I said cut cut in the but


sådärja

Jag hatar att gå till frisören, det är en marddröm för mig. Därför gör jag det så sällan som jag bara kan, men ändå så att jag inte ser ut som bäverkvinnan. Nu var det dags och jag ville gråta. Inte för att jag är megastolt och lycklig över mitt hår utan för att man hur som helst blir fulare efter att ha klippt sig, (iaf jag). Så jag krigade mig ner på stan efter två timmars velande och pappas tjatande, nu är det klippt! Hon klippte inte så jättemycket så det var ju skönt ändå. Men jag har så tjockt hår och det känns som en klump längst ner... men det är ju fräscha toppar nu iaf!

Efteråt gick jag på stan med tilds och johanna, vi fick ett ryck när vi inte hittade kläder så vi tog oss upp till stockholm där vi köttade sönder alla affärer, fick med oss max ett tag också. Jag hittade bara en blus och en vanlig svart tubkjol som jag kanske kan ha under min tröja imorgon. Ångest. Efteråt lekte vi lite krimmi och träffade johannas lillasysters kompisar... haha hängde på ica. De kanske får ett litet roligt nyår iaf, hejhejhej jag är bara 14 år.... Efteråt solade vi och bara chillade.. är ganska trött efter 7 timmar i huvudstaden.

Nu ska jag försöka ladda ner massa låtar och testa kläder, ska försöka hinna med att skriva om året som gått också, annars får det bli en annan dag, kommer inte hinna imorgon iaf då jag ska till stockholm på gympauppvisning och sen direkt på middag och sen är det nyår. Hinner jag inte skriva så är det väl bara att säga GOTT NYTT ÅR. flipflip hejdå

jag vill leva för dagen och inte låta natten sluka mig något mer

Sitter och bara njuter av allt melissa horn har att ge, fyfan vad hon är bra. Finns inte en enda låt som gör mig besviken.

Ska berätta lite om mina tre senaste dagar, i tisdagskväll mös jag och anki med pojkarna igen. Hittade på massa bus, först hos anki, sen hos marcus. Igår var tanken att vi skulle till stockholm, men vi kom bara till nancys och inte längre, fick bli en shoppingdag i tokstan istället, men det gjorde mig ingenting. Kom hem med några fler tröjor och var massor med pengar fattigare.. Kvällen spenderades i min brors lägenhet med anki, frida och tildis där vi åt tacos och bara mös.

Idag har jag hunnit ha körlektion, varit på vårdcentralen, varit på sjukhuset och röntgat min fot, varit hos maya och fikat på stan, mycket det där. På vårdcentralen sa de iaf att jag skulle röntga min fot, och nästa vecka ska jag tillbaka för att spräcka min broskknöl, läskigt ju. På sjukhuset sa de att det inte var någon skelettskada vad de trodde, så det var ju tur! De trodde först att det var en spricka, men icke sa nicke. Ska iaf fortsätta knarka smärtstillande och ska gå runt med mjuka underlag. Inte så svårt Nu har jag äntligen fått igång bluetooth kontakten mellan datan och högtalaren så nu är jag lite lyckligare. Ska halta till min bästa vän nu, hon vägrar ju komma hit den lata idioten. Tycker om henne ändå. Puss

saknar bajstrotzan lite

It doesn't matter what you say or do, you're still perfect

Klockan är halv sex och jag är redan trött! Har hunnit med en del idag, tanken var Stockholm men så blev det inte för Anki var dum i huvet <3. Hursomhelst så har jag lämnat in cv, köpt nya högtalare och kört runt hela Stockholmsområdet för att lämna min bror vid båten. Fyfan vad jag hatar Stockholm och deras trafik, får ryck! Efter två timmars bilkörning uppe i kaoset är jag helt körd i huvet. Snart blir det pannkakor och kvällen vet jag inte var den leder! Gårdagen existerade knappt, så bra mådde jag.. Först var jag hos anki och sen hos orre. Därefter mös jag här med frida p och anki, och massa morötter och dip och sen tog vi oss till Markus där vi hade bakiskväll med kladdkaka och biljardspel. Mys att hänga med mina boys. Dom är gulliga

Gos och gos och jättemys, pannkakor väntar. Hajdohajdo

Den mysiga bilden nedanför visar mina fina blåmärken sen i söndags.. Förstår inte hur jag lyckas, ser ut som att jag blivit misshandlad, men så är det när balansen inte är på topp!


