle hända, alla visste. Men att vi skulle sluta såhär visste ingen, inte ens vi. 
 
Löedagskvällen hos johanna var trevlig och rolig, men eftersom jag var lite sjuk så åkte jag hem i lagom tid med bilen. Igår var det som sagt träning och jobb som stod på schemat, men jag var inte så pigg och fick sluta två timmar tidigare. Åkte hem och fick bli omhändertagen av min fina och kolla på the social network. Eftersom det är våffeldagen idag gräddade vi våfflor till frukost med bär och grädde. Grymt gott!!
 
nu har han precis åkt och tränat och jag ska göra allt i min makt för att bli frisk, te i mängder, bada badkar, kolla tv, äta glass och tycka synd om mig själv. Jag hatar egentligen att kalla mig sjuk för då får man inte göra roliga saker. Därför har inte jag kollat om jag har feber på mer än fem år. För.. Man är ju så sjuk som man känner sig? 
 
ikväll kommer bästa killkompis Oscar hem, Och på onsdag kommer fredrik. Som jag längtat! 
 
Puss vänner
 
 
 

Kämpar

ursäkta, men jäkla rumpnissar till dagisbarn som hostar och snorar på mig. Jag ville inte bli sjuk. Har tryckt i mig ett antal tekoppar, halstabletter, tagit ett bad och bara vilat. Får jag bli frisk nu? nu blir det apelsin och apelsinjuice, borde väl göra saken bättre ? 
 
Ska ju fira Johanna ikväll. Tror jag gör det ändå..
 
puss !

Sjuklista

Eftersom jag vaknar upp klockan nio på min LEDIGA dag och har svidande smärta i halsen och hostar som ett asshole så har jag all rätt till att bjussa upp en lång jävla lista i brist på annat. Tyck synd om mig
 
 
1. Namn/smeknamn? - Linda, annars kallad ekizzyrra, har tyvärr inget coolt smeknamn som folk kallar mig jämt
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? - Ja pyamasbyxor iallafall, annars onepiece om det räknas
3. Vad har du för planer imorgon? - Söndag, träna kidsen i fristående och jobba #kult
4. När åt du senast ett äpple? - i torsdags på dagis, sjukt gott var det också
5. Är du hundrädd? - Var det förut, men efter ett år med värsta myshunden är det svårt att vara rädd
6. Gillar du att titta på nyheterna? - Ja, men bara när jag sitter och kollar med pappa, för då är det sport efter
7. Har du någonsin sett en vild zebra? - knappast, bilder räknas inte antar jag 
8. Vem pussade du/fick du en puss av senast? - Min boyfriend 
9. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? - Randigt har jag i överflöd i garderoben
10. Vems knä satt du sist i? - Min babyboboooo (förstå ironin i smeknamnet, annars är det pin)
11. Gillar du dessa random frågor? jaa då får man dra upp minnesförrådet och gräva lite, lider av grov minnesförlust
12. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? - alltså inta tugg, men om den bara slank ner, och det bara var en. Då skulle den inte kunna föröka sig inne i magen. Tråkigt med en snigelfamilj som äter all min mat jag lagrar liksom
13. Är du förälskad? - jaa läskigt förälskad faktiskt
14. Tycker du att danska låter roligt? - haha ja! Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i Danmark. Fatta att kossa för oss är ordet fitta för dom. 
15. Har du bra självförtroende? - Nej verkligen inte, tyvärr
16. Vem är den vackraste du känner? I utseende skulle jag nog vilja säga min gamla klasskompis Nicolina
17. Vem vill du vara med just nu? - Helena, saknar henne så det gör ont
18. Har du kramat någon det senaste dygnet? - jaa, alla mina kollegor och boende som jag saknat, och hela killgänget hos marcus
19. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? - det låter inte roligt? Så nej
20. Vad är din viktigaste ägodel? - ja inte verkar det vara teknikprylar eftersom jag precis pajjat min dator och externa hårddisk som jag fick i julas, lär vara min egen kropp. Men den tar jag inte heller så väl hand om. Matilda är nog bland det mest värdefulla jag har, världens bästa vän.
21. Kan du lita på någon till 100%? si senorita
22. Tror du på spöken? - Nej men ibland inbillar jag mig massa saker
23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - inte hänt mig än, men jag tror nog man kan bli förälskad i första ögonkastet
24. Vad är din åsikt om giraffer? - hur fan fick de så lång hals? Okej jag har lärt mig det i skolan but still. 
25. Dansar du balett? - Ne men gympa är lite liknande, typ dräkt och spända tår, inte lika vivigares viga
26. Tycker du om mjölk? -  älskar mjölk, always have, always will
27. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? - kan låta konstigt, men jag har inte planerat min själv. Vi har inte sagt allt, men jag vet att jag och Matilda ska dö tillsammans, samtidigt. Så sent som möjligt såklart. På ett sätt där man slipper känna smärta utan bara dör dirr. Detta för att vi båda känner att vi inte skulle klara oss utan varandra, och det låter creepy men vi har redan bestämt låtarna på vår begravning. Detta är vad som kallas evig vänskap. 
28. Jordgubbar är... - Endast gott som jordgubbar, ingen sylt, saft, glass eller så ska det vara. 
29. Internet explorer eller Mozilla firefox? -  vet inte vad jag använder eller skillnaden typ. Internet som internet
30. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? - jaa när det är fint väder och det inte finns annat att göra
 
