6

Semester, långledigt, avslutat jobb. Bästa känslan på länge. 

Efter att ha jobbat som en tok hela sommaren och särskilt de här tre senaste veckorna tackades jag av på dagiset idag. Trots att jag fick present när jag skulle slutat innan sommaren så fick jag nu en fin kopp och choklad. Fina kollegor. 

Har under eftermiddagen förberett inför morgondagen, pajerna är bakade (av min bästa mamma) och allt är framdukat. Känns skönt att ha allt gjort när jag haft fullt upp ikväll och kommer även ha det imorgon. Under kvällen har jag ätit på barolo med mina ledarkollegor, fick en superpraktisk kaffetermos och bra sällskap. 
Imorgon får jag lite sovmorgon. Slipper iaf gå upp halv sex som jag gjorde imorse. Vi åker till Norrköping och går på Harry Potter museum. Planen är att vara utklädd, får se hur det blir med det. 

Det återstår att se då. Hoppas på en grym första dag på semestern. Och med Harry Potter utställning och kräftskiva skulle jag tvivla på något annat. Sov så gott !

7

Om en vecka sitter jag förhoppningsvis på planet från Chicago till Atlanta och landar inom en timme. Lyckan 

Den här dagen har varit mycket bättre trots dubbeljobb. Skrattade åt när barnen var som jobbigast och höll humöret uppe. Fått krama om mina kollegor och boenden, ringa mormor och berätta om besöket på söndag osv. 

Imorgon är sista dagen som jag jobbar på ett tag. Kan vara 1.5 månaders semester och det kan bli att jag stannar där borta och jobbar. Hur som helst är jag så taggad på att få lite ledighet. Har en fullspäckad helg. Imorgon kväll ska jag ha avskedsmiddag med ledarkollegor, på lördag ska vi till Norrköping och gå på harrypotter världen och på kvällen blir det kräftskiva, och på söndag ska jag till mormor i Falun. 

Ska bli så skönt att tänka på något annat än jobb. Fokusera på allt som ska fixas nu innan och försöka träffa alla. Nu blir det läggdags, hörs imorgon!
Lekte konstnär och ritade en drake på dagis idag. Kan säga att jag inte kom på Draken själv utan ritade av en bild. Japp, jag suger 


Kanske inte ser så gott ut men jag lagade iallafall mat på jobbet idag och jag lyckades ! Så himla gott. Lax och spenatgryta med ris. Stolt blivande hemmafru 

8


Trodde man nådde gränsen med en dålig arbetsdag igår men idag vann nog.  Förstår inte hur man inte kan ha sjukvikarier på ett dagis utan istället gå extremt underbemannade och ta hand om andras barn. Det värsta är att föräldrar inte kan förstå varför man inte kan göra ett lika bra jobb, de ser ju inte stressen och fattar inte hur man kan missa att ett barn tar av sig strumporna någonstans t.ex.

Bortsett från att jobba har jag hunnit springa mina 6km, hämtat pappa, skypat och ta ett bad. Ska snart hämta upp Olivia så blir det film och tv kväll. får förhoppningsvis se den där "förr eller senare exploderar jag". Kan va bra med en liten snyftfilm. Bara två dagar jobb till nu! Dubbelpass imorgon ! Heja mig heja lönen. 

Vi hörs !

9

Det är så tråkigt att berätta om mina tråkiga arbetsdagar just nu så jag skippar det idag. Min dag har kort och gott varit hemskt långtråkig på jobbet, usch. 

Nu när det börjar bli höst tar jag upp hörlurarna och lyssnar igenom Melissa Horn albumet på repeat. Något som får mig att må bra de flesta gånger men många låtar påminner även om förra hösten. Den eviga längtan i 4.5 månader som aldrig tog slut. Min stora räddning var att lyssna på hennes låtar. Har nästan glömt eller förträngt hur det kändes att vara utan någon så länge,  när man påminns om den tomhet man kände då vill man bara glömma den.

Jag är grymt imponerad över att vi klarat så lång tid utan varandra och jag är glad att vi kommit så långt. Bara tanken på att jag ville avsluta det innan han åkte är skrattretande. Skulle aldrig klara mig utan den här människan. Allt vi gått igenom visar hur mycket vi tycker om varandra, och hur stor del han blivit av mitt liv.

