Midsommar

Länge sen nu igen! Men har haft en helt perfekt midsommarhelg ute på resarö med fina vänner, god mat och roliga lekar. Om hela livet vore ledighet och midsommar. 





Maj och B-uppsats ✅

Hej! 

Nu var det ett tag sen sist igen. Har inget att skylla på mer än att livet varit fullspäckat sen jag kom hem. På gott och ont, tufft men då går tiden fortare och man hinner inte sakna William och mitt favoritland lika mycket.

Hur som helst är B-uppsatsen inlämnad och sommarlovet är här. Vi är helt säkra på att vi fått godkänt åtminstone men hoppas på bättre än så. Vår senaste kurs där vi examinerade i en grupprapport och hemtenta kammade jag hem ännu ett A på, så det är inte omöjligt !

Månaden har iallafall bestått av ungefär skola- träning - jobb, med vissa undantag. En spakryssning till Åland med mamma, något födelsedagsfirande eller annan myskväll. Morsdagfirande vid Hagaparken och vaccinering med pappsen. 

Inledde sommarlovet med att åka direkt från skolan och jobba kväll, natt och morgon. Tryckte in en avslutningsbrunch med mina klasskamrater innan jag åkte tillbaka till jobbet och hade ytterligare en natt och förmiddag. På lördagen åkte vi uop till Grönan och firade Linns födelsedag lite sent, för att sedan på söndagen ha ett 32h -pass som började 13:00 och slutade 21 på måndagen. Så trots mycket jobb hinner man med roligheter !

Nu är det dagis denna vecka och på fredag åker jag till Riga med Williams familj. Det känns bra att träning, jobb och roligheter tar upp varenda sekund av mitt liv att jag som sagt inte hinner tänka så mycket på William och USA. Men jag ska inte ljuga. Jag saknar det extremt mycket och kollar resor varje dag. Men snart så, snart är han hemma. 







Många jobbmorgnar som sett ut ungefär såhär


















RSS 2.0