 
Säg tre saker man kan göra när man har tråkigt:

31. Blogga
32. Träna
33. Se till att du inte har tråkigt 

Säg tre personer du verkligen inte skulle kunna klara dig utan: 

34. matilda
35. Mamma 
36. pappa (kanske ekiz)

Säg tre saker du vill göra just nu:

37. Bli frisk
38. Åka till värmen
39. kunna sova 

40. Och till sist, vad tyckte du om detta? - har precis spenderat en timme eller något på det, så bra tidsfördriv


We lost our way

Äta träna jobba sova. Typ mitt liv förtillfället

Somnade vid tio igår, somnade nästan på busresan in till stan, somnade nästan på träningscykeln. Skulle kunna ta massa sovbilder överallt. Men nu livar vi upp livet med redbull och kaffe på kansliet, sen blir det workie, och fredagsmatch som underhållning .

Försöker hålla humöret uppe, trots att jag jobbar alla dar nästa vecka. Men ledig imorgon! Woho.

Mer har jag inte att säga. Pussa


Sliten

Det var då inte samma sak att gå ut en onsdag på studenskiva och gå i skolan dagen efter till skillnad från att jobba dagen efter. Klockan ringde kvart i sju och jag var APtrött. Hade bara sovit tre, fyra timmar. Köttade mig igenom 8-16:30 pass och åkte direkt till träningen. Nu har jag äntligen fått vila ut i sängen. Snacka om att man kan bli sliten av att jobba (observera att det endast är min tredje dag).

Skönt att jag ska få somna i min pojkes famn och inte jobba imorgon bitti utan TRÄNA klockan nio. Nej jag är inte glad. Sen jobb. Men har fått en del pass nu och får väl tacka och ta emot. Behöver ju pengarna !

Adjö från en trött Linda


02:55

Är i pershagen och väntar på min chuafför. Jag kommer gråta när klockan ringer om fyra timmar. Skylldigsjälv!

Tema; kom precis ifrån... Utklädnad: hogwarts. Drog nitlotten och fick bli fred😓

Nåväl.. Godnatt !


Fullt upp

Har även idag hunnit träna sjukgymnastik och jobbat hela dagen, ville gråta när jag gick upp imorse men det är väl bara att vänja sig. Nu är vi i Nyken för träning och jag har tryckt i mig en sallad på fem minuter. Mår grymt illa!