Jag kan inte säga att vi aldrig kommer ha distansförhållande igen. Det lär vi ha om jag åker hem och han fortsätter i skolan. Men just nu vill jag vara hos honom och skaffa mig ett eget liv och göra något nytt. Och jag vet att jag aldrig vill vara utan honom i 4,5 månader igen, aldrig. 

Mitt hjärta saknar honom, snart så ♡






10

En alldeles för lång måndag med extremt jobbiga måndagsbarn. Förutom jobbet har jag löst mitt mobilabonnemang, beställt nytt bankkort, vart på en löptur, tränat mina tjejer och kollat paradise hotel. 

Nu blir det läggdags, lång och jobbig dag imorgon. Längtar till fredag så mycket. Och på söndag ska jag få träffa min älskade mormor. Längtar !!

Nej nu måste jag lägga på mitt skypande med mannen och sova. Hörs imorgon! 

11

Finns inget man längtar till så mycket som sängen, om Inte till William förstås. Trots den korta tiden utan varandra saknar jag honom så otroligt mycket. 

Idag har jag iallafall jobbat klart mitt 28 timmarspass. Därefter gick jag på fotboll med pappa. Publikrekord och 31 000 hammarbyare på plats. Kan säga att det inte var det optimala att se sin första fotbollsmatch just idag, kul och annorlunda var det iallafall! 

Nu blir det läggdags. Sista arbetsveckan nu, bara att köra in i det sista. Snart semester ! 

Godnatt på er ❤️


12

Det finns ju bättre sätt att spendera sin lördagkväll än i en säng på jobbet, men någon annanstans får man inga pengar. Gjorde dock mitt bästa för att få bort passet; men det var inte så attraktivt. 

Tur var väl att jag fick spendera min fredagkväll med mina vänner och med alla som man träffade på gamla the strip, numera hashtag. Hade ändå ganska trevligt trots att nånting i min hälsena/ vad brast tidigare under kvällen, jag hade jobbat 15 timmar den dagen och "de vet du" skämde ut sig på scenen. Idag har jag än sålänge jobbat snart 13 timmar, har väl 15 timmar kvar. Efteråt väntar fotboll med pappa ! Inte för att jag är så intresserad av fotbollen, men att få umgås med pappa kan vara kul.

Vi hörs imorgon ! Nattinatt



13

Tröttheten just nu...
 Klockan är 20:15 och jag har jobbat sen 6 imorse. Slutade kvart över två från dagiset och tog en 5km promenad hem från jobbet, duschade på 5 min och åkte till nästa jobb. 

Snart är denna långa jobbdag över. Ska spendera kvällen hos Michelle och ute på nya krogen hashtag. Blir nog inte så sent då jag jobbar från 11 imorgon till 15 på söndag. Denna roliga helg. En dag närmre avresa och semester iallafall, det får vi vara glada över ! 

14

Om två veckor vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis på planet från Chicago till Atlanta och är snart framme.

Min nedräkning är brutal men det gör mig motiverad. Jobb tar över mitt liv för tillfället. Har bara en vecka slitande kvar och sen får jag semester. Jag tar iallafall vara på den tiden jag har över om dagarna ! 

Idag har jag hunnit ta en kaffe med fredrik på stan, träffat Emilia och Sanna på stan och senare åkte vi till träningen och hälsade på våra lagkamrater. Känns konstigt att bara komma dit och säga hej, inte träna. Det är väl den jobbigaste biten trots allt, men ändå den nyttigaste för mig. Att lämna gympan. 

Får se vad som händer om jag kommer tillbaka. Om jag börjar träna igen eller om jag blir tränare, eller om jag bara pausar helt och gör något annat. Det återstår att se beroende på hur mitt liv blir att se ut där borta! 

Nu är det läggdags, jobbar trots allt 6-15:15 och 15:30-21 imorgon och sen en utgång på det. Heja mig! 

Godnatt ❤️
Min superengagerade bild på det lilla fiket vid gästhamnen. God glass och fin utsikt, sämre väder dock. 

23:42








15

Att öppna på dagis är alltid lika jobbigt. Även att jobba 8h är inte heller det bästa men när man slutar känns det alltid lika bra! 

Under eftermiddagen har jag tagit mig ut på en 6km löptur och 1 mil pw. Det tog ett tag men idag hade jag all tid i världen och passade därför på! 

Har dessutom hunnit prata med William, uppdaterat mitt visum och fixat andra viktiga saker. Nu ska jag ta mig till julia där det blir idol och paradise hotell kväll. Älskar att ha mina vänner 

Hörs imorgon! 