Dagen efter kvällen innan

Kul kväll igår! Först fia med knuff game hos kusinerna, snacka om blodigt allvar när man spelade ! Sen blev det massa mat och annat gott och därefter tog jag mig till Marcus med Frida p! Drog ut galet tidigt igår, vid nio! Då var det redan massvis med folk. Det fylldes på mer och mer och man var där så länge så när man trodde att klockan var två och det skulle stänga så var den halv tolv och det var som att kvällen bara hade börjat!

Träffade massor av roligt folk, och trängdes bland alla. Som handikappad så gick det ovanligt bra faktist ! Haltade runt lite smått diskret men det gjorde inget! Kebaben var helt klart det bästa på kvällen . Tog en långpromenad med Markus hem till den andra Marcus och hämtade bilen och jag fick sjuts hem, lycklig som få!

Nu ligger jag i sängen och planerar in min dag med att stanna i sängen. Har en vattenflaska brevid mig och Nicke nyfiken på tv. Kan inte bli bättre.
Bilder lär väl inte gå att lägga upp men jag gör ett försök ! Adios amigos


flippåfest



hola!

Ny dag nya tag, hade en jättemysig dag igår med god mat och fina presenter ! Senare på kvällen tog jag mig till tilds där vi chillade och bara mös. Bestämde mig för att gå utan kryckor för att kunna bevisa för mamma att jag KAN gå ut ikväll, även om jag har pissont. Men det får inte hon veta! Att gå utan kryckor ledde till en tredubbelt så lång promenadstid, men vad gör det? huvudsaken är ju att man kommer fram!

Haltade även runt på stan idag och allt var stängt, kuljul. Tänkte hitta något nytt men fynden blev ju inte så lyckade, det enda som var öppet var donken, inte så mycket kläder, men de hade mat som jag fick trösta mig med iaf! Fick även en ny finne i julklapp av tomten, den lyser över halva min panna... Men mamma sa att det var fint. HEH.

Borde göra mycket, gör ingenting, leker med min nya iphonedocka som typ kan göra massor av roliga saker. Lycklig som kan byta låtar genom en fjärr.. haha. Jag har varit duktig och handtvättat min tröja som jag kan ha ikväll, 18 år och lärde mig tvätta lite idag, stolt. Snart ska jag till mina kusiner och hänga med hela tjocka släkten, sen blir det att smörja med voltaren, preparera med tusentals tabletter, blanda med shottar och sen är kvällen löst! Man kan ju inte missa premiärturen på juldagen. Skål och hajdohajdo


hohohohohoohoh

Julafton är mysig, och även om det finns mycket inplanerat så finns det även dötid, som efter stadsbesöken innan kalle anka, efter kalleanka innan maten, efter maten innan karlbertiljonsson osv..

Under all den tiden har jag och min bror spelat monopol.. jag slösar bort mina pengar och han tjänar pengar, som i verkligheten då... Jag kommer vara mätt till nästa århundrade, julmat är min stora kärlek<3 Jag och tilds tog en sväng ut till Tveta och hälsade på Helena också, alltid lika fint. Snart är det julklappsöppning och sen får jag träffa tildisimo igen.



smell ya later, då kanske några bilder komer, sen de senaste århundradena. heheheh hej


gott nytt jul maddafakkas

heeeeeeeeei vänner

det är julafton och jag hänger vid datorn.. illa

Men om man tänker efter... jag hänger VID DATORN!!! JAAAA jag fick tillbaka den i en liten julklapp nu på morgonen, den är helt hel. Fläkten funkar, skärmen funkar, batteriet funkar och jaa allt funkar! så numera kan jag äntligen lägga upp bilder och fixa massa på min dator <3333 min dator<3 lycklig av bara tanken. När man har haft den vid sig varje dag så blev det konstigt när man var utan den.. konstigtkonstigt.

Nåväl, nu har jag fixat mig och ska ut för att göra stan osäker med min familj.. haha. kryckis <3

Gott nytt jul friends

Dagen före dopparedagen

Usch vad jag är dålig på att lägga in bilder och berätta om mitt liv, det händer mer än vad jag hinner med. Nu har jag äntligen jullov och det har varit efterlängtat kan jag säga!

Jag har haft lite oflyt på sistone med skador och körkortstagande, men det löser sig! Min redan skadade fot har blivit inflammerad så jag försöker gå på kryckor, men eftersom min arm fortfarande är skadad så går det inte så bra. Halta runt i all julstress låg inte på önskelistan

De senaste typ veckorna har jag spenderat med typ Anki, Frida och Sofia ganska sammanfattat. Här om dagen var jag på teater i Stockholm, a Christmas Carol, som faktist var ganska bra! Även om den var på engelska!