Efter träningen blir det att möta upp gympagänget för studentskiva, temat är : kom precis från.. Mer får ni veta imorgon!

Jobb 8-16:30 imorgon. Bittert är bara förnamnet, jaja!

Puss


Work

Det var länge sen jag inte hade TID till att blogga, egen nu börjar mitt vanliga liv igen och det är jag glad över. Gårddagen spenderas som sagt med en promenad till sjukgymnasten (skridskobana hela vägen), mys hos Angelica och en kväll med pojkvännen. fick iaktta när han smider planer om hans nya "jobb". Jaja så länge de har något att göra får de göra vad de vill. 
 
Imorse var allt min första jobbdag efter prick 100 dagar som sjukskriven. Fick krama om alla små liven igen och visst har man saknat dom... Så nu är det full rulle igen! Jobb imorgon också
 
Snart kommer matilda så ska vi laga ihop någon god middag för oss själva, sen blir det teoriträning ! 
 
Allt för mig.. Ville egentligen bara säga att jag har börjat jobba igen!
 
massa kärlek 

Jag vill :

Gå på spa


Åka till London och shoppa galet


Ligga på en vit sandstrand och smälta
bort


Få bort den här jävla snön och gå långpromenader i vårvärmen


Skaffa en egen bil


Uppleva studenten igen


Kunna träna gymnastik


Känna mig nöjd för en gångs skull


Kunna äta oändligt med glass och choklad utan finnar och fettvalkar som biverkning


Kunna sjunga med i en låt utan att folk reagerar på hur dåligt jag sjunger


Dog days are over

Ligger i min säng, helt jävla astrött efter några timmar i sängen framför TVn. Och vill verkligen inte röra mig till sjukgymnasten, fattar inte varför.

Hursomhelst var gårdagen bra med promenad och biltur med Matilda i solskenet. Sen insåg vi att vi var ensamma i hallen eftersom tjejernas träning var framskjuten så vi åker och tränar, hela kroppen fick brännas och jag kunde knappt gå efteråt. En sallad på Valencia som smälter i munnen fortfarande bara jag tänker på den och därefter en dusch och sedan basketmatch med henne och Maya. Vi hann bara se första halvan och då låg de under men sen vände turen och de vann så de är säkra i serien eller vad heter. Inget basketproffs här inte..

Åkte ut till träningen där vi tränade tjejerna. Tråkigt nog bröt en tjej armen så vi åkte in till sjukhuset med henne, alltid trist när sånt händer. Särskilt när armen sitter fel, då ser det värre ut också. Efter sjukhusbesöket blev det mys hos maya med ben & Jerrys och tjejsnack.

Har insett att alla mina inlägg är sjukt faktabaserande men det är bara för att jag har närminnesförlust och vill minnas vad Jag gjorde för några dar sen. Och kolla tillbaka på andra perioder i livet. Inte världens roligaste. Så för er som läser. Jag är ledsen om jag inte skriver för er. Jag är lite egoistisk. Eller bara mobbad. Oklart än så länge

Nu ska jag ta tag i livet och ta en promenad ner till sjukgymnasten för att jag måste. Orkar inte ens bry mig lite om att jag är fullkomligt osminkad och har fettigt hår. Född sån, eller aa. Utan hår

So long suckers


10:16

Nyss hemkommen från min käraste där jag spenderade lördagkvällen och natten. Jag redan ätit frukost och ska snart ta mig ut på långpromenad med min bästa vän. Det där med sovmorgnar är inget för oss. Lika bra det! Ska försöka hinna med minst en match idag, (det är två). Träning i Nyken ikväll, kanske friskis nu på dagen. känns som en bra dag faktist! Puss


Basketnörd

Efter några timmar i Hölöhallen med rytmisk gymnastiktävling där alla ser ut att sakna ben i kroppen för att de är så viga, så är jag hemma, bosatt i sängen och är påväg att somna.. Hallå det är lördag?