16

Den lilla halvtimmesrasten jag har på jobbet är den viktigaste stunden på dagen. Igår jobbade jag från 7-15 och åkte sedan upp till Stockholm och träffade Lovisa över en kaffe. 

Hade träning med mina tjejer igen, kan inte slita mig helt. 

Sedan åt jag melonpizza och kollade på paradise hotel med mina vänner lite för sent in på kvällen. 

Idag är det långpass. 7:30-17:30 och direkt till Järna där jag jobbar till 21. Får väl se det som pengar jag behöver. Nu är snart rasten slut och jag måste tillbaka ! 

Puss 





We stood steady as the stars in the woods



Efter en enkel arbetsdag, 7km Powerwalk med Maya och bowling med mina vänner är det nu dags att sova. 

Klockan ringer 6:15 imorgon, är inte så taggad på en arbetsvecka på dagiset.  Godnatt! 


18

Äntligen tillbaka i Järna bland mina boenden. Imorse blev det bananfrukost där jag fick prata om allt mellan himmel och jord med mina kollegor. 

Ibland är det så bra att ha två jobb att pendla mellan

Taconight

Kom precis hem från en underbar tacokväll med mina tjejer. När man väl träffar dom inser man hur mycket man saknat dom och även hur underbara vänner man har. 

Imorgon bitti är det jobb som gäller. Nu ska jag bara vänta in i det sista på flightradar24 att William landar så kan jag sova sen. 

Sov så gott!

Det lilla orangea flygplanet i högra hörnet är hans! Bästa appen 

19

Imorse blev det tidig uppgång för att sjutsa William till Arlanda. Kramade och pussade hejdå och insåg att 19 dagar inte är så länge efter våra 4 och en halv månad utan varandra i höstas. Jag har hunnit äta lunch på stan med mamma och klippt håret, bara lite kortare och friskare. 

Har dessutom tränat på Friskis med Anki, vi körde ett nytt pass idag som jag inte hade så bra koll på gällande övningar. Någon kom iaf fram och ville ta kort på mig när jag stod på händer så något gav den träningen iallafall! 

Ikväll ska jag få träffa mina tjejer och laga middag och snacka skit.

Hörs en annan dag! Lär bli en del uppdatering nu när jag är ensam igen. / den övergivna tjejen 

Puss! 

Svart & vitt

Hösten närmar sig och det gör även min resa. Den här sommaren har sprungit iväg. Särskilt augusti. När man vill stanna Juli och bara leva så föralltid. 

Min telefon har gått sönder men har hunnit lagats. Jag hann vara ute med mina vänner både fredag och lördag. Dagisjobbet är igång (tack och lov bara 3 veckor). 

Jag har fyllt 21 och fått frukost på sängen, fina blommor och god middag. 



Imorgon åker William så nu efter jobbet ska jag åka och krama honom så jag överlever i 19 dagar utan honom! 

Vi hörs när jag lever igen ! Puss 

Gladiatorer och vattenlek

Ett av de mindre smarta valen jag gjort är att dricka kaffe kl 7 på bilbesiktningen om jag Ska tillbaka och sova igen. William sover som en stock och jag vill typ ut och springa..
äi söndags på min lediga dag åkte vi till Nacka forum. Jag fick hem likadana tigerjeans som jag köpte i våras och tappade bort i Miami, och så köpte jag två kjolar också, förlåt mamma...
 
vackstalägret drog igång igår. Massa gympa och massa roliga kvällsaktiviteter med vattenlek och gladiatorer
 
En bra förstadag på Vacksta, nu hoppas vi att dag 2 blir minst lika bra! 
 
Puss❤
 

Och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar

Min telefon är trasig så om någon händelsevis vill nå mig får man skriva på Facebook eller ringa till ett annat nummer som jag inte kan. 
 
Mina sista arbetsdagar i Järna är slut för ett tag. Vi har fortsatt träna resten av veckan med powerwalks och cykeltur till Tvetas där vi gymmadd tills mina armar gick av. Igår åt vi hos min familj, åkte till Stockholm och satt på en uteservering med Williams föräldrar, bilen pajade och jag gick ut med William och fedde. 
 
Min lediga dag ska spenderas på bästa sätt, vet dock inte hur än! hoppas på shopping... 
 
Imorgon börjar vackstalägret också, bästa veckan. 
 
Vi hörs
 

RSS 2.0