Snart ska jag och mina kryckor bege oss till huvudstaden för inhandling av de sista julklapparna, och lite till mig Själv Tilds följer också med men det var inte oväntat.

Hajdo friends, lackar på att man inte kan lägga upp bilder men jag ska göra mitt bästa!!


Visst finns det dagar

Mitt liv suger, allt är oflyt. Dubbelbokning på min uppkörning, love My life. Något säger mig att jag inte ska få skaffa körkort, otursbarnet får smällarna.

Gympan är slut, kommer sakna mina barn och laget. Lördagen var grym, det enda bra. Jag är lika förvirrad som vanligt och inte värre, ska trösta mitt liv med choklad och Harry p, kan inte bli bättre! Bara för att mitt liv inte kan bli sämre, bra kombo. Hajdo


Lycklig tjej

Mina tjejer är min stora lycka. De har gjort mig till världens stoltaste tränare. Jag är ledig i fyra dagar nu, hur skönt som helst. Jag är lyckligt lottad som har så bra vänner och ja.. Jag svävar på moln utan orsaker


MItt liv är vänt upp och ner

Jag är överallt och ingenstans, min mage är upp och ner och min hjärna är någonannanstans. Inte ofta jag är såhär pass nervös. Nu är det bara att köra


Jag är sämst

Med rubriken så menar jag verkligen allvar, jag är sämst. kul o se Linda E !

Än en gång har jag lyckats, än en gång på juluppvisningen. Här är mitt inlägg sen för två år sen. Den här gången var det armbågen. Efter flera veckors förberedning inför just denna dag, juluppvisningen. Årets roligaste dag inom gympan, och oturen slår till som alltid, ingen är förvånad, särskilt inte jag. På förträningen skulle jag göra flickisar och armen knäcktes till och översträcktes mer än vad den varit innan, kuljul. Jag skrek och grät som en idiot, smärtan är svår att förklara. Gick till akuten, smet från akuten (i år igen) och kollade på juluppvisningen och var med och dansade lite. Fick världens mest betydelsefulla pris som gjorde min dag lite bättre, årets solstråle. Priset som infördes i år efter Helenas minnesfond. Jag är världens lyckligaste, känslan är svår att beskriva. Efter juluppvisning röntgades jag och hej och hå, nu lever jag på smärtstillande med en blå arm, alltid lika gosigt. Ännu roligare att jag inte får träna på evigheter igen.. mitt liv suger, alltså verkligen

Det enda som kan vara lite bra är att jag inte kan skriva proven som ska vara den här veckan. Det som dock är mindre bra är att jag inte kom undan för det, jag fick ha muntligt prov idag och skriva på datorn imorgon. jaja lite undantag fick man iaf!

Vad som hänt sen förra veckan mer än det där är väl att jag i onsdags tränade tjejerna, samma sak i torsdags, då skadade jag foten också. I fredags var vi på sacomässan och jag vill bli polis, och gå bartenderutbildning i en månad i grekland i sommar. hur flipp? På kvällen var det ledarmiddag och utgång med alla ledare. Kul som tusan måste jag säga ! Kvällen avslutades lite gos hos mig med min kära vän anki, jag somnade mitt under mitt deeptalk, händer jämt. I lördags åkte jag trött och efterbliven upp till stockholm och hade mysigt julbak med matilda, elin och johanna hemma hos elin! Det gjordes pepparkakshus, pepparkakscupcakes och lussebullar. Mot kvällen så åkte jag hem till johanna där vi mös tillsammans med matilda och max.

Nej nu får jag flipp, helt ärligt. Jag börjar tänka efter och jag får panik. Mina skador tar över mitt liv, fler och fler börjar säga till mig att jag måste sluta gympa. Jag skulle aldrig överleva, jag orkar inte gå sönder mer, jag orkar inte. Det blir bara fler och fler kvarstående skador som hindrar mig från träningen. Vad är det för fel på mig? jag försöker ju träna upp alla skador hos sjukgymnasten, så går jag bara sönder mer. Helt seriöst, jag orkar inte. Jag skadar mig hela tiden, det tar ett halvår där jag inte får träna, det går ett halvår då jag tränar upp mig igen i gymnastiken, jag hamnar på samma nivå som innan och jag skadar mig och hamnar på noll igen. Fml

skador kan dö, särskilt den smärtan jag har i armen just nu

här kommer bilder sen den senaste tiden, hohohohooho gal1


RSS 2.0