Borde skärpa mig.. Det blev ingen basketmatch. Orkade inte ta mig dit utan måste dusha och gå promenad osv. Men bara för att jag inte är där så betyder det inte att jag kan hålla ställningarna, med livestats på datorn och one tree till på ipaden så är Jag ganska nöjd med att kolla från sängen istället för att sitta på en hård träbänk.

Allt för mig tillsvidare! Vi hörs


Friday night

Hade en toppenfredag med basketmatch och sen några goda drinkar och mycket snack tillsammans med Maya på park.

Solen skiner in i rummet och jag ska upp och ta på mig träningskläder, det väntas långpromenad med Angelica. Vad som händer ikväll är fortfarande ett frågetecken. Kanske basketmatch igen... Vi märker!

Love


Skenet bedrar

Tittar ut och ser strålande sol och rummet värms av att solen ligger på genom fönstret. Tur att jag har alla vårjackor hemma och vinterjackan med. För när jag kliver ut blir jag än en gång chockad över hur det kan vara minus med sån här fin sol. Min skjärt fryser ihjäl på bussen och jag vill inget annat än att springa tillbaka och lägga mig under täcket och stanna där i en evighet. Men nej! Nu blir det träning, men en fot som kan få mig att gråta på kvällen för att den gör så ont.

Det är fredag och helgen är oklar, en och annan basketmatch kanske man hinner med. Hur som helst så blir det nog bra. Borde utnyttja min sista lediga helg. Om en vecka blir det jobb!

Har inte så mycket mer att säga, får väl njuta av det fina vädret från fönstret ist!

Jag vill ha bruna ben och korta shorts, värme på riktigt


Idag är en bra dag

Vaknar tidigt numera, trots att jag är ledig. Men det är väl bra för om en vecka ska jag börja jobba igen! Ligger i sängen och kollar på biggest looser, ett av favoritprogrammen för tillfället.

Idag ska jag få träffa en saknad vän, Cecilia. Tillsammans med vänner som jag träffar varje dag. Idag är en sån där dag där man ställer upp som vän för någon annans skull. Vad gör man inte för dom? Mina vänner är de bästa

Nej nu ska jag ta tag i livet och duscha!

Ha en bra dag amigos


Oh no she didn't

japp vad var det jag sa häromdagen?
 
Jag är inte så bra på att ta hand om teknikprylar... 

För något år sen gick min externa hårddisk sönder, 35 000 bilder från hela min uppväxt försvann pang poff. Den har rest runt halva sverige för att bli lagad men det gick inte. Som tur var så hade jag mina semesterbilder sen 2011 på min dator så de fanns kvar. Nu i julas när jag fick en ny dator och extern hårddisk flyttade jag ALLA bilder från datorn till min nya trygga trogna hårddisk.Vad jag inte tänkte på är att såna små saker brukar vara lite känsliga. Så efter några smällar i sängramen, golvet osv så ville den inte leva längre. Och dum som jag är så har jag ju inga kopior.
 
Så nu är jag helt nollställd. Inga gympabilder, filmer, festbilder, eller bilder sen magaluf, sardinien, ayia napa eller studenten eller NÅNTING har jag kvar. För dum som jag är så har jag ju såklart rensat telefonens bilder också. 
 
Sjukt drygt, alltså verkligen asdrygt. Är så ledsen på mig själv. Nu får jag gräva upp de få bilder jag hade på skrivbordet,det sög ju. Bjussar på den enda bilden jag har kvar sen studenten. En mindre nykter Linda osv
 
Nu blir det barnträning i tre timmar, taggar med kaffe. åhh bitterbitterbitter, ska dränka mig i snö eller något
 
 
 

Not really sure how to feel about it

Oftast så är man inte nöjd med hur man har det just för tillfället. Man kollar alltid tillbaka och tänker "det var bättre förr" eller genomlever sina dagar i en längtan efter vad som komma skall. Men Jag är nollställd. Jag tror jag är ganska nöjd med mitt liv för tillfället. Om jag börjar jobba lite så blir det perfekt. Om jag ska kolla tillbaka så skulle jag väl vilja ha förra året eller så, men jag har verkligen lärt mig vilka som betyder något för mg sen jag slutade skolan. Så på ett sätt Jaa. Men på ett annat sätt nej. Och jag har inte så mycket att längta till heller, framtiden skrämmer mig faktiskt. För tillfället vill jag bara stanna tiden här och inte flyttas fram några månader eller år.

För nu är jag trygg


Stay

Haft ännu en bra ledig dag. Lunch på stan med fina vänner och träning nu på kvällen, har kört igenom hela kroppen och kan knappt gå. Men det kändes skönt! Sitter nu med en smoothie och väntar på mannen. Bjussar på en bild som togs när Jag cyklade. Så sjukt tråkigt att cykla så något måste man ju göra!

Puss vänner


10 saker om mig

1. Jag är född fredagen den 13:e (och är verkligen inte ensam om det i släkten)


2. Min största fobi är att vara själv


3. Mitt favoritgosedjur var bosatt i min säng från att jag fyllde 1 år tills jag fyllde 18. En riktigt trogen vän


4. Jag tror själv att jag har ADHD


5. Jag var en planka fram till ettan i gymnasiet, sen gick det snabbt.


6. Jag är läskigt dålig på att ta hand om teknikprylar


7. Jag klarar inte av att se mig själv i profil


8. Jag har gått i hockey, men jag sög så jag slutade


9. Jag har varit den där jobbiga trotsiga tonårsungen som inte lyssnade på sina föräldrar, smög ut på natten, snodde pengar och allt vad jag gjorde (men jag är bättre nu)


10. Jag tror inte jag hatar eller någonsin har hatat någon. Jag är lite väl blåögd och tror att ingen vill något illa.


Från och med du

Godmorgon! Eller klockan är snart eftermiddag men jag har inte varit uppe allt för länge. Lite piggare på livet idag än igår. Skönt det, ingen vill hänga med en bitterfitta ändå.

Hade myskväll igår där vi halvsov framför TVn hela kvällen. Ändå skönt att få vila ut, man var trots allt ganska trött.

Nu har vi iallafall bokat hotellrum till summerburst så det var ju skönt. Eller något. Vet inte vad Jag ville egentligen.

Med världens tråkigaste inlägg säger jag nu adios. Vi ska ut och gå med jordens mysigaste hund, liksom,. Kolla på han?

Puss!


10-03-13

Idag är det ett år sen jag skadade min fot på den där dumma mattkanten i Gävle. En skada som jag då trodde skulle vara lika lindrig som de andra. Har kollat igenom mina blogginlägg sen skadan, om hur de sa att det bara var en stukning till att den var bruten och det ena till det andra. För ett år sen kunde jag springa..
 
Det stör mig så mycket när jag tänker på det. Jag körde ett av de svåraste varven jag någonsin gjort och jag blir inte nöjd så jag ska köra igen. MEN jag vill ha blåbärssoppa och kliver snett påväg till läktaren. Förstår ni hur drygt det är? Inte ens skada sig under själva övningen utan bara kliva snett där jag ska gå ner från en två decimeter hög tjockmatta.
 
Något som stör mig ännu mer är att jag gav ju inte upp, de sa att jag skulle börja träna så fort som möjligt. Redan på fredagen, sex dagar efter skadan började jag försöka springa, träna och gympa. Jag låtsades som att det inte gjorde ont, för jag hade ju precis fått veta att jag fick tävla i friståendet. Så med gråten i halsen stod jag där på tå, försökte springa, hoppade och landade på foten och visste inte att jag inte hade ett ledband som satt fast och att ett ben åkte runt i foten.
 
Jag smög med att jag hade ont och gjorde övningarna halvdana på träningarna. Tävlade i fristående i Göteborg tre veckor efter skadan. Det var det enda jag kunde göra, och inte ens det. Efter kvalet haltade jag gråtandes ut från golvet och önskade att vi inte kom till final dagen efter, så ont gjorde det. Det var då jag insåg att de måste haft fel på sjukhuset, min fot var inte bara stukad.
 
Kan låta töntigt att jag minns datumet, att jag skriver fetaste novellen om en liten skada. Men gympan är och har alltid varit mitt liv. Och nu sen ett år tillbaka har det inte alls varit samma sak. Jag har inte haft någon anledning att vara på träningarna, jag har inte samma kontakt med lagkamrater eller ledare eller något annat. Mitt engagemang rinner ut, både som gymnast och ledare. En stor del av lyckan i gympan var att få lära sig något nytt, känna sig nöjd och stolt över sin insats. Jag kommer aldrig kunna göra om det där sista varvet och göra det bättre än innan och det stör mig. Jag slutar inte för att jag vill, jag har inget val. Jag får ju visserligen möjligheten att prova gympa igen, men ingen har sagt att det ska gå. Läkaren trodde inte att min fot skulle orka. Då blir det mer "tränaförattdetärkul". Inte träna för att bli bättre och kunna tävla.
 
Det har gått ett år, jag har spenderat tre månader i en plastsko, hoppat på kryckor och levt på smärtstillande allt för länge. Det tråkiga är att det fortfarande gör ont, det gör ont hela tiden. För tillfället kändes operationen helt värdelös, har tappat hoppet om att en dag kunna springa. Men tålamodet är det bästa modet, kanske får införskaffa mig lite sånt., Jag kan ju inte gå från 0 till 100 på en dag..
 
Den som väntar på något gott!
 
Allt för mig, lite bitter men det får man vara. Får väl åka ut till nykvarn och få lite gympakärlek.
 
Puss och trevlig söndag

Små kärleksord

Hon är fan smart, på kärlek
 
 
Hennes blogg med kategorin kärlek hittar du här
 
Nu ska jag iväg och mysa med mina bakisvänner som var ute igår, själv var jag duktig och körde bil! Blir nog samma vända ikväll igen, med lite bio med mamsen först. Helg ♥

Throwbackthursday

Så var det torsdag xD

Är det bara jag som inte fattar uttrycket? Varför just torsdag? Inte så insatt så jag har inte riktigt grundat mig i detta.

Hur som helst så har dagen varit ganska lång. Har träningsverk i hela kroppen OCH lyckats sträcka båda mina bakre lår på något vänster så det ser ut som jag gjort något helt annat när jag går. Men icke, jag är bara sämst

Har tappat min plånbok på bussen idag IGEN. Men efter en lunch på asian Roxy så fick jag mig ett sms om att en vänlig själ hade hittat den så en timme efter att jag tappat den så hade jag den i min hand. Tänkte säga att jag har tur i oturen, men jag skulle mer säga att jag har för tur för min klantighet. Och i och med att jag jämt kommer undan så lätt
så lär jag mig inte av mina misstag på samma sätt som om någon skulle länsat mitt konto. ( Hoppas dock jag kan lära mig utan att någon gör det. )

Därefter blev det solning. Men när ett retard ska sola så är eftertanken inte riktigt med. Så efter 20 minuter på solarieöarna kliver Linda ut med en bränna med flaggande trosor. Grattis

Tröstade mig med en kaffe på Olles tillsammans med trotz och sen barngympa där de fick pinas med helkroppsstyrka. Men jag körde också.

Nu sitter vi och kollar på lyxfällan och bara skrattar åt hur illa det kan gå för människor. Vad vi inte vet är att jag är där om några år om jag fortsätter som jag gör... Skärpning Linda

Allt för mig... Som om jag skrivit lite. Eh nej. Men nu vet ni min torsdag. Soft.

Nej nu ska jag vara social!

Love


Syskonhäng

Efter flera timmars träning är min kropp helt slut, och min fot gör äckligt ont. Spenderar iallafall onsdagskvällen hos min bror Ekiz med lite gott och Nintendo 64. Tänk att det är sån stor skillnad när man inte bor i samma hus längre, då kan vi ju faktist vara vänner. Skumt men ändå kul

Natti friends!


Kärlek

Att en människa kan få en att känna sig så hel. Som om man aldrig nånsin varit det innan. Vad skulle jag göra utan dig


Just nu

Bränner lite fett på träningscykeln i hallen, tar kort på mig själv i brist på annat, här ska det svettas !


Träningsläger

Verkar som att bilder går att ladda upp igen, så här kommer lite sen de två senaste helgerna!
 
Katrineholm
 
 
 
Gävle

28 Månader

 
I miss you

NATTHUMOR

Inviger tolvslaget med några av mina nya favoritvideos. Den första är ju bara för söt.
 
Godnatt!
 
 

Sweet nothing

Tiden går snabbt när man har roligt

Och visst har man det när man har världens bästa lag att umgås med. Alla har utvecklats sjukt mycket, jag blir stolt över hur duktiga vi faktiskt är, trots våra dåliga resurser. Nerbrunnen hall, inga gropar, inga träningstider. Allt jag vill är att kunna köra själv.

Nu är träningen slut, bara en skada. Anna skadade sig på sista varvet och tar nu taxi till sjukhuset är i Gävle. De andra håller på att duscha och snart går tåget hem. Skön helg med alla vänner, men Jag längtar lite efter att komma hem. Komma hem och få krama om min kärlek.

Nej nu måste jag packa!

Adios motherfuckers


Jävlagävle

Hoppla hej

Visst är det kul att vara på läger med hela laget, en helg med gympa, lekar och massa snack. Men det är så SJUKT frustrerande att bara kolla på och inte få köra själv. Det var för nästan precis ett år sen som jag gjorde illa foten i den här hallen. Nu ett år senare går jag runt med inomhusskor och vågar knappt röra mig för att riskera att skada mig mer. Fortfarande samma skada som för ett år sen. 

Att kolla på när ens lagkamrater lär sig saker som jag körde förra året, och det enda jag kan bidra med är att filma. Är glad för deras framgång men det suger att det är stopp för mig här. Kommer aldrig bli bättre, kommer aldrig få ställa en ny volt och bara skrika av glädje. Åh bajs 

Samtidigt är det ju roligt med läger för gympan är mitt liv och min andra familj. Tur att det finns massor av roligt förutom träning. De är inne på sin elfte timme och det är bara lördagkväll. Lite mer träning och sen ska vi leka. 

Lite ledsen över att jag missade Williams match idag, men med en sportintresserad pappa blir jag uppdaterad under hela matchen så det är ju skönt! 

Nej nu blir det dusch, inget klagande på mig. Det är fult att sura. Ha det bra vänner ! Puss 


Update

Justja! Efter en lunch på stan och lite pojkvänshäng beslutade jag mig för att åka till Gävle. Så nu är jag i en stad ned massa konstiga människor och vi ska ta oss till hallen. Så ni slipper vara oroliga liksom., he he


10:04

Har precis tränat hos sjukgymnasten, har fortfarande inte beslutat om jag ska med eller inte. Tåget går vid två tiden eller något, de ville tydligen att jag skulle vara tränare åt mitt egna lag eftersom jag är skadat. Tråkigfredagfestlördagledigsöndag VS. Gympahelgigävle. Valet är svår

Åker hem och duschar och packar lite utifall att jag åker, sen tar jag en lunch på stan för att bestämma mig, tid finns ju? Eller inte

Antar att jag hör av mig när Jag vet !


RSS 2.0